Kvality, ktoré by mala mať každá žena vhodná do vzťahu

9. júl 2022

Čaute, nepýtam sa, aké ženy muži chcú ale aké kvality by mala mať žena, aby si ju muž vo vzťahu vážil. Koľko vzťahov krachne pre x rôznych dôvodov a žena má pocit, že nech je akokoľvek dobrá, tak to nie je dosť. Práve mi padol ďalší vzťah, jednoducho si ma prestal vážiť a nachádzal na mne chyby, aj tie veci, ktoré predtým ľúbil. Neviem, aká mám byť, aby ten vzťah fungoval. Neviem byť mrcha (aj keď asi také ženy majú zelenú), som citlivý človek a keď ľúbim, ľúbim opravdicky a verne. No to asi nestačí.

78787878
9. júl 2022

Pokial si nebudes vazit sama seba, nebude si Ta vazit ani ziadny muz. Tam by som zacala.

slovenka753
9. júl 2022

Máš byť taká aká si. Keď sa pretvarujes alebo príliš snažis tak to potom logicky krachne, lebo taka v skutočnosti nie si a nedá sa 'hrať' celý život. Takže za mňa byt proste sama sebou a od začiatku sa na nič nehrat.

bessie12
9. júl 2022

Bud sama sebou. Nehraj sa nieco cim nie si. Chlap ta ma milovat taku aka si a nie aka nie si.

autor
9. júl 2022

@78787878 vážim si. Dokážem plne oceniť aká som čím som si prešla a kde som dnes. Som na seba hrdá pre viac vecí a prezentujem to aj s hrdosťou pred ľuďmi. Všeobecne ma ľudia vidia veľmi kladne ale čo sa týka vzťahov tak tam očividne nie som dosť nech robím čo chcem. Ci žiarlim ci nie či som "nedostupná" alebo viac dostupná nikdy to nie je dosť dobré.

autor
9. júl 2022

@bessie12 práve som sa tým začala zaoberať pred par mesiacmi. Dovolím si cítiť emócie a nebudem sa hrať a hanbiť. Nebudem sa tváriť ze som ôk s niečím ak reálne nie som. Nebudem sa tváriť ako rada idem niekam na návštevu keď tam nejdem rada tak tam nejdem vôbec. Nenútim sa už do veci ktoré nechcem a naučila som sa viac si stanoviť hranice aj v komunikacii aj v bežnom živote.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. júl 2022

@slovenka753 neviem sa pretvarovať 😬 u mňa je to viditeľné a ľahko ma odhalia

joesvk
9. júl 2022

Nemala si šťastie zatiaľ na muža.A mnoho ľudí aj tí, čo boli celý život v manželstve, nemali proste šťastie... A vzťahom ťažko nazvať mnohé spolužitia.
Hlavné kvality muža aj ženy pre vzťah podľa mňa:podobný pohľad na svet, podobný humor, ochota komunikovať, vyjadrovať svoje potreby a snažiť sa počúvať a pochopiť druhého.

autor
9. júl 2022

@zoro9836 počúvať dokážem aj hodiny 😅 len nie je toho kto by hodiny počúval. Tolerancia je téma ktorú sa učíme celý život tam sa dá vždy zlepšovať 🙂 hľadám len to co sama dokážem ponúknuť nič navyše nechcem. Len akosi to nejde. Nájdem si chlapa a zistím ze to je lekcia od života niečo sa naučím cítim sa celistvejsia a príde iná lekcia. No skrátka nebaví ma skúšať a otukavat sa. Dokedy? Do 50tky? Načo to vylepšovanie sa co si to odnesiem do hrobu? Som za to ze každý si zaslúži byť lubeny taky aký je práve teraz nie až keď prejde premenou no akosi to v tomto živote takto nefunguje a ľudia hľadajú dokonalého partnera. Prijať chybu je už ťažšie

autor
9. júl 2022

@joesvk veľmi pekne napísané ❤️ žiaľ ani v rodine sme nemali jedno pekne manželstvo. Všetky ženy v našej rodine boli mužom týrané :( lenže doba našich babiciek a prababiciek nepriala rozvodom tak až moja mama je prvá co odišla od tyrana

viestta
9. júl 2022

Mrcha nie je žena na vzťah a taka ani nie je nikdy spokojná, s ničím, ani akýkoľvek chlapom. Ale žena so sebavedomim a úctou sama k sebe je záruka fungujúceho vztahu. Taka žena si nezávesí na krk nejakého uboziaka ale vyberie si partnera, s ktorým dokáže žiť roky. A chlap so sebaúctu, ktorý pozná svoju cenu, si nevyberie nejakú chudinka, na ktorej si bude lestit ego, pretože taky si ego lestit nepotrebuje.

bessie12
9. júl 2022

A dobre robis. Netvarit sa, ze sa ti nieco paci ak to nie je pravda. 👍 Napr. mna ludia velmi nemaju radi, lebo poviem narovinu co si myslim a je mi srdecne jedno ci sa niekto urazi alebo nie. 😀 Priatela som si nasla alebo skor on si nasiel mna, lebo nikdy som si partnera nehladala. Prislo to nejak samo. A aj v tom vztahu som proste sama sebou. Priatel ma uz stihol poznat aj v praci, tam som si tiez vedela otvorit usta, ked ostatni cusali ako vos pod chrastou. A zatial musim vyklopat ( 3x klop ) vsetko je ako ma byt. Planujeme babatko a uz sme sa bavili aj o svadbe. 🙂
Pises o tyranoch. Sama som si tym presla. Aj moja mama. Viem velmi dobre o com pises a kolko zien ani neodide od takeho debila a nechaju sa dalej otlkat 😔 Najhorsie na tom je, ze najviac trpia nevinne deti ☹

joesvk
9. júl 2022

Buď v pohode. Teš sa z toho, čo máš. A máš fakt veľa...
Možno budeš raz mať super vzťah, ale neupínaj sa na to ako na životnú métu...

gomak
9. júl 2022

Ak si takého nenašla, ktorý by si ťa vážil takú aká si, ešte si nenašla toho pravého.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
78787878
9. júl 2022

Mozno si to s niecim pleties. Mne sa v zivote niekolko vztahov rozpadlo z roznych dovodov, ale nezazila som pocit, ze by si ma muz nevazil. Skus nad tym porozmyslat.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tykat
9. júl 2022

Zeny vobec nemusia menit seba, hlavne by nemali chciet zmenit muza.

Ako sa hovori, muz od zeny caka ze sa nezmeni a zena naopak ocakava ze sa muz zmeni. A z toho vznika najviac problemov.

zmrzlinka2021
9. júl 2022

Ak si ta raz muz nevazi, je to debil a nie je ta hodny.
Nie je dovod sa preto trapit a menit sa podla jeho obrazu.

Dolezite je byt sama sebou, byt uprimna.
Muzi, myslim skutocni muzi, si vazia, ked zena je uprimna, ma laskave srdce, je inteligentna, ma rada humor, zivot.
Co muzov odradzuje na zenach je vulgarita, nevychovanost zeny, spravanie "drama queen" a vsetky tie zenske manipulacie...

Muz ked pride domov k svojej manzelke, hlada v nej pokoj, prijatie, usmev - preto najhorsie su tie vynervovane psychopatri ktore nenavidia celu muzovu rodinu

reanda
9. júl 2022

ak si sa tym, ze si vazis samu seba, zacala zaoberat len pred par mesiacmi, tak je prirodzene, ze sa ti doterajsi vztah rozpadol, kedze v nom si este uplne sama sebou nebola.. takze na ten pravy vztah si este treba pockat.. robit uz nemusis nic, len bud dalej taka, aka si, rob veci tak, ako ich citis a ako su spravne podla teba a neporovnavaj sa s inymi.. uvazovat, ake ma mat kvality zena, co je vhodna do vztahu, je uplne mimo.. lebo kazdy vztah je iny a v kazdom ti zucastneni potrebuju nieco ine 🙂 ty, ak budes sama sebou, stretnes partnera, ktoremu budu vyhovovat presne tvoje kvality a opacne.. ak sa vo vztahu citis, ze nie si dost dobra, tak chyba nie je v tebe, ale vo vybere patnera.. a to nemusi byt tym, ze je 'debil' ktory si ta nevie vazit, len proste potrebuje nieco ine.. takze nesnazit sa menit a zlepsovat, aby si mu dost dobra bola, ale ist o dum dal.. tolerancia a prisposobovanie je najvacsi tichy a pomaly zabijak vztahov.. ak mi niekto vyhovuje a mam ho rada takeho, aky je, nepotrebujem sa v nicom prisposobovat, ani mu nic tolerovat.. a ani jeho 'muchy' mi nevadia..
druha vec je ale, ci ozaj poznas samu seba a vies, aka si.. lebo tazko byt sama sebou, ak to celkom nevies.. takze je dobre ist cestou spoznavania sa a stale hlbsieho uvedomovania si, co k tebe ozaj patri a co si si len o sebe myslela, ze si to ty, ale v skutocnosti to tak nie je.. a tuto cestu spoznavania sa mozes praktizovat kazdy den pri kazdej cinnosti (aj necinnosti 🙂).. nemusis mat na to ani partnera, aby si sa nieco ucila.. naucis sa aj bez neho.. a vacsinou ten pravy pride, ked uz to fakt vies.. kto ozaj si

janickacrazy
10. júl 2022

Skús si prečítať knihu Prečo muži milujú potvory. Nebuď príliš snaživa a obetavá vo vzťahu, zachovaj si svoje koníčky a kamarátky. Muža ber iba ako čerešničku na torte. Nauč sa byť spokojná sama so sebou a ten pravý príde. Držím palce.

karolinakr
10. júl 2022

Nemusi byt chyba v tebe, možno si vyberaš stale dokolat en isty typ muža..Bolo tu x prispevkov - žena s vyškou, sebestačna s peniazmi, starostliva v domacnosti ponižovana od muža, čo nepohol prstom, neprsispieval, sebecký...Otazka je, prečo si to niekto nechá?

veronbazarik
10. júl 2022

@viestta top odpoved 🙏 to vobec nie je o tom, byt zla a spravat sa ako posledna chudera. Take zeny si vyberaju len muzi, ktori maju nizke ego a potrebuju mat vedla seba taku, ktora im ho este viac udupava. A to idte plati u zien. Sebavedoma a hodnotna zena, nema nikdy vedla seba idiota.

veronbazarik
10. júl 2022

Pracovat hlavne na sebe. Ked si zvysis svoju sebahodnotu, tak sa ti zmenia aj vztahy 🙂 sama som si tym presla. Nieco take, ako ,,nemam stastie na lasku" neexistuje 🙂 to je hlupost, ktoru ludia vtlkaju druhym do hlavy. Ked sa ti stale opakuju tie iste situacie, nieco musis zmenit. Urcite by som ti odporucila nejaku terapeutku alebo vztahovu koucku 🙂 velmi dobre skudenosti maju s dr. zuzanou lipovou. Na insta ma profil dr.lipova. Jej profil je mega. Riesi tam vztahy, vztahove vazby a robi aj koucing. Pises, ze si si prezila toho vela...zrejme aj z toho prameni to, ze mas stale take iste vztahy. Je lepsie si to uvedomit a zacat s tym nieco robit, inak sa ti to bude opakovat stale. Niektori ludia si nevedia sami poradit. Citat knihy nestaci kazdemu, niekto potrebuje viac casu, dat sa dokopy🙂 ale jedno je iste, na kazdy hrniec, existuje pokrývka;?