icon

Láska v 40-tke. Je možné nájsť úprimný vzťah?

23. mar 2025

Ahojte, po rokoch spolocneho zivota riesim rozvod (nevera) a sklamanie z najblizsej osoby v zivote - mojho manzela. Roky to bol pekny vztah. To len na vysvetlenie, otazka je vsak smerom do buducna. Je to uz par mesiacov a ja citim, ze z dobreho a citliveho cloveka sa stavam clovekom zatrpknutym alebo teda aspon som prisla o vela iluzii a vieru v lasku a tu by som asi potrebovala povzbudit. Mam pred 40-kou. Ma casom vyznam este hladat si partnera? Vie to este byt v tomto veku uprimny vztah z lasky ako v mladosti alebo je to v tomto veku uz iba, co kto komu moze "ponuknut" - taky kalkul typicky pre tuto dobu? Viem, ze sa este dvaja mozu stretnut aj v tomto veku, aj ked tych moznosti uz nie je tak vela ako kedysi, ale poznate aj pary, ktorym to v "zlepenych" rodinach naozaj klape a uprimne sa maju radi? Asi v sebe iba riesim, ci dat casom este sancu vztahu a mozno ho aj aktivne hladat na socialnych sietach (kedze v realnom zivote vela priestoru na zoznamenie nemam) alebo sa skor zmierit s tym, ze aspon kym deti nevyrastu ostanem sama.

Strana
z2
vlafoj
25. mar 2025

Určite sa dá nájsť... ja som bola slobodná mama, ex si našiel druhú keď som bola v 7.mesiaci a keď mal syn 2,5 roka našla som si partnera cez zoznamku, mala som 38 rokov. Po pol roku sme sa zasnúbili a do roka bola svadba. A je to ten najlepší chlap akého som si kedy mohla priať, aj skvelý otec pre môjho syna. 🙂 Takže určite nezúfaj... čo bolo bolo a prebolí to, len to chce čas.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
earlgrey
25. mar 2025

@majo111222 Žien je veľa...len muži majú vysoké nároky 🤣 a vyberajú si také, ktoré nestoja za nič...sú nestabilné, nevedia, čo chcú....hrnú sa za majetkami a peniazmi, chcú byť obskakované ako princezničky a pindu dajú len keď si muž zaslúži...ale veď nevadí...hlavne, že je krásna...pysky jak kačka, cicky jak krava a ric jak sliepka 🤣

majo111222
Odpoveď bola odstránená
earlgrey
25. mar 2025
Strana
z2