icon

Láska v mileneckom trojuholníku

25. mar 2025

Ahojte. Viem ze niektore tu ma budete sudit a dobre ze ma neukamenujete ale mozte sa rovno zdrzat, nemam chut ani energiu vyrit a hadat sa. Bola som v kratkom mileneckom trojuholniku (dotycny zenaty), podotykam, islo tam aj o city z oboch stran, nic nejake extra sa medzi nami nestalo, priamo pohlavny styk sme medzi sebou nemali, ine eroticke veci ale ano. Potom povedal, ze kvoli nejakym veciam musime skoncit (nie, zena o tom nevie). Som znicena lebo ho lubim, sme v kontakte normalnom no neboli sme osobne odvtedy spolu. Z toho ze to skoncil on som uz necakala nic nejak sa aj nasa komunikacia dostala na bod mrazu oproti tomu predtym, ale napisal (prvy krat odkedy sme skoncili) ako velmi ma chce a chcel byt so mnou no vtedy ked pisal sa mne nedalo. Mota mi to hlavu. Preco to robi?? Vsak sa sam rozhodol skoncit a tym kvoli comu sa to skoncilo som ani uz necakala ze by nieco taketo mohlo znova byt 😔 Sme mali ludia obaja.

Strana
z2
pribinak
25. mar 2025

Tebe vôbec nevadíte je ženatý? Že má rodinu?

juliacenc
25. mar 2025

Nechapem co pises. Skoncil to a teraz sa ozval ze ta chce ale teba sa neda ci co? fakt si to nezrozumitelne napisala alebo ja som nechapava 😀

jizanka
25. mar 2025

Možná manželka začala tušit, nebo starosti s dětma. Nebo se mu objevila jiná na obzoru a nevyšlo to tak zkouší zase tebe. Na tohle si budeš muset zvyknout. Má rodinu a budeš čekat až bude mít čas a chuť se sejít. Zbytečně ztrácíš čas v neperspektivním vztahu. I kdyby kvůli tobě odešel, chceš mít za partnera někoho kdo lže a podvádí ve vztahu? Pokud mu to doma nefunguje ať odejde.

pasomnica
25. mar 2025

Pošli ho do hája a hotovo. Je ŽENATÝ!!!

laurinka27
25. mar 2025

(V tomto nazore nebudem posudzovat neslobodny stav dotycneho.) Ked ti povedal, ze to s tebou konci, tak o teba nema dostatocny zaujem – uz len na zaklade toho by si s nim mala uplne zamedzit moznost kontaktu/ghostnut ho. A ze ti potom napisal, ze ta chce – zrejme to chcel len vyuzit na fyzicky kontakt, nic viac.

viestta
25. mar 2025

J zadany. Aspon daco spravil spravne, ked to s tebou skoncil. Ty nemas sebauctu alebo si tak zufala, ze si spokojna aj so zadanym, si ochotna byt ta druha. Bola by si spokojna, keby sa vzdy po sexe poobliekal a siel domov k manzelke a rodine a ty by si zas bola sama? To fakt by ti nevadilo, ze to nema perspektivu?

ladyblcha
25. mar 2025

Bola si jeho verna fanynka, obdivovatelka, lichotilo mu to a teraz mu to skratka chyba 😀

zmrzlinka2021
25. mar 2025

Choď za jeho ženou a ním, že sa vy dvaja dávate dokopy, a s ňou sa rozvádza.

zuzubb007
25. mar 2025

Chcel to hlavné, nedosiahol to úplne dovidenia nebude strácať čas, a to že ty si taká aká si ti absolútne nevadí? Naivita najvyššieho stupňa

enmery
25. mar 2025

Fakt?Urobil by Ti to isté, čo žene. Ja neviem ženy, vybrali vám niektorým mozgy?

really8
25. mar 2025

To je spravodlive ze si znicena. Ale asi ti nestaci

mimachicha
25. mar 2025

Podla mna sa ozval iba preto lebo ma plne gulky🙈🫢
Kontakt by som ukoncila+ jeho blokla. A hladala si na vztah niekoho ineho.

romiada
25. mar 2025

Rozhodol sa nerozbiť si rodinu možno a Ty by si to mala akceptovať . Podla mna si uvedomil,že keby vypustil "vtáka z klietky" tak uz by ťažko vycúval. Preto Ti dal vyhovorku že niečo má.

moonlight1210
25. mar 2025

Robi to, lebo pre akykolvek dovod si chce zopakova prijemen pocity. Ked to dosiahne, tak to zas ukoci pre nejaky "pochopitelny" dovod.

A takto ta bude pouzivat aj par rokov, ak sa das a budes na neho verne cakat, ci sa zas neozve.

bluka2
25. mar 2025

Nie je dolezite preco. Nestracaj cas

krasneleto
25. mar 2025

z toho co pises... chce sex.... posli ho k zene... tak sa rozhodol a ty si s nim daj pokoj.... nestracaj cas...

moonlight1210
25. mar 2025

A este, ak chces uprimnu odpoved na otazku: Preco to robi, tak si odpovedz po pravde - Lebo tebe moze. Ina by mu to netolerovala.

Co ta sice urazi, ale zaroven ta to nastartuje, ze ty sa pouzivat nedas. Lebo ty nie si jeho prostriedok.

Nic hlbsie za tym od takeho muza nehladaj.
Ani to, ze nemoze zabudnut.
Ani to, ze je citovo rozorvany a chce byt s tebou, ale nemoze.
Ani to, ze si specialna.

Nic z toho. Z jeho pohladu si pouzitelna.

Tak si nikdy nepovedz "to nikto nechape, ako to medzi nami je" a nikdy mu nedovol ta pouzivat.

janickacrazy
25. mar 2025

Zamysli sa nad tým, prečo si vôbec išla do takého vzťahu. Preskumaj svoje vzťahy s rodičmi, možno skús nejakú terapiu. Lebo ak si to nespracujes, tak ťa stále budú lákať rovnaké typy mužov a budeš len trpieť.

domkakvet
25. mar 2025

Robi to preto, lebo si chce opat uzit, alebo si potrebuje vyhonit ego tym, ze mu zasa bez problemov otvoris dvere. Vztah ani nic viac s tebou nechce to ti uz povedal, alebo ti to treba zopakovat?

januska12323
25. mar 2025

Chce si zase užiť, čo na tom nechápeš.

jaass
25. mar 2025

Uprimne? Si ***** ktorá pomáha rozbíjať rodinu. Predstav si, že máš super manželstvo a nejaka krava ti ho rozbije. Ak máš rozum začni ho používať. Take ženy by som bila

nyusika
25. mar 2025

uvidel ta nahu - zistil, ze sa mu nepacis, skusa inu...a mozno uz s inou aj trtosi

comu nerozumies ? 😀

nyusika
25. mar 2025

@jaass tak hlane ho rozbija ten borec, ze ano..

jaass
25. mar 2025

@nyusika samozrejme, pisem, že pomáha mu autorka.

krasneleto
25. mar 2025

@jaass no pri predstave super manzelstva si ja nepredstavujem muza, ktory chodi tr*kat niekam inam

ladybarbora
25. mar 2025

Ty by si chcela byt na mieste jeho zeny? Ak by ta mal naozaj rad a aj si vazil svoju zenu tak by sa s nou rozviedol a zacal novy vztah s cistym stitom. Mozno si uvedomil co by stratil a nechcel prist o zenu

vikiki29
25. mar 2025

@jaass ona nič pred oltárom nesľubovala. On áno, keby chcel byt verný, tak sa hociktorá žena môže aj holá na hlavu postaviť aj tak ju stopne. Autorka, on si už vybral a nie teba, tak z toho odkráčaj zo sebaúctou.

nyusika
25. mar 2025

@vikiki29 ale to neznamena, ze mu ma liezt do postele.
snad nie je az taka chudera...

tanyan
25. mar 2025

Autorka, skús sa trochu odosobniť a pozri sa na toho "chlapa" bez tých ružových okuliarov... Je to slaboch, ktorý nedokáže byť ani verný manželke a ani neverný s milenkou (veď ste spolu ani nespali). Neponúka Ti ani stabilitu, ani zázemie, ani vernosť a ani sex nevieš aký by bol. Pravdepodobne Vás oboch láka iba ten pocit, že by to mohlo byť skvelé, ale to môže byť aj s niekým silným a perspektívnym.

liz_lemon
25. mar 2025

mna zaujala ta posledna veta: "sme mali ludia obaja", co si tym chcela povedat?

Strana
z2