Lev ako partner: Aké sú jeho povahové črty?
Ano viem ze povaha cloveka nezavisi len od znamenia, ale od vela inych veci. Ale aj tak, vela povahovych crt sedi na ludi podla znameni aj co poznam ludi okolo seba. Zaujima ma, tie co mate partnerov, manzelov alebo poznate muzov v tomto znameni. Ake maju povahy a aki su vo vztahoch? Ja som s tymto mojim levom par mesiacov, no stale su veci, na ktore som si uplne nezvykla. Tak ma zaujima, ci je to fakt aj v tom znameni alebo v inom. Celkovo ma to zaujima na co sa pripravit aj do buducna. Dakujem za vsetky postrehy ☺️
@liz_lemon skor aby on neomrzel mna 😂 ale nie. No uvidime. Obcas mam trochu pocit, ze ma ,,dusi" tym ze chce byt kazdy den so mnou, no uz to je lepsie trochu. Pochopil, ze ja potrebujem aj cas sama.pre seba aj ist niekam sama. No nehrozi mi pri nom take ze by sa pol dna napr nepripomenul aspon spravou aj ked je v praci.
tak je to aj o ludoch, kazdy moze byt iny, ja poznam ryby, ktore su velmi ambiciozne, vobec nie nesmele, to su hlavne tie marcove
Mne sa napriklad paci to jeho sebavedomie a tvrdohlavost, taka ta dravost a priebojnost. Mne toto kus chyba, ja som taka ze o vsetkom prilis rozmyslam a bojim sa do niecoho pustit. Taka nesmelost niekedy a vadi mi to neskutocne..snazim sa na tom pracovat. Toto sa mne na nom napriklad paci. Aj to ze je starostlivy a zaujima sa o mna tak naozaj, nie ako predosli partneri. Viem sa na neho spolahnut a co povie aj dodrzi. No cas ukaze, ci nam to bude fungovat
@anos18
bomba! Ja prave poznam Vodnára, na ktorých tu sedia popisy arogancie, chvalenkarstva, jesitnosti a - ja som naj -krajsi, lepsi - teda pardon perfektnej, vzdy mam pravdu svätú, sarkazmus vici iným ja môžem ale Boze chran ked niekto ho použije bicí mne!!! Hromy blesky 👹
A napriek tomu by som bola riadne hlupa, keby som všetkých Vodnára mala za osoby so silným narcizmom 😀.
@liz_lemon no nasi su marcovi a uplne blbe povahy. Vdaka tomu mali cely.zivot problemy a nechali sa vyuzivat. Ja by som napriklad partnera v tomto znameni nechcela a to mi vychadza ze ku mne naj znamenie. A este byk. Jasne ze to je o tom aky je clovek. Neberiem to tak ze teraz nam to musi alebo nemoze vyjst na zaklade tohto jedneho
Autorka,
kolko mas rokov a ako dlho ste spolu?
Ja som lev a muz tiez, narodeni sme s minimálnym odstupom dni v jednom mesiaci 😏. Doteraz sme sa nezabili a mame aj tu pohodu. Nik z nás nie je narcis a každý sme svojim spôsobom iny.
On nenavidi byt stredobodom pozornosti - rad "operuje" v pozadí. Je nadšený, ked jeho systém funguje. Rozumej - nie v štýle Kubo velí! a tak to bude.
On zavedie vo firme poriadok (ci fyzicky, alebo papierový, organizačný atd.) a zrazu všetko funguje ako ma, všetko sa zrýchli a zefektivni.
Keď mu sef pi ie, tak mame spoločné fotenie tu pi do stredu a po ideme ako super si to urobil a tuto budeš b popredí- nehrozi! On bude pekne tíško sediet vzadu v kancli a riešiť. A na fotkách ho nikdy niet 😁.
Nepotrebuje stáť na výslní a byt oslavovali, aký je úžasný! Čo ho ake dokaze riadne nasrať- to aj 11 zvyšných znamení rovnako! - je chvalenie sa cudzím perím!
Jeden trafeny kolega mesiac chodil do prace ako cigán do školy. Telefóny nebral, s mm a ďalším kolegom sa bavil zriedka a malo. Takže problém vyriešil ten ďalší kolega s mojim muzom 50/50 a tento blb prišiel na poradu a len odprezentoval, ze daný problém uz vyriešil 🤣🤣🤣.
Tak jasne ze muz si kolegom boli nasrani do nepricetna. Vedenie vedelo ako to však bolo.
Ukecany a stredobodom pozornosti - On? No to vieš 😂! Nehrozi. Musí sa cítiť sa konkrétnym človekom dobre aby bol ukecany. Arogantný? Áno casto tak pôsobí - súvisí to však s niečím uplne inym a nie je. Pokeca s upratovačku uplne rovnako ako s generálnym riaditeľom. Je len alergický na tuhých ľudí a pre tých je chodiaca arogancia.
Keby rodine niekto niečo urobil - nerozdycha to - ten vinník. A úplne rovnako, ked vidi ubližovať nedaj Boh dietatu, bezmocne zene atd. Raz mu opravovali v bare kamosku, 3x povedala nie, chlap ju oblapaval. Bol tam môj muž s kamošom, jedna rana a vyhadzovali zavolali nech ho odpracované uz porieseneho. Je to ochranar a akčný. Nebude pedagogicky debilovi vysvetľovať, prečo to robiť nesmie 🤪. Raz upozornil, chlap nepochopil, smola.
On si je vedomý toho, čo urobí dobre a netreba ho za každý prd do neba chváliť. Ake ked posklada sam celú kuchyňu, vrámci zapojenia umývadlá a umývačky bez vytopenia, no nepochval ho!
Ale to sú také normálne veci, co potešia každého, ze niečo zvládol, nie je to o chvalenkarstve.
Poznala som aj leva zmätka, úžasných citlivých všímavých býkov, mäkké uplakane ryby, radiče- jednu skvelú, ďalšiu panovacnú.
Predtým aj partner rak, dlho pohotový vztah ale časom dosť zákerný bol.
A vies co z toho všetkého okolo znameni vyplýva?
Na ľuďoch sa najviac podpíše ich život, skusenosti, v čom vyrastali. A až niekedy dlho dlho potom môžeme riešiť znamenie, kde dist úlohu zohráva aj ten ascendent 😀.
Takže rovnaký narcis môže byť kazde jedno znamenie ako lev, vodnar ci býk alebo rak.
Zakezi od výchovy a charakteru- a génov, prípadných psychoporuch.
Takže ci uz mas leva alebo rybu, zalezi na tom, čo prežili do teraz a ako mu to sformovalo charakter 🙂 A co sa luxusu tyka - ja napriklad zbožňujem polo a drahokamy. Keby nemám kam dávať peniaze, vyberiem si pekne decentne šperky, kde sú osadené, boli by filigralne, nádherné. A páčili by sa mi aj vtedy keby stali aj len 10 centov a nie take pálky 🙂 Nik ma k tomu neuviedol, u nás sa nosili zlato žlté. Mne sa paci biele a ružové napriklad 🙂 ale paci sa mi aj mosadz, ci meď. Zlato je však praktické aj platina - nenachádzajú ako striebro.
A mam kamosku - priatel ju vzal na nákup, nech si vyberie oblecenie/saty ktoré sa jej páčia. A hádaj co? Vzdy si vybrala to najdrahšie, bez pozerania na cenovky 😁 - nie je levica. Ja som sa smiala a nechapala ako to zvládla. Casom sa to stavali aj mne a uolne jedno ci to bol šperk alebo oblečenie ci čokoľvek iné. A nie ze by som mala prestudovane značky a co je práve in.
Inak ti bude reagovať lev, ktorý bol od detstva v zlej rodine a inak ten, ktorý mal milujúcich rodiciv s hodnotami.
Skus odfiltrovat to znamenie a vsimaj si ho ako človeka. Tým sa riaďte a nie radami, ze ty kľudný rak s levom nikdy nenájdeš pokoj a zhodu 😉
@svetlonos uff dakujem za tvoju odpoved a suhlasim s tebou. Nemozno sa upinat na znamenie ze to musi byt tak alebo onak. No obcas to moze napomoct a nwvytvarat si nejake iluzie ci zbytocne ludi sudit..mame kratko pred 30 obaja. A co si popisala o tvojom muzovi, scasti sedi aj na tohto. Nema rad nepravost a trapi ho ked mu ludia krivdia, casto zneuzivaju to ze rad pomaha napriklad a nevazia si co pre nich robi. Vidim to na nom ze ho to skrie takisto aj v praci. Ale tym si uz presiel snad kazdy a kazdeho to zamrzi. To ochranarstvo tu uz bolo spomenute. A napriklad mi niekto hovoril ze levy su narcisi radi sa fotia a kukaju do zrkadla, to uz sa tiez spominalo tu. No moj sa napriklad nerad foti, aj povie ze vyzera ako blb na kazdej fotke. Iba obcas posle mne nejaku fotku ale to je cele. Este mi napadlo co sa mi na nom tak paci ze je rozvazny a vzdy vsetko zvladne a takisto podpori aj mna a vie ma upokojit tak ako nikto. A samozrejme ze kazdy clovek je iny. Ale niekedy je fajn mat taky vseobecny prehlad aspon. Ja som ten typ, co rad veci analyzuje, skuma, takisto ludi a ludske spravanie atd. Aj preto ma zaujimaju tieto veci. No neupinam sa na to, ze teraz ked je lev, musi byt taky alebo hentaky
Som levica.
Som hrda, obcas mozno posobim aj namyslene, lebo si myslim, ze vyzeram dobre. Rada sa pekne obliekam, vyfintim sa, nahodim cerveny ruz. Nikdy som nemala nudzu o chlapov, niecim ich pritahujem cely zivot. A napriek tomu, ze som zadana, tak potrebujem obcas citit, ze som “ziadana”, ze sa pacim aj inym muzom, ze sa za mnou obzru. Ale nepodvadzam!
Co je moje si silno chranim a chcem to mat tip top, investujem do “svojho” vela casu, energie a penazi. Ci uz rodina, dom, iny majetok, psikovia.
Potrebujem volnost. Neznesiem, ked ma niekto skatulkuje a obmedzuje, vo vztahu ci v praci. Ziarlivy chlap, ktory by ma prenasledoval a robil vycitky je pre mna absolutne no go. Potrebujem sa realizovat v praci a byt samostatna, nezavisla. Byt zienka domaca na plny uvazok je pre mna nocna mora, nikdy by som sa dobrovolne na take nieco nedala aj keby som mala muza milionara a mohla chodit na kavicky a wellness kazdy vecer. Nebavi ma to, potrebujem sa realizovat a pouzivat hlavu.
Pritahuje ma inteligencia, nadhlad, ludia ktori myslia “outside the box” teda nie su nijakym sposobom obmedzeni. Neznasam ludi, ktori nikdy nikde neboli, nestretli ludi inej narodnosti, neochutnali ine jedlo ako segedin a rezne, a maju plnu hubu reci ako su ti a ti zli, to je nechutne, tam sa maju zle, a pritom o to vedia velke prd.
A som aj urazliva, ale tak primerane. Neznesiem kritiku, ked sa mi niekto kafre do niecoho co robim a mudruje co robim zle. Takych ludi by som najradsej vyhodila z okna 😅. Puntickar nie som vobec ale vobec, skor neznasam robit veci ktore su zbytocne a zdlhave a pre mna nezmyselne.
No ja čo poznám jedného leva, tak ako partner celkom nepoužiteľný, na začiatku ok, potom neskôr dosť urážlivý, vedel sa odut a nerozprával aj niekoľko dní/týždňov. Inak bol verný, aspoň niečo. Ale ja by som a ním byť nemohla.
Ja mam muža leva. Je spoľahlivý, zodpovedný, čo chcem by hneď urobil (co tiež nie je niekedy moc dobre). Pracovitý, vie zarobiť a postarať sa o rodinu. Ma rad kvalitné veci a aj rád míňa. Náročný.
Na druhej strane aj materiálne založený, taktiež povrchný, priamočiary.
Ešte dodám,že aj brat je lev a co majú spoločné s mužom je ,že si naozaj potrpia na kvalitné veci,aj drahé. Avšak obaja svoje manželky rady obdarúvajú a nešetria na nich. Tak ako pre seba chcú aj pre ne to naj...
Brat vždy vedel tiež dobre zarobiť a aj ušetriť.
Poznám 3 mužov, lev je spoločensky, zábavný, zodpovedný, veľmi cielavedomy, mudry ako mínus uvediem trochu vyssie ego.

@liz_lemon s rybami by som si mala rozumiet, moji rodicia su ryby a pre mna su to prilis nesmele a az velmi poddajne povahy. Brala by som nieco ine. Byk mi tiez vychadza ze super idealny vztah a pride mi neskutocne panovacny a iba ja ja a ja, ovela.horsie nez tento lev. Skorpion este ako tak mam kamosku. A kozorozcov poznam dvoch a neznasam ich vobec si nerozumieme, zaskrtila by som.oboch. Strpim ich len ked musim aj to minimalne..takze je to celkom sranda 😂