icon

Liečim sa na rakovinu, manželstvo nám ochladlo a ide dolu vodou

bambina1
Včera o 21:29

Ahojte som veľmi zúfalá s toho lebo už neviem čo ďalej..Som vydatá máme dve školopovinné spoločné deti som na invalidnom lebo som prekonala rakovinu ešte som v liečbe..
Naše manželstvo už dávno ochladlo ale od kedy som ochorela na rakovinu tak to ide čoraz viac dole vodou aj moja psychika, radosť nie je .všetko je fádne neviem sa tešiť keďže nie som milovaná od neho a keďže chodím na liečby dosť som unavená,podráždena, nákladová strašné veľmi priberám keď že mám aj hormonálnu liečbu a sex už dva roky nemáme ani sa nedá aj keby som chcela nedá sa lebo keď som náruživá dostávam veľké návaly,pot a samozrejme do toho suchosť ktorá my zničí sex a keďže to nemá tak mám pocit že sa o mňa ani nezaujíma o mna ani to neskusa somnov ,.. tak možno to ma inde...to asi nezistim.Len som chcela napísať že som s toho nešťastná

anonym_22b9e4
Včera o 21:32

Pravdepodobne je nestastny aj on.
Manzelska poradna? Ak Vam na tom zalezi obom, je to asi vhodny krok...

enmery
Včera o 21:33

Och, je mi to ľúto, ale asi ste nešťastní obaja. Tebe prajem veľa síl v boji. A bez komunikácie, úprimnej, bez výčitiek a pochopenia toho druhého sa asi nič nezmení...

bambina1
autor
Včera o 21:36
@anonym_22b9e4

Pravdepodobne je nestastny aj on.
Manzelska poradna? Ak Vam na tom zalezi obom, je to asi vhodny krok...

@anonym_22b9e4 áno súhlasím aj on je nešťastný zo mňa ale nie je vôbec jednoduché fungovať s ním keďže je sebecký a vadia mi moje bolestí atd.vobec nie je empatický neprejavuje my lásku a ja nechcem takto ďalej s ním byť.

terezka1947
Včera o 21:37

Vieš,aj on to nemá ľahké....tiež určite tvoja choroba zasiahla jeho,ma-mal strach,atď.
Toto by ste si mali trošku spoločne prebrať,povedať si,čo cítite. A na viackrát.
Toto nie je toxické manželstvo,to je ubolené manželstvo z oboch strán.

bambina1
autor
Včera o 21:38
@terezka1947

Vieš,aj on to nemá ľahké....tiež určite tvoja choroba zasiahla jeho,ma-mal strach,atď.
Toto by ste si mali trošku spoločne prebrať,povedať si,čo cítite. A na viackrát.
Toto nie je toxické manželstvo,to je ubolené manželstvo z oboch strán.

@terezka1947 pardón zlé som napísala názov

bambina1
autor
Včera o 21:40
@enmery

Och, je mi to ľúto, ale asi ste nešťastní obaja. Tebe prajem veľa síl v boji. A bez komunikácie, úprimnej, bez výčitiek a pochopenia toho druhého sa asi nič nezmení...

@enmery aj mne je ľúto že to tak je ..a ďakujem za podporu je to ťažké už sa ani nemám komu zdôveriť trápi ma to

minenkaa
Včera o 21:54

Vôbec mu nemusia vadiť tvoje bolesti ,podľa mňa je bezmocný ,neporiesite manželskú poradňu,psychológa spolu ,skúsiť spracovať tu bolesť
Dovolíš mu prejavovať svoju lásku a dávaš mu ju aj ty ,to že on je zdravý neznamena,že netrpí,je strasne vidieť človeka čo ľúbiš a nemôcť mu pomôcť

bambina1
autor
Včera o 21:58
@minenkaa

Vôbec mu nemusia vadiť tvoje bolesti ,podľa mňa je bezmocný ,neporiesite manželskú poradňu,psychológa spolu ,skúsiť spracovať tu bolesť
Dovolíš mu prejavovať svoju lásku a dávaš mu ju aj ty ,to že on je zdravý neznamena,že netrpí,je strasne vidieť človeka čo ľúbiš a nemôcť mu pomôcť

@minenkaa samozrejme že mu dávam lásku len že on už odomna nechce teda má odmieta chce byť sám na wc

terezka1947
Včera o 22:01
@bambina1

@minenkaa samozrejme že mu dávam lásku len že on už odomna nechce teda má odmieta chce byť sám na wc

@bambina1 ale veď láska začína spoločným rozhovorom,atď....vieš,možno má blok,možno sa o teba boji,možno....veď sa rozprávajte,rozpravsjte....

bambina1
autor
Včera o 22:03
@terezka1947

@bambina1 ale veď láska začína spoločným rozhovorom,atď....vieš,možno má blok,možno sa o teba boji,možno....veď sa rozprávajte,rozpravsjte....

@terezka1947 áno tak komunikácia je dosť komplikovaná len keď má dobrú náladu inak je rozhovor ťažký

anonym_5d2f45
Včera o 22:04

Ja si ťa pamätám, párkrát si od neho v minulosti aj dostala. Máš kam ísť ak by si sa konečne rozhodla ísť od neho?

bambina1
autor
Včera o 22:10
@anonym_5d2f45

Ja si ťa pamätám, párkrát si od neho v minulosti aj dostala. Máš kam ísť ak by si sa konečne rozhodla ísť od neho?

@anonym_5d2f45 práve že nemám kam ísť

minenkaa
Včera o 22:11
@bambina1

@anonym_5d2f45 práve že nemám kam ísť

@bambina1 chodíš k psychologicke ?

terezka1947
Včera o 22:30
@bambina1

@terezka1947 áno tak komunikácia je dosť komplikovaná len keď má dobrú náladu inak je rozhovor ťažký

@bambina1 vieš,ty všetko itacas,že na vine je iba on....tak ale musíte ozaj obaja sa spamätať,keď sa ešte máte trošku radi.
To je najľahšie povedať,ja nie som na vine,to on....viem,že si to mala a mascys,je kvôli chorobe,ale keby ťa nemal rád,už s tebou nie je,čo myslíš?

lily246
Dnes o 05:15

Čítajte komentáre vyššie, bije ju.
Autorka prečo si tu to podstatné hneď nenapísala? Od toho sebeckého krutého hovada jedine odísť!
Prajem ti uzdravenie tela, ale aj mysle, aby si sa odhodlala konečne ukončiť tento toxický vzťah.

anonym_d382bd
Dnes o 07:00

@bambina1 pokiaľ máš rakovinu a cítiš nulovú podporu zo strany muža, tak tam nie je o čom sa baviť. Človek, čo tá nepodporí, nepomôže v čase najťažšom nemá miesto v tvojom živote. Teraz sa sustreď NATO, aby si nazbierala sily, bude jar, choď von na slniečko, do prírody, tam načerpeš silu, porozprávaj sa a obklopuj sa príjemnými a dobrými ľuďmi, rodičmi, kamarátkami, súrodencami. Na muža sa vykašli, výhod ho z hlavy prestaň nad ním premýšľať, prestaň byť nešťastná, zvoľ si radosť a šťastie. Premyslaj ako by si mohla odísť, požiadaj si o invalidné, nech máš príjem, alebo prácu na polovičný úväzok ak môžeš. Skús nájom, alebo rodinu požiadať o pomoc a potom požiadaj o striedačku, alebo ak máš možnosti tak si zober deti, ale striedačka by bola lepšia. Odpútaj sa od neho a prestaň ho riešiť oberá ťa len o pokoj v duši a šťastie ten tvoj " muž".

aurelia2000
Dnes o 07:56

Ďalšia žena, ktorú nechápem 👀
Máš rakovinu, si v aktívnej liečbe, bolesti, vyčerpanosť, dve deti, sebecký manžel, ktorý ťa bije, a teba trápi, že mu nezvládnes poskytnúť sex?
A opäť, žiadna rodina (otec, mama, súrodenci, sesternice, tety, strýkovia) - nič neexistuje? Všetci vymreli alebo sa s nikým nestykate?

anonym_3fb653
Dnes o 08:01

@bambina1 Preco nemate sex nepises. A su aj ine formy ako penetracia.

anonym_406e8b
Dnes o 08:07

@bambina1 buď rada, že žiješ a nezabíjaj čas s takýmto, človekom', vieš, život je príliš krátky...

efka77
Dnes o 08:23

Skus poradne, a kontakty so skupinami dievcat s touto diagnozou. Je to aj v zdravom vztahu sama o sebe strasna vec ktora preveri pary. Aj milujucich to skoli - strach,obavy, bolest.....
Potrebujes pochopit, najst spolocne duse. Tieto kontakty ti pomozu najst sama seba,trocha radosti zo zivota. A mozno si potom dokazes ospovedat aj na problemy v partnerstve. Ak tam nieco je - rieste to potom spolu. Ak nie - nesil to a nauc sa sama tesit zo zivota. Bud sama sebe teraz prioritou!!!!
Prajem ti vela zdravia a cestu aby ai nasla sama seba

anonym_f29d5d
Dnes o 14:53

@bambina1 To čo si ty popísala je aj dôvod tvojej ťažkej choroby . Požiera ťa to zvnútra...Prajem všetko dobré a prestaň konečne nechať zo sebou zametať a vzchop sa ,napriek ťažkej chorobe naber silu a ži kvôli deťom-nie kvôli tomu hovädu! Skoré vyliečenie 🙏

anonym_4a5247
Dnes o 17:07

@bambina1 mamzelska poradna, tebe psychologa alebo skor
Psychiatra

anonym_1450b8
Dnes o 21:05
@aurelia2000

Ďalšia žena, ktorú nechápem 👀
Máš rakovinu, si v aktívnej liečbe, bolesti, vyčerpanosť, dve deti, sebecký manžel, ktorý ťa bije, a teba trápi, že mu nezvládnes poskytnúť sex?
A opäť, žiadna rodina (otec, mama, súrodenci, sesternice, tety, strýkovia) - nič neexistuje? Všetci vymreli alebo sa s nikým nestykate?

@aurelia2000 mňa trochu zaráža ako komentujes to, že či všetci vymreli z rodiny. Ja napr tiež nemám nikoho z rodiny, mamina mi zomrela áno a veľmi mladá, otec sa somnou nechce stýkať a ostatní predstav si, tiež vymreli. A ak to takto napíšeš, môžeš sa človeka aj dotknúť. Nie každý má totiž plnú rit ľudí v rodine a už vôbec nie takých, čo sú ochotní aj pomôcť. Keby som potrebovala napr ja nejaký útek a pomoc, tak nemám.