icon

Ľúbite viac svoje dieťa alebo partnera?

31. jan 2025

Ľúbite viac svoje dieťa alebo partnera/manžela?
Ja ľúbim viac svoje dieťa a partner tiež povedal že dieťa. Len sme potom rozmýšľali či to je správne, či sa nemáme mať radšej my dvaja 😀

Strana
z2
adkoalauri
1. feb 2025

U mňa je manžel na prvom mieste. Milujem svoje deti, aj keď sú v pub.veku a niekedy si myslím, že ani nie sú naše, ale pre mňa manžel je na strope.

marca12
1. feb 2025

Nemozes porovnavat lasku k dietatu s laskou k partnerovi. Dieta budes vzdy viacej lubit. Ale muza lubis najviac zo vsetkych chlapov 😂

tenerifka
1. feb 2025

Tak ako pisete, su to dve rozlicne formy lasky.
Ale ak by nastala situacia, ze mozem zachranit zivot len jednemu z nich- bud svojmu dietatu, alebo manzelovi, nevahala by som ani sekundu a zachranila zivot svojmu dietatu. Lebo ta laska k dietatu je ovela silnejsia

lienka.7
1. feb 2025

@autorka ja nechápem takéto hlúpe porovnavacky 🤦‍♀️ je to úplne iný "druh" lásky. Chlap ti je v podstate cudzí, dieta je tvoje (z teba).

maryetta
1. feb 2025

Ja toto porovnat neviem. Je to uplne iny vztah. Iny typ lasky.
Ale ak by som si mala vybrat dieta alebo muz-ako zena a matka. Ako ta co brani svoje mlada by som si vybrala dieta.... kym sa nedokaze "ochranit" same.

autor
1. feb 2025

@slovakboy ďakujem, áno dieťa je malé a vyzerá to u nás ako ste napísal 🙂

maury
1. feb 2025

To je také porovnávanie. Dieťa je dieťa, dá sa to porovnávať? Skôr ste boli vy dvaja. Dieťa prišlo potom. Dieťa vyrastie a bude mať svoj život a ostanete vy dvaja. Teda snáď. A potom čo. Myslím, že partneri by si mali vzťah pestovať aj naďalej medzi sebou. Poznám takých čo sú spolu 20 rokov, deti takmer odrastené a náklonnosť si prejavujú ako čerstvo zaľúbení. Veď to je to pekné. A pritom deti milujú nadovšetko na svete.

michaela789
1. feb 2025

Ľúbim všetkých úplne inak, nie viac ani menej. Ale s mužom máme jasno v tom, že ak by bolo treba tak pre deti by hodil pod kamión on mňa a ja jeho tiež... Ak by teda naozaj nebolo iné východisko 😂

slovakboy
1. feb 2025

Tak sa venujte jeden druhému a nečakajte, že laska vyprchá úplne. Nepovedali ste si predsa že sa neľubite, len že máte radi viac dieťatko. Veď to je pekné. Ono vás bude spájať. A ten management rodiny je skvelá vec keď to robíte. Len zapojte do toho aj oddych a cielený oddych plánovaný aj neplánovaný. A počas neho sa milujte ako jedna rodina. Všimajte si to a uvedomujte. V mladosti je toho tolko veľa dôležitého a dolezitejsieho. Čím budete starší tým viac bude dôležitá rodina a keď deti dospejú tak budete si najdôležitejší vy dvaja. Tak to má byť tak je to správne.

Strana
z2