Ľúbite viac svoje dieťa alebo partnera?
Ľúbite viac svoje dieťa alebo partnera/manžela?
Ja ľúbim viac svoje dieťa a partner tiež povedal že dieťa. Len sme potom rozmýšľali či to je správne, či sa nemáme mať radšej my dvaja 😀
Nemozes porovnavat lasku k dietatu s laskou k partnerovi. Dieta budes vzdy viacej lubit. Ale muza lubis najviac zo vsetkych chlapov 😂
Tak ako pisete, su to dve rozlicne formy lasky.
Ale ak by nastala situacia, ze mozem zachranit zivot len jednemu z nich- bud svojmu dietatu, alebo manzelovi, nevahala by som ani sekundu a zachranila zivot svojmu dietatu. Lebo ta laska k dietatu je ovela silnejsia
Ja toto porovnat neviem. Je to uplne iny vztah. Iny typ lasky.
Ale ak by som si mala vybrat dieta alebo muz-ako zena a matka. Ako ta co brani svoje mlada by som si vybrala dieta.... kym sa nedokaze "ochranit" same.
@slovakboy ďakujem, áno dieťa je malé a vyzerá to u nás ako ste napísal 🙂
To je také porovnávanie. Dieťa je dieťa, dá sa to porovnávať? Skôr ste boli vy dvaja. Dieťa prišlo potom. Dieťa vyrastie a bude mať svoj život a ostanete vy dvaja. Teda snáď. A potom čo. Myslím, že partneri by si mali vzťah pestovať aj naďalej medzi sebou. Poznám takých čo sú spolu 20 rokov, deti takmer odrastené a náklonnosť si prejavujú ako čerstvo zaľúbení. Veď to je to pekné. A pritom deti milujú nadovšetko na svete.
Ľúbim všetkých úplne inak, nie viac ani menej. Ale s mužom máme jasno v tom, že ak by bolo treba tak pre deti by hodil pod kamión on mňa a ja jeho tiež... Ak by teda naozaj nebolo iné východisko 😂
Tak sa venujte jeden druhému a nečakajte, že laska vyprchá úplne. Nepovedali ste si predsa že sa neľubite, len že máte radi viac dieťatko. Veď to je pekné. Ono vás bude spájať. A ten management rodiny je skvelá vec keď to robíte. Len zapojte do toho aj oddych a cielený oddych plánovaný aj neplánovaný. A počas neho sa milujte ako jedna rodina. Všimajte si to a uvedomujte. V mladosti je toho tolko veľa dôležitého a dolezitejsieho. Čím budete starší tým viac bude dôležitá rodina a keď deti dospejú tak budete si najdôležitejší vy dvaja. Tak to má byť tak je to správne.

U mňa je manžel na prvom mieste. Milujem svoje deti, aj keď sú v pub.veku a niekedy si myslím, že ani nie sú naše, ale pre mňa manžel je na strope.