icon

Ľúbite viac svoje dieťa alebo partnera?

31. jan 2025

Ľúbite viac svoje dieťa alebo partnera/manžela?
Ja ľúbim viac svoje dieťa a partner tiež povedal že dieťa. Len sme potom rozmýšľali či to je správne, či sa nemáme mať radšej my dvaja 😀

Strana
z2
balerina2025
31. jan 2025

to su dva odlisne vztahy ...

portret7
31. jan 2025

Dieťa.

doriiis
31. jan 2025

Deti.Muz to vie a je s tým ok.

petamich
31. jan 2025

To sa vobec neda porovnavat, je to uplne iny druh lasky. Kazdopadne aj my s muzom lubime najviac svoje dieta a potom verim jeden druheho 🙂 ale idem sa ho spytat

ukgirls
31. jan 2025

porovnavas neporovnatelne

viestta
31. jan 2025

toto sa naozaj neda porovnavat. Dolezite je lubit. Aj partnera aj deti. Laska ako taka nie je meratelna. Nastastie

lelelienka
31. jan 2025

Dieta bez vahania a dufam ze aj manzel 🙂

rebi789
31. jan 2025

Materská láska sa nedá porovnávať s partnerskou

lucia13022023
31. jan 2025

Ako sa dá porovnať láska k dieťaťu a k mužovi? Ved to sú dve odlišné lásky. Zo vsekych deti na svete milujem to svoje najviac a zo všetkých mužov na svete milujem toho svojho najviac.

gladys_07
31. jan 2025

Dieta milujem bezpodmienecne. Muza nie.

haraburdova
31. jan 2025

ak by som svoju dcéru milovala rovnako ako svojho manžela, a vice versa, na tom vzťahu by bolo niečo incestne oidipovské.

materinská láska a manželská láska sú dva rôzne druhy lások. ale jasné, mnoho rodičov zabúda z akej lásky to ich deti vlastne vznikli, dávajú ju na druhú tretiu koľaj a potom je tu každý deň/každý druhý deň fórum o nevere, rozvode a tak.

miko_matata
31. jan 2025

@haraburdova veď áno, muža vymenis, dieťa sa nedá zameniť 🙃

vilma7
31. jan 2025

Deti. Muž je pre mňa cudzí človek🙂 , deti som si porodila ;) majú ku mne aj ináč bližšie.

zuzinka888
31. jan 2025

Tak s dietatom mame spoliocnu polovicu genov. S muzom niektore ani spolicne priezvisko nemame🤣🤣

bronkax
31. jan 2025

Toto je otázka hodná 10 ročného dieťaťa. Keby máš dve deti tak sa rozhodujes ktoré ľúbiš viac? Naozaj?

jeliz59
31. jan 2025

No ako určite iný druh lásky bez debaty(nebudem rozpitvavat.....)ale moje deti sú môj život milujem zbožňujem najviac na svete zhrniem to asi takto nikdy v živote svoje deti kým budem dýchať neopustím a nedokážem bez nich žiť mám zdravú dcérku a ťažko mentálne chorého chlapčeka ale je môj život v živote si ho nedám.....muža dokážem opustiť aj bez neho žiť.... asi tak

kristinka92
31. jan 2025

@gladys_07 toto je inak velka pravda…

nikoletka_h
31. jan 2025

Jednoznačne na milión percent deti.
Pri hlbšom zamysleni,človek od prírody nie je monogamny, čomu svedčí aj to že sa vzťahy rozpadávajú a po čase si vieme vytvoriť vzťah aj s iným človekom. Partnera môžeš vymeniť a po čase ho prestať milovať, ale čo sa týka detí to je citová väzba na celý život. To je biologicky podmienené že človek chráni a miluje svoje deti do konca svojho života (i keď aj tu sú žiaľ výnimky)

haraburdova
31. jan 2025

@miko_matata no ja by som svojho muža teda nevymenila za nič na svete. Dieťa sa raz osamostatní a z rodičovského domu odíde, ale s mužom, ktorého som si vybrala budem žiť až do smrti.

miko_matata
31. jan 2025

@haraburdova a potom to dieťa prestanes milovať? Lebo s tebou už nebýva?
Ja chápem, čo myslíš, len ty to berieš osobne.

jozef1890
31. jan 2025

@vilma7 No pekne. Ale ten cudzí človek by sa starať mal. Nie je to tak trochu dosť kruté??? On vás má rád miluje vás aj dieťa určite sa aj stará a vy toto poviete???

cukroska
31. jan 2025

Dva druhy lásky..ľúbim ich najviaaac

marianarem
31. jan 2025

Aj mne to pride uplne neporovnatelne. Dieta ma v niektorych veciach prednost. Napriklad keby muz zacal vymyslat a nejakym sposobom by ublizoval malemu, tak si urcite vyberam dieta a muz ide prec. Su zeny, co si vyberu zostat s muzom a dieta nechaju, nech to nejako prezije.
Ale nemam radsej ani jedneho, obidve tie lasky su tak velke, ze ani nevidim ich koniec.

zobaka
31. jan 2025

rovnako vela lasky, ale kazda v inej forme

nikasmile
31. jan 2025

@gladys_07 👍🏻

dahra
31. jan 2025

Manželia sa majú milovať v prvom rade. Keď táto vzájomná láska je pevná, tak láska k deťom sa rozvíja vyvážene bez pokrivení. Deti sú u nás len dočasne, potom každé žije svoj život, k čomu ho aj rodičia vedú, aby raz bolo samostatné. Rodičia raz ostatnú sami, preto partnerská láska je dôležitá.

nynia
1. feb 2025

Ako sa da to vobec porovnavat?To rovno sa opytaj ci niekto lubi viac starsie alebo mladsie dieta. To sa absolutne neda nemozes manzela milovat ako dieta a ani naopak.

vilma7
1. feb 2025

@jozef1890 a co myslite, prečo som tam vložila smailika. ...
Toto sa podľa mňa ani nemá porovnávať, ide o úplne iné vzťahy.

ariannazara
1. feb 2025

Dieta😆

slovakboy
1. feb 2025

Neviem aké staré je dieťa ale keď je take malé a roztomilé, to sa každému z vás zdá, že ho lubite viac. Je to iný druh lásky. Možno sa s vami ešte neháda. A vy ste k sebe momentálne ako kamaráti lebo manažment fungovania domácnosti je vašou hlavnou robotou. Tak vam uniká romantika a ňuňu ňuňu medzi vami. Je to len momentálny pocit. Možno. A možno sa ozaj neľúbite. Len uvádzam aj takú možnosť, že to nemusí byť také vážne a len pocity necítite. Stačí sa venovať aj sebe navzájom a pocity sa vrátia.

Strana
z2