Má 37-ročná žena šancu na nový vzťah?
Práve tu prebieha diskusia, kde sa chce autorka rozvádzať. Neriešme prečo, ale čo ma prekvapilo - ona dúfa v nový vzťah a plno žien jej tam píše, že vo veku 37 rokov je už stará - na nový vzťah, na "divokú trtkačku", že bude pravdepodobne maximálne tak milenka ženatého kurevníka. Už nikoho normálneho nenájde, tobôž nie, keď má deti. Je to naozaj tak? V mojom okolí vidím, že ľudia si nachádzajú nové vzťahy v každom veku - doslova - 40, 50, aj 70+. Verím, že to nie je ľahké, ale až takéto extrémne výroky na 37-ročnú ženu? Mám viac a takto vykopávkovo sa necítim 🙂 tak ma to zaujalo.
Tiez som citala tu duskusiu a teda najvacsie expertky modreho konika ,perlili' statocne. Neviem preco sa niektore zeny potrebuju stale a vzdy vyjadrovat v kazdej teme. Mam 44 rokov a vobec ale vobec sa necitim ani psychicky ani fyzicky stara. Fyzičku mam lepsiu ako drviva vacsina mladsich zien a muzov, a to si nemyslim, to mi ukazuje aplikacia garmin. Deti mam odrastene, mam stabilnu pracu aj prijem, dovolim si tvrdit ze po 40tje zije zena v sucasnosti najlepsie roky zivota, samozrejme sa o to musi postarat sama. A urcite je lepsie zit sama, a venovat sa sama sebe ako travit najlepsie roky s debilom, lebo tak mi to poradili samozvane expertky na mk.
@luccija pisala som - citujem - pre mna je aj rozvedeny s detmi vadny kus. Dolezite je to PRE MNA. Kazda to mame inak, kazda je schopna tolerovat nieco ine. Nikdy som netuzila robit macochu "cudzim" detom, ani sa handrkovat na peniazoch pre "cudzie" deti. A ani rokmi sa moj nazor na toto nezmenil, prave naopak, uz len ked tu citam tie nikdy nekonciace vylevy na ex-ky a natahovanie sa na kazdom eure pre deti - moje, tvoje, nase. S istotou viem, ze toto je nieco, bez coho sa v zivote zaobidem. Este kebyze som bola veeeeelmi zufala, tak vynimku by som mozno urobila pri takom, ktory uz ma deti dospele, zabezpecene, s vlastnymi zivotmi.
Neviem nájsť tú diskusiu.nehodite sem link? ďakujem
@because caka ma tazky rok 2024 tak nejak sa vola
@matkahelka Rozvedený s deťmi nemusí znamenať naťahovanie o peniaze alebo robenie macochy 😁 to je samozrejme mimo tému, kľudne si svoje kritériá udrž, to ja len tak na okraj, aby si z nekonečných debát na MK nenabrala pocit, že je to zaručený priebeh 😄
37 rocna zena nie je stara. A ani 47 rocna nie je stara. Ale uz si nezalozi novu rodinu a ziadny fesny 30tnik s tucnym kontom o nu nezavadi. A moze sportovat, citis sa ako stabajzna a neviem co este. Proste nie. Lebo konkurencia, lebo priroda, lebo evolucia, plus dve deti na krku. Samozrejme su aj vynimky, moze ako skoro 40tnicka este niekoho spoznat a znova sa vydat, mat deti. Ja jej to prajem. Uspesni chlapi po 40 a 50 , sportovci (cize ziadne speky na bruchu a plesiny, ziadni tatkovia) v mojom okoli si platia mlade baby, nechcu sa viazat. Pripadne maju jednu stabilnu partnerku, s ktorou neziju v jednej domacnosti, ale sem tam jej zahnu a idu sa bavit do Thajska a pod. Nechcu maminu s detmi, ani nic podobne. Ja autorke prajem stastny rozvod a kludny zivot bez cholerika, ktory sa jej hnusi. Ci si uz najde partnera a stabilneho, je na nej, ale aj o velkom stasti.
@thoughtfulweirdo samozrejme, ze nemusi, ale pravdepodobnost je tam velmi vysoka. Aj tam, kde to pri rozvode bolo ok, sa to rokmi moze pokazit. A casto aj pokazi prave vtedy, ked si chlap zalozi novu rodinu. svagor je pravnik, z casu na cas si vypocujeme pikosky zo sudnej siene, aj to, ze su ex-ky, co su schopne dat si odtat aj niektoru koncatinu, len aby pokazili byvalemu aktualny vztah. fandim vsak vsetkym odvaznym zenam, ktore do vztahu s takym chlapom isli.
Ja by som chcela tiež vidieť tie naše mk scabajzne po 40tke co vyzerajú pri vlastných dcerach ako sestry. Nič v zlom ale príde mi to trosku prehnane a ešte ak sú afektovane, pomoc.
@matkahelka Ja myslím, že keď sú exmanželia dvaja normálni, príčetní ľudia, ktorí majú na zreteli dobro detí a nie vlastné ego, fungovať to bude dobre. A chce sa mi veriť, že takých ľudí je veľa 😁
Je to paradox. Moderné ženy nosia parochne, farbia si vlasy, aplikujú umelé mihalnice a nechty, podstupujú kontúrovanie tela a facelifting, vkladajú si silikónové prsia....a súčasne sa sťažujú, aké je taraz ťažké stretnúť skutočného muža!
Určite je šanca, že niekoho nájde aj s 2 deťmi, chlapov sú plné zoznamky. Tiež mám 37 a necítim sa do starého železa, ešte stále mi nejaký pán povie aj slečna 😃 Avšak s najväčšou pravdepodobnosťou to budú chlapi taký šedý priemer až podpriemer, respektíve rozvedený s deťmi. Na Maledivy ani do Dubaja ju asi nezoberú na dovolenku, ale môžu byť šťastne zaľúbení aj na chate na Liptove. Lepšie partie sú dávno rozchytané alebo sa nechcú viazať.

Kludne si moze najst plnohodnotny vztah. A ak to tam tie zeny tvrdia, tak ako si napisala, je to asi preto, ze im to ich manzelovia" vtlkaju do hlaviciek"