icon

Má 40-ročný muž šancu nájsť priateľku?

vvvrrttt
3. máj 2025
Strana
z3
princkrason
5. máj 2025
@earlgrey

@princkrason Aj sa prezlieka za pápeža? 😂

@earlgrey min tyzden sa oblikala ako hermonia z harryho potera 🙂

elz1920
5. máj 2025

Vždy je možné niekoho nájsť, len treba mať reálne očakávania, nebáť sa, byť odvážny, nečakať na osud, ale mu trochu aj pomôcť. Nájsť si skupinu napr. na turistiku, nebyť domased, chodiť po vonku, do kaviarne, do kina, mať koníčky ...

Nečakať útrpne na zázrak.

Pomôž si človeče, aj "boh" ti pomôže.

Ani rozvod, manželské či nemanželské deti nemusia byť prekážkou, ak je muž k svetu, vie niečo uvariť, umyť riad, trochu upratať, oprať, pomôcť rodičom či súrodencom, prípadne iným, ak treba.

mantilka
5. máj 2025
@0silvia0

@vvvrrttt preco by nemal? Ale tiez mam 40nika kolegu a nevie si uz nikoho roky najst.
Ale byva s mamou, lebo sa mu nechce samemu zivit byt, a to je asi to, co vacsinu potencionalnych partneriek odradi. Inak vyzera v pohode, mily, citlivy, vzdelany, vtipny

@0silvia0 Len aby bol taký vtipný pri starostlivosti o domácnosť. Chlap, ktorý je zvyknitý celý život na mamahotel je vo väčšine prípadov nepoužiteľný. Keby každý uvažoval takto, tak sa sotva osamostatní...nechce živiť byt.

subartic
5. máj 2025

Ako čítam , tak čítam, ale pre mňa 40+ muž s dieťaťom ( ale aj bez ) určite nie je žiadaný artikel ako tu niekto napísal . Je to predzvesť budúcich problémov o ktoré žena vo veku 40+ už nestojí ( zväčša ). Pre mladšie ešte ženy ktoré nehniezdili alebo ženy ktoré by radi ešte raz zahniezdili , dočasne lákavá predstava si takého uloviť, ale s vekom muža prichádzajú aj problémy , to by si mali tiež mladice uvedomiť. Ak do toho vstupuje dieťa partnera, tak treba rátať s ex , jej rodinou , so samotným cudzím dieťaťom atď. Jednoduché to nie je .

earlgrey
5. máj 2025
@rikarika

@earlgrey prečo by to mal byť zázrak? Poznám veľa veľa slobodných ľudí 40+, aj 50+ a nikdy partnera nemali a s najväčšou pravdepodobnosťou mať ani nebudú, lebo všetci majú nejaké red flegy. Na druhej strane poznám veľa veľa ľudí v tom istom veku, ktorí si vzťah našli a vlastne nikdy nezili sami a najmä preto že ako jedinci žiadne red flagy nemajú. Ak sa tebe zdá nemožné nájsť si partnera, nie je to skôr preto že je to o tvojom nastavení/rozhodnutí/spôsobe života...?

@rikarika 😉 môže byť...nehádam sa...neprotirečím

earlgrey
5. máj 2025
@princkrason

@earlgrey min tyzden sa oblikala ako hermonia z harryho potera 🙂

@princkrason 😂😂😂

0silvia0
5. máj 2025
@mantilka

@0silvia0 Len aby bol taký vtipný pri starostlivosti o domácnosť. Chlap, ktorý je zvyknitý celý život na mamahotel je vo väčšine prípadov nepoužiteľný. Keby každý uvažoval takto, tak sa sotva osamostatní...nechce živiť byt.

@mantilka nie je zvyknutý celý život na mamahotel. Býval aj sám, mal svoj byt, ale nechcel bývať sám. Predal ho a tvrdí, že si doma upratuje po sebe aj keď býva s mamou. Kontrolovať ho nejdem, mne je to v podstate jedno, nech si žije ako chce. Ale tvrdí, že ak by si našiel frajerku, jasné, že s ňou rieši spoločné bývanie.

princkrason
5. máj 2025
@earlgrey

@princkrason 😂😂😂

@earlgrey ale dnes ma ani nepozdravila ,tak neviem ci uz je v prechode ,alebo co 😕

princkrason
5. máj 2025
@earlgrey

@rikarika 😉 môže byť...nehádam sa...neprotirečím

@earlgrey a to som sa aj vcera oholil 🙂

earlgrey
5. máj 2025
@princkrason

@earlgrey ale dnes ma ani nepozdravila ,tak neviem ci uz je v prechode ,alebo co 😕

@princkrason 😀 no priznaj sa, čo si jej spravil? V prechode určite nie je...veď len teraz začína druhá puberta

princkrason
5. máj 2025
@earlgrey

@princkrason 😀 no priznaj sa, čo si jej spravil? V prechode určite nie je...veď len teraz začína druhá puberta

@earlgrey nic pekne som sa usmial ako na kazdu 🙂

earlgrey
5. máj 2025
@princkrason

@earlgrey nic pekne som sa usmial ako na kazdu 🙂

@princkrason Vidíš a tu je problém...usmievaš sa na každú 🤣🤣🤣 len na ňu sa usmievaj

princkrason
5. máj 2025
@earlgrey

@princkrason Vidíš a tu je problém...usmievaš sa na každú 🤣🤣🤣 len na ňu sa usmievaj

@earlgrey odkial zase vie ,ze sa na kazdu usmievam? 😉

earlgrey
5. máj 2025
@princkrason

@earlgrey odkial zase vie ,ze sa na kazdu usmievam? 😉

@princkrason Ženy majú oči všade 👀

princkrason
5. máj 2025
@earlgrey

@princkrason Ženy majú oči všade 👀

@earlgrey jaj vsakj ona je asi bosorka ,carodejnica tak to potom hej , upaLIT ju treba 😉🙂

earlgrey
5. máj 2025
@princkrason

@earlgrey jaj vsakj ona je asi bosorka ,carodejnica tak to potom hej , upaLIT ju treba 😉🙂

@princkrason Bosorky sú najlepšie...ja som tiež čarodejnica 🤣

okseen
5. máj 2025

@vvvrrttt chlap nie, ale žena má a velky

Strana
z3