icon

Má 40-ročný muž šancu nájsť priateľku?

vvvrrttt
3. máj 2025
cukroska
3. máj 2025

@vvvrrttt Samozrejme

nikpa
3. máj 2025

@vvvrrttt asi nechápem. Ved to nie je 80 ročný dedo. Práveže v 40ke sú chlapi stále príťažlivi, plodni, dole im to ešte stále funguje a plus k tomu už bývajú aj zabezpečení. Idelalny partner 😃

earlgrey
3. máj 2025
@nikpa

@vvvrrttt asi nechápem. Ved to nie je 80 ročný dedo. Práveže v 40ke sú chlapi stále príťažlivi, plodni, dole im to ešte stále funguje a plus k tomu už bývajú aj zabezpečení. Idelalny partner 😃

@nikpa kde sú takí muži? 🤣🤣🤣

nikpa
3. máj 2025
@earlgrey

@nikpa kde sú takí muži? 🤣🤣🤣

@earlgrey neviem kde sú takí 😅😅 ale je pravda, že som napísala iba plusy. V skutočnosti je to tak, že väčšina týchto mužov je buď po rozvode alebo po dlhoročnom vzťahu a chcú si už len užívať. Co ale tiež nie je zlé...

earlgrey
3. máj 2025
@nikpa

@earlgrey neviem kde sú takí 😅😅 ale je pravda, že som napísala iba plusy. V skutočnosti je to tak, že väčšina týchto mužov je buď po rozvode alebo po dlhoročnom vzťahu a chcú si už len užívať. Co ale tiež nie je zlé...

@nikpa No nie je to zlé..samozrejme...ale ver mi...mám 38 rokov a nájsť normalného muža... to by bol zázrak 🤣

karolinakr
3. máj 2025
@earlgrey

@nikpa No nie je to zlé..samozrejme...ale ver mi...mám 38 rokov a nájsť normalného muža... to by bol zázrak 🤣

@earlgrey všetko funguje, okrem toho, že niečo nefunguje, tak sa nečudujem, že nemáš záujem 😀

earlgrey
3. máj 2025
@karolinakr

@earlgrey všetko funguje, okrem toho, že niečo nefunguje, tak sa nečudujem, že nemáš záujem 😀

@karolinakr 🤣🤣🤣 čooo?

karolinakr
3. máj 2025

kde maš tu fotku? všetci muži, ktori sa chcete zoznamiť, prečo vždy zanovito odmietate foto? zatvarate si dvere dopredu a obvinujete cely svet z neuspechu
keby som sa silou mocou chcela zoznamiť a idem na mužske forum sondovať, či mam šance, dam si tam najlepšie fotky, svoje zaujmy, pracu a potom medzi rečou sa spytam, ako to je s tym zoznamenim a kto by sa mi ozval, môžme pokecať
ale na MK chodia sami truhlici, chcu sa zoznamiť, nepovedia o sebe nič, sebaprezentacia nula bodov, foto žiadne a rozmyšlaju nad nesmrtelnostou chrusťa, či ich nejaka chce alebo nechce

earlgrey
3. máj 2025
@karolinakr

kde maš tu fotku? všetci muži, ktori sa chcete zoznamiť, prečo vždy zanovito odmietate foto? zatvarate si dvere dopredu a obvinujete cely svet z neuspechu
keby som sa silou mocou chcela zoznamiť a idem na mužske forum sondovať, či mam šance, dam si tam najlepšie fotky, svoje zaujmy, pracu a potom medzi rečou sa spytam, ako to je s tym zoznamenim a kto by sa mi ozval, môžme pokecať
ale na MK chodia sami truhlici, chcu sa zoznamiť, nepovedia o sebe nič, sebaprezentacia nula bodov, foto žiadne a rozmyšlaju nad nesmrtelnostou chrusťa, či ich nejaka chce alebo nechce

@karolinakr Ale MK predsa nie je zoznamka 🤣

karolinakr
3. máj 2025
@earlgrey

@karolinakr Ale MK predsa nie je zoznamka 🤣

@earlgrey aha, preto si sem chodia po mudru radu haha akoby ženy mali veštecku guľu, či ho nejaka bude chcieť alebo nie

earlgrey
3. máj 2025
@karolinakr

@earlgrey aha, preto si sem chodia po mudru radu haha akoby ženy mali veštecku guľu, či ho nejaka bude chcieť alebo nie

@karolinakr Aaale veď to skúšali všade nie? kde je veľa žien...veď čo ak motyka vystrelí...

karolinakr
3. máj 2025
@earlgrey

@karolinakr Aaale veď to skúšali všade nie? kde je veľa žien...veď čo ak motyka vystrelí...

@earlgrey na koniku od 5/25 jasný balič

earlgrey
3. máj 2025
@karolinakr

@earlgrey na koniku od 5/25 jasný balič

@karolinakr Samozrejme 🤣

karolinakr
3. máj 2025
@earlgrey

@karolinakr Samozrejme 🤣

@earlgrey neni on pre teba vhodny kandidať vekovo? však mu napíš, že čakaš na jeho odpoved ako sucha zem na dážd

earlgrey
3. máj 2025
@karolinakr

@earlgrey neni on pre teba vhodny kandidať vekovo? však mu napíš, že čakaš na jeho odpoved ako sucha zem na dážd

@karolinakr Karolínka moja zlatá 🤣 ja nechcem 40 ročného produktivného muža, ktorý ma oplodní z lásky, požiada o ruku a neviem aké blbosti...a to je práve kategória mužov, ktorých nechcem...ja chcem žiť v divočine, liesť po stromoch, skákať do rybníka, loviť divú zver...sexovať pod holým nebom, bez vrieskajúcich detí...🤣🤣🤣

maminkadeticiek
3. máj 2025

Urcite ani,ale vo veku nebude problem.Ak mas 40 a si bez zeny som si na 100%ista ze to ma urcite vazny dovod,preco zenu doteraz nemas.

karolinakr
3. máj 2025
@earlgrey

@karolinakr Karolínka moja zlatá 🤣 ja nechcem 40 ročného produktivného muža, ktorý ma oplodní z lásky, požiada o ruku a neviem aké blbosti...a to je práve kategória mužov, ktorých nechcem...ja chcem žiť v divočine, liesť po stromoch, skákať do rybníka, loviť divú zver...sexovať pod holým nebom, bez vrieskajúcich detí...🤣🤣🤣

karolinakr
3. máj 2025
@earlgrey

@earlgrey
dostala si druhú pubertu?

earlgrey
3. máj 2025
@karolinakr

@earlgrey
dostala si druhú pubertu?

@karolinakr 🤷‍♀️ tak už mi tiahne na 40tku...hormóny sa búria...potrebujem adrenalín...nechcem nudu...chcem zábavu 🤣 ale vážne...mňa by rodinný život nebavil...deti na krku, muž na krku, nuda doma...spolu sedieť za stolom, rozprávať sa, aký bol deň a neviem čo...kašlať na to...treba život žiť naplno...a nie unudiť sa k smrti 😀

huxy
3. máj 2025
@earlgrey

@karolinakr 🤷‍♀️ tak už mi tiahne na 40tku...hormóny sa búria...potrebujem adrenalín...nechcem nudu...chcem zábavu 🤣 ale vážne...mňa by rodinný život nebavil...deti na krku, muž na krku, nuda doma...spolu sedieť za stolom, rozprávať sa, aký bol deň a neviem čo...kašlať na to...treba život žiť naplno...a nie unudiť sa k smrti 😀

@earlgrey ale veď aj s mužom sa dá žiť život na plno, nenudiť sa, zabávať sa, len to chce toho správneho ☺️

earlgrey
3. máj 2025
@huxy

@earlgrey ale veď aj s mužom sa dá žiť život na plno, nenudiť sa, zabávať sa, len to chce toho správneho ☺️

@huxy O tom nepochybujem...sama sexovať pod holým nebom nebudem 🤣 a aj tak potrebujem muža, aby ma z toho stromu dal dole, keď tam vyleziem...a zachránil v rybníku, keď sa tam budem topiť 🤣

huxy
3. máj 2025
@earlgrey

@huxy O tom nepochybujem...sama sexovať pod holým nebom nebudem 🤣 a aj tak potrebujem muža, aby ma z toho stromu dal dole, keď tam vyleziem...a zachránil v rybníku, keď sa tam budem topiť 🤣

@earlgrey 😅👌

mateo37
4. máj 2025

@vvvrrttt Chlape,určite áno.Mas šancu.Viem,o čom hovoriš,ja mám 37 a tiež som sám a v podstate viem,že to potrvá asi veľmi dlho kým si niekoho nájdem ale verím,že sa niekto skôr či neskôr nájde...A verím,že aj tebe sa to podarí len nemôžme na to stále myslieť a silou mocou hľadať.Zivot nám napíše scenár sám.Drzim palce 😉

gov
Odpoveď bola odstránená
huxy
4. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov tak ale to je potom každému jasné, že je to z "čistej lásky"

gov
Odpoveď bola odstránená
acsa
5. máj 2025

@vvvrrttt mňa našiel manžel dva mesiace po 40ke. Kolegyniná mama má 43 a dlho hladala, nakoniec našla. Muž má 44. Ale pri takomto veku už musí rátať aj s tým že do vzťahu príde ten druhý aj s deťmi.

princkrason
5. máj 2025

v praci mame 40plus slobodnu ,ale ego ma vascie ako -Trump

earlgrey
5. máj 2025
@princkrason

v praci mame 40plus slobodnu ,ale ego ma vascie ako -Trump

@princkrason Aj sa prezlieka za pápeža? 😂

rikarika
5. máj 2025
@earlgrey

@earlgrey prečo by to mal byť zázrak? Poznám veľa veľa slobodných ľudí 40+, aj 50+ a nikdy partnera nemali a s najväčšou pravdepodobnosťou mať ani nebudú, lebo všetci majú nejaké red flegy. Na druhej strane poznám veľa veľa ľudí v tom istom veku, ktorí si vzťah našli a vlastne nikdy nezili sami a najmä preto že ako jedinci žiadne red flagy nemajú. Ak sa tebe zdá nemožné nájsť si partnera, nie je to skôr preto že je to o tvojom nastavení/rozhodnutí/spôsobe života...?