Má 40-ročný muž šancu nájsť priateľku?
Áno, moj mal 40 keď ma našiel
Ano, ale zalezi, kde hladas (v akom prostredi), ake mas poziadavky a co ponukas ako protihodnotu (nielen financne a vzhladovo, ale aj povahovo).
Aj 60 ročný si v pohode nájde. Vždy sa nájdu vdovy, rozvedené. To nie je o veku. Nepoužiteľného, neatraktívneho pre vzťah robia človeka iné veci, povaha, spôsob života.,atď
Pokiaľ si normálny a nájdeš normálnu, tak áno...ale veľa šťastia ti prajem v tomto skazenom svete 😁
To nie je o veku, ale párovom nastavení a možno aj nejakej schopnosti zbaliť tú pravú.
Pri hľadaní si vzťahu je dôležitých veľa faktorov, okrem veku, niektorí muži sú zaujímaví pre ženy v každom veku.
Ano ma. Moj znami si nasiel ako 43 rocny babu okolo 30ky. Dokonca velmi skoro prislo aj dieta aj svadba. Sice…. Podla mna ta baba nie je vyhra, zobral prvu ktora prejavila vazny zaujem, ale to je uz na inu temu…. 🤷🏼♀️
A prečo by si nemohol nájsť? Mňa by skôr zaujímalo, či býva sám, akú má prácu, akú povahu. Co je to za človeka, nie koľko má rokov.
Absolútne bez problémov, ak si chlap súci k svetu... muži 40+ sú žiadaný artikel, je kopec 30-40r žien, čo si hľadá muža práve v tomto veku a majú obrovský problém nájsť si niečo použiteľné.
@vvvrrttt normalnost nepredas. Skus predavat to v com si vynimocny
Vsetci sa povazujeme za normalnych , sikovnych , spolahlivych v najlepsom svetle ... Pri 50 percentnej rozvodovosti dalsej 50 percentnej co by aj chceli, ale sa neda kvoli hypo, detom, ci existencne by to nevedeli zmenezovat ... su otazky preco to normalnym nevyslo na mieste ... Asi je dolezita kompatibilita a jazyky lasky, co Ta dosycuje v partnerskom spoluziti - zmysluplny straveny cas ? Pritomnost ? Slova ujistenia ? Kontakt ?Dary ? Nazory na zivot + kostlivci v skrini kazdeho z nas su asi tiez na zvazenie ... Teda odpoved , slobodnych ludi napriec vekom je plno , len ta kompatibilta popripade vediet o sebe ze jestvuju
@vvvrrttt normalnost nepredas. Skus predavat to v com si vynimocny
@martinmmartin sebaľútosť
Ak nežije s mamičkou ako jej náhradný partner a zaplata na samotu šanca by bola. Problém je že ak chlap po 40 nemá rodinu deti ani vzťah vždy tam je nejaké vážne ale..... prečo je stále sám. Vysoké nároky su najmenší problém. Nepozeras na ženy náhodou len cez to že ta bývalá sklamala? Kto už s niekým žil ma deti a skončilo to zle často odradí nádejnú partnerku fnukanim a sebalutostou. Komu by sa chcelo robiť butlavu vrbu. Lebo ziadna nevydrží dlho počúvať tvoje smutné náreky za tým čo bolo.
Pre boha ziveho ,to je zas otazka. Kazdy normalny slusny clovek si dokaze najst partnera ked sa vie spravat. Matky s 3detmi si najdu partnera, nevidim dovod preco 40rocny muz nie. Pises akoby to bolo 70
@vvvrrttt ano dá, aj môj si ma "našiel" v 43. A podľa opisu dosť podobný tebe, až na to dieťa, našťastie (sorry, ale viem prečo je to pre mňa našťastie). Určite existujú ešte aj normálne nezadané ženy. Ale viem, že nie vždy je jednoduché takú nájsť, aby ste si aj rozumeli aspoň vo väčšine vecí.
Aj v 30 je to problém 🤣
Vek nehra ziadnu rolu. Moj otec si nasiel partnerku na dochodku, ziju spolu a poznam viacero takychto dochodcov/dochodkyn. Aky je na to recept, to neviem, ale sanca je vzdy.
daj si foto, možno sa ti niekto ozve
Ak ma co ponuknut tak urcite
@vvvrrttt No ako som písala...držím palce...budeš to mať riadne ťažké...tak ako je skoro nemôžné nájsť normalného muža v tomto veku, tak o to ťažšie je nájsť normálnu, vyrovnanú ženu...samé čudné individuá behajú po svete...viď MK...stačí čítať a chuť niekoho spoznať ťa hneď prejde 🤣🤣🤣

@vvvrrttt urcite ano. Problem je vzdy inde ako v datume narodenia.