Má chlap právo podvádzať?
Vcera som si takpovediac nedobrovolne vypocula v praci debatu dvoch frustrovanych kolegov. Obaja zenati a maju po jednom dietati vo veku 4-5 rokov. Jeden sa tomu druhemu stazoval ze odkedy maju dceru, tak s nim zena spala dokopy asi 7x a posledny rok vraj vobec. Potom zacal polemizovat o milenke lebo vraj sa doprosoval dost a zena sa k nicomu nema. Co ma zarazilo je to, ze 4,5 rocnu dceru stale koji a spavaju v jednej posteli vsetci traja. Za normalnych okolnosti by sme tu vsetky do jednej odsudili muzsku neveru.. no co takato situacia?
P.S.: prispevok je anonymny cisto kvoli tomu, ze cakam ktora sa do mna obuje ze ja som ta milenka 😀
Úplne ho chápem a rešpektujem také rozhodnutie.
Tiež by som to tak riešila.
Kojiť 4,5 ročné decko, spať s ním v jednej posteli a na muža dlabať vyše roka.... ufff..
Ja to mám zas naopak, mm ma odmieta, stále je unavený a nijako ho neviem dostať do postele 😔je to bieda mať sex raz za 2 mesiace, už som mu aj povedala do očí že ak s tým niečo neurobí tak si nájdem milenca. Vtedy sa zľakol na pár dní a zasa sme v starých koľajach 🙄
@jana_eyre_2 tak rôzne výroky, môžu mať rôzne intepretácie, každý si to vezme zo svojej pozície a občas sa potom musí dovysvetľovať ako to človek myslel. Mňa napr. ten výrok pobúril preto, že ja zrovna poznám chlapa, ktorého by ženy brali všetkymi 10 a zrovna si ho doma žena neváži a ani sa mu neujde pochvaly skôr len samých výčitiek. takže môže to byť všeliako. A ešte dodám, že raritne poznám obidve strany, takže nie je to iba pohľad z jednej strany. Aj keď samozrejme musím dodať, že žiadnu neveru neuznávam, toto sa ma riešit a ak sa nedá ísť si po svojom asi.
Akurát minulý týždeň som počúvala jednu pani a presne o tom hovorila. Najskôr ste boli iba vy dvaja, ale keď príde do rodiny dieťa, matka sa mu úplne podriaďuje a zabúda na muža. Lenže si treba uvedomiť, že dieťa našim vzťahom preplava a za pár rokov tu budeme zase iba my dvaja. Dieťa vyrastie, odstahuje sa, osamostatni... Ale žena s mužom ostávajú.
@90909 a ja zas poznám minimálne 3ch chlapov čo môžu byť radi že majú ženy ake majú a tolerujú im to, čo by iná absolútne netolerovala.. a akú to má výpovednú hodnotu? Žiadnu - sú muži čo si o sebe namyslaju a muži čo nie.. (samozrejme aj ženy) aby sa ťa dotklo to, že existujú aj muži čo majú pocit že si môžu vyberať zo zástupov mileniek to je zvláštne.. samozrejme ti nerozporujem čo sa ťa môže dotknúť, len konštatujem.. a mimochodom tie ženy čo by tvojho známeho brali všetkými 10 by ho brali aj ako zadaného muža so záväzkami? 🤔
@mandarinka555 to netvrdím, ja som tiez nemala, ale prisli sme spolu na to, ako to oživiť, po dojceni sa uz nemal na co sťažovať, skor na obtazovanie 😄 bolo citeľne aku rolu hraju hormony, mali by tiez skusit hľadať problém tam, ci je zdravotne ok ked jej chyba ehm apetit
@jana_eyre_2 no a zas sme pri tom, že výroky majú rozne interpretácie. a tak skúsim ešte raz, potom sa mi už fakt nechce to dookola prepierať. Nie nedotklo sa ma, že existujú muži, čo si môžu vyberať a bla, bla..ale ten tvoj výrok znel, ako by každý muž, čo sa sťažuje na to, čo ma doma, bol nejaký chruňo o koho nik nestojí, preto som sa ozvala. Napísala si to dosť všeobecne, a mňa sa to nedotklo len pobúrilo. To je rozdiel. a nikde nepíšem, že by ho mali ženy brať aj so závazkami, ale je to typ, aký by mnohé ženy doma rady mali, lebo pomáha, stará sa, zarobí atď. A celkovo som všetkými príspevkami chcela povedať, že aj muži môžu byť dobrí, môžu byť vo vzťahu nešťastní a že je určite kopec žien, čo by ich ocenili a nemusí to hneď byť nejakí trtko, čo robí ramená v kancli ako mu žena nedá a ide si hľadať milenku. Asi tak nejak v kocke by som to uzavrela. Už je to aj tak nad môj limit príspevkov vo fóre.
@90909 napísala som "niektorí" to je všeobecne? Niekedy je človek tak pobúrený, že aj napísané číta inak ako to je vskutocnosti chápem..
@90909 mimochodom, to ako je to napísané - áno presne tak namna celý príbeh pôsobil, ako že chlap ide robiť ramena že si nájde milenku ak mu tá jeho nedá.. tak či tak - nie je to naša vec, ale vec toho páru ktorý sa na modrom koníku ocitol úplne nechcene..
@panelacikova kojila si dlhodobo dieťa? Hormóny fakt spôsobujú výrazné zníženie libida, kľudne to nazvi frigidita, na fakte že ju spôsobuje to kojenie to nič nemení
@ajka0207 ja osobne nie. asi len 4 mesiace, ale aj počas toho (teda 3. a 4. mesiac) som mala styk. a ak si pozrieš diskusiu, je tu veľa žien, ktoré kojili aj do 2,5 roka dieťaťa, možno aj dlhšie, alebo kojili druhé dieťa a normálne žijú sexuálnym životom. takže áno, frigidná. alebo ho nechce, alebo jej smrdí alebo neviem čo... to je jedno.
nie, nema pravo podvadzat. Ale manzelsky zivot je aj o plneni manzelskych povinnosti.
@jana_eyre_2 asi tak. Načo sa tu budeme zbytočne dohadovať o cudzích ľuďoch a znepríjemňovať si den. Dost na to, ze mame piatok 13teho, no nie😃 Ale tak mozme si aspoň popriat pekný víkend 😉
bože ženy, tie čo mu to schvalujete, ste normálne? :D potom nám sem nepíšte príbehy o tom, ako vás manžel po pôrode dieťaťa začal podvádzať, keď si za to môžete vlastne samy :d
Nie, nemá právo si nájsť milenku, má právo sa o vzniknutej situácii porozprávať s manželkou a navrhnúť rôzne riešenia, aby došlo k náprave situácie.
@kikulienka94 7x sex za 5 rokov sa ti zda ok? Tu nejde o choru zenu,alebo zenu pol roka az rok po porode. Maju 5 rocne dieta.
@90909 tiež zelam pekný víkend 😉
Bože môj ženy veď mu dajte čo chce abude chodiť ako omámený sám sa na seba hnevam ako ma Zuzana ovládala klitoris na nos a nevedel som kde je sever. No hlúpy jak zemiak som bol. Boli to krásne časy ako dokáže ovplyvniť intímna časť vzdelaného človeka. Doteraz si myslím že to musela byť čarodejnica iné vysvetlenie neexistuje.
@ajka0207 Ja som kojila naozaj dlho a ziadne problemy sme nemali, sexualny zivot uplne bez problemov. Takze kojenie na toto vplyv nemusi mat. Ja to skor vidim tak, ze su tam ine problemy a prejavuju sa takto.
@dskjhfdlkdjhl presne lebo ked zena vidi ze sa im vztah narusa kvoli jej hormonov, ze tolko koji, tak by to dieta uz v takom velkom veku odstavovala. ak by mala zaujem vztah dat do poriadku . ak nechce bud
ze jej to asi vyhovuje a taha dieta do spania s nimi a kojenia aby ,mala pred muzom "ochranu" ... a zase kludne tam mozu byt aj problemy z jeho strany. Ktory chlap bude sebakriticky na seba kydat, ze preco ho zena nechce.
@dskjhfdlkdjhl nemusí ale môže, vravím za seba, že ono to fakt môže mať veľký vplyv, jasné nemusí, ale myslím že odstavenie veľa vyrieši.
@ajka0207 Keby bolo kojenie hlavny problem, tak si myslim, ze uz by to bolo davno vyriesene. To je len zasterka a kto toto nechape, tak tomu to nepomoze ani nakreslit. V tom vztahu musi byt toho pokazeneho ovela viac, ako si dotycny pan manzel je ochotny pripustit, resp. natarat kolegom.
@kamilka281986 takto mi skoncilo manzelstvo. Prosby, plac, vysvetlovanie... nic nepomohlo. Az som si nasla niekoho ineho a zijem zivot stastne rozvedenej. Niekedy sa naozaj netreba nasilu drzat toho, co nefunguje. A sex je vo vztahu velmi dolezity.
Tak právo nemá nikto...ale v tomto prípade by som sa mu vôbec,ale vôbec nečudovala.Kazdy má svoje potreby a žena evidentne vymenila dieťa za manžela.
A mozno nepotrebuje,lebo ma inde a on chudak caka😉 (tak na odlahcenie).
Ake pravo? Ma pravo sa rozist,rozviest a potom si hladat zenu.
Na jednej strane si milenka a na druhej si si vypočula rozhovor, myslím si že je to výmysel, lebo polemizoval o milenke včera,ale milenku už má teda teba, takže potrebuje len madrac, lebo je bez sexu, ak nieje pravda čo píšeš ale pravda je že tebe toto všetko povedal a nie kolegovi, tak to je jasné ako facka, každý zaletnik ženatý milenke nahovori nezmysly,len aby ju dostal kam chce a doma svojej manželke zase hovorí ako ju neskutočne ľúbi,to len milenky sú naivné a naletia, no zapamätaj si jedno, takýto muž sa nezmení a raz môžeš byť na mieste jeho ženy ty a potom ty budeš tá, čo s ním rok nespala a on chudáčik si musí vyprázdniť guľky na inej naivnej milenke ,pritom ale doma bude s tebou sexovať o sto šesť. Ja tomu proste neverím, toto určite narozpraval tebe, čo má doma, aby si ho lutovala a ešte jedna vec, aj keby to bola pravda, že si počula ako sa sťažuje kolegovi čo má doma,tak ty ako jeho milenka, by si sa nad tým mala zamyslieť, veď on ťa potrebuje vlastne len na .... Nechápem ako sa vôbec môžete takéto ženy pozerať na seba v zrkadle . Muž si takyto problém má vyriešiť s manželkou, nie hneď pokukovať po inej, ma to riešiť. Ty ako žena by si sa nemala so ženatým zapodievať, nevidíš do ich súkromia ani to,či je všetko pravda, čo ak je to opačne,že on odmieta ženu? Kde to mi žijeme. Po zemi chodia len ženači? To už slobodní muži vymreli? Veď to čo robí svojej žene bude časom robiť aj inej, len kedy to tie milenky pochopia. Som jedna z takýchto žien, čo som sa ja všetko o sebe podozvedala by si neverila, dnes som šťastne vydatá za normálneho muža a ten môj ex krásne podvádza tú, čo mi rozbila rodinu, karma je zdarma
@nika185 a presne o tomto bola ta posledna veta v uvodnom prispevku 🙂 nemam za potreby spavat so zenatym chlapom, mam toho svojho doma a vsetko klape ako ma. Bola som zvedava ktoru stranu si zenu budu zastavat viac a ci tu vobec niekto da zapravdu aj chlapovi. by the way, kecali sme o tom aj doma s mojim a on si zastal chlapa...
Aha, takže ty niesi tá jeho milenka,ja som tú poslednú vetu zle pochopila,ty si tým myslela,že mi si ťa budeme ako milenku doberať,no ale v tej vete to tak vyznelo aspoň u mňa, tak potom ak si si to naozaj len vypočula ako rozhovor dvoch chlapov, tak potom ok, to sa potom nedivím že ten muž sa trápi,ale určite to nieje riešenie nájsť si milenku,nech si to doma vysvetlia s manželkou najprv a keď už ona nemá záujem,nech dá dohodnú či to skúsia ale to nemá význam,lebo zase na druhej strane nikdy nevieš zase či sa nesnaží aj očiernovať svoju ženu aby keď sa prevalí že má milenku,nebol on ten zlý, mne sa to presne stalo, to som aj spomenula, preto ťažko povedať kde je pravda zakopaná

Ma právo byť verný 🙂