icon

Má chlap právo podvádzať?

13. nov 2020

Vcera som si takpovediac nedobrovolne vypocula v praci debatu dvoch frustrovanych kolegov. Obaja zenati a maju po jednom dietati vo veku 4-5 rokov. Jeden sa tomu druhemu stazoval ze odkedy maju dceru, tak s nim zena spala dokopy asi 7x a posledny rok vraj vobec. Potom zacal polemizovat o milenke lebo vraj sa doprosoval dost a zena sa k nicomu nema. Co ma zarazilo je to, ze 4,5 rocnu dceru stale koji a spavaju v jednej posteli vsetci traja. Za normalnych okolnosti by sme tu vsetky do jednej odsudili muzsku neveru.. no co takato situacia?
P.S.: prispevok je anonymny cisto kvoli tomu, ze cakam ktora sa do mna obuje ze ja som ta milenka 😀

mmoni89
13. nov 2020

Isto je chyba rovnaká na obidvoch stranách. Nie , muž nemá právo podvádzať manželku ale zase kojit 5 ročné dieťa? ????😮to je už trošku čudné a pokiaľ to kojenie ovplyvňuje ich manželský a sexuálny život V tom smere že s ním už rok nespala to mi tiež prijde veľmi sebecke a nespravodlivé voči mužovi a myslím že by sa K tomu mohol vyjadriť aj on že už to nieje vhodne

majkeel
13. nov 2020

@90909 :D Ano. 1.Zena ma vzdy pravdu 2. Aj keby urobila chybu, plati bod 1. ;)

nikpa
13. nov 2020

Nie, nemá pravo muž ani žena podvádzať ALE toto je situácia kedy vzťah po sexuálnej stránke nefunguje a keď sa žena nemá k tomu aby s tým niečo robila tak samozrejme, ze muž to bude hľadat mimo domu a ani sa nečudujem. Žena si o tú neveru koleduje. Hej a presne ako si napísala, potom ľudia povedia, že chudák žena sa stará doma o malé deti a on si užíva s inou. Preto by nikto nemal súdiť keď do toho naozaj nevidí. Každý nech si sám uprace pred svojím domom.

sono2
13. nov 2020

@nela6 to neni vôbec pravda. Ja som pri plnom dojčeni dostala normálne ms od 9 teho mesiaca od roku pravidelne, neskôr otehotnela takže pokiaľ je pravidelná ms je sú aj hormóny ok to už neni dojčenie ako niekoľko mesačného dieťaťa.
Oni majú iný problém

kittykat22
13. nov 2020

Samozrejme hrdinovia v kuchynke, a potom dolezita poza ked prefiknu mladu babu ktorej naslubuju hory doly. To by si mohla stat v tej kuchynke ked na to pride manzelka, a vidiet ten ich vyraz 😂

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
90909
13. nov 2020

@majkeel ved prave ;) svätá pravda

anjelicek26
13. nov 2020

Ma pravo ten vztah ukoncit, ked potrebuje sex ako nevyhnutnu komponentu do zivota. Treba sa porozpravat, skusit poradnu. To, ze ona koji je v tomto veku dietata za mna uplne nepochopitelne (a ano tiez som kojila 4 deti dlho). Chut na sex je vo velkej miere riadeny hormonami, mozno to, ze koji asi sposobuje u nej nizku chut na sex. Alebo jej to proste vyhovuje nezit ako muz a zena, ale len ako rodicia. Ale to musi on zistit. Aj ked verim, ze sa o to pokusal uz x-krat toto si vydiskutovat. Problem je v tom, ze ona to riesit nechce, jemu to vadi. Takato nezhoda ukazuje skor-neskor na rozchod...ale nevera urcite nie, otvorene hovorit, ze bohuzial takto sa to neda.

prhlavka
13. nov 2020

Ked chce byt clovek neverny,bude a je uplne jedno ci ma doma pravidelny sex,alebo mu zena nedala pol roka. Kto chce,si vzdy cestu najde a ospravedlni si to sampted sebou.

sense
13. nov 2020

Ma pravo danú vec riešiť, má právo sa s manželkou rozprávať a nájsť problém, pretože dieťa kt spi s rodičmi v posteli nie je prekážkou... A dokonca ma pravo sa sťažovať aj kamarátovi, ved ženy sa sťažujú tiež...

hipuska
13. nov 2020

Predpokladam,ze sa koji iba v noci.../ak vôbec si dobre pochopila/, takže to je skôr o psychickej potrebe. Žene zjavne niečo chýbalo v tom vzťahu, keď sú túto blízkosť vybudovala s dieťaťom. Ona si zjavne uspokojila svoju potrebu "blízkosti" a inú nepotrebuje. ... Takže, ktovie kde je začiatok toho všetkého...nikdy nie je všetko iba čierno-biele

majkeel
13. nov 2020

@jana_eyre_2 Zalezi aj dost od veku. V 20-30tke si nad vecou sa za niekym nahanat, clovek ma predsa este tolko casu. Okolo 35-40r. zisti vela zien, ze krajsia polovica zivota v prdeli, bud neschopny, alebo ziaden partner a najlahsie je prebrat nejakej uz "vychovaneho" chlapa, ako sa snazit vychovat "stareho" psa, slobodneho 40 tnika byvajuceho este u mamy ... ;)

lubiss
13. nov 2020

tak v tomto pripade chudak chlap......ja odsudzujem neveru samozrejme, ale ked zena zanedbava chlapa , ktory sa jej zrejme doprosuje tak bohuzial nie je vzdy zly len chlap a na vine a toto si vela zien neuvedomi.....ine je ked tu boli pripady ze ju doslova obtazuje pocas tehotenstva alebo rovno v sestonedeli ale za 4 roky spat s muzom 7 krat a za posledny rok ani raz ? tak to si ta zena doslova pyta ak nema zdravotne problemy ani nic ine co by sa dalo chapat ze ma nato dovod ignorovat svojho muza.

alzbetka2011
13. nov 2020

povieš mu čo si o tom mysliš ? Alebo sa nebudeš do toho motať ?

telusikk
13. nov 2020

Neveru odsudzujem, no 4,5 roka je podľa mňa dosť na to, aby dieťa z rodičovskej spálne odišlo. Na to aby vzťah fungoval treba dvoch a je jasné, že ak je jeden odkopnutý na druhú koľaj, je k nevere potom blízko

lujza123
13. nov 2020

Nech si koji aj do 18 tky, ale rok bez sexu je veľa.

Ja osobne považujem odmietanie intimnosti v partnerstve za formu psychického tyrania.

Sex k vzťahu proste patrí, bez sexu sú to obyčajny spolubývajúci. Keby som v tej situácii tak urcite oznámim žene že ak to takto pôjde ďalej nájdem si milenku (a aj to tak spravím) a keby som ja ta, ktorá odmieta sex (rok!!) tak neočakávam vernosť za takýchto podmienok.

jana_eyre_2
13. nov 2020

@90909 áno bol ustipacny.. nemám totiž rada ak niekto rieši takéto veci s kolegom medzi ostatnými tak aby ma mohli počuť ale doma si to nevyrieši rozhovorom..
@sissy27 to som nikde nepovedala 😉 len sa mi nechcelo vypisovať a zamýšľať sa nad tým aká je tá žena sebecka a ten muž je chudáčik, reagovala som len na jeho reči vravene kolegovi.. totiž nie len že nepozname absolutne muža z príbehu a pozadie ich vztahu, ešte sa to aj rieši žena čo je do toho vôbec nevidí, keďže nie je zučasne a a ide len o vypočutý rozhovor..

marseillefan
13. nov 2020

Nemať rok sex s manželom je týranie najvyššieho stupňa. V prvom rade by ju mal kopnúť do riti a rozviesť sa. Ak sa rozvádzať nechce (napríklad kvôli deťom), tak má rovnaké právo nájsť si milenku ako má jeho žena právo s ním nesúložiť. V tomto smere si nič nedlhujú, lebo oni prakticky už nemajú funkčný vzťah... vlastne nemajú ani vzťah, to je len také spolunažívanie.

90909
13. nov 2020

@jana_eyre_2 no a ja som aj neskor spomenula, ze mozno aj riesi a snazi sa a nikam to nevedie. Ak ked uz nic ine, tak sa vykecas aspon niekomu inemu. Ked nie je blizky kamarat, je dobry aj kolega. Ver ze aj muzi to obcas potrebuju dostat von. Zeny nemaju problem prepierat svoje problemy hocikde, od rodiny, kamosiek, práce cez fora, ale chlap musi v tichosti, trpiet a uz aj za to, ze si dovoli vykecat sa kolegovi, je povazovany za chrapuna. No dobre no. To aj kolegynu co sa chce vykecat a poradit, ze muz je cely den v robote alebo u kamaratov a ona sama, a uz nevie co ma robit, by si zrusila, toto si ries doma s muzom a tu to nevytahuj?

ivca88
13. nov 2020

A možno jeho žena má už dávno druhého, len jej muž o tom nevie a preto styk odmieta.
Ženy vedia byť niekedy svine 🤔

jana_eyre_2
13. nov 2020

@90909 a vravím snáď niekde že to nemá dostať von? Neprekrucaj prosím.. Ako nehnevaj sa takéto veci by som neriešila niekde v kancli aby si to vypočuli všetci okolo sediaci čo to budú potom riešiť po internete aby ich ženy mohli ohovárať alebo zdrbavat jeho manzelku.. nie kolegyňu by som nezrušila, ale rozhovor by sme viedli niekde kde to nebudú počuť všetci dookola.. zaujímavé, že tu veľmi vadí jedna moja veta o tom ako sa muž stavia do pozície macha ze si nájde milenku, ale je uplne v pohode že tu riešime vec čo nastolila žena čo s tým nemá nič spoločné..

kristina2412
13. nov 2020

Nema pravo. Ale ma pravo povedať, :Stop,toto sa mi nepaci ,takto to nechcem, ako to zmeníme...Do vztahu nevidíme , nevieme ako jej pomáha v starostlivosti o dieťa, o domácnosť..kazda minca ma dve strany.

sono2
13. nov 2020

Mám známych mladých ľudí. Ako nie som stará ale ona má 25 takže to je ešte fakt mladá. Majú dieťa pomaly 3 roky bude mať. Nikto by nepovedal že im to neklape a predsa. Jej že sex s ním nebaví ďalej nevieme. Ani nedojči ani nič a on to teda vie a tiez reči milenka atd.
Len on je taká kapitola, on poriadne sám nevie čo chce či ohľadom života, či ženy.
Takže určite by trebalo počuť príbeh oboch nie len jeho !

90909
13. nov 2020

@jana_eyre_2 no to, že to tu rieši cudzia ženská je fakt divné. ale možno to beriem viac citlivo, lebo poznám taký prípad, a je mi to veľmi ľúto celé, a nič iné mi neostáva len počúvať, lebo do vzťahov sa zásadne nemieša. A vieš ak sú ľudia zúfalí, tak vyklopia na počkanie kde čo a aj cudzím ľudom. Mne už sa to parkrat stalo, že stačil maly náznak, že budem počuvat a z tých ludi sa zacnu sypať také veci, že ti padá sanka a mnohé mozno ani pocuť nechces, ale viac pre toho cloveka urobit nemozes, len pocuvat.

jana_eyre_2
13. nov 2020

@90909 poznám zúfalých ľudí, tiež bývam pozícii toho "vždy pocuvaca" ale možno práve preto že to neriešim nikdy nikde ďalej.. ak mi niekto niečo povie dôverne, nevravím to ďalej - aj o tom je to že nemôžem robiť nič iné len počúvať a ak si radu nikto nepýta, tak ani zásadne neradim.. A beriem v úvahu aj to, že to čo počujem keby som počula z inej strany bolo by to o niečom úplne inom..

Ja len nechápem že som sa tu dotkla toľkých žien jednou poznámkou o tom že niektori muži majú pocit že keď im doma neklape tak stačí "nájsť si milenku" akoby na to bol nejaký katalóg kde si vyberie vhodnu dámu a tá celá natesena pribehne k zenatemu mužovi s dieťaťom.. a ešte z toho niekto vydedukuje že si myslím že mám doma zufalca čo môže mať len mňa.. 🤔

arianna25
13. nov 2020

Moj nazor je taky, ze riesenie sa ma hladat v partnerstve/ manzelstve a nie mimo neho.
Jeho zena by sa mala uvedomit a urobit si iny system s dietatom, cize detska izba a spalnu nechat spalnou. A muzovi radim nech skusi trocha zenu poobletovat. Snsd nie je vcerajsi, ze nevie ako.
Ale neuznavam riesit to milenkou.

sara07
13. nov 2020

podla mna ano
lacnejšie a lahšie by ho vyšiel bordel alebo prostitutka , zaplatí a ma pokoj ,nemusí sa viazať
milenka zbytočen vela starosti,nehovoriac že každá skoro si začne robit nároky atd
však bordely keby bolo všetko košer by dávno krachlo, ved tolko slobodných chlapov na tomto svet nie je , je podstatne viac ženatých
takže ano ,zajde a je to
a ak tam má mat huspeninu čo to teda pretrpí a potom je cuknuta lebo musela suložit tak tá prostitutka sa aspon trocha snaží ak je profi tak omnoho viac

stanulienkat
13. nov 2020

A ta zena na to pravo ma? Sexualita je velmi dolezitou sucastou partnerskeho zivota. Neveru odsudzujem,ale aby mu dala raz za rok? To co je? Vam by to stacilo? A sice aj najvacsia chemia po rokoch ubera na sile, ale to intimno by malo vo vztahu zostat.

mandarinka555
13. nov 2020

@nela6 Ale to ju neoprávňuje muža odsúvať na vedľajšiu koľaj...a potom bude vyhúkaná, že chlap si našiel frajdu .

ladygina
13. nov 2020

@mandarinka555 presne tak nepoviem, ak sú nejaké zdravotné problémy, ok, ale keď je takto všetko v poriadku, nemôže predsa čakať, že na ňu bude chlap čakať večne... nakoniec precitne keď si fakt nejakú nájde