Má chlap právo podvádzať?
13. nov 2020
Vcera som si takpovediac nedobrovolne vypocula v praci debatu dvoch frustrovanych kolegov. Obaja zenati a maju po jednom dietati vo veku 4-5 rokov. Jeden sa tomu druhemu stazoval ze odkedy maju dceru, tak s nim zena spala dokopy asi 7x a posledny rok vraj vobec. Potom zacal polemizovat o milenke lebo vraj sa doprosoval dost a zena sa k nicomu nema. Co ma zarazilo je to, ze 4,5 rocnu dceru stale koji a spavaju v jednej posteli vsetci traja. Za normalnych okolnosti by sme tu vsetky do jednej odsudili muzsku neveru.. no co takato situacia?
P.S.: prispevok je anonymny cisto kvoli tomu, ze cakam ktora sa do mna obuje ze ja som ta milenka 😀
Predošlá
Strana
z4
Predošlá
Strana
z4

@stanulienkat ja nehovorím, že je to v poriadku zo strany ženy, ale nieje v poriadku zo strany muža mať takéto silácke a trápne reči, prípadne si hneď hľadať milenku.
Čo ak má žena z pôrodu traumu (to sa reálne stáva), a odmieta sex len aby znova neotehotnela a nemusela to celé prežiť znova.
Muž má tento problém riešiť v prvom rade s tou ženou, okej, môže sa posťažovať kamarátom pri pive, ALE nemá právo nájsť si milenku. Kebyže je to naopak, a sťažuje sa žena na nedostatok sexu zo strany manžela, a že si chce nájsť milenca, tak ju každý ukameňuje. Z chlapa sa robí hrdina za to, že "ide za svojim".