icon

Má kolega o mňa záujem?

25. feb 2025

Co by ste robili, keby mate tusenie, ze sa pacite kolegovi v praci? Vsimam si, ze ku mne sa chova dost inak, rozprava sa so mnou inak, je viac uvolneny, na prestavke sa nema s vami problem pobavit aj o osobnejsich temach, pomaha vam...posledne sa ponukol, ze ma hodi domov z prace, byvadost daleko co ma prekvapilo. Mam pocit, ze trochu ziarly aj na dalsieho kolegu, s ktorym sa viac rozpravam, kedze sme sa bavili o tom, ze by ma aj ten hodil domov a on za nim, ze on ma chce zaviest, ze tam ma cestu, ajked vobec. Neviem, co si mam o nom mysliet, ja to beriem kamaratsky ked sa s nim bavim, ajked musim uznat, ze zle nevyzera.... Viem, ze je single, sam mi to povedal a ze di chce dat pokoj od zien na nejaky cas. Je dost ku mne otvoreny a nechcem aby sa nas vztah nejak narusil niecim viac. A mozno si to len zle vysvetlujem, alebo ako by ste taketo spravanie vnimali vy?
Vsimam si, ze ma este blizky vztah k inej z firmy, a vyzera to tak, ze ona je z neho paf, ale on tvrdi, ze su len priatelia. Mam v tom gulas co si mysliet o tomto celom ?

Strana
z2
markusrasford
25. feb 2025

Ma záujem

janka_23
25. feb 2025

Zase? Načo tu dookola základas tie isté diskusie?

autor
25. feb 2025

@janka_23 prosim?

autor
25. feb 2025

@janka_23 namiesto obvinovania ma z niecoho, co nie je moja tema sa teda nevyjadrujte, ked nemate co prinosne povedat

slovakboy
25. feb 2025

Záujem má určite. Otázka je ako vážny. Ak máš ty záujem tak prejav náklonnosť. Úsmevy a všelijaké tie ženské finty ako sú pohodenie vlasmi, pohľad úkosom. Vážnosť a seriôznost vzťahu z jeho strany príde neskôr.

janka_23
25. feb 2025

Každý deň je tu téma s rovnakým obsahom.

markusrasford
25. feb 2025

@janka_23 to je problém? Aj keby áno ved je to jej vec. Keď sa to tebe nepáči roluj ďalej, prehliadni a na svete je o jeden nesvár menej

danica2711
25. feb 2025

nepoznáme vás, takže guláš z toho máme aj my. Ale jedno ti poradím - nepíš mu, pretože keď uvidí ten pravopis a štylistiku, tak ho záujem prejde...

janka_23
25. feb 2025

@markusrasford prepáč, mne príde trápne zakladať rovnaké diskusie každý boží deň len preto lebo autorka nedostane odpoveď akú očakáva.

markusrasford
25. feb 2025

@janka_23 o menštruácii o fialovych jazvách o opuchoch na riti, nohe, hlave o podvadzani tiež sú každý deň a nič sa nedeje.

markusrasford
25. feb 2025

@janka_23 ja ti nemám čo prepáčit. Je to verejná soialna sieť môže si zakladať tému aká je jej povôli

janka_23
25. feb 2025

@markusrasford ale určite nie od slova do slova tie isté pretože každý opuch na riti, jazva a podvadznie je iné 😉

janka_23
25. feb 2025

@markusrasford však nech si zakladá, len neviem co ocakava od toho ked zalozi tretiu navlas rovnakú diskusiu.

markusrasford
25. feb 2025

@janka_23 daj mi link nech si to overim ze píšeš pravdu

markusrasford
25. feb 2025

@janka_23 je to síce podobne ale ruku by som do ohňa nedal ze autor je ten istý

taktotedanie
25. feb 2025

Nic co by si si mala mysliet, pracuj a komunikuj s nim dalej ako doteraz
Keby mal zaujem vyjadri sa ked nie tak nie

janka_23
25. feb 2025

@markusrasford pre mňa je to ta istá osoba. Ako hovorím, su tu ešte ďalšie dve. Ale nechce sa mi to hľadať.

A pre autorku, myslím ze keď o teba bude mat skutocny záujem tak sa prejaví

alickapusinka
25. feb 2025

@janka_23 TY si jasnovidka gratulujem.Odkaiľ vieš že to su témy tej istej ženy čo problém nikto iný mať nemôže.Načo čitaš nuti ťa niekto tak nerýp zbytočne.Ked nemáš čo robiť a sa nudiš tak si nájdi inu aktivitu.

stanulienkat
25. feb 2025

Povedal ti, že si chce dať od žien momentálne pokoj. Vieš čo by som povedala ja chlapovi, ktory by ma balil a nechcela by som si s ním absolútne za žiadnu cenu začať?? Povedala by som mu, že chcem teraz od chlapov chvíľu pokoj...

janka_23
25. feb 2025

@alickapusinka nádych vydych a pekný večer prajem ❤️ a áno, som jasnovidec 😉

autor
25. feb 2025

@janka_23 ako som sa uz vyjadrila, nebudem vam dokazovat ci je to moja tema alebo nie, nemam na to ze absolutny dovod. Len vy by ste sa mali zamysliet, co tym vyriesite, ze sa tu budete bit za uplnu hlupost a dokazujete si, ze s vasou pravdou musi kazdy suhlasit na tomto fore. Vsak ked nechcete pomoct, tak aspon neobvinujte druhych z niecoho co nie je ich vec. Scrollnite a dovidenia

janka_23
25. feb 2025

Ja som sa vyjadrila aj k tvojej teme. A to konkrétne ze ak bude mať o teba záujem tak sa vyjadrí sam. Aj keď myslím ze keď povedal ze si chce dat pokoj od žien ti dal jasne najavo ze teraz záujem nemá

autor
25. feb 2025

@danica2711 ano, pretoze kazdy dnes pouziva interpunkciu a nepomyli sa vobec pri pisani a vy ste tym pravym prikladom 😄 pointa unika

grof_monte_christo
25. feb 2025

Nie, neberieš to kamarátsky, inak by si stále nezakladala o ňom diskusie.

jozinzbazin22
25. feb 2025

Uzivaj si jeho pozornosti a zatial neries,ak bude chciet povie ti to,alebo da inak najavo.

autor
25. feb 2025

@janka_23 ja som sa ho konkretne nepytala, ci ma zaujem o vztah, on to sam od seba povedal, ale nejde mi do hlavy jeho chovanie ktore je uplne ine...to je cele

janka_23
25. feb 2025

@grof_monte_christo to nehovor, ze to sú jej diskusie. Za chvíľu ta tu ukamenuju ako mňa 😂

janka_23
25. feb 2025

Je milý a priateľský, niekedy za tym nič iné nie je. Neriešila by som, muž keď chce tak svoj záujem jasne prejaví.

grof_monte_christo
25. feb 2025

@janka_23 Tak zhodujú sa dve veci. Chlap si chce dať pokoj od vážnych vztahov a často ho vidno s ďalšou z tej istej firmy. Je toto fakt náhoda?

Strana
z2