Má manžel obdarovať svoju manželku na Deň matiek?
Ahojte. Chapem, že nie kazdy oslavuje tento sviatok, ale tie čo áno, tak potrebujem vedieť váš názor.
Mažel poslal za mnou deti s 9 ružami, ktoré kúpil, ale on sám mi ruku nepodal a ani neobjal, všeobecne za mnou neprišiel. Keď som ho tým konfrontovala (ano, minuly rok aj pred minulé bolo všetko ok) tak mi povedal, že sak ja nie som jeho mama, on dal mame tiež kvety, že prečo by mal davat mne. Hovorim, lebo som matka tvojich deti. Viac sa mi nevyjadril ..
@anonym_autor vymyslena trapnost. Deti 6:30 stoja s 9 ruzami a ty o tom 6:40 napises prispevok na kona.
@mirage jo a medzitym este stihne zdzubat muza 😃
@anonym_autor ak su deti je slusne kupit nieco a potom to dat detom aby dali mame.
@beata_k vcera mi ich dali, dnes sme odcestovaní, a co konrketne by ta zamrzelo? Tu nešlo o vytvorenie hádky, tie ruže sú krasne, krasne, že ich dal deťom, len on za mnou neprisiel, to ma zamrzelo, ani bozk mi nedal, neprisiel ma ani objať.. a to mi teda máme spolu uzasny vztah, len ma to zamrzelo, lebo takto sa to stalo prvý krát
@anonym_autor Ber to tak, ze na teba myslel. Ale sviatok vnima inak ako ty. Vidis, ze aj zeny tu to vnimaju ako on.
Mrzelo by ma, ze sa k tomu postavil chladne.
@anonym_autor za mňa nie, smutné by bolo keby si nespomenie na svoju matku. Veď kúpil ruže a poslal deti, takže sviatok neodignoroval.Ty mu blahoželás ku dňu otcov?
Nie, kupol kvety a dezert a dal ich nasemu synovi...ten mi poprial...ved predsa je to deň matiek, deti preju svojom matkám...bolo by mi divne, aby mi niečo v tento deň dával muz
Keď Ťa odbil vetou, že niesi jeho mama, tak asi začal čítať diskusie na MK 😁. Keď to predtým roky robil a teraz už nie zamrzelo by ma to. Môj mi tiež nič nedá, ale syn nakreslí obrázok, dá mi čoko a kvietok (zabezpečí muž), prídu spolu a muž ma obíjme a povie niečo v tom zmysle, že som skvelá mama a ako sa starám o rodinu a tak... Keď máte inak pekný vzťah, už by som to dnes neriešila, ale niekedy to môžeš nadhodiť...
Prajem všetkým mamám krásny deň 💐
ked bol syn maly, muz mu vzdy kupil kvet pre mna a nechal ho ,aby mi ho dal. ako syn mame. takze logiku to ma, on potom svojej mamine odniesol tiez. priamo od muza dostavam kvet na den zien.
@anonym_autor vždy na deň matiek som dostala kvety len od syna. Samozrejme keď bol malý, kúpil ich manžel. Manžel dáva kvety svojej mame. Tebe môže dať napr. na deň žien, na Valentína, meniny, narodeniny alebo len tak. Ale dnes obdarúvaju deti svoje mamy, tak nerob zbytočne dusno.
To čo o šiestej ráno ti už dávali kvety? A ešte ti nestačí, že kúpil kvety a dal deťom? Veď nie si jeho matka, nechápem že o 6:40 ráno už riešiš taký nezmysel
Dostávam kvety aj od muža. Nie som síce jeho matka, ale fakt, som som matkou ma tak trochu "na svedomí" aj on. 😉 Isto by som sa nezblaznila, keby som kvety nedostala, ale mrzelo by ma to určite.
A k blabolom o kvetoch na MDŽ - sa cítite ako bojovníčky za ženské práva alebo z akeho titulu by mi na MDŽ mal muž nosiť kvety? Keď hovoríme o úplne od veci vymyslenej blbosti, tak je to práve nosenie kvetov na MDŽ ženám.
Riesili sme doma den matiek,dcera bola vystupovat v kulturaku,uz minulu nedelu,ide vystupovat aj dnes zase v nasej dedine aj s malym zo skolky.A tak sme rozmyslali,ze kedy je vlastne den matiek.Muz si to pomylil s dnom zien.Tak som to pozerala na nete a je to dnes.
Boli sme v piatok v Polsku tak nam vsetkym aj malej kupil ferero vo velkych krabickach,aj dcere aj ked neni matka.
U nas sa vzdy vsetko takto riesi,ale samozrejme,ze najkrajsiu krabicku aj s maslickou da mne,za to,ze som mu porodila jeho 5deti.
@malapepka Ake signaly? 😂 Ty si nejaka paranoidna 🤦♀️
@belllinka ked chlap zmeni svoje spravanie, moze to mat pricinu. Ked autorka pise, ze minule roky to robil tak a teraz inak, moze to nieco znamenat. Ked zena vyciti zmenu spravania muza, je paranoidna. Ale len do momentu, ked odhali dovod. Takze neutoc na mna, takych pripadov je vela, kedy tieto nenapadne signaly nieco znamenali. To, ze sa to tebe nestalo, neznamena, ze inym nie. Odpusti si svoje posmievacske reci. Dakujem.
No a my sa každý rok hádame, ze mi kupuje dary na deň matiek keď nie som jeho matka ...😅.
Nemusí ti naozaj nič kupovať,ani nič ...
mať tak tvoje problémy. niektoré z vás nevedia čo od dobroty. tak trocha vďačnosti prejaviť a nie ešte do neho rýpať?
Niekto dava aj svokre kvety a nieje mama,niekto nedáva lebo nieje mama,niekto dava žene lebo je mama a niekto nedáva lebo nieje jeho mama
My sme ucení blízkej žene dať kvetinky na deň matiek a je jedno či je moja,svokra, kamoška ako úctu k matkám všeobecne
nie je síce jeho matka, ale je matkou jeho detí, tak by sa patrilo podľa mňa aj zo strany muža, aby dal najavo, ze si váži jej materstvo
Pre mňa den matiek o mame každého z nas.
Cize den matiek je pre teba den tvojej mamy.
Den matiek je pre mňa den mojej mamy.
Den matiek mojej zeny je pre nu den matiek jej mamy a den matiek jej, od nášho dieťaťa.
Ende
Zmysel tohto dňa je materstvo a ucta k matkám všeobecne, čiže širší
Vela ľudí si to spája vyhradne so svojou mamou
Ale pôvodný význam je ucta matkám
A je jedno ci moja,tvoja, stará mama,adoptívna, žena čo sa stará ako matka
🙂
Ved o mesiac je den otcov, minuly rok si ho obdarovala? Ak ano, tento rok posli deti s bonbonierou za nim, vybavene
A čo ty a deň otcov? čím si ho obdarovala pred rokom?
Nie pride veta "nie som jeho nama trapna", je to oslava pre matky a ak mate spolu deti mi pride normalne ze manzel dava kvety mne ako matke svojich deti aj svojej mame. Na den otcov davam darcek ja so synmi a oslavujeme spolu. Vacsinoy tricko s touto tematikou a cokoladu co ma rad. Podla mna zeny co toto hovoria sa same davaju do pozicie nic mi netreba, potom uz automaticky ten chlap kasle aj na mdz, narodeniny....uz ked mal snahu nieco kupit asi by som to ocenila
@anonym_autor toto sa tu riešilo aj pred rokom,že si to písala ty?
lebo neverím,že ráno o šiestej v nedeľu za tebou došli deti s kvetmi🙄 a ty si musela okamžite písať na koňa.

je to den matiek, nie den vlastnych matiek.. takze keby chcel, kludne ti mohol dat kvietok