icon

Má manžel právo zle sa ku mne správať?

17. aug 2026

Ahojte. Má právo chovať sa manžel ku mne ako k handre úplne a ponižovat má len preto že nepracujem a neman teda stabilný príjem iba brigády občasné?mali sme to tak nastavené od začiatku a bol s tým ok on navrhol plus žiadna žena v jeho rodine normálne nepracovala nikdy. Ani sestry. Je to normálne pre ich kultúru a rodinu. Je to tak. Keď sme sa spoznali tak som pracovala z domu na diaľku. Tá práca skončila. Neskôr som chcela nejaký biznis doma ale nevyšlo to prerobila som na tom. Neskôr už má chytila panika a depresia z toho. Chcem pracovať ale len za určitých podmienok. Manžel nechce aby som pracovala, ale nadáva mi a ponižuje má. Je ku mne proste odpor na hnusny nevrly rozkazuje.
Ako pan tvorstva. Je mi z neho zle.
Staram sa o domácnosť a o nás. Má úžasný život pri mne. Má všetko čo chce jedlo všetko sex upratane... Stále sa sťažuje nie je spokojný uráža má hrubo a ponižuje má.
Má na to právo lebo má akože výplatu 2 tisíc? Ja si takéto zaobchádzanie nezasluzim

Strana
z3
anonym_205ce8
17. aug 2026

Vas vztah je chory.
Mate deti? Co robis cele dni, ak nepracujes? Sa cudujem, ze to Tebe takto vyhovuje. Ci aha, "len za urcitych podmienok".
Mimochodom, uz kvoli sebe by si si mala poriesit poriadnu robotu, podla mna budes tie peniaze potrebovat.

anonym_2b2504
Autor odpoveď zmazal
motylik2559
17. aug 2026

@anonym_autor Tu podla mna nejde ani o tu pracu. Ja sa cudujem, ze si este stale s takym chujom🤦‍♀️

patrike
17. aug 2026

Ty zijes v zahranici ?

anonym_f2808e
17. aug 2026

Je aj chorobne ziarlivy? Doma nemas ziadne slovo? Vsetko je tak, ako on povie?

anonym_e16b78
17. aug 2026

toto nie je vztah ! Uz davno ta nemiluje, ma ta len ako sluzku, tipujem, ze nemate este ani deti....

anonym_7afd33
17. aug 2026

Nieje to niečo v ich ,, kultúre,,?

anonym_d2f083
17. aug 2026

@anonym_autor kedze si sa vydala za narcisa musis si najst pracu a odist od neho. Nie nema pravo sa k tebe takto spravat. Skus: Jan Dvorak , na youtube

anonym_7e8579
17. aug 2026

Manžel je moslim?

anonym_7c1609
17. aug 2026

Ich kultúra...utekaj, kým môžeš, ak ešte môžeš.

anonym_d8a840
17. aug 2026

@anonym_autor
Nie je tvoj muz nahodou arab ked ziadna zena v jeho rodine nerobi?

anonym_77465f
17. aug 2026

@anonym_autor on sa k tebe ako ku handre sprava nie preto, ze nepracujes, ale preto, ze v ich kulture je to norma, zena je menejcenny tvor. To si mohla vediet aj pred tym ako si sa vydala za moslima.

pasomnica
17. aug 2026

Si si istá, že by sa takto nesprával, aj keby si pracovala? Načo si s takým chujom? Máte spolu deti?

anonym_ea08a0
17. aug 2026

Keby chlap nepracoval, vacsina zien mu zbali veci a vyhodi. A nie ze by sa hrubo spravala k nemu. Darmo by plakal, ze si to nezasluzi.

citronove_koliesko
17. aug 2026

@anonym_autor aka to je ta ich kultura? Pribliz trochu nech vieme o co ide.

pedro1234
17. aug 2026

Podobný príbeh tu bol pred časom. Ona býva s menželom v Turecku a nikde nepracuje lebo jej to manžel nedovolí zle sa k nej správa, nemá ani peniaze aby sa mohla vrátiť na Slovensko. Príde mi to podobné.

sense
17. aug 2026

Nemá právo a ty nemáš povinnost to trpieť. Máš právo od neho odísť

lenka.25
17. aug 2026

Akože zarobiť 2000€ a správať sa ako pán tvorstva je na smiech 🤣 . A ty si tiež pekne tupelo , keď sa musíš pýtať , či má na to právo správať sa ku tebe ako k totálnej chudere .
Asi ta šokujem , aj my čo máme prácu , varíme , upratujeme a máme sex s vlastnými mužmi 😮

anonym_5cc853
17. aug 2026

Ty si sem už písala. Tvoj muž je moslim. Ty by si aj pracovala, ale má tam toľko ALE, že vlastne ty ani pracovať nechceš .

anonym_6bc4c0
17. aug 2026

A co si myslis,ze ked sa takto tu vypises kazdy 2hy tyzden tak sa nieco zmeni???Neulavi sa ti,je to len pocit,co za chvilu skonci,lebo zase sa k tebe bude chovat ako k handre.
Rozved sa,uz ti to bolo napisane xy krat

anonym_4135fe
17. aug 2026

Kludne napis z akej je kultury. Mozno dostanes nejake blizsie rady ale... nie. Ziaden milujuci manzel nema pravo sa takto spravat ku svojej zene.
A zas ani tych 2000€ nie je uzasna vyplata.

anonym_766909
17. aug 2026

Myslím, že aj to správanie sa k žene ako k handre bude súčasťou ich kultúry. Ďalšia vec... Ty si nepracovala XY rokov a ty si ideš klásť podmienky za ktorých budeš pracovať? Moja zlatá, už len na teba všade čakajú... Snáď si platíš zdravotné a sociálne poistenie 😨 Ale neviem prečo, ale mám také tušenie z tvojho vystupovania, že nie...

anonym_73b0d4
17. aug 2026

@anonym_autor prepác ale zaslúžiš kokos kde sa rodia takéto slabé ženy? Ty maj hrdosť kopni ho do análu a chod pracovat

anonym_d15f8b
17. aug 2026

Krásnu kultúru si to importujeme do Európy. Ešteže na SK sa zatiaľ netrepú.

autor
17. aug 2026
@anonym_4135fe

Kludne napis z akej je kultury. Mozno dostanes nejake blizsie rady ale... nie. Ziaden milujuci manzel nema pravo sa takto spravat ku svojej zene.
A zas ani tych 2000€ nie je uzasna vyplata.

@anonym_4135fe práve... Že sa chová takto a nič moc ne zarobí. A okrem toho nemá sa nikto správať takto k manželke ktorá je mu oddaná miluje ho.mama moja tiež 15 rokov ne pracovala počas manželstva a ocko sa nikdy k nej zle ne správal a neponizoval ju

autor
17. aug 2026

Je jedno aká kultúra to nerieste.proste ide o to že má manze právo sa takto chovať keď zaťahuje väčšinu veci zo svojho vačku?

anonym_1778cf
17. aug 2026

Uz zase...ok, uz nam konecne povies, co od nas ocakavas? Co ti mame napisat? Ci len si sa prisla postazovat? (ako vzdy)

dodosimak
17. aug 2026
@anonym_autor

Je jedno aká kultúra to nerieste.proste ide o to že má manze právo sa takto chovať keď zaťahuje väčšinu veci zo svojho vačku?

@anonym_autor Nemožno neriešiť kultúru. V nejakých kultúrach to tak proste je. U nás v žiadnom prípade. Ženy a muži sa tu morili spoločne v pote tváre stovky, tisíce rokov. Jeden bez druhého sa existovať proste nedalo a z toho vyplýval rešpekt.

anonym_4135fe
17. aug 2026

Skus ty neriesit svoje povinnosti a vykeikovat mu ze sa ma podielat na vsetkom. Ty pojdes do prace.... tiez nebude spokojny....

anonym_6a33b1
17. aug 2026
@anonym_autor

@lenka.25 keď toľko zarobí v Egypte, Turecku je boháč🙂
@anonym_autor dobre vieš odpoveď.Cim skôr odíď.

Strana
z3