icon

Má môj šéf skryté úmysly?

7. jún 2025

Ahojte baby. Mam dilemu. Pracujem v praci na smeny a mam sefa ktory sa ku mne sprava velmi zvlastne. Ked sme niekedy na smene, normalne sa pobavime ale potom napriklad pride za mnou a zacne s tym, ze ma zavezie domov ajekdd to ma daleko. Velakrat nestihame v praci. Uz som si vsimla, ze ma zreavi stale ked ma zbada alebo ked sa stretneme niekde na chodbe tak mi otvori sam dvere aby som presla. Raz sme mali MDŽ a prišiel osobitne za mnou s ružou a pozrel sa na mna tak zasnene. Neriesila by som to, keby to nezacalo gradovat, citim medzi nami zvlastnu energiu, akokeby tam nieco nehra. Mal sviatok blahozelala som mu 2 tyzdne dozadu a on mi odpisal z nejakym zalubenym emoji. Nerozumiem tomu ale ani sa do toho moc nechcem zapajat, ma priatelku. Je to normlane spravanie alebo o co sa mu jedna? Namyslam si nieco, alebo realne sa nieco deje?

Strana
z2
deti95060810
7. jún 2025

má priateľku... 🙂
chce si len šuchnúť nič viac - nič menej.

enmery
7. jún 2025

A Tebe sa o čo jedná?

lukbe
7. jún 2025

Spýtaj sa ho.

ivankatomasko
7. jún 2025

Má priateľku ale možno jej nie je na 100 percent zaviazaný. Inými slovami, čaká, že príde niekto, kto sa k nemu hodí viac. Možno si myslí, že si to práve ty.
Sú tam sympatie aj z tvojej strany? Ak nie, tak to treba riešiť s HR.

taktotedanie
7. jún 2025

Neries
Uz len to, ze ma priatelku je stopka pre teba a mala by byt aj pre neho, chudaka ukazal charakter

motylik2559
7. jún 2025

Boze 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ uz zas sef a podriadena🤦‍♀️ ved to je uz trapne, pomaly kazdy den prispevok v tejto zostave🙄

grof_monte_christo
7. jún 2025

A ty si zadaná?

autor
7. jún 2025
@grof_monte_christo

A ty si zadaná?

@grof_monte_christo nie som, ale chcem mat jasno co sa deje, nie jo hned odcudzovat

0silvia0
7. jún 2025

A mas o neho zaujem?

grof_monte_christo
7. jún 2025
@anonym_autor

@grof_monte_christo nie som, ale chcem mat jasno co sa deje, nie jo hned odcudzovat

@anonym Tak sa ho nabudúce na rovinu opýtaj, prečo ta chce zaviezt domov.

koniarova
7. jún 2025

A nemáš ústa? Veď sa ho polopate opýtaj, o čo sa mu jedná? Správaš sa jak 15 ročná.

januska12323
7. jún 2025

Neviem čo je na jeho správaní zvláštne, chce ťa pretiahnuť len ty si to ešte nepochopila.

martinkatinka
7. jún 2025

No nemusis ho odcudzovat tej priatelke. Pre teba stopka, je zadany. Je jedno ci on ma alebo nema zaujem, ked ty zaujem nemas.

koniarova
7. jún 2025
@martinkatinka

No nemusis ho odcudzovat tej priatelke. Pre teba stopka, je zadany. Je jedno ci on ma alebo nema zaujem, ked ty zaujem nemas.

@martinkatinka ale problém je, že ona záujem zrejme má.😁

martinkatinka
7. jún 2025
@koniarova

@martinkatinka ale problém je, že ona záujem zrejme má.😁

@koniarova tak potom nech jej ho odcudzi 🙃

koniarova
7. jún 2025
@martinkatinka

@martinkatinka šéfovia sú momentálne v kurze. 😂😂

mantilka
7. jún 2025

Ak by mal vážny záujem najprv sa rozíde s priateľkou a potom ťa bali. Poniektorí šéfovia radi využívajú svoju pozíciu na uspokojenie svojich sexuálnych chúťok. Nenamyslaj si, že bude z toho láska ako hrom...takých už bolo.

rozculena
7. jún 2025
@martinkatinka

dzulli1980
7. jún 2025

Proste Ťa chce len pretiahnuť ... nič viac.

domkakvet
7. jún 2025

Ano ako pisu, chce si len uzit.

moonlight1210
8. jún 2025

Odcudzit = ukradnut
Odsudit = vyjadrit sa o niekom s despektom (v tvojom kontexte)

Źe ho nechces hned odcudzit - vyznelo dost humorne.
Kedze on ti nadbieha, hoci ma priatelku.

Ze ti nadbieha, je to, co chces pocut potvrdene od nas. Sprosta nie si, je ti to jasne (najskor uz aj celej firme za tvojim chrbtom - ludia su velmi vsimavi), tak to neschovavaj za divne energie a tvrdenie, ze nevies, o co mu ide, s tymi navrhmi a kvetmi.

No a na zaver to, ze verejne bez problemu odprezentoval, ze nevera mu nie je vobec cudzia (byt zadany a uz veselo obiehat ako druzica inu), je ukazka, co vie zene na 100% vo vztahu ponuknut.
Teda vidis, do coho by s nim sla.

autor
8. jún 2025

Neviem, co tu poniektore útočíte na mňa. To je zle, že som sa na to spýtala na fóre? Ja netvrdím, že s nim chcem ísť do postele, ja píšem ako sa správa a je to už dlhodobo. Nie stále ale vidno to. Ale dakujem aj za odpovede tym normalnejším.

enmery
8. jún 2025

Spýtala si sa to preto, lebo sa Ti páči a chceš s ním niečo. Inak by si to neriešila. No žiadna extra výnimka nebudeš, robil by Ti to isté, čo robí svojej partnerke.
A dostala si tu fajn odpoveď, otvor ústa s opýtaj sa ho, prečo Ťa chce voziť domov.

0silvia0
8. jún 2025

Tak ja sa spytam este raz, mas o neho zaujem?

morpheuss
8. jún 2025
@enmery

Spýtala si sa to preto, lebo sa Ti páči a chceš s ním niečo. Inak by si to neriešila. No žiadna extra výnimka nebudeš, robil by Ti to isté, čo robí svojej partnerke.
A dostala si tu fajn odpoveď, otvor ústa s opýtaj sa ho, prečo Ťa chce voziť domov.

@enmery Nedávno som mal pohovor s jedným zamestnancom a on medzi rečou pochválil inú zamestnankyňu.. a vraví, že on keby mal takú firmu, tak ju pretiahne. Pozerám na neho... jemu došlo čo povedal a opravuje sa: "Pretiahol akože k sebe do firmy, lebo je veľmi šikovná". A ja že "Ok, lebo ak ju chceš pretiahnuť, nemusíš si kvôli tomu zakladať firmu" 😂
Kam tým mierim je, že autorka je tiež podľa mňa veľmi šikovná a vedúci ju chce tiež pretiahnuť.

enmery
8. jún 2025
@morpheuss

@enmery Nedávno som mal pohovor s jedným zamestnancom a on medzi rečou pochválil inú zamestnankyňu.. a vraví, že on keby mal takú firmu, tak ju pretiahne. Pozerám na neho... jemu došlo čo povedal a opravuje sa: "Pretiahol akože k sebe do firmy, lebo je veľmi šikovná". A ja že "Ok, lebo ak ju chceš pretiahnuť, nemusíš si kvôli tomu zakladať firmu" 😂
Kam tým mierim je, že autorka je tiež podľa mňa veľmi šikovná a vedúci ju chce tiež pretiahnuť.

@morpheuss To je nám jasné. Lenže ako väčšina žien za tým hľadá autirka viac-že ona je špeciálna a takto chce "pretiahnuť" len ju jedinú na svete.😄

morpheuss
8. jún 2025
@enmery

@morpheuss To je nám jasné. Lenže ako väčšina žien za tým hľadá autirka viac-že ona je špeciálna a takto chce "pretiahnuť" len ju jedinú na svete.😄

@enmery Jasné, že je špeciálna... žiadny chlap nechce pretiahnuť úplne každú ženu... ja by som švihol možno tak maximálne 20 percent žien.

enmery
8. jún 2025
@morpheuss

@enmery Jasné, že je špeciálna... žiadny chlap nechce pretiahnuť úplne každú ženu... ja by som švihol možno tak maximálne 20 percent žien.

@morpheuss Áno, lenže ženy to myslia tak, že ona je taka špeciálna, že ju bude ľúbiť a až do smrti nepomyslí a nepozrie na inú. Ženy za túžbou muža ju okopulovať a ísť ďalej, často hľadajú lásku a city. Viď tu autorka, čo rieši.
Zvrtlo sa to tu😃

ika02
8. jún 2025

Ahoj, jednoducho hádže udičky a skúša, čo sa chytí. Chlapi to robia bežne. Je na Tebe, či skočíš na návnadu. Ak má priateľku, asi by si bola len "tá druhá", tak nestrácaj čas a hľadaj inde, ak nechceš tu potom písať, ako si zamilovaná, tehotná a on Ti len sľubuje, že odíde od súčasnej partnerky a stále nič.

gab1sol
8. jún 2025

A ako sa správa k ostatným ženám v práci?

Strana
z2