icon

Má náš vzťah ešte budúcnosť? Partner má iné priority

ruzicka22
5. feb 2025

Ahojte

Mam 30 rokov a vztah s partnerom 6 rokov.
No v poslednom čase nám to nejako škrípe.
Snažíme sa rok o babo , no nedarí sa, posledné mesiace som si vsak ani neni istá či je on ten pravý s kým bábo chcem. Je mi veľmi smutno že už to ide do štádia , že takto rozmýšľam.
Cítim sa pri ňom akoby som bola zrazu na poslednom mieste …. Každú voľnú chvíľu trávi pri PC hrách, povie že len tak na pól hodinu a sedi tam hodiny , nepoviem keby to je občas, no je to denne…. To aby vymyslel on nejaký program nehrozí… keď mu niekto zavolá že niečo potrebuje tak to hneď urobí, keď ho ja o niečo požiadam trvá to aj týždne…. Každému všetko sľúbi aj keď dopredu vie že to nie je reálne , no namiesto toho aby to tomu dotyčnému povedal, že to proste nejde, naťahuje to až do poslednej chvíle… potom je zo všetkého nervózny….
Minule som ho pozvala na rande, on tam zavolal aj otca s rodinou , to bolo pre mňa moc…. No čerešnička na torte ešte prišla teraz…. Blíži sa Valentín tak mu hovorím že nech si nič neplánuje , že pojdeme niekam na večeru a trošku sa odreagujeme….. par dni na to mi povedal, že na Valentína ideme s jeho otcom a rodinou a nejakými známymi na večeru…. Vôbec ho nezaujímalo, že som mu pár dni pred tým povedala že s ním chcem Valentín stráviť vo dvojici …. Povedal že veď to môžeme kedykoľvek ….
Den čo deň si myslím že tento vzťah už nemá zmysel , no stále v kútiku duše dúfam, že sa vráti k tomu ako bol pred cca pol rokom… som veľmi naivná keď tomu verím?

enmery
5. feb 2025

Si.

rebi789
5. feb 2025
tundra
5. feb 2025

@ruzicka22 na Valentina s jeho otcom🙈....

evcagabi
5. feb 2025

Boze, utekaj kym nie je dieta

ovaaa
5. feb 2025

Prečítaj si to po sebe a odpoveď už máš. Nežila by som s človekom u ktorého by som bola tým posledným a ešte aj sľubotechnou.Predpokladám, že si si s ním už x krát sadla a riešila či? Pre mňa nevhodný partner do života.

mondolina
5. feb 2025

máš jasné signály prečo s ním nebyť
ak s ním napriek tomu ostaneš tak...tak čo bude podľa teba? zmena? hej k horšiemu

taktotedanie
5. feb 2025

Precitaj si po sebe prispevok este raz… si…
Je mi ta uprimne luto, zijes s ignorantom, egoistom a este s nim chces dieta? Potom to bude este horsie, neurob taku chybu..

ivik4
5. feb 2025

S dietatom sa Ti bude odchadzat lahsie?
Nie
Hlavne na nom nepracujte a najlepsie keby idete od seba

alkoholik
5. feb 2025

Som sice chlap ale tomuto fakt neverim ze na valentina zavola tatka a rodinu na veceru s nazorom ze je to ok.
Ak je toto pravda tak vam dam len jednu radu: a tu sama dobre viete.

katkazuz
5. feb 2025

A možno ťa chce požiadať o ruku pred rodinou 🤔
Prepáč, to malo byt na odľahčenie, ale určite máš hlavu v smútku…
Dobré rozhodnutie ti želám 🍀

ukgirls
5. feb 2025

nemusis hned utekat ..ale skus mu vziat istotu a ukazat mu,ze dokazes zit aj bez neho .. zacni sa venovat sebe,zacni cvicit,najdi si kruzok co ta bude bavit, chodievaj von sama ,zemn satnik,uces, prestan okolo neho obskakovat varit upratovat .... a ak sa nezobudu,je na case ist uplne prec

euka210
5. feb 2025

@ruzicka22 no ked on nevidi zmenu a nema snahu na vztahu pracovat, tak ho nechaj, kym to dieta este nie je.

janinah
5. feb 2025

6 rokov vztahu bez posunu,vyroba dietata bez sobaša.nezrele spravanie....uz by som s nim davno nebola,uz by som mala manzela aj dieťa inde..

karolinakr
5. feb 2025

vám by pomohlo sa odstahovať sa inde, lebo máte ponorku a berie ťa ako inventár a byť sama sebe pánom..alebo ho to nakopne, alebo pôjdete od seba

janickacrazy
5. feb 2025

@ruzicka22 na to rande s otcom by som neprišla, nech chlapec trochu porozmýšľa, prečo? Mne to tak príde, že si je tebou veľmi istý. Druhá vec je, či on to dieťa vôbec chce?

crazy_cat_lady
5. feb 2025

asi aj dobre, ze sa Vam to babo zatial nepodarilo, s takymto clovekom si ho ani nerob.. a po siestich rokoch vztahu ak ma taketo zmyslanie a ziadny posun, by som hladala stastie inde..

alickapusinka
5. feb 2025

Zbytočne s nim stracaš čas.Na Valentína na večeru s jeho otcom tak to by som ani nešla.Vykašľala by som sa na neho nech si ide s otcom a jeho rodinou. Ma ťa na háku si pre neho istota a čo by sa snažil.Pred rokmi som odišla s takeho vzťahu.Sľuboval hory doly a nič s toho nesplnil.Ak niečo chcel vybaviť niečo niekam odniesť znamostičky vtedy si ma všimol ale ked som chcela ja niečo aby pre mňa urobil bola som na poslednom mieste.Moja skúsenosť nema to yvznam odid kým nemate deti.Pre človeka ktorý ťa miluje máš byť priorita. Keby mi povedal že s otcom na Valentína na večeru tak nech si ide sám ja by som si na tvojom mieste za ten čas pobalila veci a adios nech žije sám.Dúfam že nie si naivna že sa to zlepši never nikdy sa to nezlepši.

vilma7
5. feb 2025

A s otcom a jeho rodinou nemôžete ist inokedy ma večeru? By som s nimi ani nešla, pako jeden..

bielasovicka
5. feb 2025

Je to chuj. A ty s nim ešte plánuješ dieťa? Prečo? Ty nevidíš v akej si situácii? Véd už teraz ti na ňom vadí halda veci, tak načo chceš s nim mat dieťa? Potom zas budeš sem písať ako ta aj s dieťaťom zanedbáva. Nechápem......

domkakvet
5. feb 2025

@ruzicka22 ziadne dieta ani nic, je potrebne hladat inde, aby sme tu nemuseli za rok riesit v diskusii temu typu, mam dieta s priatelom myslela som si, ze potom sa zmeni, lebo nie nezmeni sa a bude horsie, nie jedna tema tu je o tom, ste uz spolu dlho a bude to tazke, ale lepsie odist z kratsej cesty a nezabit s nim aj zvysne roky mladosti, ktore mozes venovat inemu.

katkati
5. feb 2025

On je blázon. Nepokaz si s ním život.

michal_dr
5. feb 2025

@ruzicka22

Mám pocit, že z nejakého dôvodu u neho vyprchala chémia, zaľala si mu byť ľahostajná. Povedal by som, že sa chce s tebou rozísť, ale nechce ti ublížiť, tak ti to dáva najavo svojim konaním, činmi...

Nerad, ale myslim si, že by bolo najlepším riešením pre oboch sa rozísť a hľadať štastie inde...

romiada
5. feb 2025

@ruzicka22 asi preto sa to babo nedarí. Babatku sa do takehoto vzťahu ani nechce. Si mladá, nerob si dieťa s niekym o kom maš pochybnosti este pred prichodom dieťaťa. S dieťaťom to bude ešte viac vyčerpavajuce. Feši bude pri pc hrach a ty vyflusnuta okolo dieťaťa.