icon

Má náš vzťah pred svadbou budúcnosť?

1. feb 2025

Dobrý deň, na vianoce pred 3 rokmi sme sa zasnúbili. On je odo mňa starší o pár rokov, ale to je asi nepodstatné. Ja som od neho mladšia, ale asi som zaseknutá v inom storočí alebo neviem. Ja som s nikým iným okrem neho ani nechodila ani nič...a neviem čo by som robila bez neho. Avšak....On by chcel mať zakaždým vyleštenú domácnosť, a stačí že jedna vec nie je podľa neho a už je zle....ale ja chodím do práce rovnako ako on a nestíham vždy všetko.....alebo začali sa baviť o rozlúčke že bude mať striptérky a povedala som že sa mi to nepáči a on hneď na mňa vyskočil že to je jeho vec na koho pozerá ale.ja nemôžem urobiť niečo také....alebo sex, on ma hlavu boh vie kde a nikdy ho nezaujíma čo chcem ja, nechcem od neho sex každý deň al aspoň nejakú pusu,objatie...sme spolu cez 10 rokov, svadbu sme minulý rok odložili kvôli financiám (nový dom), a ja chcem len pocit že ma má rád....(nikdy ma niktno nemal)...on vždy hovorí o svojich bývalých a o zážitkoch s nimi...a ja neviem co mam robiť..pretrpieť a ostar....alebo odísť a byť sama?

Strana
z3
enmery
1. feb 2025

Wtf!Čo chceš akože pretrpieť?Celý svoj život?

autor
1. feb 2025

@enmery už to tak vyzerá...už som si toľko krát povedala že to skončím...ale ja som taka naivná ****....že vzdysi spomeniem na prvú pusu a na to aké to bolo kedysi...že zatnem zuby a zabudneme na to čo sa deje posledných pár rokov 😔😔😔 a už som na tom tak , že dnes v aute som sa pristihla že mne j jedno čo bude (zabudla som napísať ze som dosť dochrámaná kvôli tomu že kedysi nevedel dať dole nohu z plynu)

lula313
1. feb 2025

Asi si ešte veľmi mlada, aby si prežila dalších 50 rokov takto. Vieš, teraz nemas deti, čiže ti nemá kto rozhadzovať. Pri detoch sa udržiavať poriadok nedá (v takom štandarde, v akom evidentne vyzaduje), budú všade same packy, omrvinky, hracky, to nevravim o zacapańych a pokreslenych stenách (Dakujem mužovi, že sme všade dávali umývateľnú farbu a že sme našli savo, ktoré vybieli steny, inak by sme asi maľovali každý vikend)

babydesire
1. feb 2025

To je idiot a nie muz za ktoreho by som sa vydala a zalozila rodinu 🤨

autor
1. feb 2025

@lula313 ale som tehotná...len to zatiaľ nikto nevie...a máme dosť zvierat, ktoré robia nepripadalo, ale ten najväčší bordel robí aj tak on...

autor
1. feb 2025

@babydesire neviem ako z toho von...

enmery
1. feb 2025

Ty si prosím Ťa otvor len takú tému, kde len žena rieši domácnosť, do toho prídu deti a práca. A muž debil ju ešte buzuruje z gauča. Prečítaj si to zúfalstvo a vyčerpanosť. Potom témy, kde muž v sexe kašle na partnerku, na jej potreby. Tam je ďalšie zúfalstvo. Striptérka a jeho vyskakovanie radšej no coment. Ty máš turbo magora po svojom boku. A toto zúfalstvo a pocit osamelosti sa rokmi ešte vystupuňuje, s deťmi ešte viac a on si do Teba bude utierať max špinavé topánky. Toto má od lásky na míle ďaleko. Nedajbože Ti s deťmi začne aj vydeľovat peniaze a skončila si súca na psychiatriu. Prečo si to chceš urobiť???🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩toľko pokope tu už dlho nebolo.

vler
1. feb 2025

Preco si dopustila otehotnenie s takymto kretenom

babydesire
1. feb 2025

Manzelstvo,ci zivot po boku druheho sa nema pretrpiet ale spolu prezit spolu so vsetkym dobrym aj zlym co prinasa..vo vztahu sa netrpi, vo vztahu sa toleruje,,vo vztahu sa neublizuje, vo vztahu sa ochranuje,,vo vztahu sa vzajomne nepotkyname, vo vztahu sa zajomne podopierame,,vo vztahu sa LUBIME

babydesire
1. feb 2025

No hotovo..aj babo je uz na ceste..toto nedopadne dobre 🙁

autor
1. feb 2025

@vler lebo som si myslela že to je navždy a že je to len zlé obdobie....ale teraz prišla jeho mama s tým že svadba je drahá a že máme počkať...a on hneď začal s tým že máme čakať...pre vysvetlenie. .jeho ocko zomrel...jeho sestra je 20 ročná schizofrenička ktorá dáva rozkazy jeho mame (ja sa nemôžem ani ukázať pri ich dome lebo by jej dcéra rozbijala taniere po kuchyni, nikto ma nepočúva že potrebuje pomoc)
Keď má problém, volá mame...kedy robíme niečo nové v dome, volá mame, nevadilo my chodiť k nej sám a ia tam nesmieme ísť...ja chápem, nechcem aby jej robila cirkus...ale proste prečo sa mňa nikto nikdy nezastane ? Ja už fakt nemáme chuť riešiť niečo ďalej

autor
1. feb 2025

@babydesire nedopadne .....

laurinka27
1. feb 2025

👉🏻ODIST!!!!!!!!!!!!!!!👈🏻

enmery
1. feb 2025

Prečo by sa Ťa mal niekto zastať?Keď všetkým ukazuješ denno denno, že TY sama nie si ochotná sa smeje seba zastať!On nič meniť nebude, bol by sprostý. Má slúžka, osúlozi Ťa ako on chce a serie na Tvoje pocity. Keď sa Ti niečo nepáči namieste aktívneho počúvanie a pochopenia tvojich pocit na Teba vyskočí! Budíííček. Vyhľadaj psychologickú pomoc, na svadbu s ním kašli a vďaka psychológovi zistíte, prečo sa vôbec nemáš rada, necháš si ubližovať a ešte to nazývaš láskou. A prečo hore už dobrovoľne napíšeš, že no budem to musieť pretrpieť. Veď toto je choré.

autor
1. feb 2025

@enmery lebo nič iné nepoznám....a prvých pár rokov tp bolo také krásne...ale ja už nemôžem 😑

enmery
1. feb 2025

ODÍĎ! A zachráň seba aj dieťa. Až mi zle ostalo.

autor
1. feb 2025

@enmery som úbohá, že sa neviem odpútať...tak rada by som mala takú silu a sebavedomia, že sa zbalím a viac sa neukážem...ale nemám...som sprostá

abbey1
1. feb 2025

Keď čítam takéto príbehy, vždy premýšľam, či admin zvyšuje popularitu, alebo sa nudí pubertiak a robí si žarty zo žien na koni, a potom je tu možnosť, že to môže byť reálne a skutočne môže byť niekto tak hlúpy, mat nízke IQ. Inak si to vysvetliť neviem.

autor
1. feb 2025

@abbey1 nie som ani admin,ani pubertiak a snáď nemám ani nízke iq...ja...naozaj som ho milovala celým svojím srdcom, pri havárii by som nevystúpila bez neho...asi som sprostá...ale chcela som len aby ma mal niekto naozaj rád

dianka3
1. feb 2025

Ty si načisto rozum potratila! To čo máš doma je čistý manipulátor. On je hotový narcis a diktátor! To vážne s takým smradom chceš zostať celý život? A ešte si aj decko necháš spraviť... 🤌🤦‍♀️🤦‍♂️🤦 A ty stále naivne veríš že ťa miluje? Chlapa ktorý chce striptérky a je mu jedno tvoj názor na to plus omieňa bývalky a zážitky s nimi tebe nevenujem ani len jednu pusu a objatie a ešte pánko chce mať ,,vyleštený byt,, ..... To ako fakt??? Takého debilka by som poslala šmahom do prdele aj s mapou v ruke! Ak toto trpíš tak by si reálne mala vyhľadať pomoc psychológa. Manipuluje s tebou ako s bábkou! Žena máj hrdosť voči sebe samej a nenechaj si pos r ať celý život ... Otvor oči a spametaj sa kým je čas!

autor
1. feb 2025

@dianka3 ja som nikdy nepoznala nič iné...len teraz som sa už tak zosypala že neviem ako ďalej

michal_dr
1. feb 2025

@autorka

OMG 🤦‍♂️

WTF..? 😲

...žena, po prečítaní tvojho prispevku sa mi zježili chlpy. Pane Bože, prečo... ☹️

Nikto ti nenadáva, nie si vonkoncom sprosta ako si o sebe napisala, si evidentne zamilovaná...

Ale tvoj partner je pekný manipulátor a má ťa pekne obmotanú a z toho co pises, mám dosť, pretože mi to príde akoby si bola nie jeho partnerkou ale "majetkom".

Zeny ti veľmi dobre radia, zbal si veci a "utekaj" od tohto manipulatora. Tu sa nie je o com bavit. Ked porodiš dieta...no nechcem si to ani predstaviť, co bude medzi vami dvoma doma... ☹️

autor
1. feb 2025

@michal_dr viete čo bude? On a moje dieťa budú chodiť k jeho mame bezo mňa, lebo ja sa tam samozrejme nemôžem ukázať....on to toleruje nič nepovie....a ja už nevládzem, mne je všetko jedno..už to asi trvá príliš dlho

svetlonos
1. feb 2025

Zapni rozum, vypni srdce, prepni na autopilota a odid! Okamzite ries psychológa!!!
Bol, ja a zostane kktom, stále väčším a väčším! Zničí teba aj dieta. U mňa by nu letela snáď aj panvica do ksitu, nie ze by som bez neho pri nehode nevystupila!
Pdid lebo zničí teba aj dieta! Všetko vylestene, no nech si letí vies co...
Si pre neho len blbecek na spagatiju, slúžka a madrac.

karolinakr
1. feb 2025

dokiaľ nie si v pasci, nedávaj si obrúčku na prst !! ak nie si 100% presvedčená budeš banovať..to je jedno, že ti tu 100 žien napíše, že muži nevyznavaju city, ak to tebe vadí, ty sa riad svojim inštinktom a nie tým, čo prežívajú cudzí..na tvojom mieste sa do tej svadby až tak nehrniem

autor
1. feb 2025

@svetlonos
@karolinakr ja neviem. Prvých 5 rokov bol naozaj láska môjho života...potom mal chvile keď bol kúsok agresívny a mala som pocit že to nemá budúcnosť...potom sme havarovali, obom nám zomreli otcovia, začali sme spolu bývať plánovať život, jeho začal štvať celý svet a systém a tak to postupovalo...

autor
1. feb 2025

@svetlonos mňa už asi zničil

michal_dr
1. feb 2025

@autorka

...keď tak mi tykaj 😉

Základom je, že si to uvedomuješ, že ten vzťah/nevztach stojí za 💩

Krok další uvedomiť si/zamyslieť sa... potrebuješ takého partnera po svojom boku?

Ak si sebestačná, šikovná, vôbec ho nepotrebuješ...
Sama si vieš nejaky byt prenajať a žiť sama slobodne...či..?🤔

autor
1. feb 2025

@michal_dr viem,problémy s chrbticou dýchaním *havária) sú len jedné z dôvodov, prečo mi je to vlastne jedno, najhoršie je, že naozaj nikomu by nevadilo keby som tu nebola

taktotedanie
1. feb 2025

Mne je ta uprimne luto po precitani prispevku
Necaka ta v zivote nic dobre s nim
Snad si zacnes viac vazit samu seba a neurobis taku chybu aby si sa k takemu cloveku priviazala

Strana
z3