icon

Má náš vzťah pred svadbou budúcnosť?

1. feb 2025

Dobrý deň, na vianoce pred 3 rokmi sme sa zasnúbili. On je odo mňa starší o pár rokov, ale to je asi nepodstatné. Ja som od neho mladšia, ale asi som zaseknutá v inom storočí alebo neviem. Ja som s nikým iným okrem neho ani nechodila ani nič...a neviem čo by som robila bez neho. Avšak....On by chcel mať zakaždým vyleštenú domácnosť, a stačí že jedna vec nie je podľa neho a už je zle....ale ja chodím do práce rovnako ako on a nestíham vždy všetko.....alebo začali sa baviť o rozlúčke že bude mať striptérky a povedala som že sa mi to nepáči a on hneď na mňa vyskočil že to je jeho vec na koho pozerá ale.ja nemôžem urobiť niečo také....alebo sex, on ma hlavu boh vie kde a nikdy ho nezaujíma čo chcem ja, nechcem od neho sex každý deň al aspoň nejakú pusu,objatie...sme spolu cez 10 rokov, svadbu sme minulý rok odložili kvôli financiám (nový dom), a ja chcem len pocit že ma má rád....(nikdy ma niktno nemal)...on vždy hovorí o svojich bývalých a o zážitkoch s nimi...a ja neviem co mam robiť..pretrpieť a ostar....alebo odísť a byť sama?

alex49
1. feb 2025

Neber si ho!!! Toľko červených vlajok pokope som dávno nevidela. Tvoji rodičia ta ne vychovali, aby si bola sluzkou nejakému idiotovi. Potrebuješ psychológa, totálne ti podkopal sebavedomie. Máš aspoň mamu, kamarátky? Či aj od tých ta izoloval.

dianka3
1. feb 2025

No tak ver ze je oveľa lepšie ako toto co prežívaš. Ja som som si prešla tým samým ako ty .Ja ta úplne chápem prvého muža som mala hajjzla a tiež to bol môj prvý a vážny vzťah a ver s trpkou príchuťou ktorá sa len znásobovala aj po narodení detí. Kiež by som vedela vrátiť čas dávno by som bola od neho odišla a nikdy si ho nevzala.Preto ta ja varujem pred takým typom chlapa a ver že bude mať aj bokovky. Kľudne napíš aj IP správu rada ti pomôžem, poradím ale ne neodpustím aby si ty alebo iná žena bola doslova handrou pre takého magora. Vieš koľko mužov behá po svete a vieš koľký by ti opetovali lásku stejne a cítila by si sa aj bola by si milovaná.... Život je krátky a máme ho len jeden tak ho musíme prežiť ako najlepšie vieme ❤️ Som s tebou 🫶 nie si sama

ina2405
1. feb 2025

Neverím tejto téme.
Si chudinka, naivná, nikto ťa nemá rád, muż taký ako si ho opísala.
Teraz hor sa všetci poďme písať aby si od neho odišla. Si trol.

bg92
1. feb 2025

Troll.neexist tolko hluposti a naivity

enmery
1. feb 2025

@bg92 prečítaj si témy o domácom násilí. Takže tomu verím, že takéto osoby existujú.

mikitilik29
1. feb 2025

Koľko máš rokov? Toto všetko sa deje bez dieťaťa, a si predstav co nastane keď príde do vzťahu dieťa, bude to peklo. Odid od neho a zvaz ci utiahnes uživiť dieťa sama, či ti bude mať kto pomôcť a podľa toho sa zariad. Ale v prvom rade odid čím skôr. Je to psychos a ako vidím aj pochádza z takej rodiny.

lienka9
1. feb 2025

Tiez som si myslela,ze toto ani nemoze byt pravda,tolko negativnych informacii a stale pridavas nieco..ale ak to pravda je,ak sa okamzite zbal,najdi si hociake krizove centrum a chod tam.to este len uvidis ten teror,ked by ste mali dieta.a najdi si pomoc,lebo to ze na nom tak lipnes nieje v poriadku a ak chces aby ta mal niekto rad ,urcite ma,ale ver ze kvoli takemuto idiotovi prides casom o uplne vsetkych,brutane kamaratok,sirsej rodiny..nemas ani v robote nikoho,komu by si sa zdoverila? Hladaj si pomoc cim skor,kym este nevie ze si tehotna idealne.on sa zmeni,ale len k horsiemu

0silvia0
1. feb 2025

Boze zena, co tu hentak lamentujes? Och ja som ho milovala, nikto ma nema rad, ja to nedokazem.
Je to ukazkova narcisticka porucha osobnosti, sestra psychicky chora, matka magor. Ty odid k rodicom este dnes lebo zle dopadnes. Ale ty si rozhodnuta zle dopadnut a znicit zivot ubohemu dietatu. Nuz, co k tomu dodat, lutujem to dieta.

ivik4
1. feb 2025

Neznasam tie komenty v zneni : troll ( na vsetko uz co tu je)
Ale toto pravda? Dorazilo ma ked som si precitala ze si tehotna. Ja by som sla na potrat keby som ty. Nech to znie akokolvek. A potom natrvalo odisla.
Mas peklo teraz, keby odides s dietatom budes mat peklo na fuuuuuuuu vela dlhych rokov cez dieta, pripadne ak s nim ostanes tak tiez.
Teda, ak si ty a tvoj pribeh realny

dadis
1. feb 2025

Autorka, neviem co to mas za myslienky, ze by bolo vsetkym jedno, keby si tu nebola, ze ta nikdy nikto nemiloval - tieto pocity su dosledkom tohoto vztahu, nikdy svoj zivot a svoju hodnotu nestavaj na inych ludoch. Mozes mat v zivote obdobia, ze budes nezadana, nic to o tvojej hodnote nehovori. Partnerska laska nie je podmienkou stastneho zivota, existuju mnohe ine lasky, ktore ti tento partner asi na dlhsi cas nedovolil zazivat tiez - rodicovska laska, laska v rodine, laska k Bohu, laska ku priatelom, zvieratam, konickom, k praci a casom spoznas aj najvacsiu zivotnu lasku, lasku k dietatu. Ak ti tento toxicky vztah nic neprinasa do zivota, citis sa osamelo, zariad sa tak, aby si bola stastna. Vela zien deti vychovava samo, je to tazke, ale za tu spokojnost to stoji.

kitycat
1. feb 2025

Neboj sa.

Pride dieta, nebudes mat silu na to lestit domacnost, lestit mu vtaka a poletis aj s dietatom svinskym krokom. To vsetko este pred svadbou, ktoru ani nechce. Ved 10 rokov spolu a decko. Tomu dietatu daj svoje priezvisko.
Dom je jeho?

Si na liste vlastnictva toho domu?

alzbeta311
1. feb 2025

Koľko má rokov on a koľko ty ?

rozkvet1
1. feb 2025

Vidieť že si veľmi naivná a že si jedna z tych ktorej je škoda niečo vravieť pretože aj tak sa vydáte a budete mať deti. Veľa šťastia prajem do života s takýmto dementom

ina2405
1. feb 2025

@ivik4 zakaždým pridáva niečo horšie, akonáhle sa niekto chytí témy...preto to mne pripadá ako blbosť. Teda, nechcem veriť, že to je reálne a nejaká žena robí zo seba handru.

mimikarol
1. feb 2025

Nuž moja, keď si sprostá tak ti treba 😔

nikpa
1. feb 2025

Je na tebe ci s nim premarnis zbytok svojho života. Ten chlap je sebec a podla mňa ta ani neľúbi. Naozaj chceš takto žiť?

cimage
1. feb 2025

Ty chces, aby ta mal niekto rad. Lenze on to nie je. Keby ta mal rad, tak toto by ti nerobil. Uz teraz ta komanduje za poriadok, za party, za vsetko a co bude ked sa dieta narodi? On moze vsetko a ty nic.
Zbal sa co najskor a chod co najdalej. Ani mu nehovor kam ides, nech mas pokoj. Mas este dalsie tazke rozhodnutie, ci si dieta nechas a zvladnes to s nim sama, alebo nie. Necakaj, ze ta bude niekto lubit, ty sa musis lubit a nedopustit, aby sa niekto k tebe takto spraval.

hyta
1. feb 2025

Myslím ,že si si v úvodnom príspevku odpovedala už sama. Máš doma manipulátora a s príchodom dieťaťa sa bude všetko iba zhoršovať. Chápem že túžiš po láske, no toto je typ tyrana a nie milujúceho človeka. Všetko má byť vyleštené? Tak nech sa o to i pričiní vlastnými rukami. Neviem či máš kam odísť, prípadne či by si zvládla finančne sama podnájom, no ženy ti tu radia dobre. Utekaj, kým nepovieš to ÁNO.

nevenka
1. feb 2025

Zena, Ty si vsetok rozum potratila 😨

evickuska
1. feb 2025

@autorka odist teda ak si neni na neho odkazana financne... na vsetko ostatne si zvyknes, najdes ine moznosti, sposoby zitia a zivot premarnit s takymto chlapom 🙆‍♀️

heleninamama
1. feb 2025

Nechápem, prečo v takýchto prípadoch označujú muža za manipulátora a narcisa. On je len ľahostajný sebec, tá manipulátorka je tu žena. Veď ona ho vedome poslúcha, prispôsobuje sa mu, lebo si chce od neho vydobiť lásku, ona nechce odísť a umelo udržiava mŕtvy vzťah a chce
ho dohnať do svadby. Keby mu oponovala a trvala otvorene na svojom, pošle ju dávno preč sám. Ona otehotnela - síce pri tom boli spolu, ale o tehotenstve rozhoduje žena, ona sa bude o dieťa starať a ona sa má prioritne chrániť, aby neprišlo v nesprávnom čase a nespoliehať sa na chlapa. Tu si myslím, že náhode dokonca pomohla a slepo verí, že práve cez dieťa získa jeho lásku a urýchli svadbu. Pritom on ju 10 rokov naťahuje, otvorene sa vyhýba zodpovednosti, odkladá svadbu, lebo ju nechce vôbec. Ešte aj jeho matka jej dáva najavo, že ju do rodiny nechcú a ona stále nič nechápe? Fakt je zlý najmä chlap? Čím ju manipuluje? Ignoráciou alebo tým, že pred ňou spomína na iné ženy?

zuzanaete
1. feb 2025

@abbey1 Zial toto byva nasledok detstva, prebratych vzorcov spravania. Predpokladam, ze autorka hladala/hlada lasku, ktoru v detstve nezazila a netusi, ako taka skutocna laska vyzera. Staci, ze sa raz milo usmeje a to jej zial staci. A kvoli tomu chvilkovemu pocitu strpi vsetko mozne. Ludom, ktori maju seba radi a ziju v zdravych vztahoch, to pride absurdne a nepochopitelnea nedovolili by taketo spravanie voci sebe. Zlomena ze zial ano.

bielasovicka
1. feb 2025

Ty by si dieťa ani mat nemala. Podľa toho čo píšeš, a AKO to píšeš, prepáč ale dieťa by som ti nedovolila mat. Najprv sa začni liečiť, a hlavne sa rozid s týmto debilkom.

ina2405
1. feb 2025

@zuzanaete vzorce sú jedna vec, ale kto z ľudí nemá nejaké vzorce? Koľko z nás tu vyrastalo v úplne harmonickom prostredí bez patologických vecí? V určitom štádiu musí nastúpiť zdravý rozum, odtiaľ potiaľ. Nemohla by som robiť psychologičku, lebo mám problém súcitiť s ľuďmi, ktorí dobrovoľne robia zlé rozhodnutia a ešte sa tým akoby chvália a rochnia si v opisoch ich mizerného života. Je mi ľúto detí, ktoré na výber nemajú.

really8
1. feb 2025

@ina2405 presne, rozmyslam co tomuto pribehu este chyba. Napada ma len facka a milenka

gelifil
1. feb 2025

Je to na tebe, ale s tymto stastna nebudes

karolinakr
1. feb 2025

prečo plačeš do vankúša a lutuješ sa? si v arabskej krajine? si pod zámkom? si vydierana? maš vyhražky o ubliženi na zdraví? namiesto nariekania prečo si nezbališ veci a nehladaš nove bývanie? kto ťa tam drži okrem samej seba? a pre dieťa aku buducnost pripraviš? nariekajucu nevladnu matku, sebeckeho otca, okolo ktoreho cela rodina musí skákat, ako on piska, a ty budeš potajomky vzdychať do vankúša, aké by to bolo, keby...to keby nastalo teraz, zapoj zdravý rozum a začni hladat nove ubytovanie...a by the way, prečo si mysliš, že za každu cenu musiš byt v páre? sama neprežijes? si citovo labilná? drži ta pocit viny, že on ťa vyniesol z auta? a to, že on tým autom nabúral, tebe nevadí? nebyt jeho rychlej jazdy si ok? ako mózeš byt taký slaboch? navštiv psychológa, ked sa nevieš odpútať, možno ti da pár dobrých myšlienok

eva8
1. feb 2025

Ak sa financne doazes postarat o dieta a seba, odid. Dochramal ta, berie ta len ako sluzku. Tuzis po laske, lebo ta nik nemal rad. Tvoje dieta ta bude mat rado. Ako sa on sama postaras? Nie ste ani vzati, nemas, predpokladam, nasporene. Alebo si myslis, ze si len precitlivena z hormonov? Nemas to lahke. ❤️

karolinakr
1. feb 2025

niektoré ženy, keď nemajú chlapa si myslia, že svet skončil
nevadí, aký je, hlavne, že je..
a takto si vždy chlapi najdu partnerku
čim ma žena nižšie nároky, tym lepšie..aj väzni, aj vrahovia, aj každý si nájde manželku

maris5
1. feb 2025

Utekaj z kratsej cesty. Prejdi si v hlave, je normalne, aby ma niekto pucoval ako vyzera domacnost? NIE. Ak sa mu nepaci, nech vezme handru a lesti. Je normalne ak partner robi nieco co sa mi nepavi a ja mam byt ticho a suchat nohami? NIE. Ako bude vyzerat vas vztah ked budu deti? Ty budes stat v pozore, lebo pan sa vrati z prace a niekde budu rozhadzane hracky? Takto nevyzera zdravy vztah.
Vaz si samu seba a najde sa niekto kto si ta bude vazit a bude mat uprimne rad aj bez vylestenej domacnosti a stripterok.