icon

Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?

1. mar 2024

Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.

lakebabe
2. mar 2024

@zuzana76
@ivonluk ja by som len chcela vidieť výraz tváre tej baby co bude vtedy na informáciach robiť keď tam s týmto príde 😆 mozno jej rovno aj od odbornú pomoc zavolajú

lakebabe
2. mar 2024

@zuzana76 toto je pekne výstižné len veľa žien to nazýva nová doba to nie je nová doba ze tyram manžela elonomicky a psychicky

zuzana76
2. mar 2024

ale ja si myslim, ze väčšina žien by o autorkinho manzela ani "nezakopla", nechcem vyznieť nejako pohoršujuco, ale ak je to jeho povahou, ze sa necha takto manipulovat a kontrolovat, tak to je pre vacsinu zien uplne antipritazlive. Nie, nepotrebujeme len alfa samcov, ale zase chlap, co je skor doma ženou, tak to nie. A pokial ho kontroluje, lebo tam boli nejake pozicky, zavislosti, atd... tak tiez dakujem pekne.

1fifinka1
2. mar 2024

Vy viete vôbec co znamená týranie? Zakazuje mu niečo? Keby ho tyrala, nemá ani kartu. Ste fakt úbohé.

aurora33
2. mar 2024

No keď budem mať čas si musím precitat celú diskusiu. Normalne žasnem ako tu niekto písal ze každý bloček hodia do euroobalu a na konci mesiaca si frflú kto si co kúpil. Ďalšia by šla po bloček do Tesca 🤦‍♀️ Do večera sa tu najdu ešte ďalšie skvosty vsak 😀😅

zuzana76
2. mar 2024

@1fifinka1 to, že ho kontroluje je tyranie, ona ho kontroluje, on nie je jej dieta, nema na to pravo

ivonluk
2. mar 2024

@1fifinka1 načo mu je karta keď si nemôže kúpiť čo chce lebo žena mu kontroluje účet a musí sa jej spovedať prečo kúpil to a tamto a prečo miesto 5€ minul 10€. Ako fakt ti to príde úplne ok? A keby to bolo opačne? Že by to on robil jej, čo by si na to povedala?

ivonluk
2. mar 2024

@aurora33 ale my tomu prd rozumieme lebo to sú predsa základy finančnej gramotnosti podľa autorky 😁😁

1fifinka1
2. mar 2024

@ivonluk normálne by som povedala, co som kúpila. To žiadne týranie nie je. Trepete kraviny.

autor
2. mar 2024

@lienka.7 Aj ja mám v okolí kamarátky a známe čo tiež zapisujú podľa bločkov kedy čo kúpili. Ja to beriem ako normálne. Neviem prečo je to podľa niektorých trápne...
@maximiliana Jasné už na mňa budete hádzať všetko, nakoniec vyjde z toho že ja vymýšľam všetky témy na koníku 😃. Ináč v tom čase som bola rada že žijem a vtedy som ešte ani nevedela že nejaký kôň existuje.

anna777115
2. mar 2024

Toto, zbieranie bločkov za každú pár centovu chobotinu, je nie finančná gramotnosť, ale diagnóza.Je, normálne viesť si nejaké to domáce účtovníctvo o výdavkoch, čo sa sa týka pôžičky, náklady na bývanie, bežne mesačné faktúry, ale dokladovať si keksy a dvadsať deka tresky, je na hlavu.

ivonluk
2. mar 2024

@1fifinka1 ty trepeš kraviny. Čo nechápeš na tom že on jej povedal že si kúpil desiatu do roboty ale podľa nej nestojí desiata 10€ ale maximálne 5€. Takze ona mu určuje koľko môže minút a keď minie viac je z toho takáto dráma. Veď to je úplne úbohé a trápne takto muža spovedať a ešte mu aj neveriť

gelifil
2. mar 2024

@1fifinka1 Ale ved on jej to povedal!!!!Kupil koláče! Bodka.

ivonluk
2. mar 2024

@gelifil ale nekúpil lebo neexistuje dať 10€ za koláče! 😁😁

gelifil
2. mar 2024

@ivonluk ach, jaj😢😢😢

zuzana76
2. mar 2024

@ivonluk
@gelifil moj muz si minule kupil veternik za vyse 8 eur, takze aj malo na kolace 10 eur 😀, boli sme spolu, ja som si dala parenu buchtu za vyse 8 eur 😀

1fifinka1
2. mar 2024

Keď už sme pri týrani, toto co robíte vy môžeme tiež nazvať kľudne kyber sikanou. Osocujete a urážate tu ženu len preto, lebo žije inak ako vy. Ale zasa toto už je v poriadku. Ona písala, že mu nič nezakazuje a kúpi si co chce. Chce len vedieť co si kúpil, nechápete? Aj ja si scanujem bločky všetky, mam prehlad a nech vás z toho kľudne aj porazí.

zuzana76
2. mar 2024

@1fifinka1 ved jej povedal, a co ked zacal pit, lebo autorka ho k tomu svojou chorobnou paranoiou dohnala? a co ked v tom bola aj ploskačka?

zuzana76
2. mar 2024

@1fifinka1 ved jej to povedal, zakusky

gelifil
2. mar 2024

@1fifinka1 ty pises a reagujes len na to, co ti vyhovuje...3 ti tu piseme, ze jej povedal, ze si kupul kolace, nestaci ti!

ivonluk
2. mar 2024

@1fifinka1 veď si kúpil desiatu do roboty ale ona mu neverí. Ale to je jej problém. My tu už medzi sebou len voľne diskutujeme 🙃

ivonluk
2. mar 2024

@gelifil možno sú s autorkou rodina, aj by to sedelo 🫠

zuzana76
2. mar 2024

nech sa paci
https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...

marlenka vyse 6 eur, k tomu nejaky salat, pecivo a je to 10 eur, este aj malo by bolo

autor
2. mar 2024

@zuzana76 Ale ja ho nekontrolujem už to konečne pochopte. My si len zapisujeme bločky aby sme vedeli čo kupujeme a kam idú naše peniaze. A že si hovoríme kedy kam ideme čo je na tom. K tomu vedieme aj naše deti. Alebo že mi pomôže v domácnosti tak už chlap není poriadny chlap. Fakt nemám slov. Pôžičky ani závislosti nemáme žiadne, jedine hypotéku čo platíme.
@anna777115 Ja si nerobím o tom účtovníctvo cez Pc ale zapisujem si to do notesa. Čo je na tom divné? Vieš koľko ľudí to robí.. Aj tu čítam v každej jednej diskusii kde ženy píšu že im nestačia peniaze iné im radia aby si robili účtovníctvo cez Pc a mali prehľad kam utekajú peniaze. Ale ja keď to píše tak už som divná.
@zuzana76 Piť nezačal určite to viem.

1fifinka1
2. mar 2024

@ivonluk áno presne, prišla si na to hura

sapa20
2. mar 2024

Keď budem mať čas prečítam si celú diskusiu 😃zaujímavé čítanie, isto.
Apropo my s mužom mame 2 účty.
Ani len netuším čo si všetko on kupi a ani on.

1fifinka1
2. mar 2024

@gelifil ved nekric ja nepíšem, že to nenapísala ukludni sa prosím ta

ivonluk
2. mar 2024

@sapa20 potom ale nevieš čo je prava láska 😁😁 ako môžeš žiť v takej nevedomosti 😁

anna777115
2. mar 2024

@1fifinka1 Je, normálne, keď som v manželstve informovaná od muža, že si ide kúpiť auto, alebo niečo čo nejako finančne ovplyvní bežný rodinný rozpočet. Ale prepáč koláče s malinovkou za desať euro, to určite nie je.

lakebabe
2. mar 2024

@sapa20 my tri , keby chcel minie aj tisíc eur na frajerku a v živote na to neprídem 🙈 ale zas minule tu bola diskusia ,že keď je chlap pätnásť minút na WC ci ma frajerku, lebo čo iné by tam robil 😃 a vsetky jej písali nech mu prelustruje mobil a určite sa tam zamyka aby vypisovať tak ma uz nič neprekvapí