Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?
Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.
@lenkakravcova no vidíš ale podľa viacerých tu sex nie je až taký dôležitý keď sa dvaja ľúbia 🫠😁
ale ved on ti povedal, kde bol, aj co kupil, tak preco 8 stran diskusie???to ty mu neveris, nie my...
@ivonluk už sa tu fakt prosím ta nestrapnuj 🙏
@autorka vie najlepšie ako a co maju doma. A je úplne normálne sa opýtať, čo si si kúpil. Pokial raz niekto do obchodu nechodí, a potom zrazu ide a nechce povedať co si kúpil, nie je to normalne. Ja môjho muža tiež "nesmirujem" ale neexistuje, žeby mi neodpovedal co si kúpil. U neho sú to najčastejšie sladkosti, cize 10€ je mu aj malo... ale nie ze mi nepovie/neodpovie.
Btw, tiez si zbieram bloky a ná koncí mesiaca spisujem, co a kolko sme kde minuli (obaja ich dávame do euro obalu, muz, detto) a tiež aj on sa pozrie a zafrfle, ze bože, zase rúže? A ja mu, že bože zase čokolády? No a sme si kvit 👌 ale nie ze si budeme niečo zatajovat. A ked viem, že obycajne býva doma do 13. a potrebuje odísť o 10., tak mi to normalne povie, detto ja jemu. A jasne, kvôli "buzerovaniu a sledovaniu" podla konspiracie tu niektorých. 🤦♀️ povieme si to vzájomne preto, keby sa niečo vyskytlo, aby sme sa nespoliehali, ze ten druhy (ktorý obvykle v tom čase býva doma) to nevybavi.
Ja osobne si o tejto situacii myslim to, ze ste obaja na hlavu... muz je neurotik a ty sa jeden den rozvadzas a druhy ho spehujes ako stihacka... zbehnite do poradne a upracte sa konecne ... isol, dosol, barsco
https://www.modrykonik.sk/forum/podpora-dietata-v-rozvoji/rozdielny-nazor-na-vychovu-5/?page=2
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-dalej-57/
No ty koky, či chceš či nie, si stíhačka. Aby som sa kvôli desiatim eurám takto zhadzovala 😀😀 a naozaj mu ideš aj kontrolovať hovory. Teba by mali zamestnať na polícii.
@lienka.7 strápňuješ sa ty že ju obhajuješ pritom väčšina z nás si myslí to iste. On jej predsa povedal že si kúpil desiatu ale podľa nej je 10€ na desiatu veľa. Čo je jeho matka aby rozhodovala koľko ma toho zjesť? Tebe to nepríde vôbec čudné že podľa nej nemohol minút 10€ na desiatu a ona z toho urobila dobre že nie telenovelu. Veď to je celé trápne a smiešne a ešte sa jej aj zastávaš 😁
To je na hlavu diskusia 😂 uz aby nemohol chlap si ist kupit jest, ked je mimo domu a je hladny? Za 10eur co sa potravin tyka fakt skoro nic nekupis. A potom do toho pripleties kondomy a sex cez obed cestou do prace😂, fakt je ako pod papucou...asi si ale uvedomijes, ze ste spolu dlho neboli, treba tento problem riesit.
Vlastne, teraz som si spomenula, ze autorka pisala, ze ked sa v robote niekomu skladaju, pyta si od nej, lebo on hotovost nenosi, len kartu....asi ani nemoze, aj keby chcel.. To je fakt take...vlastne autorka musi vediet o kazdom jeho cente. Lebo ucty kontroluje do bodky a hotovost mu neda...to je teda brutal kontrola😲
Tvoja ženská intuícia je na mieste. Pozisťuj čo sa dá a buď zistíš že klame alebo nie. Nemáš čo stratiť. Skús ísť do toho tesca s výpisom, nech ti účet dotlačia alebo skús to poslať na nejakú podporu online nech dohliadajú. A poslleduj ho viac čo robí a kam chodí. Poprípade skontrolovať mobil. Budem držať prsty aby tých 10 eur bolo naozaj len jedlo.
@ivonluk tu vidime, ako rozne vnimame veci, ze? Az neuveritelne inak...
Je to síce občas napísané nehorázne, už ani tie noviny nie su, čo bývali
@lienka.7 by mi muselo sibat, aby som sa na konci mesiaca vzrusovala nas euroobalom ze rúže, že cokolady 🤦🤦🤦
Ty to povazujes za normalne, ja za chore a trapne.
Kupim si co chcem a potrebujem, to iste manzel. O vacsich veciach sa dohodneme.
V zivote by som nezila s clovekom co zbiera blocky a vykrikuje mi, co som si kupila.
@babulkomale ja za chore a trápne nepovažujem to, ze sa pozriem co a kolko som minula. Resp. naco. Robi to tak kopec ludi aby malo prehľad, a ano, všetci sme nenormálny podla teba, ze?
Nikto tu nepíše, ze si tu vzajomne niečo vykrikujeme, tak si tu laskavo nevymyalaj a nefabuluj, ok?
Durex kondomy 3€, kvetiny 3€ a dva veterníky cca 3eurá a ty už vieš čo bolo ďalej 😀 tak sa ľutuj teraz a sonduj ďalej jeho účet, čoskoro tam uvidíš aj krajšie vecičky 😀
Kabelka za 200, welnesko za 150 😀
teda, necitala som 9 stran diskusie, ale ja napriklad chodim na poobednu o druhej, hocikedy idem do roboty skor, ze si idem poobzerat obchody alebo daco vybavit a hocikedy idem do obchodu a daco si kupim bez toho aby to manzel vedel. a teda este mu nenapadlo podozrievat ma z nevery, len tolko k tomu.
@laurita285 alebo že bol tankovať za 50€ ale doteraz tankoval iba za 30€ určite bol za milenkou vo vedľajšom okrese 😁😁
@ivonluk a vrchol programu bude, keď nájde skryté nové spodné prádlo v šuflíčku, ktoré jej nedaroval aj napriek tomu, že mala narodeniny pred pár dňami... zabudol jej ho darovať?!
@laurita285 horšie by bolo keby take prádlo ona vôbec nenosila 😁to by bolo asi jasne ako facka 😁
@lenicka999 to fakt???
@lenicka999 toto nemyslis vazne vsak? Aby sa jedna zena natolko strapnila a este potupila vlastneho muza ze si pojde do tesca pytat trapny blocek, lebo ona mu neveri co si kupil? Toto je prosim ta aky level ubohosti???

Na čo sa ženili? No práve na to aby mali sex v manželstve, nie mimo neho. 😀 Ale keď v manželstve nie je..
Bývať s niekým bez sexu môže predsa aj bez sobaša. Tak za nejakým účelom sa asi ženil.