icon

Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?

1. mar 2024

Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.

zuzana76
2. mar 2024

autorka, nie, podla mna nie je divne si viest uctovnictvo, ale videla si v internetbankingu, ze minul 10 eur, tak si to zapisem a hotovo, ja kazdy blok zahadzujem hned, len ked kupujem maso, alebo nieco citlive, co by mohlo byt pokazene, tak nie.

sapa20
2. mar 2024

@lakebabe 😂 umrem.
Môj chodí oddychovať na WC aj pol hodinu. Tipujem, že ma cely harem

lakebabe
2. mar 2024

@sapa20 precitaj obohati ta to

ivonluk
2. mar 2024

Divná si preto lebo robíš drámu za 10€. Keby to bolo 1000€ ok ale kvôli pár drobným si schopná sa aj rozviesť. Ale stojím si za tým že tebe nejde o 10€ ale o to te nevieš na čo ich minul (hoci ti to povedal)

autor
2. mar 2024

@sapa20 Aj my máme každý svoj účet ale máme prístup aj na druhého účet. Nemáme pred sebou tajnosti.

lakebabe
2. mar 2024

@sapa20 ved toto môj tam býva pomaly keď je doma a obvola tam všetkých kamarátov 😄

sapa20
2. mar 2024

@lakebabe určite áno.

ivonluk
2. mar 2024

@sapa20 veď vieš koľko času to zaberie všetkým podpisovať 😁

lakebabe
2. mar 2024

@ivonluk a koľko času trvá všetko vymazať keď ho budú doma lustrovat😄

autor
2. mar 2024

@ivonluk Kde som písala že sa idem rozviesť? Zase len vymýšľate. Mne len príde divné že nechcel povedať čo presne kúpil. Ako som písala vyššie nemáme pred sebou tajnosti. Ani to mi nepovedal ze bol v Tescu zistila som to z výpisu z účtu. Každému človeku by to prišlo divné že odrazu robí tajnosti nie

gelifil
2. mar 2024

@1fifinka1 ze nekric😀😀😀

lakebabe
2. mar 2024

@gelifil 😂😂😂

ivonluk
2. mar 2024

Takze sa dostávame naspäť k tomu že si naivná keď veríš že by ti povedal keby mal milenku. Veď ty si sama robíš zle a hľadáš niečo v ničom.

sapa20
2. mar 2024

Ja mam tiež prístup na jeho účet a on na môj ale v živote by som tam nešla len tak. Len pre 10€.Dokonca môj muž ani nejde do mojej peňaženky, radšej mi ju podá....
Tu nejde o to, že by sme mali pred sebou tajnosti.
Proste rešpekt.
Fakt, nešal za 10 € a to išiel o hodinu skôr do práce. Stalo sa to raz.

maciatkolulu
2. mar 2024

@ivonluk ach jaj,ono nejde o sumu,ale ide o to,čo asi kúpil,možno kvety niekomu inému,na to nepotrebuješ asi 1000

lakebabe
2. mar 2024

@sapa20 asi tak nikdy nechodím do jeho uctov bez dôvodu a to mu robím firemne účtovníctvo😄 len keď ma požiada a prístupy mam. Takisto mame obidvaja prístupy do mobilov keby sa niečo stalo ale nikdy v živote som mu doň bez opýtanie nešla. Tomu sa hovorí vzájomná úcta a rešpekt

ivonluk
2. mar 2024

@maciatkolulu ale on jej povedal že si kúpil jedlo do prace ale ona mu to neverí. Prečo? Aký má na to dôvod mu neveriť?

maciatkolulu
2. mar 2024

@ivonluk ty si nebola nikdy naivná a neverila blizkym? A bum ,prúser?

gelifil
2. mar 2024

nie, kazdemu nie...nenapadlo ti, ze ho to proste prestalo bavit, hlasit ti kazdu sekundu a kazdy cent svojho zivota?...a ako sa to odohralo?mlcal, alebo povedal, ze nepoviem ti alebo ze daj mi pokoj alebo ako?

sapa20
2. mar 2024

chlapi to majú v hlave úplne inak nastavené.
Vedela by som vám rozprávať 😂 mám doma troch.
Z toho jeden má pubertu, záhul riadny.
Čiže ak si aj kúpil vodu, pečivo, keksik, kávu.
Povie ti koláče lebo ďalej sa tu nechce, nepovažuje za potrebné, to rozvádzať.

Prisaham, že keby chce podvedie ťa ani si to nevšimneš.

ivonluk
2. mar 2024

@maciatkolulu neviem mne ked môj chlap povie že si vezme tie drobne čo sú na stole do automatu do roboty na sladksoti tak mu verím a nejdem vyšetrovať či nebol po ceste do roboty v bordeli. Kriste pane veď to nie je normálne aby ona rozhododovala o tom koľko on môže minúť na svoju desiatu

gelifil
2. mar 2024

@sapa20 presne tak. do bodky, za taketo vypocuvanie by mi bolo trapne samej....a stou neverou hej, aj za 5 minut.

oblecenie99
2. mar 2024

Došla som po šiesty stranu, tak neviem, o čom sa diskutuje ďalej ale .. podľa úvodného textu som ja osobne nadobudla dojem, že on je taký samotár, majú nejaké zaužívané zvyky no a zrazu urobil niečo, čo vybočuje dosť z ich rámca a ju prvýkrát (tuším to aj vyslovene píše) ju napadlo, že je to kus divné.. väčšina tu z nej urobila stíhačku, čo muzovi rok nedá (odkiaľ viete, že nijak inak nedala, či mozno práve manžel nechcel, lebo mal o ňu strach?), kontrolórku.. pričom sranda, ale ja som z nej absolútne nemala taký pocit, práve naopak, skôr že má prvýkrát pocit, že niečo nesedí, tak sa prišla naivne spytat.. Vyhrotili ste to vy, nie ona. Akoby za ten krátky čas sa dá len zasexovat, vysmievate sa z nej. Čo ak sa chcel s niekým stretnúť, či niekoho vidieť? Čo ak len niečo začína, a on sa začína divne správať..? U nás doma bolo tiež normálne, že sme vedeli kto kde je. Proste nechal sa odkaz, poslala sa sms, zavolali sme si. Niečo z toho. Nehrozí, keď som u nich, že neviem, kde je mama, skočila do obchodu, išla na nechty, je v záhrade. Keby zrazu zmizla, nepovie ani dotatočne kde bola, až potom na otázku, že och, len bola v Tescu po NIECO, tak aj mne by vyšlo obočie nahor, že hm, divné, toto u nás nie štandard. Neviem, čo je na tom nepochopiteľné.

maciatkolulu
2. mar 2024

@ivonluk ona nerozhoduje,neprikazuje preboha. Nikdy to nerobil a teraz to urobil,napriek tomu,že mal doma zradlo,čomu nerozumieš? Oba znervoznila ,lebo to proste NEROBIL a položila otázku,hotovo. Nič mu nezakazuje a neprikazuje.
Fakt si ešte nikdy nedoplatila na svoju dôveru voči niekomu?

@oblecenie99 waaaae,ono je tu aj niekto,kto to pochopil. Klobúk dole...normálne neverím.

ivonluk
2. mar 2024

@maciatkolulu on jej povedal že si kúpil viac jedla do práce lebo išiel skôr ale podľa nej nepotrebuje jedlo navyše lebo ide iba o hodinu skôr a tiež si nemohol kúpiť desiatu za 10€ ale podľa nej by to mohlo byť tak 5€. To je čo? Ona ma v hlave čo by on mal robiť a keď to neurobí je z toho na prášky. Veď keby ju aj chcel podviesť tak to urobi a žiadna diskusia tu to nezmeni

ivonluk
2. mar 2024

@maciatkolulu a to že mu ona neverí je jej problém nie jeho. Asi si potom ich vzťahom nie je až tak istá keď kvôli takej blbosti robí doma výsluch

oblecenie99
2. mar 2024

Kybersikana v priamom prenose. Vyprodukovali ste tu vety, ktoré ona sama nenapísala, perfektne ste to pretočili, a poprekrúcali.

sapa20
2. mar 2024

@oblecenie99 tiež mi to tak príde.
@maciatkolulu aj ja som to tak pochopila.
Vacsina jej tu píše, nič vážne sa nestalo a isto nemá frajerku.
Lenže ona pokračuje a nahráva im na ďalšie fabulacie 🤷‍♀️
Celkom zaujímavé čítanie ako ženy rozmýšľajú

maciatkolulu
2. mar 2024

@ivonluk preboha živého,úprimne ,tebe to nie je už trápne? Je to to,že to dofrasa nerobil a urobil,chápeme sa? Nedoveruje mu v tomto,ako som písala ,môže to niečo znamenať a nemusí. Niečo urobil mimo toho ako boli zvyknutí,ona mu nič nezakazuje,neprikazuje. Vážne si sa nepopalila???? Že ťa sklamal a oklamal niekto? Či čistá dôvera a ono to funguje ?

maciatkolulu
2. mar 2024

@oblecenie99 najtrapnejsie je ako sa vysmievajú.... Naozaj odpad.