icon

Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?

1. mar 2024

Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.

anna777115
2. mar 2024

A to tebe chodia výpisy z jeho účtu autorka? Na, čo je to dobré. Čo ti odovzdáva aj výplatnú pásku. Vieš, o Tom že môže mať kľudne aj účet o ktorom nebudeš vedieť. Stačí, že si na mzdovom nahlási určitú sumu na konkrétny účet a môžeš si zapisovať do notesa do bezvedomia. Vieš, koľko chlapov platí takto alimenty, že im sťahujú na konkrétny účet mesačne určitú sumu a manželky žijú v tom, akých úžasných mužíčkov majú.Uber, trochu pary a neber život, tak vážne lebo si privodiš aj vážnejšie zdravotné komplikácie. Neviem koľko máte rokov a aké staré deti máte, ale aj deti sú už infikované tým sledovaním, keďže ti syn hlásil, že otec už nebol doma, keď prišiel zo školy.Ver mi, že keby ťa chcel muž klamať tak to spraví a nájde si takú obkluku, že to ani nezistiš. Daj, mu trochu priestoru, aby sa mohol aj sám finančne prejaviť. Veď takýto chlap je úplne stratená existencia v reálnom svete. Čo, ak by nastala situácia, že by musel prebrať celú réžiu rodiny a domácnosti, od nákupov po platby....

aurora33
2. mar 2024

,,Nemame pred sebou tajnosti” a ideš sa tu pototo pre desať eurovy nákup 😀😂😂😂🤣🤣🤣

maciatkolulu
2. mar 2024

@sapa20 človek sa až obáva,že čoho sú ženské schopné ,vyzerá to tak,že reálne horšie ako chlapi.

maciatkolulu
2. mar 2024

Autorka...Radim vymazať temu

ivonluk
2. mar 2024

@maciatkolulu je mi trápne z celého príspevku a aj z toho že chlap nemôže minút 10€ bez toho aby sa jeho žena doma nepo…to akože nikdy nikdy počas ich vzťahu nebol sám v obchode že jej to príde take zvláštne? Lebo to mne príde zvláštne že dospelý muž nikdy nechodí sám do obchodu

autor
2. mar 2024

@ivonluk Prečo mu neverím lebo jedlo vlastne desiata nestojí 10 eur ale menej. Poznám ceny veď nakupujem. Teda musel kúpiť aj niečo iné čo mi nepovedal.
@gelifil Povedal že desiatu a odbočil od témy.
@oblecenie99 Áno dobre si pochopila môj príspevok, máme zaužívané fungovanie a prvýkrát isol sám do obchodu a nepovedal mi o tom. Ja som sa to dozvedela z výpisu a ani nechcel dopodrobna povedať čo vlastne kúpil. Čo ma malo napadnúť, že či nebol za niekým. Ale vidíš podľa koníka som stíhačka a neviem čo všetko ešte.

ivonluk
2. mar 2024

@maciatkolulu áno to je pravda. Chlap by 10€ nákup ženy tescu ani nepostrehol, určite by o ňom nezaložil diskusiu na MK

maciatkolulu
2. mar 2024

@ivonluk 🤣🤣🤣🤣🤣ja neverím.....
Neodpovedala si mi na otázku. 3x som sa ťa opýtala,či si nikdy nedoplatila na to,že si si nepreverovala a bola menej dôverovať k blízkej osobe?

ivonluk
2. mar 2024

A čo ak kúpil aj kolegovi napr lebo mu bol jednu desiatu dlžný? Ja neviem veď hľadaj aj iné odpovede. Aj môj chlap s kolegami tak fungujú, že berie z bufetu jeden potom druhý tretí a takto sa prestriedaju a vlastne si nie su Nikdy dlžný. Neviem prečo v tom vidíš hneď niečo nekale

mamina7070
2. mar 2024

akoze nestoji 10 € kupi pitie nieco sladke nieco slane a ma desat eur

ty si problem vo vasom vztahu ak o neho nechces prist zacni to rieist s odbornikmi

ivonluk
2. mar 2024

@maciatkolulu áno, ale ja som to riešila okamžitým rozvodom ale u nás išlo o 20 tisíc prehratých na automatoch nie o 10€ desiatu , sorry, je to trápne že kvôli tomu týždeň nespi

autor
2. mar 2024

@anna777115 Nechodia mi jeho výpisy, ja chodím raz mesačne na jeho účet a kontrolujem či odišli všetky platby. A vtedy som si to všimla. Ale už som to všetko rozpísala vyššie.
@aurora33 Doteraz sme nemali, toto sa stalo prvýkrát že niečo tajil.

zuzana76
2. mar 2024

ja som minule kupila kolegovi bonbonieru za 10eur, kby ma takto manzel vysetroval, asi by mi bolo z toho zle

aurora33
2. mar 2024

Ale Ved ti nič netají, Ved povedal na čo tých 10€ minul.

ivonluk
2. mar 2024

@mamina7070 hej, veď práveže kadejaké pečivo v tescu je dosť predražene, len ten anglicky rožok stojí 1,20 kus takze tých 10€ je ozaj akurát ak by si chcel kúpiť ozaj komplet desiatu vrátane pitia a povedzme nejaké žuvačky alebo čo.

sapa20
2. mar 2024

Možno začal fajčiť, ale o niečo iné kúpil, niečo pre teba.🤷‍♀️ Nemysli hneď na kondómy

maciatkolulu
2. mar 2024

@ivonluk tak vidíš sama,kebyže vieš skôr,tak by bolo tiež všetko iné,nejde o sumu,absolútne. Ide o to,že jej sa niečo nezdá. Keď tvoj exmuž dokázal minút počas manželstva 20000 a ty si si nič nevšimla,tak akože.... musel mať čas a financie a ty si s tým bola v pohode. Tiež za mňa divne. Že si si absolútne nič nevšimla,či? A nie,neriešila si to okamžitým rozvodom.

ivonluk
2. mar 2024

A možno kúpil desiatu pre seba a kondomy pre vás lebo si chcel s tebou užiť po takom čase a ty si mu miesto toho spravila výsluch.

anna777115
2. mar 2024

@maciatkolulu Aj, keď si tisíckrát preveríš danú osobu, keď ťa bude chcieť oklamať, tak to urobí. Môžeš, mať aj konkrétne dôkazy a fakty svedčiace o jeho klamstve, dokáže ti surovo do očí klamať. Ja, vravím takýmto chorobným podvádzačom a klamárom, že oni sami seba v Tom presvedčia, že je to tak, ako tvrdia. Keď, sa už raz vytratí dôvera vo vzťahu, tak nemá zmysel v takom vzťahu zotrvávať. Ale, preboha nemôže byť reč o strate dôvery kôli desiatim eurám.

ivonluk
2. mar 2024

@maciatkolulu ja som o tom vedela že prehráva peniaze z výplaty lebo sme žili len z môjho rodiacaku. Ale o tom že si napoziciaval od úžerníkov som nevedela. A keď som to zistila som podala o rozvod a do mesiaca sme boli rozvedený, ale očividne vieš o tom viac ako ja tak mi ešte povedz ako to nebolo 😁😁

maciatkolulu
2. mar 2024

@anna777115 môže byť reč onstrayw dôvery za 10 eur,ak bežal kupovať cudzej žene len tak kvety napríklad. A áno,je dôležité odhlásiť skôr problémy ,ako zatvárať oči a potom je prúser.

gelifil
2. mar 2024

@autorka 1. tak si kupil proste drahsiu desiatu, ako mu zvycajne dovolis...10 eur fakt nie je vela 2. uz ti tu viackrat baby naznacili, ze to pouzivanie ,,isol" je typicke pre jednoduchsich ludi, napriek tomu to stale robis....a ako vidim, sledujes to tu intenzivne areagujes rychlo....normalne mam pocit, ze tu temu cielene zivis a bavis sa

maciatkolulu
2. mar 2024

@ivonluk aha,ty si vedela,že prehráva peniaze a napriek tomu si s ním bola a živila rodinu z rodicaku. Aké fajn. A čakala si na čo? Dávaš tu rady,úplne zanietene a sama si žila v kľude s gamblerom. Fakt super. Aspoň by som krotila svoj prejav. Ja chápem,že na fóre to ide,ale je to trochu trápne.

.

maciatkolulu
2. mar 2024

@gelifil je to možné...

gelifil
2. mar 2024

@maciatkolulu co myslis?

1fifinka1
2. mar 2024

@ivonluk hlavne, že ty vieš ako je to u autorky

maciatkolulu
2. mar 2024

@gelifil že sa na Tom baví...

ivonluk
2. mar 2024

@maciatkolulu áno bola som s ním pretože nám čiastočne finančne pomáhal jeho otec ktorý chodil so mnou na nákup keď som potrebovala. A keďže som mala dve malé deti čakala som kým mladšia dcéra bude môcť ísť do jasličiek , ja do prace aby som na súde mohla dokázať že sa sama viem postarať a uživiť dve malé deti. Ty si zase strašne premúdrela vieš úplný prd o tom ako som to mala ja, navyše to nijako nesúvisí ale keď si taká strašne zvedavá kľudne ti môžem cely môj príbeh napísať do správy. Chceš vidieť aj môj návrh na rozvod kde som všetko podrobne opísala? Alebo čo by ťa ešte zaujimalo pýtaj sa 😊

ivonluk
2. mar 2024

@1fifinka1 ja neviem ako to je, ja len opakujem to čo ona sama píše

gelifil
2. mar 2024

@maciatkolulu ...ved toto