icon

Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?

1. mar 2024

Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.

gelifil
2. mar 2024

ja viem, ze je to narecie, aj to viem, ze nim clovek rozprava zvycajne preto, ze byva v nejakej konkretnej oblasti...nepochopila si😢

samimami777
2. mar 2024

Tak nehnevaj sa ale 10€ je dnes trt . Ja iba ráno nechám v pekárni cez 10€ čo kúpim 5-6 rožkov, dcére 3 rohlíky so slaninkou a syrom a 2 vajíčkové šaláty a nechám tam presne toľko a ty sa vážne pozastavuješ že "nejde" minút 10€ na desiatu? Však kúpi malinovku okolo 1 € , trochu sladkého pečiva každé po 1,50€-2€ za kus napr 3 a k tomu možno ešte niečo sladké na zakúsnutie a hravo máš 10€ preč .

ivonluk
2. mar 2024

@lienka.7 nechápem to, no čo už. Nie všetci sme požehnaný takou múdrosťou ako vy dve 😊 navyše, ak máte ešte nejaké pripomienky adresujte ich mne do správy lebo toto sa ozaj netýka príspevku a ja vlastne nie som povinná vam dvom skladať účty o mojej minulosti 😊

ivonluk
2. mar 2024

@samimami777 hej že, veď len veľká cola napr stojí skoro 2€ bageta aj cez 3€ a to ešte nemá nič sladké či nejaké ovocie, možno čaj alebo kávu. 10€ úplne v pohode a to by mal ešte nejaký iný chlap možno aj malo

1fifinka1
2. mar 2024

@ivonluk vysvetli nám sprostým, nezačala si tu o tom písať náhodou ty? Nastavene zrkadlo už není taka sranda, ako urážať a vysmievať sa z druhých. Pekne vidno ako si tu kompenzujes svoje komplexy.

timea301196
2. mar 2024

@ivonluk ešte ste zabudli zálohu na fľaše 🤣🤣🤣🤣 ja s tebou a tvojími názormi súhlasím..

Kludne jej chcel niečo kúpiť a radšej jej to nedal. 🤣 autorka nalejte si vína už sa ukľudni a ukľudni aj jeho. Urobíš službu obom.

A propo možno začal piť alebo fajčiť a ani o tom nevieš 🤣

lakebabe
2. mar 2024

@timea301196 v tejto domácnosti by som sa mu ani nečudovala😄 taka ploskacka na nervy😄

ivonluk
2. mar 2024

@1fifinka1 ja som nikoho neurazila. A to čo sme si písali ďalej s inými dievčatami bolo v podstate mimo autorku. To ty aj s kamkou ste sem prišli a rozhodli sa že budete riešiť moju minulosť. Mám vam k tomu založiť novú diskusiu alebo ako? Píšeš akoby som ja bola prvá a jediná čo to tu komentuje neviem akou vypočitankou ste prišli že Zrovna ja budem tá na ktorú sa vyvršite. Ale dobre vam to celkom vyšlo, pobavili ste ma 😊 jediný môj komplex je ten že viem aké je to nemať možnoť úplne slobodne narábať s peniazmi na veci ktoré sú nie len potrebné ale aj chcené a robia nám ľuďom dobre. Takze sa viem celkom vžiť do situácie autorkinho muža keď si chcel chudák minút 10€ možno na blbosť ktorú by si pri spoločnom nákupe s ňou nemohol kúpiť a ona z toho urobila veľkú vec a mysli hneď na najhoršie pritom sme jej to tu xy krát vysvetlili ale stále jej to je malo

ivonluk
2. mar 2024

@timea301196 no veď ja som to písala že možno tie kondomy aj kúpil ale pre nich a nadejal sa na pekný večer a miesto toho dostal hubovej polievky od ženy a kôpku podozrení k tomu. Pritom ozaj verím tomu že je za tým úplne banálna vec

aurora33
2. mar 2024

@ivonluk nevsimaj si ich, asi tiež pri mesačnej kontrole bločkov zistili že si chlapi kúpili niečo navyše, tak majú doma dusno a vyvršuju si to na tebe.

ivonluk
2. mar 2024

@aurora33 😂😂😂😂 milujem. Dátumovo by to sedelo. Ale ja si z toho ťažkú hlavu nerobím, hlavne som sa na ich názor na môj život nepýtala takze čo si myslia alebo čo si myslia že vedia je pre mna úplne bezpredmetné rovnako tak aj pre pôvodnú temu tohoto príspevku 😊

1fifinka1
2. mar 2024

@ivonluk mňa tvoja minulosť nezaujíma. Si pre mna cudzí anonymný človek. Ako pre teba autorka. Napriek tomu ta tu nezosmiesnujem a nekritizujem tvoj život. Co ty teda robíš. A v tom je rozdiel. Vieš keď sa to týka nás, to už boli. Keď druhých je to v poriadku. Už si milión aj dva milióny krát svoj názor prezentovala, napriek tomu sa navazas do úplne každej, ktorá nezdiela tvoj názor. Načo, všetci tvoj postoj pozname, a keď už nevieš inak zaujať začneš urážať. Je to smutné, že sa takto chovajú aj dospelé ženy, nielen deti.

ivonluk
2. mar 2024

@1fifinka1 nezaujíma ťa to ale na druhej strane máš potrebu to rozoberať aj napriek tomu že ja som na tvoj názor nepýtala, narozdiel od autorky ktorá zadala temu a na tu si mala diskutovať a nie riešiť mna, na to že som pre teba cudzí človek mi venuješ až príliš veľa času. Jaj a pardon, ja som zabudla že tých 14 strán či koľko komentárov som všetky napísala sama. Fakt neviem či si si chcela len tak pokecať alebo mala si potrebu niekoho akože napraviť ale ozaj zbytočne. Ja som sa zapojila do už rozbehnutej diskusie zatiaľ čo ty s kamoškou ste sa rozhodli (iba) mna pranierovať pre vec ktorá sa vás ani nikoho tu netýka. Takze do svedomia si môžeš vstúpiť jedine ty, ja ho mám čisté 😊 prajem ti pekný zvyšok dňa už si nemáme čo viac napísať 😊

1fifinka1
2. mar 2024

@ivonluk konečne si to pochopila.

zuzana76
2. mar 2024

@1fifinka1 ale autorka sama napisala, co si myslite o tejto situacii, cize aha, my si mozeme mysliet len to, co autorka a nemozeme mat iny nazor?

1fifinka1
2. mar 2024

@ivonluk a ja som tvoj život nijako nekomentovala. Len som napísala, že od ženy co si toto prežila, čakám iné chovanie. Nedávam ti žiadne nevyžiadane rady, nesudim ta, neprekrucam. Asi zle čítas. Už ti došli argumenty. Ak si nechcela o tom písať, tak načo si to teda vnasala do tejto diskusie? A moje reakcie bolu vždy len po tvojom označeni odpovede pre mňa. Jaaj to zas ty môžeš mne písať a ja už tebe nie? Presne tak, treba ísť robiť niečo užitočné. Konečne.

1fifinka1
2. mar 2024

@zuzana76 názor nemá nič spoločné s ponižovanim s urazkami

zuzana76
2. mar 2024

@1fifinka1 ale ved ona odprezentovala svojho muza ako ťuťka, ktorý nikam nechodi a nic nemoze, cize ona moze, ale jej nikto nesmie povedat, ze nam to zavana sikanou a kontrolovanim z jej strany? Ja keby som mala takto zit, tak sa zbalim a idem cim skor prec a mozno sama by ma uhnala do tej cudzej naruce.

ivonluk
2. mar 2024

@1fifinka1 prosím ťa už ma neoznačuj som myslela že si to pochopila z posledného komentáru ja už tebe nemám a hlavne nechcem nič povedať 😊🌺

daniela1911
2. mar 2024

Tento dialekt sa používa na horných Kysuciach.
No a k téme, auroka, prečo sa muža priamo neopýtaš na neveru? Uvidíš reakciu a aj jeho ďalšie správanie (aj keby zatĺkal). Ja chápem tvoje podozrenie, lebo ak niekto 15r nejde do obchodu a čaká čo ženuška kúpi a zrazu trafil do obchodu - je to pre ženu podozrivé.
Ešte ti poviem vtipnú príhodu, kedysi mi jeden zamestnanec doniesol orchideu za nejaké papierovačky, aj mi povedal, že on sa v tom nevyzná, a kvet je len z tesca, nech mu to odpustím….. Dúfam, že ho žena doma nevypočuvala vtedy 😀

zuzana76
2. mar 2024

@daniela1911 aj v Nitre

1fifinka1
2. mar 2024

@zuzana76 ja si zas myslím, že napísala toto. Ma muža, ktorý má zaužívané zvyklosti. Chodí v pravidelnú dobu do prace, keď sú spolu na nákupe kúpi si co chce, ona s tým nemá problém. Sam nechodí nakupovať, lebo to nemá rad, je samotár a introvert. Ona ma rada vo financiách poriadok a eviduje si bločky, kam idú výdavky. A keďže vybocil z týchto zaužívaných zvyklostí autorku zaujímalo kam šiel a co teda si kúpil. Nič viac a nič menej. Tie ostatne nechutnosti tu už vymysleli dámy, ktore si potrebovali honit svoje ego na žene, ktorá prekonala vážnu chorobu, pre ktorú intímne s mužom rok neboli. Mali jednoducho iné priority. Ale nič zlé tu nevidím v autorkinom správaní.

ivonluk
2. mar 2024

@zuzana76 inak sranda viaceré sme sa pýtali že čo by povedali keby toto robil muž žene, či by to tiež bolo úplne ok a normálne. Ale odpovede sme sa nedočkali

lalenka33
2. mar 2024

@1fifinka1 a ty nechápeš, že jej muž je svojprávny a ked nechce, tak jej nemusí povedať načo tých 10€ minul? Opýtala sa ho, povedal jej, že si kúpil jedlo lebo to, čo mali doma mu bolo málo. Ona už z toho robí kovbojku, že ju podvádza. Ti príde fakt normálne takéto správanie dospelej ženy voči svojmu manželovi? Fakt je taký problém si do notesa poznačiť 10€ jedlo Tesco bez toho blbého bločka? Chudák chlap. Nepoviem nič, keby to robil pravidelne. Ale stalo sa to raz. Normálne to manželke vysvetlil. Ale ona z toho robí kauzu lebo si dovolil jej nenahlásiť, že ide skôr do práce a ešte si aj dovolil nevziat bloček za nákup a ona chudera teraz nevie čo si kúpil. Ako si to vôbec mohol dovoliť, že? Kúpit si niečo vez toho, aby ona vedela čo to je.

1fifinka1
2. mar 2024

@ivonluk a prečo ma furt označujes ty? Ved už si stoj za svojím

zuzana76
2. mar 2024

@1fifinka1 a ja ti zase poviem toto: Mam auto, vecne tankuje moj muz, lebo ja to nemam rada, ale raz som sa bala, ze mi nevydrzi benzin, tak som sa premohla a isla si natankovat. Aj moj muz by ma mohol vypocuvat, ze ako to ze som si isla natankovat, iste ma na pumpe niekto cakal, s kym sa tam idem tajne stretnut.

lalenka33
2. mar 2024

Autorka kašli na bloček. Chod za SBS a vypýtaj si kamerové záznamy, čo ak ti dajú nespravny bloček? Ale pred tým si vybav stráženie pre deti lebo neverím, že tie kočky centre služieb zákazníkov na teba nezavolajú psychiatra.

gelifil
2. mar 2024

inak ,,išol" moze byt aj zemplinsko- šarišské nárečie

lakebabe
2. mar 2024

@lalenka33 tiež som to písala rovno ju odvezú v kazajke

samimami777
2. mar 2024

@ivonluk však to že dnes oplieskať 10€ je malina. 😅 Ja iba čo kúpim maličký vajíčkový šalát v pekárni 2,60€ , ľadová káva skoro 2€ , 2x napr cookie koláčik pre deti každý stojí 1,50€ , bagety ani nehovorím tie pod 2€ už ani nevidím, keď sa k tomu hodí jedna malinovka tak už je 10€ hravo , ja oplieskam čisto na raňajky pravidelne 15-20€ a prt za to v taške 😅 stačí že chlap kúpi 1 šalát , trochu rožkov , malinovku plus niečo malé sladké a 10€ tam nechá. Neviem v akom svete autorka žije keď podľa nej skrátka nejde minút 10€ a hneď musí chlap kondóm kupovať 🤣 ja by som sa skôr čudovala keby som dokázala nakúpiť na raňajky POD 10€