Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?
Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.
Čitala som to manželovi. Nechápal. Normalne stratil reč a to je veľmi ukecaný 😀😀😂 nakoniec len povedal, že je rad, že som normálna žena.
@dota6 ja sa už len smejem nikdy som nič absurdnejsie nečítala ani si nepredstavila. V živote som stretla milión mužov v okolí v práci v súkromí ale ani jeden doma nevysvetloval co kde kúpil a za koľko. Mňa by zaujímalo koľko majú rokov , že ako dlho ten človek už toto zažíva. X mužov chodi na pracovné cesty, služobky, turnusy však by zosalela. Za chvíľu mi príde muž z pracovnej cesty vypýtam bločky 😄
@lalenka33 inak teraz tak rozmýšľam keď so m ešte robila v normálnej firme so samými mužmi, vždy keď prišli ku nám do kancla na porady alebo niečo potrebovali doniesli nám merci, čokolády, proseco ,každé MDŽ kvety každý jeden, no chráň pánboh ak niekto z nich mal doma toto a musel to vysvetľovať
Ale si treba uvedomiť, zlejeme len to čo máme doma aj keby sme mali ozaj všetko. Veď pracuje, to bez tvojho dovolenia za svoje peniaze si nemôže dopriať si kúpiť napríklad aj keby obed v drahej reštaurácii? To čo je pod papučou? Tiež neriešim že muž zjedol celé grilované kura na posedieť, ktoré stojí 10€ pritom doma navarené tiež máme pri 5.deťoch a deti 5€ len na desiatu minú ráno cestou do školy aj to sa im občas máli pritom desiatu majú zbalení aj z domu. Každý má právo sem-tam aj na inú kuchyňu nie tu na ktorú je roky zvyknutý. To fakt ti je divné, že minul na dnešnú dobu smiešnych 10€? Keby mne muž niečo také vytkol, hneď by som mu povedala čo si o ňom myslím.
@lakebabe okrem bločkov aj kompletný rozvrh čo, kedy a s kým :D ale srandy bokom. Teraz je taká doba, že všade, za všetkým len treba hľadať problémy, namiesto toho aby mu verila.
Koľko krát som si do práce nakúpila toľko pochutín, že by autorke dekel ustrelilo. Neviem si predstaviť to všetko vysvetľovať partnerovi. Že počuj, drahý, kupila som si tresku, pečivo, veľkú milku, jednu minerálku,jeden džús a na záver ľadovú kávu. Asi by len zhodnotil, že keď som brala sebe mala som aj jemu :D
@dota6 neviem fakt neviem chvalabohu sa s takou mentalitou okolo seba nestretavam. Kamaráti v mojom okolí sú nezávislí ,veľa podnikajú, maju konicky, cestujú, majú rozlietaný režim, my keď máme s mužom konečne na seba čas riešime uplne iné veci ako kto si co kúpil v obchode 🙈 keď už kupim kúpim aj jemu až nemá chute, ale fakt toto nechápem
Mňa osobne by ani nenapadlo pre niečo takéto podozrievať partnera z nevery.
Obe vysvetlenia by mi prišli ako normálne a ďalej by som to neriešila ak je všetko ostatné vporiadku.
Mne by bolo smiešne keby partner začne vyšetrovanie prečo som bola v Tescu a čo som si tam kúpila za 10€ 😂.
@tamitamitami trapne, az urazlive....a aj ked podam odpoved, tak je spochybnena...a autorka pise o (temer) dokonalom manzelstve
@gelifil Až také dokonalé určite nebude, keď takáto úplná hlúposť vyvolá takéhoto chrobáka v hlave.
Nie, nie je ok vyšetrovať dospelého chlapa čo si kúpil za 10€ v potravinách pri ceste do roboty (ešte aj zháňať bloček 😅).
@tamitamitami lenže aby si pochopila, jej muž doteraz nikdy. NIKDY nebol bez nej v obchode. A to je pre ňu zvláštne že kvôli komu sa tak prekonal s išiel do toho obchodu úplne osamotený 😁
@gelifil no ja tomu tiež moc neverím. Koľko môžu byť spolu ? 15 rokov možno aj viac a to akože neveriiiim že nikdy nebol sám ako tvrdí že je z toho taká prekvapená. Akože ok, ani môj chlap nie je extra na obchody-potraviny ale keď treba v pohode to zvládne aj sám, ešte ani raz mi nevolali že si mám prísť po neho 😁
@ivonluk Tak by mala byť naňho mega hrdá že sa konečne prekonal a zvládol to 😂😂.
@tamitamitami 👏👏👏
autorka, co vlastne chces pocut? povie ti, ze si kupil kolace, je zle a neveris mu.
budes spokojna, ked ti povie, ze si predsa len kupil krabicku kondomov a prasi nejaku inu (po roku bez sexu)?
Autorka, píšeš, že si už zdravá, tak zameraj sa opäť na vašu intimitu. Určite ta manžel ľubi, a po pár sexoch, už nebudes riešiť svačinu za 10€. Úprimne, držím palce.
@lakebabe aj toto je reálna možnosť, niekto možno pred tým doniesol zákusky a ponúkol kolegov a nechcel byť za debila, tak kúpil aj on a odniesol. A šetriacej stíhačke radšej nepovedal, že kŕmi za ich peniaze kolegov. Keby chudák vedel, čo z neho spravila žena na nete. Neschpného debila, ktorý nemôže bez jej vedomia minúť 10 eur.

@sapa20 chudak...ale ocividne autorka len lacne potraviny nakupuje...lebo aka bageta stoji 2 eura ....nejaka lepsia bageta a lepsia voda su drahsie