Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?
Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.
@h2 Áno raz a preto mi to je divné.
A čo ti na tom je divné? Veď to vysvetlil. Volali mu z práce, išiel skôr. Cestou si kúpil koláče, lebo bol asi hladný. Keby išiel za milenkou, urobil by to úplne ináč.
Mimochodom, keď ty si bola cez deň v práci a syn v škole, tak aj tak nevieš, kde bol a čo robil tvoj muž doobeda. Vôbec nemusel byť doma. Alebo mohol, ale nie sám. (Toto som ti asi nemala písať, teraz ešte len urobíš mužovi zo života peklo!)
@anna777115 toto iste hovorim. Doveruj, ale preveruj. Nech ho sleduje nadalej, a potom sa to vykrystalizuje.
Tak chudák je ešte aj spehovany susedmi ci opúšťa dom keď tam nie si. Tlieskam.
Ale ja si ťa vôbec nechcem pohnevať. Práve naopak, bola by som rada, keby si sa prestala trápiť pre niečo, čo s veľmi veľkou pravdepodobnosťou neexistuje.
No dobre autorka a čo s tým teraz chces robiť? Už si sa s ním rozprávala o Tom z čoho ho podozrievas? Čo s tým chces urobiť, rozviesť sa s ním, lebo bol v tescu a šiel o hodinu skôr do práce?
Ako na jednej strane chápem že ak sa stane niečo úplne opačne na čo si zvyknutá tak ti zapne nejaká kontrolka, ale na druhej strane - jednoducho opis tej hodiny navyse čo nebol doma mi príde paranoidný.. veď si zober keby aj reálne išiel za nejakou ženou - podľa toho čo píšeš dodnes sa nesprával nikdy inak z čoho vyplýva že toto bolo prvý krát.. a myslíš že ak by šiel za nejakou ženskou prvý krát, tak by jej stačilo 20minut na sex? Čo myslíš že by to mohlo byť za ženu? Kde by to robili? Na obed v piatok?
Jednoducho a jasne - proste prakticky mi to vôbec nesedí.. ak si myslíš že ta podvádza, lebo nakúpil za 10€ v tescu a šiel namiesto o 13 na 12tu do práce, tak ho konfrontuj a uvidíš..
@lakebabe Jasné že bol v obchode no ľudia sú rôzny, môj muž je taký samotár nemá rád miesta kde je veľa ľudí a nechodí sám do obchodu. Vždy chodíme iba spolu. Ale tebe niečo vysvetľovať. Treba čítať s porozumením.
@jana_eyre_2 No nič uvidím ako sa to ďalej vyvinie.
Vieš čo mne ozaj nie toto nepochopím , len až si raz nenájde tu frajerku preto lebo bude mať plne zuby stíhačky pri ktorej nemôže ísť slobodne ani z domu
@mira0611 Ženský inštinkt? Ani neviem spočítať, koľkokrát som tu na koníku čítala, že muž mal dlhodobo milenku a žena nemala ani tušenia. Keď je niekto takto žiarlivý a potrebuje mať kontrolu nad tým druhým, tak to by som inštinktom nenazývala. Lebo taký človek hľadá neveru za všetkým.
Ked je taky samotar, nerad chodi medzi ludi, kde stihol zbalit nejaku bokovku?
Autorka, dostal cestou do práce chuť na koláče. Ty si bola v práci. Takže s tebou do toho obchodu ísť nemohol. Tak tam išiel sám. Kúpil si koláče a išiel do práce. Ak by mal milenku, určite by to neurobil tak, že by tesne pred tým, ako má ísť do práce, išiel do Tesca kúpiť kondómy, potom rýchlo rýchlo za milenkou a potom metelesku blesku do práce.
Ty kokos. Ten chlap je sväty. Rok mu odopieras sex a este ho aj spehujes. Cudujem, ze je este s tebou. To si mu rok nevedela najst alternativu? Keby manzel po mne rok neštekol, potom by nemusel uz vobec.
Manžel chodí na turnusy keď príde domov je doma cele dni sám keď som v práci koľko krát aj do večera . Prvý týždeň chodí kam chce pobyvavovat čo treba s kamarátmi na kávu na ryby a keby toto mám mať v hlave čo robí s kým robí a čo nakupuje tak by ma museli na psychiatriu zavrieť omg žena … stojí ti to za tie nervy preboha ? Veď on je len ženatý nie odsúdený na doživotie … mám pocit že viac kvapka na mozog bez toho sexu tebe ako jemu a máš paranoje .
@h2 Milenka môže byt aj v práci. do práce mohol byt dohodnutý, že dôjde neskôr. Milenka môže iba cez obedovú pauzu rýchlovku.
Ale ist kúpiť koláče & kondomy, možno nejake mentosky na svieži dych - aj mne to vychádza proste presne tých 10€.
Ale neboj, ja som len diablov advokát.
PS: lepšie s kondómom než bez
@h2 po roku bez sexu sa da vsetko stihnut😁

Autorka, ale veď píšeš, že mu volali z roboty, aby prišiel skôr. Tak zrejme ti to preto nepovedal dopredu, lebo to dopredu nevedel. Ten nákup s tým možno aj súvisí, možno sa nestihol naobedovať doma, tak si zbalil jedlo so sebou, no ale bol už hladný, tak možno dostal nápad ísť si ešte niečo kúpiť. Keby plánoval ísť k milenke, tak by ti práveže povedal dopredu, že pôjde skôr do práce a kondómy by si zabezpečil skôr a za hotovosť. Lebo určite vie, aká si a že by z toho mal prúser. Ako aj má, hoci nič zlé neurobil.