Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?
Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.
@stanulienkat Možno nie je rok bez sexu. Len teraz urobil prvýkrát chybu. 😁
No ja si nemyslim, ze tvoj muz aj napriek tomu, ze je samotar a nema rad miesta kde je vela ludi a chodite do obchodu vyhradne spolu, tak nemyslim si, ze bol dnes v obochode sam 1x v zivote… myslim si, ze si to riadne prehanas a ze sa nic nedeje. To uz je paranoidne, mysliet si, ze sa nieco deje len preto, ze bol chudak v obchode a sam dokonca 😀
@h2 ty chces, aby autorku kleplo??😂😂😂
Ešte mi napadlo, či si nekúpil náhodou Apple Pie. Ak ešte po 100 rokoch si niekto pamätá na ten film
@stanulienkat Ja viem, že som to sem nemala písať. Ale snažím sa tým len povedať, že keby chcel, podvedie ju aj tak a nerobil by to takto nešikovne. Ešte aj platil kartou v tom Tescu, keď vie, že manželka kontroluje výpisy z účtu.
@h2 zufaly clovek robi zufale ciny.😁
@stanulienkat Mala som ťažkú chorobu, bolo pre nás všetkých dôležitejšie aby som sa z toho dostala a žila než myslieť na sex alebo na iné alternatívy.
Autorka, a už si zdravotne v poriadku? Čo takto urobiť si s mužom dnes pekný večer? 😉
Tak ak ju už nemáš urobte si s mužom večer pre seba romantiku miesto tohto spehovania určite to ocení viac ako výsluch kde bol.
Ty si sem uz pisala, ze? Uz vtedy ti pisali, ze rok je fakt vela. Viem, ze zdravie je prvorade...ale cely rok?
Asi so mnou väčšina nebude súhlasiť, ale ja by som mu to ani nemala až tak za zle, keď rok nemá sex, si v zlom stave, nechce ta otravovať alternatívami, ale potreby tlačia na mozog, boji sa o teba a potrebuje to uvoľniť, čo už. Ak vybavil distrekne a bezpečne, presmerovala by som myšlienky inam. Bud rada, že si na tom dobre/lepšie a môžeš analyzovať toto…
Ja si neviem predstaviť, aby ja môjmu a on mne kontroloval čas práce, obaja to mame hala bala, podniká, ja mam salón a keď vypadnem ja na celý deň, alebo on aj 3x denne príde-odíde, ja to isté a nikdy sa nikto nepýtal kde si, s kým si, čo robíš 🫣 ja si neviem predstaviť chodiť mu do účtoch a aby niekto lozil mne do účtoch. Nikdy za tie roky rokuce. Je každého súkromná a osobná vec co si kedy kde kupuje a za koľko,ci? Aj keby išiel na denné menu
A z tvojej strany to nie je sebecke?
@lizatko1009 Ach Bože, ja ho nekontrolujem, ja si len píšem naše výdavky. Možno ty a ostatné komentujúci to nemusia písať keď zarobia tisíce mesačne. Ja mám rada prehľad čo sa týka financií, hovorí ti niečo finančna gramotnosť? A že chodím mu do účtu raz za mesiac a kontrolujem či všetky platby odišli, veď to je normálne. Radšej kontrolovať než stane sa chyba niečo sa nevyplatí a dostaneme pokutu za oneskorenú platbu.
@stanulienkat Čo ako nie je sebecké?
Ale no, ľudia sú predsa najväčšie zvieratá, či mi chceš tvrdiť že je úplne prirodzené aby zdravý muž nemal žiadnu sexuálnu aktivitu vyše roka? Veď intimita nie je iba o “tradičnom” sexe, dá sa v spálni robiť oveľa viac a prepáč ak si vyše roka drncal niekde na záchode po tajomky ani by som sa necudovala keby si niekoho našiel. A to ťa môže milovať aj neviem akou láskou ale tie pudy mame všetci, či sa ti to páči alebo nie
Autorka, ale veď to je v poriadku, že kontroluješ, či odišli platby atď. Ale nie je v poriadku, že keď si našla, že muž platil v Tescu 10€, že sa ho ideš vypytovať, čo si tam kúpil.
@lizatko1009 ved to ja toto nechápem ale tak asi majú obidvaja taky režim že hneď po smene si sedía pri zadku. Teraz som mužovi medzi rečou v telefóne spomenula, ze som bola včera pol dňa v inom meste na kozmetike a na masáž. A co ma ísť založiť tému na MK ci som nebola u frajera? Ani sa na to nevyjadril sme obidvaja takí rozlietani, že si takéto sledovacky neviem predstaviť m
Autorka....prečo ste nemali rok sex?
@lakebabe my to isté a ani hlavou to nikomu neprebehne🫣
pobavilo celé na piatok večer 🙂)) Úprimne bez osočovania a v dobrom …chlapovi co za ten rok bez sexu určite špliecha na maják- netvrdme si že nie pretoze sposobov je vela na uapokojenie nieje nato vyhovorka nejsi pripútaná na ložko kedže zvladaš stalkovat každý jeho krok. Davaj fakt bacha lebo tieto veci sa lahko dokažu zvrtnut ( uvedomi si nema doma sex , ani slobodu , tak kazdy chlap nevydrzi hrat večne podpapučníka- aby si tu milenku naozaj raz nenašiel)

@stanulienkat po roku bez sexu to chudák stihne aj za dve minútky s obliekanim to zbytočné išiel tak skoro