icon

Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?

1. mar 2024

Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.

ivonluk
2. mar 2024

@maciatkolulu nikto nekope. Autorka kope sama do seba a aj do svojej rodiny. Tebe by nevadilo keby ťa susedia špehovali keď tvoj muž nie je doma a každý prd mu hneď hlásili? Alebo keby ti muž lezie do účtov, do mobilu a musíš mu nosiť bloček z každého nákupu? Lebo mne to príde ako stíhanie. Chlap chel mať možno tu hodinu len sám pre seba a kúpiť si to čo chcel on a jeho žena z toho urobi kovbojku ale pritom si neprizná že chyba je v nej nie v jej mužovi

lakebabe
2. mar 2024

@maciatkolulu áno sama napísala ze nechodí do obchodu a chodí len ona tak načo tam išiel. Keby bola normálna otvorí si svoj notes napíše desať eur bez bloka muž si kúpil desiatu. A v tom momente to prestane riešiť. To ako vážne ti príde normálne hlásiť doma mužovi že kúpila som si cez deň vodu a desiatu tu máš blok aby si mi veril? Nehnevaj sa keď jej raz v živote odišiel z domu o hodinu skôr lebo ho stiahli do roboty pravdepodobne sa nestihol doma najesť alebo mu to nechutilo a išiel si kúpiť do tesca desiatu pred zmenou, tak z toho nemôže robiť takéto divadlo. Ze si ide do tesca dat vytiahnuť jeho blok ci nekupoval gumy a cez víkendmu prelustruje mobil. To ozaj nie je normálne keď nemá ani takúto základnú dôveru v otca jej deti a manžela.

ivonluk
2. mar 2024

A ešte dodám že podľa nej sme my všetky divné lebo svojich chlapov nestíhame a dokonca ich ani z ničoho nepodzorievame lebo sa vlastne o nich ani nezaujímame 😁 to bol najväčši gól 😁

1fifinka1
2. mar 2024

@lakebabe aj ja mam muža co mi odovzdá výplatu, ma VS a keď ho pošlem kúpiť niečo do obchodu 6x mi vola. Ci chcem zelenú papriku, alebo červenú, ci chcem taky alebo taký chlieb, ci ma byt jogurt taky alebo taký. Keď mu poviem, že mu budem výplatu posielať ja a bude všetko financovať on ježiš kriste na nebi bože chráň. On s tým nechce mať nič spoločné. Takže financie držím ja. A tiež mam aplikaciu a tiež mi vykladá bločky. A tiež sa rozprávame o tom kam chodí a kde je. A vieš čo? Nezanecháva to na ňom žiadne stopy. Ku podivu. Živé y je dobre, správa sa so všetkou úctou, doma mi pomáha. Vám skratka nejde do hlavy, že takí ľudia môžu byť spokojní. Tiež ma čaká gyn. operácia a mam zákaz sexu. A nemám na to ani pomyslenie. A? Hádam to prežije chudáčik chlap, chudáčik. Ako ho tu všetky ľutujete.

babulkomale
2. mar 2024

@1fifinka1 na VŠ sa neučí nakupovať, o tom som už počula 🤭

ivonluk
2. mar 2024

@1fifinka1 ja by som ľutovala aj ženu čo by nemala vyše roka žiadnu sexuálnu aktivitu. Mám pocit že ľudia zabúdajú že sú aj iné spôsoby na to ako partnera uspokojiť. A nie, naozaj neverím tomu že to zdravý človek vydrží bez toho aby nebol frustrovaný a časom aj nešťastný a hľadal uspokojenie inde. A fakt mi je divné že to toľkým ľuďom príde úplne normale kašlať na svojho partnera a potom sú ešte aj prekvapený keď si nájde milenca/milenku

autor
2. mar 2024

@lakebabe Celé to prekrucas. Kde som písala že chlap doma nemôže ani slovo povedať, alebo že donesie výplatu a nemôže minúť. Nikde som také nič nepísala. To že sa my s manželom normálne sa bavíme a rozprávame doma že hovoríme jeden druhému kedy kam ideme ti to tak leží v žalúdku? Veď to je normálna vec. A vyplatu míňa na seba aj na rodinu, len vieme obaja čo kupuje ten druhý, jednoducho nemáme medzi sebou tajnosti.
@maciatkolulu Ja neviem čo všetky útočia na mňa. Prekrucajú moje slová, vymýšľajú čo som ani nepísala. Asi majú nudný život a vyžívajú v tom útočiť na koniku na ženy a vysmievať sa, čo iné sa tu dalo čakať.
@ivonluk Prosím ťa odkiaľ to berieš že som zapriahla susedov aby spehovali manžela?? Nevymyslaj dobre.

ivonluk
2. mar 2024

A ako som už napísala, ak by si autorka bola ich vzťahom taká istá ako prezentuje ak by mu tak verila a ak by nemala pochybnosti nie o ňom ale o sebe nikdy by ju toto nenapadlo. Veď predsa keď ma doma všetko a ich vzťah nie je len o sexe ale je o čistej úprimnej bezpodmienečnej láske prečo by chcel niečo iné

ivonluk
2. mar 2024

Veď ty sama si napísala že susedia ti hlásia všetko. Tak buď si si to vymyslela ty alebo neviem.

1fifinka1
2. mar 2024

@babulkomale to píšem na margo aby si mi nenapísala, že je tutmak s prvým stup ZŠ.

zuzana76
2. mar 2024

chlap je chudak, hlasit kazdu malickost zene, tie, co mame muzov, ktori nemaju pracovnu dobu jasne danu, lebo je to od nevidim do nevidim, tak by sme od nervov asi mali najat detektivov. A staci tak malo, doverovat si

maciatkolulu
2. mar 2024

@ivonluk ako,ja sa fakt už musím smiat.... Autorka si bola ista ,hej,no,ale niečo sa urobilo inak a ona zneistela,opýtala sa a je tu z toho námet na thriller ,do ktorého sú zakomponovanie už aj susedia a ako pardon,vzťah dvoch ľudí nie je o uspokojovaní sexuálnych potrieb,ale o vzájomnom zblíženi,či? Ak jednému nie je dobré,tak proste od neho nic nechcem a je to na nich,sú vzťahy,kde sexujú každý deň 3x a sú vzťahy,kde menej. Ale proste zneistela,chápeš? Nič viac. A ja vravím,že na ženský inštinkt sa dá spoľahnúť. A ver mi,aj vysexovany chlap s peknou rodinou nemá problém zbehnúť inde,prípadne vymeniť model

ivonluk
2. mar 2024

@zuzana76 možno sa nájde nejaký ochotný sused čo by ti na neho hodil očkom 😁😁

maciatkolulu
2. mar 2024

@ivonluk prípadne suseda😉

zuzana76
2. mar 2024

@ivonluk 😀 zeby suseda na materskej oproti 😀

zuzana76
2. mar 2024

@ivonluk my mame kamerovy system okolo celeho domu, robil ho sam muz, takze o nejakej navsteve by som vedela 😀 tak isto aj on, sledujeme akurat nase macky😀

lakebabe
2. mar 2024

@ivonluk kokos ja nemám susedov som hovorila ze mame dat kamery😄

ivonluk
2. mar 2024

@maciatkolulu no pre neho môže byť rovnako frustrujúce prísť o sex ak ho doteraz mali pravidelne rovnako ako je pre ňu frustrujúce že minul 10€. Lebo to nie je o tých 10€ ale ona je nešťastná že nevie kam ich minul a ma pocit že nad ním stratila kontorlu (na celu jednu hodinu). Mne to teda normálne nepríde a ak je toto podľa teba prejav lásky tak to ďakujem pekne. A nesúhlasím, sex ku vzťahu patrí a kto tvrdí že nie tak klame sám seba alebo je hlboko veriaci a sex slúži pre neho len na plodenie deti.

lakebabe
2. mar 2024

@ivonluk sama hovorila ze sused by jej hneď povedal keby niekde isol alebo niekto k nim dosol 😄

lakebabe
2. mar 2024

Tak asi si až tak neveríte keď tu preveruje trapnych desať eur to nie sú tajnosti ze si kúpil desiatu nechaj tak ty si ideš svoje trochu skus vystúpiť z tej tvojej bubliny ako žiješ a poobzeraj sa ako žijú iní ludia

ivonluk
2. mar 2024

@lakebabe no tak najvyšší čas, aby ti niečo neušlo 😁 inak to nárečie je niekde on NR. Ja som Od Topoľčian a tiež sa u nás tak rozpráva 😁

ivonluk
2. mar 2024

@lakebabe my predsa nežijeme my len prežívame vedľa seba a nič nevieme o ničom 😁

autor
2. mar 2024

@1fifinka1 Práve pre toto chodíme spolu na nákupy, predtým aj ja som posielala muža zo zoznamom čo kúpiť lenže je toľko veľa druhov všetkého že on nevyzná sa v tom, keď ja varím doma ja lepšie viem ktorú značku a vec kúpiť. A že si píšem bločky za čo míňame peniaze, vidím že aj to ženám vadí keď je niekto finančne gramotny. Ja aspoň nemusím vyplakavat každý mesiac že nemám za čo kúpiť jesť lebo viem za čo a koľko utracame. Nám to takto doma vyhovuje a sme spokojný. A presne ako píšeš bez sexu neprežije chudáčik chlap a žena čo, keď má chorobu a operáciu na ňu kašľať nech aj zomrie hlavne chlap chudák neostane bez sexu. Fakt žasnem čo majú niektoré aké priority, tak sex je dôležitejsi než zdravie a ostatné. Chorá doba toto.
@ivonluk Áno susedia povedia keď vidia niečo nezvyčajné no ja som ich o to neprosila nech nás spehuju. Byvame na dedine a starsi ľudia sedia pred domom na lavičke a všetko vidia a sledujú. Aj mne x krát povedia že ako susedka už idete domov z práce. Alebo boli ste na nákupoch na výlete, proste sú zvedavý a hovoria nám čo sa deje cez deň.
@maciatkolulu Presne tak sa to stalo ako píšeš. Len niektoré tuna to nevedia pochopiť.

lakebabe
2. mar 2024

@ivonluk ved toto keby mam susedov by si museli kúpiť normálne knihu navstev a zapisovať je desať hodín už som druhý krát odišla autom 😄 muž nebol doma od včera no amen to keby videli ze sa aj päť krát za deň jeden príde druhý odíde by sa čosi narobili😄

lakebabe
2. mar 2024

@1fifinka1 tak gratulujem ja som šťastná ze mam doma dospelého samostatného muža, ktorý si tu tresku s rozkami alebo zbehnúť na menucko zvládne aj bezo mňa. Keby mam doma muža co mi hlási každý jeden rožok co si kupi tak ma drbne. A toľko voľného času nemám, aby som robila excelovske tabuľky a Písala tam každé Servítky alebo vodu co si kto kúpi.

1fifinka1
2. mar 2024

@autorka aj naši susedia všetko vedia a všetko mi hlásia. Kto tu bol, kto nás hľadal, kedy šiel muž do roboty. Co ich zabijem zato? Sa chytili tých 10€ ako ježibaby. A sexu? Nuž keď ostane bez ženy, ktorú pochova potom môže sexovať koľko chce, nie všetci muži sú rovnakí ako vaši, milé dámy. Samozrejme, že aj to je vo vzťahu dôležité, ale snáď si urcim priority v živote pri vážnom ochorení. Žena je bytosť, a nie zástrčka. A áno existujú aj iné formy, ale ťažko vám bude niekto vysvetľovať, že pri vážnej chorobe je to to posledné načo ľudia myslia. Hlavne, že si chlap vyprázdni vajcia. To je najdôležitejšie. Okrem toho mam známu, ona sa veľmi o seba stará, dbá o domácnosť, urobí pre muža všetko čo mu vidí na očiach, sex pravidelný a aj tak muž chodí inde. Ono súdiť niekoho na základe 10€ a hodiny preč je totálne úbohé. Aj môj muž chodí na smeny, vždy v rovnakom čase. Ak by šiel skôr zaujíma ma kam ide, a? Co je na tom? Sa mam doma tváriť, že nevidím a nepočujem? Len aby bol sex? To je to hlavne.

1fifinka1
2. mar 2024

@lakebabe tak vidíš. A keď si spokojná prečo nemôže byť so životom spokojná aj autorka? Lebo to ma inak ako ty? Kto určuje tu normu? Vy? Ženy na koňovi?

lakebabe
2. mar 2024

@1fifinka1 keby bola spokojná nezakladá tu témy ze muž minul desat eur v tescu a určite si bol kúpiť gumy. Asi si až taka istá tým vzťahom nie je. Keby jej muž chcel nájde si milenku kľudne aj v robote. Toto je paranoidne a toho chlapa ľutujem.

autor
2. mar 2024

@1fifinka1 Asi tieto ženy doma sa tvária že nič nevidia ani nepočujú alebo im to je jedno kto kedy kde je kam chodí. Horšie je že keď má niekto iný názor tak takú idú hneď ukamenovat za to.

1fifinka1
2. mar 2024

@lakebabe nikde nepíše, že nie je so svojím životom spokojná. To jej podsuvate vy