icon

Má nevera v manželstve dôvody na podozrenie?

1. mar 2024

Manžel mal minulý týždeň poobednú, vždy chodí z domu 13,15 no v jeden deň isol z domu u o 12tej. Viem to lebo náš syn dosol skôr domov zo školy a vraj už otec nebol doma. Pýtala som sa ho a povedal že volali mu z práce aby nadrobil si hodinu tak preto isol skôr do práce na 13tu. To si zvykol nadrabat viem. No na ďalší deň som pozrela či odišla platba z jeho účtu a mal tam sms že v ten deň bol v Tescu a nakúpil za 10 eur nákup. Hneď som sa ho spýtala že čo robil v Tescu on vôbec nechodí sám na nákup. Povedal že kúpil viac jedla že mu nestačilo to čo sme mali doma lebo dlhšie bol v práci. O hodinu dlhšie veď to je ako nič. Ešte hovoril že všetko je také drahé že 10 eur platil. Pýtala som sa že čo kúpil že len koláče no to určite nestálo 10 eur ale oveľa menej. Ma napadlo či nekúpil aj insie konkrétne kondómy a či nebol za nejakou ženskou. Prvýkrát za naše manželstvo ma toto napadlo. Bola som po operácii a dlho sa z toho liečila tak dlhšiu dobu sme nemali sex vyše roka.

zuzana76
2. mar 2024

vies co, rok bez sexu je normal, ja som nepoukazovala na rok bez sexu, napr.ved mnohe zeny musia byt bez sexu cele tehotenstvo a potom este aj dva mesiace po, tak to uz mame plus minus rok a chlap to v pohode vydrzi, normalny chlap, ty ak pochybujes, znamena to, ze mu neveris a ano, to je zle. Vas vztah vyhovuje teda asi len tebe, mozno chcel uz konecne urobit aj nieco sam, ist si nakupit.

zuzana76
2. mar 2024

my ti len vravime, ze toto co si ty vyprodukovala tu, zavana nejakou poruchou, zalozit temu, ze chlap minul 10 eur a isiel o hodinu skor do prace. My ti vravime, ze takto si ho odozenies este rychlejsie, ak sa nahodou uz nieco deje.

1fifinka1
2. mar 2024

@autorka tu to vždy tak bolo. Ze nesúhlasis si z kola von. Aj si mu kukla teda ci mu z tej prace naozaj volali? Ci kašleš na to?

ivonluk
2. mar 2024

Autorka prosím ťa priznaj si že ťa štve to ze si nad ním stratila kontorlu. Tu nejde o tých 10€ predsa ale o to ze si nešťastná lebo nevieš kam ich minul. A pritom on si Len možno kúpil veci ktoré si pri nákupe s tebou kúpiť nemôže alebo nechce. A chcel si ich za tu hodinu zjesť v aute niekde pred Tescom na parkovisku v klude a v pokoji bez zbytočných otázok 🙃

1fifinka1
2. mar 2024

@lakebabe ani sa jej nedivím. V ďalších 15 tích diskusiách zasa on ta určite podvádza, prever si ho, nahraj si ho, usvedc ho.

lakebabe
2. mar 2024

@1fifinka1 toto cele nie je v poriadku za tým si stojím. Prvé čo sa obáva, že si našiel milenku a kupil gumy , lebo s nim nespava . Stratila nad nim kontrolu jeho života presne na hodinu a desať eur a je z toho na nervy. Lebo uz pripúšťa že je tu aj taka možnosť, že by si od nej odbehol, tak ten vzťah asi až taky šťastný nie je ako tu prezentuje. By som chcela vidieť reakciu toho chudáka z druhej strany. Možno chcel mať ozaj hodinu kľud a v aute si zjedol nejaký lepší kolac co mu ona pravdepodobne pri nákupe ani nedovolí.

autor
2. mar 2024

@1fifinka1 Áno pozrela, nič zlé som v jeho mobile nenašla. No stále neviem čo kúpil za tých 10 eur to nechce povedať. Keby kúpil desiatu aj malinovku to by bolo len pár eur max do 5 no neviem prečo tají čo kúpil. Asi to nechám tak a uvidím ako sa to bude ďalej vyvíjať

1fifinka1
2. mar 2024

@lakebabe 😂😂😂 ty ma bavis, prepáč. Jej vyčítas paranoju, ale tie tvoje fabulacie sú v poriadku. Na základe 7 strán na koňovi si urobila psychologický prierez ich manželstva, chudáka muža a ešte aj jeho tresky s rozkom na parkovisku v aute. 😂😂😂

anna777115
2. mar 2024

Tak, ale asi tam nie je vo vzťahu taká dôvera, aká by mala byť, keď autorka podozrieva svojho muža zo všetkého možného a na druhej strane, ani on nie je voči nej úprimný, keď jej nechce povedať, čo za tých desať euro kúpil

mamina7070
2. mar 2024

a preco nema tvoj muz k dispozicii nejaku sumu co si moze kupit co len chce bez tvojej kontroly ? a do zositka zapises len sumu ?

mozno na nieco dostal chit a proste si kupil lebo mu nechutil obed nestihol ho a pod
nie je ti hlupe ze muz sa musi takto pred tebou vyvinovat ze si nieco kupil? nezvyknes mu vycitat ze si kupil sladke a pod?

lakebabe
2. mar 2024

@1fifinka1 to nie sú fabulacie sama vidíš co teraz napísala chudák nechce povedať na čo ich minul to je normálne teror aby nemohol minút desať eur na to o chce bez toho aby jej to hlasil

autor
2. mar 2024

@mamina7070 Nie nezvyknem mu nič vyčítať, kupujeme aj slané aj sladké veci. On kupuje pre seba aj chlapské blbosti náradie a také čo ja sa do toho nevyznám ale stále mu hovorím chces to kúp to. Nič mu nezakazujem.

anna777115
2. mar 2024

Preboha autorka, veď malinovka môže stáť dvadsať centov, ale môže stať aj dve eurá. Čo je desať euro, to dávam bežne jedenásťročnej dcére, aby si niečo kúpila a popritom každý deň doma varím robím raňajky a taktiež desiaty do školy. Ďakuj, Bohu za takého muža, akého máš, lebo druhý by ti už len z princípu, takejto kontroly a buzeracie robil, tak napriek, že by si to s takouto povahou, akú máš, nerozdychala...

ivonluk
2. mar 2024

No vidíš takze vlastne sa potvrdilo čo som povedala o tom že si blázon ak si myslíš že by ti povedal keby niekoho ma. Nepovedal a ty si naivná že mu to veríš lebo to vravia práve taký čo podvádzajú aby žene doma zavreli ústa. Za 10€ určite kúpil kondomy a tulipany a potom si to s milenkou rozdali v aute za Tescom na parkovisku. Ak si toto chcela čítať nech sa páči lebo mám pocit že ti ide o to aby niekto uznal tu tvoju myšlienku že by ťa mohol podvádzať. Ak sa pýtaš či sa to za hodinu dá stihnúť tak áno dá úplne v pohode

katarinka89
2. mar 2024

Myslím si 2 veci: nerob unáhlené veci, sleduj situáciu a ženská intuícia je super vec.....

Pre ostatné damy- nemám slov.

autor
2. mar 2024

@katarinka89 Budem sledovať čo sa bude diať. Ani ja nemám slov na niektoré ženy

ivonluk
2. mar 2024

@katarinka89 čo viac odporucas sledovať? Veď ten chlap je tak pod papučou keď mu lezie do telefónu urcite mu číta smsky aj históriu vyhľadávania na webe, do účtov mu tiež lozi a ospravedlňuje si to že len kontroluje či odišli platby (😂) skladá jej bločky z nákupu a to zas povie že je finančne gramotna preto to robí, čudujem sa že mu do auta nedala GPS ale možno aj k tomu sa zníži aby ho mala pod kontorlou. Takze neviem čo viac by mala ešte urobiť. Asi už len urobiť mu rozvrh a žiadať aby ho do bodky dodržiaval alebo možno zavolať do prace či naozaj mal prísť skôr a možno by jej v tescu poskytli kamerový záznam keby tam urobila nejakú scénu. Normálne neverím že v zdravom vzťahu dokáže takáto blbosť takto naštrbiť dôveru, asi bude niekde problém ktorý autorka nevidí, alebo nechce vidieť

katkazuz
2. mar 2024

@ivonluk
Prosím ťa už to ženieš do extrémov.
Všetci sme pochopili tvoje stanovisko, už nemusíš ďalej autorke nakladať 🙏- prosím ťa

anna777115
2. mar 2024

Keď, máš autorka pocit, že musíš muža ešte viac sledovať, ako ho už aj sleduješ, len za to, že si dovolil odísť skôr do roboty o hodinu a minút desať euro v Tescu a neodovzdal ti účet z nákupu, tak máte sakramensky problém v manželstve, alebo ty vo svojej hlave.

1fifinka1
2. mar 2024

@ivonluk si si ulavila ze?

ketrint
2. mar 2024

To “išol” a “došol” bude z okolia Nitry 😉😅

ivonluk
2. mar 2024

@katkazuz ja jej nenakladam, zhrnula som čo ona sama napísaná a navrhla som čo by mohla urobiť nič viac
@1fifinka1 hej brutálne 😉

senta_sofia
2. mar 2024

A nemohol kupit nieco potajomky pre teba? Alebo pre deti?

taga
2. mar 2024

Autorka: jedna zdrava sebavedoma zena nebude muza vypocuvat kvoli 10 euram! A hodine casu!
Tvoj muz je chudak, pokial sa musi v dospelosti takto spovedat a ty do neho budes rypat a si schopna zalozit diskusiu na mk o tom, preco nechce povedat, co kupil za 10 eur, panecku ved je to trapne!
Kupil si hanbaty casopis a hodinku s nim stravil na wecku a potom ho zahodil - spokojna? Nie, nie, nebudes, cokolvek by ti povedal, nebudes spokojna...kvoli 10 euram!

lakebabe
2. mar 2024

@ivonluk mne to už ani vtipne nie je mne je toho chlapa ľúto aký má život. Keď si vezmem z opačnej strany keby mi toto chlap dorabal kde som išla o hodinu skôr a musela vysvetľovať kde som minula desať eur by som sa zosypala. Chorobné ziarlivi a kontrolujúci ľudia sú zlo.
Inak teraz som bola v Bille kúpila som si raňajky a dzus nechala som tam 13 eur takže asi toľko k tomu ze desiatu nad päť eur nemôže kupit

lalenka33
2. mar 2024

Ked ti nechce povedat na čo minul tých úbohých 10 €, tak ho objednaj na detektor lži. Minule to tu jedna riešila, že sa to dá. Chudák chlap. Fakt si chorá na hlavu.

zuzana76
2. mar 2024

@ketrint presne, tu tak rozprávajú buď starí ľudia z dedín, alebo ľudia s nižším vzdelaním

zuzana76
2. mar 2024

@katarinka89
@1fifinka1
@katkazuz no ale keby toto robil chlap žene, tak už by jej povedali nech sa rozvedie, že taketo sledovanie nie je normalne a je to chorobný žiarlivec, takze tak, zase dvojaky meter, zenska intuicia je sice super vec, ale toto co tu predvadza autorka je trochu mimo

vikisisi
2. mar 2024

@zuzana76 ja si to tiež myslím, keby sa začal viac voňavkovať, viac času tráviť v kúpeľni, viac pozerať do telefónu, pravidelne chodiť neskoro, no prosím to je na z pozornenie, ale raz ide o niečo skôr a minie 10 eur a autorka nevie na čo

gelifil
2. mar 2024

@maciatkolulu ano, napisala to, ze nikdy v zivote nejde sam do obchodu,,,,, ze nema rad ludi, ze sa vyhyb takym priestorom....mozno by to aj dokazal ( a teray to dokazal, ist sam do obchodu), ale je uz zrejem tak zaskatulkovany, ze ked to spravi, hned je tam cervik pochybnosti.....toto normalne nie je😢