icon

Má o nás skutočný záujem alebo vysiela zmiešané signály?

Dnes o 12:09

Ahojte,

mám 36 rokov a 6-ročného syna. S manželom sme sa rozviedli, keď mal syn rok, najmä kvôli jeho agresivite a alkoholizmu. Pred tromi rokmi bývalý manžel zomrel.
Od rozvodu som nemala žiadny vzťah – nebol na to čas popri starostlivosti o dieťa a zabezpečovaní všetkého, čo potreboval. Rodičia ani bývalí svokrovci mi veľmi nepomáhali, ani nepomáhajú. Môj svet bol teda syn, práca, domácnosť a výchova.
Myslím si, že synovi nič nechýba – je zdravý, veselý, šikovný, má svoju izbu, dobre sa učí a má pokojné detstvo bez stresu. Je to šťastný chlapček, aj keď sa občas pýta na otca a chýba mu.
Na jednom výlete sa skamarátil s chlapcom, ktorý tam bol so svojím otcom. Ani neviem ako, ale nadviazali sme kontakt a odvtedy sa pomerne často stretávame – najprv hlavne kvôli deťom, ale postupne aj sami dvaja.
Myslím si, že si celkom rozumieme. Zatiaľ je to skôr na kamarátkej úrovni, nič intimné medzi nami nebolo. On je vdovec a neviem, či má svoju minulosť už dostatočne spracovanú. Nechcem na neho tlačiť ani pôsobiť dotieravo, ale rada by som vedela, kam to vlastne smeruje – ak vôbec niekam.
Keď sme spolu, je nám dobre. Často ma drží za ruku, občas ma pobozká, stretli sme sa aj bez detí, boli sme už aj jeden u druhého doma, ale nikdy na nič netlačil.
Myslíte si, že má o mňa (a o nás so synom) záujem? Alebo skôr vysiela zmiešané signály a ešte nemá veci v sebe vyriešené? Určite sa ho skúsim na to opýtať, len som dlho nerandila a neviem, či je to normálne alebo nie.

Ďakujem za každý názor.

anonym_939345
Dnes o 12:15

asi postupujete svojim pomalým tempom.

telusikk
Dnes o 12:17

No tak zrejme na to potrebuje ísť pomalšie. Som si istá, že po smrti manželky nemôže byť jednoduché nadviazať ďalší vzťah...Veď sama uvidíš, ako sa to bude ďalej vyvíjať, kam to bude smerovať...

cimage
Dnes o 12:23

Ako dlho je bez manzelky? Ak rok-dva, tak je to este cerstve. Najlepsie bude sa ho to opytat ked budete dvaja bez deti. Mozno je len nesmely a tiez davno nerandil a nechce na teba tlacit.

anonym_0a617a
Dnes o 12:24

@anonym_autor Píšeš, že je vám spolu dobre.Uzivaj si to.

autor
Dnes o 12:29
@cimage

Ako dlho je bez manzelky? Ak rok-dva, tak je to este cerstve. Najlepsie bude sa ho to opytat ked budete dvaja bez deti. Mozno je len nesmely a tiez davno nerandil a nechce na teba tlacit.

@cimage 2,5roka.

anonym_005497
Dnes o 12:46

@anonym_autor ja by som sa nepýtala, ale čakala, či je z jeho strany záujem, alebo nie. Ak bude, ( záujem) tak to sám posunie.

anonym_f8ff7f
Dnes o 13:05

"Často ma drží za ruku, občas ma pobozká"
Tak asi to nebude len kamarat 😉

anonym_e22bd0
Dnes o 13:45

Ale medzi vami uz uz nieco je.... Drzite sa za ruky a bozkava ťa.... A ked ta bozkava ty len stojis alebo mu to opatujes? Ved uz tam sa da vycitit, akym smerom to ide... Ano chlap prisiel o manzelku, ale je chlap,.. Podla mna on caka na teba, na tvoje reakcie

anonym_e74808
Dnes o 15:11

@anonym_autor urcite zaujem ma, po takej traume nie som prekvapena ze to ide pomaly. Daj mu cas, dobre to dopadne ☺️