icon

Má prespávať švagor u vás doma?

14. jan 2025

Čaute, švagor ide do nášho mesta na školenie, na 10 dní. Ja budem sama doma, manžel chodí na týždňovky. Išli by ste do toho, aby býval za ten čas u vás, teda bol by so mnou? Je to "švagor", teda manželov švagor, švagrinej manžel a vychádzame ako rodina výborne.

Strana
z2
kluska
14. jan 2025

podla mna sa to nehodi kedze si tam sama

vierus08
14. jan 2025

Za mna v pohode pokiaľ ma každý uzavretú izbu, svoj priestor. Nevidela by som v tom problém. My tiež vychádzame dobre a ani by mi teda nenapadlo žeby sa mohlo niečo pokašľat. Neberiem to tak žeby sme museli spolu tráviť čas po večeroch 😀

pribinak
14. jan 2025

Veď ste rodina…..

V com je problém? Muž nesúhlasí? Alebo ty sa ho bojíš?

vanilkovazmrzka
14. jan 2025

Ty sa ho bojis? Pises ze mate vyborne vztahy tak nerozumiem naco sa pytas.. rodina a kamarati si maju pomahat.

januska12323
14. jan 2025

Nemala by som s tým problém ak nečaká obsluhu ako v hoteli.

sandrasstini
14. jan 2025

Ak vychadzate vyborne ako rodina, vobec by som to neriesila pokial nebyvate v jednoizbaku

zuzana76
14. jan 2025

Švagriná ma na to aký názor? Aj to je dôležité.

h2
14. jan 2025

Prečo by mal spať u vás? Firma mu neplatí ubytovanie? Keby ste tam nebývali, išiel by kam?

danyelia
14. jan 2025

Neviem, mne by to bolo asi nepríjemné, hlavne to narušenie súkromia (hocijakým) iným človekom v byte okrem najbližšej rodiny = muž a deti. Plus ešte mu variť či prať 😬 Ako zvládli by sme to, ale pocitovo skôr niee

rozculena
14. jan 2025

jednu noc by som vydržala,ale 10??

janinah
14. jan 2025

To čo je za otázku? Samozrejme, že by som ho u nás prijala,ved je to blízka rodina,ja prijmem aj cudzích ľudí, čo sú kamaráti mojich detí,aj pohostim aj prenocujem...
To už kam sme dospeli,ak potrebuješ k tomuto názory cudzích žien z netu? A že vôbec rozmýšľaš ho poslať kamsi do hotela..lebo sukromie,lebo bla bla...
Chorá doba.

anjelicek26
14. jan 2025

V normalnej rezii mu ubytovanie pocas skolenia plati firma... to kto vymyslel, ze ved moze u vas? Jasne, ze moze (nevadilo by mi to), ale preco? Ved nech cez den kludne dojde pokecat posediet po skoleni, ale vecer pekne na hotel venovat sa kolegom...

marianarem
14. jan 2025

Jasne, preco nie, ja som raz takto ubytovala stryka (tetinho muza) na 2 tyzdne a dokonca v garsonke. Ani by ma nenapadlo, ze by to malo byt nejake nevhodne, je to rodina a v nasej rodine vsetci maju jasno v tom, kto je ich partner alebo potencialny partner a kto pribuzny.

biba_18
15. jan 2025

@janinah kamoška má deti čo furt dakoho domov dovlečú a ona ani nevie a uprostred noci natrafí v kuchyni na neznámeho človeka 😂 tak taká tolerantná by som teda nevedela byť, ona v pohode bez hysakov…

janinah
15. jan 2025

@biba_18 stačí si uvedomiť,že aj moje deti chodili po zahranici a mali vždy šťastie na cudzích ludi,ktorí im pomohli,nakrmili...ja sa len snazim to vratit...nic ma to nestoji a dobrý pocit mi ostane navždy

deti95060810
15. jan 2025

keby bol mm doma tak bez problémov... to čo sa školia 10 dní???

ovaaa
15. jan 2025

Firma nech mu zaplatí ubytovanie na školení. Ja by som do toho nešla. Navštíviť sa to áno, ale mať ho tam 10 dní to už vôbec.

lienka192
15. jan 2025

Ja by som do toho nešla, keby bol manžel doma ok, ale takto isto nie. V opačnom garde, žeby mal môj manžel bývať 10 dní s môjho brata ženou v jednom byte sami, tiež by mi to vadilo. A to mame tiež korektne vzťahy v rodine. Nech mu zaplatí ubytovanie firma.

mirka3169
15. jan 2025

U nás býval mužov brat dva mesiace, rozumeli sme si, nebol žiadny problém a sme ľudia, dospelí !!! A vieme, čo môžme a čo nie

rachel36a
15. jan 2025

Uplne v pohode...ved je tk rodina

janinah
15. jan 2025

@lienka192 ťažko sa ti musi žiť.ked tak " veris" manželovi

tamitamitami
15. jan 2025

Bola by som stým ok a nerobilo by mi to problém.

eva8
15. jan 2025

Nevidim v tom problem, ak manzel suhlasi

sense
15. jan 2025

Zvláštne že mu ubytovanie neplatí firma.
Ale miesto ml by som to riešila mužom a so švagrinou alebo sa ho bojíš
U nás býval raz kamarát z vojny môjho ex takmer mesiac kým si našiel pod nájom. Keďže sile z jednej krajiny do druhej a prácu mu dohodil môj ex

solange7
15. jan 2025

A ty to vnimas nejak nevhodne? Ved je to manzelov brat. Vy nemate priatelske rodinne vztahy? Svagor je predsa nieco ako brat. Ani by mi nenapadlo mat voci tomu nejaky cudny pocit.

Edit: pardon nevsimla som so ze je to manzelov svagor.. . Tak to je uz ine, mozno nemate take blozke vztahy.

eva8
15. jan 2025

@sense alebo sa boji sama seba, lebo sa jej paci 😉 Alebo reci okolia.
To len zartujem 🙂

eva8
15. jan 2025

@solange7 je to manzel sestry jej priatela.

solange7
15. jan 2025

@eva8 uz som sa opravila.

fkata
15. jan 2025

Však, pokiaľ nežijete v garzonke a ste spolu o.k., plus aj manžel a aj jeho manželka, tak by mi to problém nerobilo. Bolo by mi jedno, či varím pre 4-och, alebo 5-ich, aj na koľko periem.
Netreba za tým hneď hľadať "bočný" úmysel.

sense
15. jan 2025

@eva8 jedine toto by mohol byť dôvod že by ju začal baliť a ona podľahne, ale to mi je ľúto jej muža potom

Strana
z2