Má prespávať švagor u vás doma?
Čaute, švagor ide do nášho mesta na školenie, na 10 dní. Ja budem sama doma, manžel chodí na týždňovky. Išli by ste do toho, aby býval za ten čas u vás, teda bol by so mnou? Je to "švagor", teda manželov švagor, švagrinej manžel a vychádzame ako rodina výborne.
Za mna v pohode pokiaľ ma každý uzavretú izbu, svoj priestor. Nevidela by som v tom problém. My tiež vychádzame dobre a ani by mi teda nenapadlo žeby sa mohlo niečo pokašľat. Neberiem to tak žeby sme museli spolu tráviť čas po večeroch 😀
Veď ste rodina…..
V com je problém? Muž nesúhlasí? Alebo ty sa ho bojíš?
Ty sa ho bojis? Pises ze mate vyborne vztahy tak nerozumiem naco sa pytas.. rodina a kamarati si maju pomahat.
Nemala by som s tým problém ak nečaká obsluhu ako v hoteli.
Ak vychadzate vyborne ako rodina, vobec by som to neriesila pokial nebyvate v jednoizbaku
Švagriná ma na to aký názor? Aj to je dôležité.
Prečo by mal spať u vás? Firma mu neplatí ubytovanie? Keby ste tam nebývali, išiel by kam?
Neviem, mne by to bolo asi nepríjemné, hlavne to narušenie súkromia (hocijakým) iným človekom v byte okrem najbližšej rodiny = muž a deti. Plus ešte mu variť či prať 😬 Ako zvládli by sme to, ale pocitovo skôr niee
jednu noc by som vydržala,ale 10??
To čo je za otázku? Samozrejme, že by som ho u nás prijala,ved je to blízka rodina,ja prijmem aj cudzích ľudí, čo sú kamaráti mojich detí,aj pohostim aj prenocujem...
To už kam sme dospeli,ak potrebuješ k tomuto názory cudzích žien z netu? A že vôbec rozmýšľaš ho poslať kamsi do hotela..lebo sukromie,lebo bla bla...
Chorá doba.
V normalnej rezii mu ubytovanie pocas skolenia plati firma... to kto vymyslel, ze ved moze u vas? Jasne, ze moze (nevadilo by mi to), ale preco? Ved nech cez den kludne dojde pokecat posediet po skoleni, ale vecer pekne na hotel venovat sa kolegom...
Jasne, preco nie, ja som raz takto ubytovala stryka (tetinho muza) na 2 tyzdne a dokonca v garsonke. Ani by ma nenapadlo, ze by to malo byt nejake nevhodne, je to rodina a v nasej rodine vsetci maju jasno v tom, kto je ich partner alebo potencialny partner a kto pribuzny.
keby bol mm doma tak bez problémov... to čo sa školia 10 dní???
Firma nech mu zaplatí ubytovanie na školení. Ja by som do toho nešla. Navštíviť sa to áno, ale mať ho tam 10 dní to už vôbec.
Ja by som do toho nešla, keby bol manžel doma ok, ale takto isto nie. V opačnom garde, žeby mal môj manžel bývať 10 dní s môjho brata ženou v jednom byte sami, tiež by mi to vadilo. A to mame tiež korektne vzťahy v rodine. Nech mu zaplatí ubytovanie firma.
U nás býval mužov brat dva mesiace, rozumeli sme si, nebol žiadny problém a sme ľudia, dospelí !!! A vieme, čo môžme a čo nie
Uplne v pohode...ved je tk rodina
Bola by som stým ok a nerobilo by mi to problém.
Nevidim v tom problem, ak manzel suhlasi
Zvláštne že mu ubytovanie neplatí firma.
Ale miesto ml by som to riešila mužom a so švagrinou alebo sa ho bojíš
U nás býval raz kamarát z vojny môjho ex takmer mesiac kým si našiel pod nájom. Keďže sile z jednej krajiny do druhej a prácu mu dohodil môj ex
A ty to vnimas nejak nevhodne? Ved je to manzelov brat. Vy nemate priatelske rodinne vztahy? Svagor je predsa nieco ako brat. Ani by mi nenapadlo mat voci tomu nejaky cudny pocit.
Edit: pardon nevsimla som so ze je to manzelov svagor.. . Tak to je uz ine, mozno nemate take blozke vztahy.
Však, pokiaľ nežijete v garzonke a ste spolu o.k., plus aj manžel a aj jeho manželka, tak by mi to problém nerobilo. Bolo by mi jedno, či varím pre 4-och, alebo 5-ich, aj na koľko periem.
Netreba za tým hneď hľadať "bočný" úmysel.

podla mna sa to nehodi kedze si tam sama