Má význam čakať na ženatého muža?
Nejako sa to tu rozmohlo s diskusiami o laske k zenatemu muzovi, tak aj ja pridam svoju skusenost. Ide o to, ze muz s ktorym sa milujeme, nechce opustit manzelku. Mal obdobie kedy to chcel urobit, povedal jej, ze miluje inu zenu. Kvoli nasej laske rozbijal veci a trapil sa nejake obdobie, vtedy som ja nechcela, aby opustil rodinu a podporovala ho nech to nerobi. Ked videl ako trpia deti, tak si zaumienil, ze uz to nikdy nedopusti. Prehovarala som ho, aby to nerobil a teraz sa to vymenilo. Teraz ked sa nemame kde pohnut, tak ja to chcem posunut dalej. Chcem dokazy nasej lasky, ktore mi aj dava ale nie take ake by som chcela. So mnou chce byt stale a nechce ma opustit, napisal mi na novy rok spravu plnu vyznani a pisal aj o tom, ako to tazke obdobie prekoname vdaka nasej laske. Ked je sam bez zeny, je uplne iny, vieme si to nadherne uzivat. Akonahle je pri nej, tak robi “naoko” vsetko, len aby mal doma pokoj. Ma to vyznam?
A čím viac budeš tlačiť, tým viac on začne cúvať, čím viac času prejde, tým to pôjde do stratena a jeho poblúznenie vyprchá a kým to nastane tak stratíš more času..
On sa už rozhodol, musíš to pochopiť aj ty, on ťa už len oblbuje cez sms, aby sa mal kde odreagovať..
Povedz mu, že ty nebudeš čakať na človeka ktorý nevie čo chce a súčasne klame vás obe. Že nechceš byť len milenkou a nech si tie vyznania strčí do zadku. Ty, ale aj jeho manželka ste úplne bez seba hodnoty a úcty k sebe. Pretože keď je pravda a povedal o vás manželke, o čom teda veľmi veľmi pochybujem tak je aj ona sprostá že s takým človekom ostala. Ja sa vám ženy čudujem, že ste také hlúpe a o takého muža sa idete ešte trhať.
@dharmasanata či jej to vôbec aj povedal. Ani to nemusí byť pravda
Podľa mňa je to celé zbytočné.Keď bol schopný byť neverný svojej žene s ktorou má deti, prečo by to skôr, či neskôr nespravil aj tebe? Nechcela by som chlapa s takým charakterom. Plus keby si zázračne uvedomil, že ty si tá pravá, tak už dávno je rozvedený a tvoríte pár, napriek všetkým prekážkam. Všetko ostatné sú len kaleráby a výhovorky. Maj sa rada a pošli ho do kelu ...🙂🤌
Ty by si sa vzdala cokolady alebo chipsov, ked vies, ze ti chutia oboje, a po sladkom potrebujes slane a naopak? ;)
Som si ešte raz poriadne prečítala ten tvoj príspevok.Bože dievčence ,ja sa ani nečudujem ,že ty chlapi sa k vám tak správajú ,keď ste poniektoré ako hupáci koník,rád že na neho niekto vyskočí.Samozrejme ,že keď je so ženou tak je iný ,asi by ho pekne ujebala keby telefonoval s tebou a vyznával ti lásku.A sms na nový rok plnú vyznaní a kde bol pri tebe či doma.Chudacik, aké má ťažké obdobie nevládze obrábať dve ženy,no chlapec musí makať ,ak chce mať dve ženské súčasne
@ibatanecnica veď píšem, že o tom pochybujem. Možno mu na to žena sama prišla..Vždy je to tak, chlapské reči ako ju opustia keď majú doma krízu a príde žena na neveru a potom keď sprostá manželka stiahne chvost a odpustí mu neveru a pohrozi mu deťmi, majetkom, zrazu príde o domácu slúžku tak sa chlap na chvíľu zase stiahne domov k žene. A podľa mňa to je dôvod že zmenil rétoriku aj v tomto prípade čaká kým prúser prehrmí.
@dharmasanata a možno by sa ho aj zbavila len ho nemá ako vyplatiť alebo chlap si povedal, že len tak z vlastného bývania neodíde a na druhej strane hrá chudáčika. Nikdy nevieme, čo sa deje za dverami bytu. A možno spolu už len žijú. Platia účty a chlap drží hubu, pretože mu je takto dobre a milenka by chcela potom ďalšiu domácnosť, deti a to sú starosti a výdavky navyše. Tak doma ,,poslúcha,,, potreby si rieši inde a všetko necháva voľne plynúť.
Tak ako sa hovorí “nikto ti nedokáže dať viac ako ti ja dokážem sľúbiť”. Tak len ďalej čakaj na princa na bielom koni, tento to ale nebude. Jeho romantické a láskyplné vyznania skončia hneď ako nedostane sex.
Vazne chces chlapa, co si to nebie v hlave urovnat? Ak uz ta ozaj tak miluje, tak mal rovno balit kufre.
No ze ti nie je zle zo seba sameh, ze mu "zachranujes" rodinu neskorsim odchodom kubtebe
Zasa tieto rozpravocky od zenateho chlapa a zasa niekto kto tomu veri, co nechapes na tom, ze si potrebuje s tebou zasexovat.
@nenne27 👍
dovol, aby som ti vysvetlila, ze muzi vseobecne su vychcani a prespekulovani, aj ked myslia penisom, ale dobre vedia, kde je ich miesto.
O co vsetko by prisiel, keby ostal s tebou? Tak asi o vela, a co mu das ty? On si vybudoval zazemie a ty cakas, ze ho kvoli tvojej suske opusti? Na to zabudni. Bude ta dovtedy natahovat, az kym sa ty sama na neho nevykasles. A necakaj ze si jedina milenka. Tieto typy si to radi rozdavaju s viacerymi, vratane manzelky obcas, kvoli pokoju v dome. Si strasne naivna. Vyzmykaj ho poriadne z penazi, chumaja stareho, uzi si s nim a papa. Toto nepotrebujes. On ta nemiluje, miluje len seba, lebo chce aj fulservis doma aj madrac pomimo. Amen.
Poznam jednu zenu co sa stretavala so zenatym muzom 5 rokov , medzitym spravil zene dalsie dieta, neviem co sa stalo, mozno mu prisla na neveru, ale teraz zije s milenkou, je rozvedeny, deti si striedaju s byvalou zenou.. takze, nemusi zostat so zenou navzdy, nie je to pravidlom.
Nemam pochopenie pre take zeny, ako si ty.
Opisuješ labilného debila. Keď si s ním, tak sama si asi veľa rozumu nepobrala, čo sa da na to inak ….
Autorka robíš mu iba "matrac, búťĺavú vŕbu, barličku v pokrivkávajúcom vzťahu" Keby ťa tak veľmi miloval, už dávno by si pobalil svojich pár švestek a začal by s tebou žiť plnohodnotný život...žiaľ asi ťa sklamem, natlačil ti kaleráby do hlavy, morálne a ľudsky si upadla na samé dno...na prvom mieste budú vždy jeho deti a blaho jeho potomstva. Ak si si chcela začať s mužom, myslím s naozajstným mužom malo to byť s čistým štítom vás oboch. Spravodlivosť medzi nebom a zemou existuje a skôr alebo neskôr príde aj na teba alebo naňho!
On ti povie, že deti nikdy neopustí a nechce i ublížiť... Ty sa pýtaš či máš čakať? Akože na čo? Nedal ti jasne najavo, že s tebou vôbec neplánuje budúcnosť?
A ešte je to muž dvoch tvárí... Pri žene iný ako bez nej
A 'manipulátor'... Že vaša láska prekoná všetko... A ty mu pekne všetko papaj aj s navijakom.
Ďalší čo sebe neplatil prostitútky, ale našel SEX zadarmino.

@jaskolka a to ty nevieš že tie manželky sú čistá hrôza a iba milenka je tá pravá pre neverníka, len má chudáčik smolu že manželku stretol skôr? Nepochopený neľúbený ženou, konečne stretol tú pravú a nie je mu kvôli deťom dopriate s ňou byť a tak trpí a trpí. Och, až mi ho je ľúto. (😂)