Má význam pokračovať vo vzťahu plnom konfliktov?
S partnerom sme spolu 18 rokov a máme 9 ročnú dcéru. Mám pocit že a náš vzťah rozpadá. Ide o to že má svoj vlastný svet v ktorom sme mi dve zrejme na poslednom mieste. Po práci si berie do ruky hneď mobil alebo pc, keď sa mu vybije hneď zmizne z domu, väčšinou ku svokrovi ( bývame v jednom dome) a popíja tam. A takto to ide deň čo deň. Alebo minimálne 3-4 z za týždeň..proste často. Keď chcem spraviť príjemný večer a nalejeme si víno, tak tiež hneď zmizne a vráti sa o 2 hodiny ako keby sa nič nestalo. Keď má tráviť čas s dcérou tak len tak nasilu aby sa nepovedalo, vidno na ňom nechuť . Vďaka tomuto správaniu sa opakovane hádame pretože on to považuje za normálne, naopak jeho kamaráti ktorí chodia so ženami na pobyty a správajú sa k sebe pekne aj na verejnosti sú podľa neho pod papučou. Keď som mu povedala že nech si rozmyslí či to takto pôjde ďalej tak mi povedal že mi pri riti sedieť nebude. Keď som mu povedala že asi teda s nami nechce byť tak mi povedal že len somnou nechce byť. Pritom som mu nikdy nič nezakázala, chcem len od neho viac času pre nás. Ked sa s ním snažím porozprávať tak jediná vec čo ho trápi je že sme nesexovali už skoro 3 mesiace. Nemám s tým problém, no ked sa skoro vkuse hádame a nerozprávame nevidím dôvod na intimitu . A keď mu poviem čo sa mi nepáči tak mi povie že si otváram len hubu, šomrem a a podobne. Tak myslíte že má význam držať ešte tento vzťah ? Čo by ste robili na mojom meste vy?
@mihasa tak teraz musis prevziat zodpovednost, ze si vtedy nerozmyslala a osamostatnit sa znova s dcerkou. Urcite to zvladnes.
@anonym_16021a to aj urobím len som chcela vedieť že moje rozmýšľanie odísť je správne a že nie som len nejaká ufňukaná citlivka alebo čo. Ďakujem ❤️
@mihasa našla by som si frajera....na skúšku.... či vôbec pán domáci zareaguje... 😄😊😄😊♥️
@ivicatolic aby bol na koni že toto všetko je kôli mne? Veď už teraz som medzi našimi kamarátmi za debila a on za chudáka. Ani neviem čo im narátal a ani sa to nedozviem, ale ich pohľady hovoria za všetko.
Z akeho mesta si? Okres BB. Ti z platu + vyzivne + pridavky nevyjde na jednoizbak?
@mihasa za 18 rokov spoločného žitia u jeho rodičov ste nenadobudli žiadne financie? Ani nehnuteľnost,nič? Čo nájomné bývanie v obci? Ja som odišla od exmanžela s holou ritou ( moja chyba - dom je písaný na deti ) a mám už svoje bývanie 7 rokov
ked ani sestra v podstate nema kde byt a je u mamy nemozes ist byvat s nou .. alebo hodit doma rec ci by sa to nedalo neako vyriesit ak ma manzela nech idu oni teraz do podnajmu a ty k rodicom? popripade na zaciatok aj garzonka by stacila .. ved sa uskormnite ..
@mihasa za 18 rokov spoločného žitia u jeho rodičov ste nenadobudli žiadne financie? Ani nehnuteľnost,nič? Čo nájomné bývanie v obci? Ja som odišla od exmanžela s holou ritou ( moja chyba - dom je písaný na deti ) a mám už svoje bývanie 7 rokov
@anonym_e08f33 máme financie nasporené ale na jeho účte kde mu chodí výplata, a pochybujem že keby som mu povedala nech mi polovicu dá tak by bol ochotný. Skôr by sa mi vysmial so ksichtu. Pretože to sú podľa neho jeho peniaze lebo on má väčšiu výplatu ako ja, a sú tam peniaze z predaja nejakých jeho vecí a tak..
ked ani sestra v podstate nema kde byt a je u mamy nemozes ist byvat s nou .. alebo hodit doma rec ci by sa to nedalo neako vyriesit ak ma manzela nech idu oni teraz do podnajmu a ty k rodicom? popripade na zaciatok aj garzonka by stacila .. ved sa uskormnite ..
@anonym_e24331 sestra má teraz zdravotné problémy a je rozvedená preto býva u našich a ešte k tomu deti. Takže teraz riešiť spoločné bývanie s ňou je zbytočné ale už som rozmýšľala aj nad tým
taka zacni tym,ze si zalozis vlastny ucet a tam si budes posielat vyplatu.. dufam ze aj danovy bonus mas na teba ... do domu kt nieje tvoj nevrazaj ..prispej na najom energie a jedlo kupuj len sebe a dietatu .. rovnako prataj po vas 2..nech sa milostivy tiez zapaja
@anonym_16021a to aj urobím len som chcela vedieť že moje rozmýšľanie odísť je správne a že nie som len nejaká ufňukaná citlivka alebo čo. Ďakujem ❤️
@mihasa nie vydrzala si az az 🙂
taka zacni tym,ze si zalozis vlastny ucet a tam si budes posielat vyplatu.. dufam ze aj danovy bonus mas na teba ... do domu kt nieje tvoj nevrazaj ..prispej na najom energie a jedlo kupuj len sebe a dietatu .. rovnako prataj po vas 2..nech sa milostivy tiez zapaja
@anonym_e24331 ja mám svoj účet kde mi chodí výplata a viacmenej som samostatná, nie som na ňom závislá ani peniaze si od neho nepýtam , preto nemám veľmi veľké úspory 🤦,ale to je už moja chyba....len to bývanie... To bude ďalších min.400 éčok teoreticky vyhodených do luftu. Daňový bonus som sa dala nahovoriť jednorazovo tento rok ale áno prídu na môj účet
@anonym_16021a na dieťa som myslela, bola som v tom čase tehotná a jediná možnosť ako sa osamostatniť a nezadĺžiť sa do konca života bola táto...investovali sme do toho peniaze obidvaja, lebo to sa tak zvykne robiť keď ste s niekým dlho a plánujete s ním rodinu, a myslím že v tej chvíli nerozmýšľate čo bude o 20 rokov.
@mihasa Robia tak iba hlupe zeny. No dceru ti zo skoly nezoberie.. ved pred odchodom si podaj zverenie dietata do svojej/striedavej starostlivosti, pracu si najdi taku, aby si zvladla aj hypoteku.. popripade si najdi prace 2 (so striedavou to v pohode zvladnes). Do najmu je blbost ist. Ved potrebujes nieco svoje.. na dochodok kam pojdes? Do azylovehho utulku?
@anonym_ec090b teba si tiež tvoj bujak nevzal, tak sa snažíš sama seba presvedčiť že je to ok 😅
Nie, manželstvo nie je zárukou šťastného vzťahu, ale nejdem s tebou ďalej zabíjať čas
@bomba36 hahaha ja si nikoho vziat nemusim, len preto aby ma nevyhodili zo svojho.. mam svojho dost a ked vztah skonci, nebude o tom rozhodovat sud😀 takto svadby chtive ako ty su vacsinou zeny s holou ritou, ktore sa boja o svoju buducnost🤣
Nechápem z akého dôvodu si posielsla priateľovi svoje peniaze na sporenie. Teraz to vymôcť bude až nemožné. Frajer môže kľudne povedať, že to si mu platila nájomné, energie.
Nechápem z akého dôvodu si posielsla priateľovi svoje peniaze na sporenie. Teraz to vymôcť bude až nemožné. Frajer môže kľudne povedať, že to si mu platila nájomné, energie.
@zmrzlinka2021 ja som mu neposielala moje peniaze na sporenie, kedysi sme mali jeden účet kde chodili obidve výplaty ale už dlhšie máme každý svoj účet. Samozrejme že on má väčšiu výplatu ako ja a tiež z predaja tých vecí má samozrejme väčší obnos peňazí na účte, teda sú to jeho peniaze
Zverenie dcéry tebe čím skôr, prerataj si náklady na teba aj dcéru komplet aj s bývaním a do návrhu uved aj výšku výživného.. akú môžeš žiadať a dostať, si vieš orientačne vyrátať. Aké má priateľ vzdelanie, profesiu, over si jeho plat. Môžeš pohladat na nete ponuky práce v jeho odbore, v inzerátoch musí byť uvedený ponúkaný plat - to ti pomôže. Neziadaj 1/2 on a 1/2 ty, žiadajú viac od neho, lebo ty to dorovnas svojou starostlivosťou a osobným prínosom.
Už je tu veľa príbehov a rád v tejto oblasti, hľadaj, čítaj, veľmi ti to pomôže
@mihasa radsej ide k tatkovi,tam popija,prva kontrolka.Fakt bude radsej dospely chlap slopat s tatkom,akoby mal byt so svojou rodinou?
Ked mu povies,ze nechce byt s vami,odpovie,ze s tebou nechce byt.
Na stastne pary odpoveda,ze su pod papucov,jasne,lebo teraz kazdy chlap,ktory je na wellnese,pri mory,na lyzovacke,na pobyte,v restike na vecery,je pod papucnik.A on je hrdina,lebo je sebestacny chlap,ktory sedi s tatkom pri chlaste!gratulujem,fakt dokazal svetu,ze nie je pod papucov.....Nie,nema to zmysel a to musis vidiet a citit aj sama.
@mihasa riešila by som to, že či nieje závislý od alkoholu.
@bomba36 lebo keby boli manzelia, tak by to zazrakom vypadalo inak.. ten papier by z neho spravil milujucejsieho partnera ju hodnotnejsou zenou, ktoru uz by mal za nieco 😅 🙄 ... lebo samozrejme vsetky manzelstva su take a len vztahy bez papiera nie su 'normalny zivot'
@reanda Ak by boli manželia, mali by bývanie spoločné a musel by ju vyplatiť, alebo by sa byt predal a delil by sa 50/50 a mala by štartovací kapitál na hypotéku na menší byt. Takto si môže zbaliť dva kufríky a ísť. Po je ten rozdiel. To že je chlap hovado, je rovnaký fakt s papierom, aj bez papiera
@reanda Ak by boli manželia, mali by bývanie spoločné a musel by ju vyplatiť, alebo by sa byt predal a delil by sa 50/50 a mala by štartovací kapitál na hypotéku na menší byt. Takto si môže zbaliť dva kufríky a ísť. Po je ten rozdiel. To že je chlap hovado, je rovnaký fakt s papierom, aj bez papiera
@mysicka36 fakt? vsetky manzelske pary maju byvanie spolocne? aj ked ziju u manzelovych rodicov? 🙂
@mysicka36 fakt? vsetky manzelske pary maju byvanie spolocne? aj ked ziju u manzelovych rodicov? 🙂
@reanda Samozrejme nie, tak isto ak sú v prenájme, je úplne jedno ak sú aj zobratí. To je ale už na každom, či chce takto žiť. Ano dá sa tak existovať rok-dva. Viac je pre mňa nereálne. Ja nebudem dávať svoje zarobené peniaze do "cudzej nehnuteľnosti" či už prenajatej alebo svokrovej/manželovej pred svadbou.
To už je na každom, ako si ošetrí svoje.

@mihasa a svokrovci su aki? Aky mas s nimi vztah? Aky maju nazir na jeho spravanie? Vnucku maju radi?
@tykat majú ju radi, svokor s ňou trávi dosť času, svokra menej...je taká istá povaha ako môj chlap zbrklo reaguje, zduúva sa pre všetko čo nie je podľa nej a keď som jej povedala že sa mi nepáči keď tam môj chlap chodí popíjať lebo sa hádame, tak mi povedala že môžem byť rada že nechodí do krčmy 🤷 vychádzame spolu ale, netrávime spolu veľmi čas