Má význam pokračovať vo vzťahu po 3-ročnej nevere?
Ahojte, môj priateľ s ktorým som bola 15 rokov si našiel inú, ťahali to spolu tretí rok.. Posledný rok oficiálne... Rozišiel sa so mnou kvôli nej, je od neho o dosť mladšia, ale úplne sa i tak neodstrihol ani od nášho vzťahu. On sa k nej presťahoval, dovolenky atd... Ale nie je 100% ani s nou..myslím že nie je si istý úplne ani tým vzťahom... Vraj ma ma rad.... Ale neviem ci ma miluje... Možno len tu istotu a, stabilitu... Stále ho milujem.. Su to roky.. Viem, ze ma odsúdite.. Sebahodnota... Len on sa uplne neodstrihol ani odo mňa..nechápem prečo??? Keď ma ju... Ak by sa chcel vrátiť.. Myslíte ma taky vztah vôbec ešte význam?Prosím komenty hejtujuce mi nepíšte.. Samu ma to trápi...
Prečo sa tak týraš? Kolko dôkazov ešte potrebuješ? Prečo po tomto všetkom ešte stále dúfaš? Toto z jeho strany nie je láska!!Nie láska voči tebe! On má ju v hlave celý čas,nie teba! Musi byt velmi zaľúbený a zúfalý,ze ho odmieta Ona,nie ty! Nechápem,ze toto všetko nevidíš. Vôbec si ťa nezaslúži, nezaslúži si tvoju lásku. Tak sa spamätaj a začni uz konečne myslieť na seba a jeho pošli niekam dobre ďaleko zo svojho života.Drzim ti velmi palce 🥰
@maruskat ďakujem za odpoveď... Ona písala veľmi stroho na margo jeho včerajšej správy...zistila, ze cca vyše týždňa bol so mnou na káve...tak ne to medzi nimi veľmi nastrbene....ale samozrejme ze ma zranilo, ze ju opäť kontaktoval a poslal srdce, co ona nereagovala.. Viem, ze sa musím pohnúť.. Možno je to len otázkou času kedy sa jej opäť ozve...odhodil roky nášho života..
absolútne si neuvedomil nejakú chybu, to si len ty nahováraš, ospravedlňuješ ho, tri roky nie sú chyba! Prečítaj si to po sebe, to naozaj si ochotná prijať späť niekoho kto tri roky bol v posteli inej? A mal s ňou vzťah zatiaľ čo s tebou zároveň tiež keď mali pauzu? Chápem, že je to ťažká predstava a nechce sa ti hľadať nového partnera ale radšej by som bola sama než s takýmto blbcom. Dá sa s tebou znova dokopy a keď sa milostivá rozmyslí tak zasa poletí za ňou a tebe ostanú len oči pre plač. Alebo si nabrnkne tretiu. Toto nemá s láskou absolútne nič. Nič.
Ked ti povie, ze nevie ci ta miluje, tak ta nemiluje.
Ona hlavne vie čo robí, ona ho odstrihla, ona nekomunikuje (na rozdiel od teba) a jeho presne toto láka. ONA presne vie ako na neho. Ty si len poistka, ktorá je vždy k dispozícii... žiaľ
Ona hlavne vie čo robí, ona ho odstrihla, ona nekomunikuje (na rozdiel od teba) a jeho presne toto láka. ONA presne vie ako na neho. Ty si len poistka, ktorá je vždy k dispozícii... žiaľ
@simcas75 áno možno máš pravdu, ale možno i ta jej chladná komunikácia z jej strany ho odradí, keď zistí že možno uz ona nemá záujem dnes jej nepísal zatiaľ.alebo ci ho to skôr vymrsti opäť ju kontaktovať, neviem.. Nepísal jej nič svetoborne, ale poslal srdiečko... A strohý text, ale napísal... Tvári sa predo mnou ako by nič... Viem ze máš pravdu.... Sebalaska
autorka, ty sa rada asi tryzniz co? on a ona nie su podstatni. TY si dolezita. Ty zijes svoj zivot. Na seba zameraj tu vsetku energiu co im venujes, inak sa z toho nedostanes.
autorka, ty sa rada asi tryzniz co? on a ona nie su podstatni. TY si dolezita. Ty zijes svoj zivot. Na seba zameraj tu vsetku energiu co im venujes, inak sa z toho nedostanes.
@komplikovana ona to nechápe... dúfa, že ked ona ho bude odmietať, vrátiť sa k nej...a ona ho príjme s otvorenou náručou...My sa tu zbytočne snažíme...
@komplikovana ona to nechápe... dúfa, že ked ona ho bude odmietať, vrátiť sa k nej...a ona ho príjme s otvorenou náručou...My sa tu zbytočne snažíme...
@maruskat všetko chápem, len ma to trápi a nerozumiem, ved keď bol spokojný tam, načo bol v kontakte i si mnou... Asi tam tiež niečo chýbalo... A zas nerozumiem načo ju vôbec kontaktuje.......sa to len snažím pochopiť jeho správanie.... Uvedomujem si ak by ma miloval neurobí to...
autorka ak chces pochopit jeho spravanie : Ide o nevyzereteho jedinca, ktory nevie co je to vztah, co je laska a ma lahkovazny pristup k zivotu ( mozno tiez nejake nevyriesene problemy) Ako nalozis teraz s touto informaciou? K comu ti to pomoze?
autorka ak chces pochopit jeho spravanie : Ide o nevyzereteho jedinca, ktory nevie co je to vztah, co je laska a ma lahkovazny pristup k zivotu ( mozno tiez nejake nevyriesene problemy) Ako nalozis teraz s touto informaciou? K comu ti to pomoze?
@komplikovana ja si len chcem prečítať názory... Viem, ze vysporiadať sa s tým musím sama
autorka preco sa snazis pochopit jeho spravanie, ked nechapes tvoje vlastne.
Popravde? Ja už by som chlapa, ktorý spával s inou nechcela. Ty ak si teraz nájdeš niekoho iného, budeš spávať s obomi? 🤔
@autorka na toto musis prist sama. Uz lejln to, ze sa pytas ti snad vravi, ze to nie je v poriadku.
Ja mam rada citronovu zmrzku, ale kvoli nej sa nejdem stahovat😉.
Rozumiem ti. Skus sa zastavit a predstavit si, kolko casu/rokov chces este takto stravit. Musis na to logicky prist, bez ohladu na bolest, ktoru to prinasa. Len zapoj rozum, nic viac😉. Velmi ti prajem ten "wau" efekt, kedy vytriezves a bude ti to jedno. Ulavi sa ti
🤣 čudujem sa vám. Odstrihnite sa vy,lebo inak prežijete roky v ilúzií.
Vies co, ved sa mu dalej podkladaj. On pri prvej prilezitosti zduchne k tej druhej. Teba ma na to, aby nakoniec, ked ho ta druha nevezme spat, nezostal sam. Drzal si Ta tak v zalohe cely cas, lebo vedel, ze na tu druhu na 100% nema a moze ho kopnut do zadku, tak ako zaloha a spestrenie si bola dobra.
A, ze ako dobre si to vymyslel?
Odstrihnúť sa musis ty jemu dve ženy vyhovujú
Odstrihnúť sa musis ty jemu dve ženy vyhovujú
@sova7 áno áno viem.... Teraz seka dobrotu... Ale myslím, len kvôli tomu, ze si nepíše s dotyčnou.... Ona ho nekontaktuje už... Len mame spoločne bývanie.. Riešim myšlienky momentálne v hlave...
Aha takze ste sa rozišli on sa k nej odsťahoval a potom sa vrátil do vášho bývania? A tebe nevadi ze spával s inou?
Aha takze ste sa rozišli on sa k nej odsťahoval a potom sa vrátil do vášho bývania? A tebe nevadi ze spával s inou?
@sabi1223 samozrejme všetko mi vadí, nad všetkým sa trápim
Vies co, ved sa mu dalej podkladaj. On pri prvej prilezitosti zduchne k tej druhej. Teba ma na to, aby nakoniec, ked ho ta druha nevezme spat, nezostal sam. Drzal si Ta tak v zalohe cely cas, lebo vedel, ze na tu druhu na 100% nema a moze ho kopnut do zadku, tak ako zaloha a spestrenie si bola dobra.
A, ze ako dobre si to vymyslel?
@mk1111111111 myslím, ze môže byt pravda co píšeš... Pripúšťam
.. Ale oni dvaja i keď boli v pohode... Sme sa naďalej kontaktovali, priateľsky, pomocne... Som mu povedala, ze raz olutue co spravil.... Ze aj tak ho mladá kopne do riti časom... Možno kalkuloval
No tak odpoved na otázku ci ma taký vzťah význam, za mna nie ale su ženy ktoré su ochotne tolerovať neveru. Ja by som takého hajzla naspat nevzala, je iné jednorazová nevera s ktorou sa prizná, oľutuje a uz to neurobí a iné ked si vytvorí novy vzťah súbežne s tebou. Za mna je to neskutočná jeho hanba a pre teba poníženie a neúcta. Ale rozhodnutie je iba na tebe držím palce nech to vyriesite
No tak odpoved na otázku ci ma taký vzťah význam, za mna nie ale su ženy ktoré su ochotne tolerovať neveru. Ja by som takého hajzla naspat nevzala, je iné jednorazová nevera s ktorou sa prizná, oľutuje a uz to neurobí a iné ked si vytvorí novy vzťah súbežne s tebou. Za mna je to neskutočná jeho hanba a pre teba poníženie a neúcta. Ale rozhodnutie je iba na tebe držím palce nech to vyriesite
@sabi1223 bol z nej úplne pobláznený.... Ja, som najskôr myslela, ze ošiaľ, starý chlap... Len teda trval ten vzťah dosť dlho... Hlava mi to tiež vraví
Tak počúvaj hlavu pretože laska/poblaznenie opadne a o 10 rokov si budes vyčítať ze si sa nepostavila za seba a mohla si mat vedľa seba muža co si ta bude vážiť 🙂
Toto nie je chvíľkové pobluznenie z jeho strany určite. Pobluznenie netrvá 3roky. A to ze ste boli v kontakte,to nic neznamená.Mozno to len z ľútosti robil,alebo z povinnosti,ked píšeš ze máte spolocne byvanie. To nech ťa nemýli...
Toto nie je chvíľkové pobluznenie z jeho strany určite. Pobluznenie netrvá 3roky. A to ze ste boli v kontakte,to nic neznamená.Mozno to len z ľútosti robil,alebo z povinnosti,ked píšeš ze máte spolocne byvanie. To nech ťa nemýli...
@maruskat áno ďakujem za názor, môže to byť i tak... Istota vo mne.... Ale nemám pocit z jeho strany momentálne, ze by vyvíjal nejaké úsilie k nej... Možno uňho všetko opadlo
Tak počúvaj hlavu pretože laska/poblaznenie opadne a o 10 rokov si budes vyčítať ze si sa nepostavila za seba a mohla si mat vedľa seba muža co si ta bude vážiť 🙂
@sabi1223 sme boli spolu veľa rokov v našom prípade to nebolo pobluznenie.... Skôr s tou novou trvalo 3 roky..

Prečo sa tak týraš? Kolko dôkazov ešte potrebuješ? Prečo po tomto všetkom ešte stále dúfaš? Toto z jeho strany nie je láska!!Nie láska voči tebe! On má ju v hlave celý čas,nie teba! Musi byt velmi zaľúbený a zúfalý,ze ho odmieta Ona,nie ty! Nechápem,ze toto všetko nevidíš. Vôbec si ťa nezaslúži, nezaslúži si tvoju lásku. Tak sa spamätaj a začni uz konečne myslieť na seba a jeho pošli niekam dobre ďaleko zo svojho života.Drzim ti velmi palce 🥰