Má význam pokračovať vo vzťahu po 3-ročnej nevere?
Ahojte, môj priateľ s ktorým som bola 15 rokov si našiel inú, ťahali to spolu tretí rok.. Posledný rok oficiálne... Rozišiel sa so mnou kvôli nej, je od neho o dosť mladšia, ale úplne sa i tak neodstrihol ani od nášho vzťahu. On sa k nej presťahoval, dovolenky atd... Ale nie je 100% ani s nou..myslím že nie je si istý úplne ani tým vzťahom... Vraj ma ma rad.... Ale neviem ci ma miluje... Možno len tu istotu a, stabilitu... Stále ho milujem.. Su to roky.. Viem, ze ma odsúdite.. Sebahodnota... Len on sa uplne neodstrihol ani odo mňa..nechápem prečo??? Keď ma ju... Ak by sa chcel vrátiť.. Myslíte ma taky vztah vôbec ešte význam?Prosím komenty hejtujuce mi nepíšte.. Samu ma to trápi...
@anonym_autor škoda ze neveríš,ze žijeme len raz a tym pádom si neuvedomuješ,ze kvôli tomuto chlapovi premárniš svoj život,svoje šťastie. Prečo nevidíš,ze on sa nezmení,on nemá záujem o teba,o to všetko, čoho sa ty silno držíš? Tých rokov co ste spolu? Jemu je to fuk, čo všetko máte za sebou. Ona ho vykopla, má svoju hrdosť,mala by si z nej brať príklad. Otvor konečne oči a čím skôr si uvedom,ze on si ťa nevybral, preto ze ťa miluje viac,ako ju,ale vrátil sa preto,lebo ona mala rozum a vykopla ho. Prečo toto nechceš vidieť? Toto nie láska z jeho strany...
@anonym_0f8699 za celý život mal veľa benefitov, pozitívnych stránok, preto sa mi to tak veľmi ťažko prijíma, keďže sme prežili spolu roky a ja nie som najmladšia, v podstate sme žiadne problémy nemali, vždy veľmi pozorný a naraz bum, šok, ja tiež zvažujem možnosť odchodu i keď je mi z toho veľmi kruto. Viem, ze ak by som odišla a čas všetko zahojí, určite už muza nenájdem aj vzhľadom k veku aj ku sklamanuu, skôr nechcem nájsť, ja len nerozumiem tomu, viem, že tá jeho ho miluje, chcela byť s ním, načo sa ku mne vrátil, keď ona ho chcela, ľúbila, v podstate ona ho vyhodila, len preto, ze my nejako naďalej sme fungovali a ona o tom zrejme nevedela o našom kontakte, čiže ja si myslím ze city ku mne nevymizli, nerozumiem keď sa do nej zamiloval všetko opustil, načo to cele divadlo i so mnou, možno sa cíti starý voči nej a neverí si
@anonym_autor robíš chybu a to tú, že ponižuješ samu seba, uverila si príbehu, že si iného už nenájdeš. Máš istotu v prvom rade ty, on je rád, že má svoju rohozku, avšak toto nie je láska. Obdivujem ta, že ty sama dokážeš prekonať to, že vyznával lásku inej, že bol s ňou, miloval sa s ňou a v tej chvíli si na teba nespomenul. Ona aspoň ma seba hodnotu a odstrihla ho, ty si ho držíš pri tele, hoc nemáte spolu deti (ak rozumiem správne), si stále v dobrom veku. Možno sa jedná o skrytého narcistu, ktorého si teraz ty sama viazes na krk a narcisti sa vekom menia k horšiemu. Poznám osobne, kde žena robila problémy, lebo muž si našiel inú ženu a chcel s nou žiť. Ta ženská si doslova vydupala to, aby s ňou zostal, a veru zostal a teraz, keď o toho chlapa už nikto nemá záujem je doma s tou ženou, on narcista prvej triedy, ona večne nespokojná a placuca prečo si nenájde inú. No kde ju už teraz bude hľadať? Ponaučenie pre teba, nechaj ho ísť a ty sama sa pohni v zivote ďalej
@staromodna áno, vyznaval jej lásku, bol bezhlavo do nej zamilovaný
@anonym_0f8699 za celý život mal veľa benefitov, pozitívnych stránok, preto sa mi to tak veľmi ťažko prijíma, keďže sme prežili spolu roky a ja nie som najmladšia, v podstate sme žiadne problémy nemali, vždy veľmi pozorný a naraz bum, šok, ja tiež zvažujem možnosť odchodu i keď je mi z toho veľmi kruto. Viem, ze ak by som odišla a čas všetko zahojí, určite už muza nenájdem aj vzhľadom k veku aj ku sklamanuu, skôr nechcem nájsť, ja len nerozumiem tomu, viem, že tá jeho ho miluje, chcela byť s ním, načo sa ku mne vrátil, keď ona ho chcela, ľúbila, v podstate ona ho vyhodila, len preto, ze my nejako naďalej sme fungovali a ona o tom zrejme nevedela o našom kontakte, čiže ja si myslím ze city ku mne nevymizli, nerozumiem keď sa do nej zamiloval všetko opustil, načo to cele divadlo i so mnou, možno sa cíti starý voči nej a neverí si
@anonym_autor stale mu varis peries staras sa o neho a poskytujes sexualne sluzby? Alebo co on robi v domacnosti?
@anonym_autor stale mu varis peries staras sa o neho a poskytujes sexualne sluzby? Alebo co on robi v domacnosti?
@anonym_652c39 sex nie
@anonym_652c39 sex nie
@anonym_autor tak uz jeden dovod preco ss vratil mas- sluzka/mama hotel a sex si vybavi inde
@anonym_autor
A ako fungujete? Zijete spolu ako spolubyvajuci? A ty si myslis, ze mu intimita nebude chybat? Skor ci neskor bude hladat inu.Vies si predstavit obnoviť intimitu po takej zrade ?Aj ste sa rozpravali, ako budete dalej fungovat? Ked ta on uz nevidi ako zenu, netuzi po tebe,zrejme nie ked si nasiel inu, aj keby si sa na hlavu postavila , nebude to fungovat aj keby si mu neveru prepacila. Hadam nechces svoj zivot prezit ako zufala spolubývajúca, zakial on si svoje potreby bude riesit inde.Koľko mate rokov?
@anonym_autor ake benefity mal vas vztah, ked sa podrazil v tom najdolezitejsom? A nie iba raz? Stale pises iba o nom, preco preco preco? Ale co ty? Si si ista, ze ho milujes?Nehovori to za teba strach, ze ostanes sama? Otrepana fraza - nemas urcene vlastne hranice. Tak si ich ten tvoj ex prekracuje ako sa mu zachce.
@anonym_autor
A ako fungujete? Zijete spolu ako spolubyvajuci? A ty si myslis, ze mu intimita nebude chybat? Skor ci neskor bude hladat inu.Vies si predstavit obnoviť intimitu po takej zrade ?Aj ste sa rozpravali, ako budete dalej fungovat? Ked ta on uz nevidi ako zenu, netuzi po tebe,zrejme nie ked si nasiel inu, aj keby si sa na hlavu postavila , nebude to fungovat aj keby si mu neveru prepacila. Hadam nechces svoj zivot prezit ako zufala spolubývajúca, zakial on si svoje potreby bude riesit inde.Koľko mate rokov?
@anonym_3d4aa4 pre ňu asi toto nebude nič nové,kedze už takýto odchod-navrat zažili spolu... Rozum sa mi zastaví 🙄
@anonym_autor
Pisala si, ze ani pred tou neverou ste moc spolu sexualne nezili.Tak co si cakala? Čo nemal doma, hľadal inde ako vacsina muzov.Ty ako zena si pre neho
uz zhasla, nechce ta, ste odcudzení .Preco ste intimitu nechali zajst do takeho stadia? Odmietala si ho?Scasti si si na vine i sama.
Dievčatá, viem, že ma odsudite. Ostali sme spolu, porozprávali sa o všetkom otvorene. Tvrdí, že ma má stále rád. Ale, viem, že bol do nej zamilovaný. Je možné, ze ho to prešlo? To poblaznenie. Poznali sa 3 roky. Chceme dať tomu šancu, je to chlap v rokoch pred dôchodkom, ona mladšia o dosť preňho. Myslíte, že ju dostal z hlavy, keď sa vrátil? Alebo koná rozumovo, uvedomuje dôsledky, ze to nemá perspektívu? Ci stále ma miluje? .Od nej dostal na výber buď ona alebo ja. Po tom ostal so mnou, ona s nim nekomunikuje vôbec. Poprosím názory. Nesudte ma ďakujem
Dievčatá, viem, že ma odsudite. Ostali sme spolu, porozprávali sa o všetkom otvorene. Tvrdí, že ma má stále rád. Ale, viem, že bol do nej zamilovaný. Je možné, ze ho to prešlo? To poblaznenie. Poznali sa 3 roky. Chceme dať tomu šancu, je to chlap v rokoch pred dôchodkom, ona mladšia o dosť preňho. Myslíte, že ju dostal z hlavy, keď sa vrátil? Alebo koná rozumovo, uvedomuje dôsledky, ze to nemá perspektívu? Ci stále ma miluje? .Od nej dostal na výber buď ona alebo ja. Po tom ostal so mnou, ona s nim nekomunikuje vôbec. Poprosím názory. Nesudte ma ďakujem
@anonym_autor ahoj, nam to môže byt jedno, ty si ničis život 🙂 dufam ze nemáte deti a prosim ani nemajte, posledne co treba je aby tvoja dcéra videla ze je v poriadku zo seba urobit handru bez štipky sebaucty
@anonym_autor a naco si pýtaš názory? Ked uz si urobila blbost a ostala s ním tak sa to nesnaž si obhájiť rozumovo lebo tam logika nie je. Obaja ste pohodlní a bojíte sa. Ty samoty a on toho ze stratí svoj komfort. Nechcela by som aby so mnou ostával muž z pohodlnosti. Ked si sa rozhodla s ním zit stoj si za tým a uz to neries
@anonym_autor O kolko rokov bola mladsia? Ty si tiez vyrazne mladsia?
On ma uz 60?Vies chlap si kludne najde aj v 70 tke 40-50 rocnu, aby sa to nezopakovalo kedze si pisala, že ani intímne moc nezijete.Pokial spolu nebudete intimne zit, rataj s tym, ze bude hladat inde.A myslim si, ze okolo lasky to u vas uz dlho neslo, nechcel s tebou spat, vyuziva len situaciu lebo ona nema zaujem, tak lepsie ako nic.A popri vztahu s tebou mal paralelny, plnohodnotny vztah inde, to nieje one night Stand , ked toto dokazes spracovat, klobuk dole
@anonym_autor O kolko rokov bola mladsia? Ty si tiez vyrazne mladsia?
On ma uz 60?Vies chlap si kludne najde aj v 70 tke 40-50 rocnu, aby sa to nezopakovalo kedze si pisala, že ani intímne moc nezijete.Pokial spolu nebudete intimne zit, rataj s tym, ze bude hladat inde.A myslim si, ze okolo lasky to u vas uz dlho neslo, nechcel s tebou spat, vyuziva len situaciu lebo ona nema zaujem, tak lepsie ako nic.A popri vztahu s tebou mal paralelny, plnohodnotny vztah inde, to nieje one night Stand , ked toto dokazes spracovat, klobuk dole
@anonym_3d4aa4 medzi nami je 4 ročný rozdiel... Medzi nimi 14 ročný rozdiel... Ona ho chcela, chce. Len mu dala na výber nech spraví rozhodnutie aby so mnou preťal kontakt, co on nechce, ved keď ju tak miluje, mohol to spraviť a nechce to spraviť co sa týka mňa a jeho. Ona s nim nekomunikuje
@anonym_autor
A kolko ma on rokov? Chcel sediet na dvoch stolickach, takze charakter nic moc.No ja si myslim, ze este to bude mat pokracovanie.Nemyslim si, ze ta lubi, skor ta ma ako spolubyvajucu, taku istotu , tebe toto staci? Nechces byt jedina pre muza, byt milovana, zazit opatovanu lasku a tuzbu?
Kolko mas rokov, ze sa takto strasne ponizujes a taky strach pred samotou mas a radsej budes trpiet v nefunkcnom ,, vztahu,,? Ved vy ziaden vztah nemate, je to len nejaka tvoja iluzia a parodia na vztah ,
@anonym_3d4aa4 medzi nami je 4 ročný rozdiel... Medzi nimi 14 ročný rozdiel... Ona ho chcela, chce. Len mu dala na výber nech spraví rozhodnutie aby so mnou preťal kontakt, co on nechce, ved keď ju tak miluje, mohol to spraviť a nechce to spraviť co sa týka mňa a jeho. Ona s nim nekomunikuje
@anonym_autor mam dosť.
To vážne si vzaka naspäť chlapa, ktorý ťa vedome klsnal podvádzal, bol neverný, vymenil za inú, zil s nou.
To vážne??
Sa bojíš byt sama a šťastná, tak radsej hocijaký chyj nevernik
Nie,nemiluje ta. Len vie, ze ho prijmes, odpustis..
Znižujes sa na samé dno, hral to idiot na dve strany.
Véd hej ho nechaj, kure×nika,čo bojujes, stojíš o takéto cudo?
Panvicou po hlave. A úprimne, budeš mu robiť mama hotel,prať a variť ale žiaden sex,tak počítaj ze na sex si niekoho nájde.
@anonym_autor ja to nechápem tiež..Co na nom tak miluješ? Ked si mu toto všetko bola ochotná odpustiť? Prečo ti stačí,ze ved ma má rád? Nevadí ti,ze ju miluje? Možno par dni, týždňov budete spolu,ale takisto mu môže za pár dní dôjsť,ze predsa chce ju, lebo ju miluje...ju a nie teba... Nechápem ako môžeš toto vsetko nevidieť,len aby si ho mala...
@anonym_autor ja to nechápem tiež..Co na nom tak miluješ? Ked si mu toto všetko bola ochotná odpustiť? Prečo ti stačí,ze ved ma má rád? Nevadí ti,ze ju miluje? Možno par dni, týždňov budete spolu,ale takisto mu môže za pár dní dôjsť,ze predsa chce ju, lebo ju miluje...ju a nie teba... Nechápem ako môžeš toto vsetko nevidieť,len aby si ho mala...
@anonym_0f8699 samozrejme, ze mi vadí, ze ju miluje, je mi z toho zle, ale ja neviem pochopiť, prečo neostane s ňou? Ona ho chce, len ho žiadala, že nemá byt so mnou v kontakte, v tom prípade môžu byť spolu, ale on ten kontakt nechce medzi mnou a nim prerušiť, čiže ona to s nim skončila lebo to pochopila, ze ostal so mnou, keby prerušil kontakty so mnou ona chce byť s ním, tak ako ju môže milovať? .. Chcem to len pochopiť, ved môže ísť za ňou ak by chcel...
@anonym_0f8699 samozrejme, ze mi vadí, ze ju miluje, je mi z toho zle, ale ja neviem pochopiť, prečo neostane s ňou? Ona ho chce, len ho žiadala, že nemá byt so mnou v kontakte, v tom prípade môžu byť spolu, ale on ten kontakt nechce medzi mnou a nim prerušiť, čiže ona to s nim skončila lebo to pochopila, ze ostal so mnou, keby prerušil kontakty so mnou ona chce byť s ním, tak ako ju môže milovať? .. Chcem to len pochopiť, ved môže ísť za ňou ak by chcel...
@anonym_autor ja neviem pochopiť naco si s ním ked miluje druhu. To ti zo seba nie je ani trochu zle? Preco miesto riešenia svojej úbohosti riešiš preco on s nou neostal? No asi preto ze narozdiel od teba nie je vymleta a netolerovala by mu viac zien, u teba ma voľnosť a full servis
@anonym_autor preco nechavas inych rozhodovat o tvojom zivote? Preco sa nerozhodnes sama za seba, ze takto teda nie? Tie otazky si mala polozit jemu, my mu do hlavy nevidime.
@anonym_autor preco nechavas inych rozhodovat o tvojom zivote? Preco sa nerozhodnes sama za seba, ze takto teda nie? Tie otazky si mala polozit jemu, my mu do hlavy nevidime.
@komplikovana presne, komunikácia medzi partnermi vyrieši veľmi vela
Čo na nom tak milujes?
Ten jeho ubohy charakter, co pocas vztahu nema problem podvadzat a dokonca budovat dalsi vztah a potom akoby sa nechumelilo prist naspat.Ten chlap v 60-tke nema moralku a ked bude starnut bude si chciet coraz viac nieco dokazovat . Takto chces zostarnut, nebojis sa ze z toho trapenia ochories?! Ani len s tebou nespava, len starosti s ním mas, nebolo by ti lepsie samej? Ci si sa zasekla v 19. Storoci, lepsie nejaky chlap aj ked blbec, hlavne, ze nejaky je.
@anonym_autor prečo riešiš čo chce on? Prečo nie seba?.Ty takého chceš? Prečo? Prečo sa nerozhodnes podľa seba?
@anonym_autor ako mozes žiť s chlapom,o ktorom vieš, ze miluje inú?
Ja neverím, ze si skutočná.
Chlap ta kopne do riti, 3r ma inú, a ty ho prijmes s otvorenou náručou?
Vieš, ze ta mladšia ma vusc rozumu ako ty s tvojim blbcom.
To si sa zamilovala 3r nikde neposunula,čakala na princa??
Dievčatá pochopte, pre mňa je to stále čerstvé, to ze potrebujem vás názor a povzbudenie, presne to co píšete, neznamená ze nerozmýšľam nad odchodom, vlastne potrebujem len dat niekde svoje pocity. Chcela som len vyliať pocity, pochopiť. Opäť jej dal včera Like na nejakú fotku a to sú bez kontaktu, tak asi ju ma plnu hlavu inak by to nerobil? Neviem, ci sa jej chce pripomenúť alebo co tym sleduje. Ona nereaguje
Dievčatá pochopte, pre mňa je to stále čerstvé, to ze potrebujem vás názor a povzbudenie, presne to co píšete, neznamená ze nerozmýšľam nad odchodom, vlastne potrebujem len dat niekde svoje pocity. Chcela som len vyliať pocity, pochopiť. Opäť jej dal včera Like na nejakú fotku a to sú bez kontaktu, tak asi ju ma plnu hlavu inak by to nerobil? Neviem, ci sa jej chce pripomenúť alebo co tym sleduje. Ona nereaguje
@anonym_autor Chce, aby věděla, že o ni má pořád zájem. Když kývne, zase budou spolu. Buď by odešel za ní, nebo si myslí, že to může táhnout s oběma. Milenka pro relax a zábavu a manžela na praní, vaření a jako záloha, kdyby to s milenkou nevyšlo.
Ví, že ty ho chceš a tak neřeší jak se cítíš. Řeší jen sebe a svoje pohodlí.
@anonym_autor napisala si ze ste ostali spolu a ze tomu chcete dat este šancu. Tak dufam ze tu budes o chvilu pisat ze ma inú alebo tu istú a presne to si zaslúžiš. Muž s tebou zaobchádza ako s chuderou ostatní sa z teba smejú a ty si za to mozes sama
@anonym_autor ako ti vysvetlil svoj navrat? Preco sa vratil? Ako si teraz predstavuje vase spolocne fungovanie? Co vlastne ty ocakavas od vztahu? Pozri sa poriadne do zrkadla. Ty si dolezita, klad otazky sebe, zaujimaj sa o seba. Daj sa na prve miesto. Ja mam z teba pocit, ze si sa sama pre seba stala neviditelnou.
@anonym_autor ako pokračuje vaše spolužitie?

@misiak7777 vieš čomu nerozumiem, mali sme situáciu... Rozišli sa už raz... Potom sa dali dokopy.. A on so mnou stále udržiava kontakt.... Ochotný mi pomáhať atď... Nerozumiem načo to robí?? ... Myslím, ze teraz je to tam definitívne. Ona ho určite nekontaktuje ani on ju.. Ano ona je pevnejšia ako ja, poslala ho do riti...
@anonym_autor škoda ze neveríš,ze žijeme len raz a tym pádom si neuvedomuješ,ze kvôli tomuto chlapovi premárniš svoj život,svoje šťastie. Prečo nevidíš,ze on sa nezmení,on nemá záujem o teba,o to všetko, čoho sa ty silno držíš? Tých rokov co ste spolu? Jemu je to fuk, čo všetko máte za sebou. Ona ho vykopla, má svoju hrdosť,mala by si z nej brať príklad. Otvor konečne oči a čím skôr si uvedom,ze on si ťa nevybral, preto ze ťa miluje viac,ako ju,ale vrátil sa preto,lebo ona mala rozum a vykopla ho. Prečo toto nechceš vidieť? Toto nie láska z jeho strany...