Má vzťah mojej sestry negatívnu energiu?
Ahojte baby...
Potreboval by som poradiť svojej sestre. Ona na takéto písanie nemá "bunky". Skrátka, už dlhší čas má vzťah s priateľom, ktorého ľúbi. A vidno na ňom, že je na tom rovnako. Ich vzťah je v podstate úplne v poriadku. Ona mal ex s ktorou už pred rokmi skončil. Myslím, že v tomto neklame. Ale už od začiatku ich vzťah sprevádzajú naozaj veľmi divné náhody. Nevidia sa často, keďže obaja majú zamestnanie, ktoré im nedovolí tráviť spolu viac ako niekoľko hodín v týždni. Ibaže sestra sa mi už naozaj veľakrát sťažovala, že asi niečo nie je v poriadku. Totiž koľko krát sa stretnú, sú spolu alebo prespí jeden u druhého (striedajú sa), skoro vždy sú z toho stretnutia nejaké zvláštne "následky". Ale jedine u nej. Buď sú to zdravotné problémy (po odchode ju bolí hlava, brucho, kŕče), alebo má poruchy spánku a podobne. Stáva sa jej, že sa im pri stretnutí niečo udeje. Naposledy jej vykradli počas ich stretnutia auto, inokedy zasa stratila kľúče, ktoré ma na prívesku (naozaj ťažké stratiť niečo také). Potom to boli rôzne náhody s negatívnym dosahom. Je toho strašne veľa, čo sa im za ten čas udialo a vždy, zakaždým to má súvis s ich stretnutím. Ja sa nepamätám, že by niekedy predtým mala aspoň podobný problém. Skrátka už začína mať pocit, že ten vzťah asi bude "zakliaty", alebo má "porobené", alebo je tu nejaký vplyv niekoho, komu sa nepáči, že sú spolu. Áno, aj jeho ex by v tom mohla byť... Baby, skúste poradiť, či by ste robili Vy? Ďakujem....
Dať si pauzu týždeň dva, ak bude v pohode, super. Potom stretnutie a ak sa znova niečo stane, zistiť o ňom viac z histórie.
@gribka1 Už aj to skúšali. A dopadlo to presne, ako sa predpokladalo. Tie 3 týždne sa v podstate nestalo vôbec nič zvláštne. A po prvom stretnutí dostala zvláštne kŕče do žalúdka, a to jedla presne to, čo celá naša rodina a nikomu nič nebolo... Je to naozaj zvláštne... Čo jej poradiť?
@stanulienkat Ako to myslíš? Trošku nechápem...
@deejay3004 že riešiš úplné hovadiny na úrovni 80 ročnej babky zo zapadnutej zaostalej dediny.
Úplne jednoduché riešenie, vesmír jej dáva znamenie, že nemajú byť spolu. Čo iné. Snáď si nemyslíš, že nejaká šiši veštica jej pomôže.
@stanulienkat nič v zlom, ale myslím, že by si sa na to pozerala inak, keby si to zažívala na vlastnej koži 2 roky a nedokázala by si si to vysvetliť... Ja som toho svedkom, ako nestranný pozorovateľ a vidím, čo vidím. To nie sú náhody, ver mi......
@gribka1 Veď to. Veštica nepomôže, ale keď vidí, ako sa majú radi a aký sú v podstate šťastní, až na tie veci...
Písala som správu
@deejay3004 Zarieknutia a podobné blbosti riešili ľudia kedysi vieš prečo?Lebo nemali iné vysvetlenie ani vedomosti a tak si veci nejako odôvodnili poverami. Zle od žalúdka jej môže byt z emocionálneho stresu. Žalúdok je veľmi citlivý na tieto pocity a často o nich človek ani nevie a sú v podvedomí. Ukradnuté auto-ak to nezorganizoval on alebo jeho ex-blbá náhoda. Strata kľúčov blbá náhoda.
@deejay3004 ked v tieto veci veris, tak navstivte nejaku overenu carodejnicu co riesi porobenia, nech vam spravi nejake ochranne kuzlo. Bud to zabere lebo pomohlo kuzlo, alebo ako placebo. Bude si mysliet ze je chranena kuzlom a veci prestanu....ci?
Nech si vyskúša dať na ľavú ruku červenú šnúrku, či sa dačo zmení.
@stankadu ešte si zabudla na ošťatú plienku- pretriet oči😉😁
@stanulienkat Nezabudni, že panenský moč🤣
@gribka1 kde by v dnešnej dobe zohnala pannu?😂
@stanulienkat No veď, keď nemajú malé deti, táto rada je neefektívna 🤣🤣
@deejay3004
keď sa na to pozriem z reálneho hľadiska- tie kŕče žalúdka sú divne. Môže jej tam dat niekto niečo do jedla? Vymeňte si nabudúce spolu tanier...
To je teda ako píšeš jav, ktorí sa hej udehe vzdy s nim. Toho by som sa chytila. Ten zvyšok je minimálne fakt divný. Co sa klucov týka, na tie som bola pol života tiez hrozna, s ci bez vztahu.
@deejay3004 preco to nenechaj ju si vyriesit. Svoj nazor si jej snad povedala. Ved ked ma negativne nasledky, nech si hlada niekoho s kym bude mat len pozitivitu. A ty by si tiez asi mala hladat, ked taketo bizary riesis a nie je to tvoj vztah ale jej.
@deejay3004 Kŕče sú jasný znak, že podvedome vie odpoveď, že s ním nie je všetko ok. A zvyšok by som brala ako znamenie, ja som tiež riešila v jednom motani rôzne divne veci, fakt som si prišla ako prekliata. Odišla som od toho človeka a môj život bol normálnejší... 😅 Racionálne na to neexistuje odpoveď, ale očividne treba vnímať tieto signály.
@deejay3004 stretla som sa s viacerymi odporucaniami na urieknutie pouzitim rastlinky Čistec. Umyt sa odvarom. Za pokus nic nedaju (ak by bol jeden z nich urieknuty).
Verim vo vedomosti nasich predkov a tejto rastline davali tuto moc.
A ak by nepomohlo, tak mozno naozaj ich vesmir varuje..
@enmery No, je tu veľmi malý priestor na to, aby som opísal úplne všetky situácie, ktoré nastali počas tých dvoch rokov. V podstate sa deje stále niečo. Nie vždy sú to nezanedbateľné drobnosti. Veľakrát aj to naozaj veľké veci, ako to auto. Možno to naozaj nič nieje, ale keď vidím, ako sú tí dvaja šťastní a zaľúbený a potom ako sestra trpí, keď po spoločných chvilach len zisťuje čo sa zasa udialo, alebo deje s ňou ci už zdravotné ale inak... Je mi ich ľúto. Osobne som bol svedkom niekoľkých podobných situácií, ktoré boli minimálne bizarné. Možno by sa naozaj mali rozísť, ale srdcu asi nerozkážu. Ale ďakujem za názor.
@matana2 Hmmm... Tak už raz aj boli, ale môj názor je, že nenaytafili na "vierohodnú" vesticu. Takú nájsť je dnes naozaj ťažké ak nie nemožné. Podvodníčok a šarlatánok je veľa. A áno, sestra verí že je v tom vyššia moc. Ale on veľmi nie. Ale je ochotný podstúpiť nejaké "očistenie". Fakt je mi ich ľúto. Obaja sú veľmi zlatí. Ďakujem za názor.
@stankadu tú nosila aj predtým. A nie je to len nejaká šnúrka. Ale ďakujem za názor...
Skus napísať tu do skupiny "medzi nebom a zemou".
Osobne si myslím, že či už podvedomie, alebo strážny anjel, dáva znamenia ze niečo nie je v poriadku.. mala by počúvať intuíciu..ale ak sa ľúbia, treba na to prísť co to je
@gerber58 pozri, ja sa do jej vzťahov nikdy nemontujem a nerobil som to ani pred tým. Zdôverila sa mi s tým sama a prosila ma, či jej s tým neviem pomôcť. Najprv som tomu vôbec neveril a myslel som si, že vymýšľa. Bol som skeptický a snažil som sa jej to vyhovoriť. Ale neskôr, keď som si tieto veci dával do súvislosti a začal si to všímať, bolo mi naozaj divné, ako sa proste dejú veci dosť rôznorodé (je toho na dve A4), ale vždy po ich stretnutí. Jedla napríklad jedlo v reštaurácií, objednali si úplne rovnaké a nebol to žiaden pajzel. Pozval ju na večeru do Hiltonu. Pochybujem, že akokoľvek mohol čokoľvek on s tým jedlom urobiť. A vlastne prečo. Majú sa radi a naozaj nevidím najmenší dôvod, prečo by on akokoľvek ubližoval mojej sestre. Len spolu chodia, nie sú zobratí, takže nieje ani dôvod. Je to v podstate od začiatku ich vzťahu. Kľúče, auto to ju špička pomyselného ľadovca. Tých veci je proste veľa a nemám priestor to tu všetko opisovať. Ale aj tak ďakujem za názor.
@deejay3004 Už si tu toľko toho napísal, že si skutočne už mohol napísať ďalšie čudné veci, ktoré sa jej za 2 roky stali. Zatiaľ som nič čudné nečítala.
@mimka1402 áno, ona to tak aj vníma a skúšala sa s ním aj rozísť. Čo on síce zle znášal, ale nakoniec to bola ona, ktorá sa k nemu vrátila. Detaili neviem, ale ona to chápe ako znamenia, ale on je skeptický. Nebráni sa nejakým "očistám", len mu to celé príde divné. Raz som si len vypočul rozhovor v ktorom opisoval aká bola jeho ex veľmi "divná", čo sa týkalo takých všelijakých povier a babských zaklinafiel a vseliak ej mágie. Rozišiel sa s ňou a toto je podla neho jediné vysvetlenie tejto situácie. Že mu to proste spôsobila ona. Ako trest za rozchod. Ja neviem, čo si mám myslieť. Len pomáham sestre nájsť riešenie. Ale ďakujem za názor.
@juch1133 ďakujem za názor. Ukážem jej túto radu. Snáď to pomôže.... Čistec neskúšali, takže uvidíme.

Nie, nie je zakliata, ani nemá porobené. Je 21. storočie.
🤦♀️