icon

Má vzťah perspektívu, ak partner rieši oplzlosti?

9. júl 2024

Ženy dávno som bola tak bezradná ako teraz, nerandila som snáď tisíc rokov. Som vdova, sama viac ako desať rokov, mám jedno dospelé samostatné a jedno skoro dospelé dieťa. Začala som sa stretávať jedným chlapom, je rozdelený má dospelé deti. Je to šikovný opravár, domáci kutil. Všetko klapalo až do minulého týždňa. Svet sociálnych sietí nie je a nikdy nebolo pre mňa. Jedine čo ma deti registrovali, mám na komunikáciu s rodinou. Tu nastal problém, na naliehanie som mu potvrdila priateľstvo a ostala som v šoku čo som tam našla, samá nahota, oplzlosti, nechutné vtipy so sexouálnou témou.
Neviem či má zmysel stretávať sa s ním ďalej....

Strana
z2
lubkavargova1
10. júl 2024

Tak uprimne, karty s tebou po veceroch nechce a nebude hrat aj keby ste boli neviem kolko nasobny babka a dedko....akoze cim starsi tak tym to ma chlap divokejsie predstavy a mysli si, ze aj mlade cajocky len o ich tele sniva...no hold nie....
Ty sama sa musis rozhodnut, ze co chces do zivota a akeho chlapa, to ze si vdova neznamena, ze sex uz viac nebude s novym partnerom...
Ak chces zistit co si mysli o sexe a takych veciac, urob si fake profil nejakej peknej mladej sexi cajocky a tak mu pis...uvidis ako sa bude vyjadrovat a podla toho zistis co je zac a tak sa rozodnes....

lonely66
Odpoveď bola odstránená
la_dolce_vita
10. júl 2024

Veru tak, v nasom veku uz je to nevhodne, smiesne az trapne.. za mna tiez nie a to nie som puritanka..

Strana
z2