Má vzťah s kolegom budúcnosť?
Do nasej práce nastúpil nový kolega ma 38( vyzera na 30 max vesely vo forme proste by ste povedali ze ma okolo 30tky hneď ako som ho uvidela prvý keď sa mi zapáčil keď sa na mňa pozeral mala som pocit ze mi preniká rovno do duše proste ma priťahuje ako nikdy nikto ( s priateľkou sa rozišli cca pred 3 mesiacmi čiže je nezadany) nás šéf mal oslavu a pozval nás troska sme popili a tak sa to stalo bolo to neopísateľné vzrušujúce najlepší sex môjho života ale ja sa tvárim ze teda je všetko okej ako predtým bavíme sa spolu sem tam nejaký flirt ale viete ako medzi kolegami nedáte to najavo problém je ze ja mam 24 rokov😀 a neviem ci to nieje moc raz medzi rečou spomenul ze by chcel už deti ja deti ešte nechcem myslite ze to ma budúcnosť? Alebo je to dobre len na sex. Ďakujem..
@aurora33 sem tam sa treba aj uvoľniť a nebrať život tak vážne. Jeden nezáväzný sex nemá nič spoločné so sebaúctou a pod, nepíše ze to robí s každým kolegom na počkanie. Ja som prišla o panenstvo na školskom výlete s chlapcom ktorého som poznala dve hodiny a bol to jeden z naj sexov v mojom živote, krásna spontánna akcia,ktorú som už nikdy nezopakovala a rada na ňu spomínam. A boli sme obaja zodpovední, mali sme ochranu. Nezáväzný sex na jednu noc neznamená ze ta oprie o prvé dvere bez ochrany a pod.
Neviem na čo tu píšeš, o dileme či vzťah, keď mu nechceš robiť žienku domácu...zato si sa mu podložila hneď 🙄 nie je ti čo závidieť a nie, z tohto vzťah nebude, aj keď by si tajne chcela. A že ťa chce odviezť? No lebo je presvedčený, že mu zas hneď dáš.
Fakt vás nechápem niektoré, aké handry zo seba robíte.
@aurora33
@1ryba
No mam po 40tke, ale tak necítim sa chvalabohu tak staro aby som nevedela oceniť dobrý spontánny sex. Keď si to aj doma takto plánujete a nič spontánne nerobíte ani sa nečudujem ze je tu toľko tém, že prečo so mnou muž nieje spokojný. Ja nič neľutujem, nemalo to žiadne následky, len pekne spomienky a keď ste to nezažili, ťažko to môžete pochopiť.
@h2 to je tvoj uhol pohľadu. Mala som potom neskor sex s priateľom s ktorým som chodila pol roka a ten nevedel ani ze treba nasadiť kondóm a ako to treba urobiť, keby som bola ako on, tak práve toto by bol náš nezodpovedný prvý sex po pol roku známosti a zaľúbenosti. Zodpovedný ma byt človek stále, pretože nikdy nevieš čo sa môže stať. Za mňa sme to zodpovední sex bol, aj keď sme sa poznali krátko. Aj tu je x tém kde sa pýtajú na tabletku po, alebo ci sa nemohla nakaziť, lebo jej priateľ ju prehovoril ze prerusovana súlož je ok ako antikoncepcia.
@pininka1 jaj tak to sa zase neboj 😀😀😀 nemusis tu zo mňa robiť ženu, ktorá spava s mužom po tme a pozná len misionársku polohu.
Sex si užívam s manželom, ktorého lubim a veľmi dobre poznám a ver mi, zažili sme všeličo. Ide mi len o to, že by som si to nedokázala tak užiť s človekom, ktorého poznám dve hodiny. Ja som v tomto veľmi spokojná priala by som to každej.
@simona20201309 no len sa z toho nepototo... on chcel sex, ona chcela sex, tak si šmykli, ani jeden zjavne nič viac nechce, bolo im dobre, tak sa nepohoršuj ako keby ti zjedli obed, sme ľudia
@ina2405 ak po niečom túžim tak to dostanem proste ma priťahoval urobila som si svoju potrebu a idem ďalej viem ze ak by som sa snnim nevyspala bola by som nervozna a to začo ma považujete mi je úplne suma fuk. Som obyčajná mlada zena ktorá ľúbi sex.
Jasné
@1ryba ze si to uvedomuješ teraz a nie keď si mala 17... A možno keby si častejšie rozmýšľala nie len hlavou, mala by si krajšie dni. Len srandujem, netreba z toho robiť drámu a dievča pranierovat akoby dala každému na počkanie. To ze sa tu alebo aj v bežnom živote ľudia nepriznaju, to neznamená ze sa to nestáva a ze sa to stáva len nezodpovedným.
Keď som čakal posledné dieťa v 40-tke, tak som si pripadal na dieťa už starý. On má 38 rokov a ešte žiadne dieťa? To ho až teraz osvietilo? Ak je podľa teba atraktivny a dobre vyzerajúci, tak si fakt myslíš, že doteraz nemal šťastie na tú "pravú"? 🤔
Mozno rozmýšľa tak isto, kedze ta na normalne rande nepozval a vidite sa iba v praci.
@1ryba a prečo ty mi do nemoty vypisujes matka Tereza co sa jej nikdy nič nestalo, zodpovedná od vrchu po spodok a hlavne po ten spodok. Tu na MK sa stále nájdu takéto bezchybne osoby, ktoré sa celý život správajú ukážkovo, my ostatne bežné žijúce osoby sa nad tým len môžeme pousmiať, pekný den
@pininka1 takze znova: nie nezažila som niečo také, pretože rozmýšľam hlavou a nie pudmi ako nejaké zvieratko. A poznám sa veľmi dobre, takže viem, že by som si to neuzila. Ja potrebujem sex s niekym koho poznám a kto pozná mňa. A na tom nie je nič nudné ani zle. Dokonca na svoj prvý sex spominam absolútne v pohode nemám žiadne traumy ani nič, pretože to nebolo len tak s nejakým okoloidúcim. Ale tebe je to zrejme škoda vysvetľovať. Prajem ti aby si bola minimálne tak spokojná ako ja a aby si nemusela spomínať na jeden úlet, ale aby si si užívala svoju sexualitu neustále.
@aurora33 prečo to takto hrotime, ja ti to neodpisujem v zlom, ja som spokojná, uvádzala som to ako príklad, že sa môže niečo také stať a nemusí to byť negatívne, ja ti neberiem tvoje presvedčenie a ani ta neurazam, len som ukázala iný pohľad na vec. Ale tak to sa tu nikdy neodpusta, to viem už dávno.
@aurora33 ach, no ak ta toto urazilo, tak prepáč. Myslela som to všeobecne ale tak, no.. toto je diskusia a v diskusii nediskutujeme len o tom na čo máme rovnaký názor, ale aj o opačných názororoch, tu sa to ale vždy zvrtne na pálenie čarodejníc ak má náhodou niekto iný názor, tu zbytočne budem očakávať diskusiu.

O akej budúcnosti hovoríš? Veď počkaj na ďalšiu oslavu, opite sa, vysexujte a bude po budúcnosti.