icon

Má zmysel bojovať o neverného manžela?

6. feb 2025

Ahojte, co si myslite, ma zmysel bojovat o manzela?
Manzelmi sme 9r a mame dve male deti, mali sme velku krizu, nedokazali sme so sebou komunikovat, bolo to velmi vyhrotene, hovorili sme si , kto z nas odide, ze musime byt bez seba. A v tejto nasej najvacsej krize som zistila, ze si nasiel frajerku, odisiel. Vraj mu tato zena pomaha prekonavat toto narocne obdobie, vraj s nou ani nespal, ale ak by k tomu doslo, ze sa branit nebude. Viem, ze ona je slobodna, bezdetna, byva s rodicmi. Mna to velmi trapi, lebo mi zalezi na nasej rodine, myslim, ze sme len potrebovali byt urcity cas bez seba. No on je stastny a spokojny. Neviem ci to mam nechat tak alebo bojovat, trva to dva mesiace.
Dakujem

autor
6. feb 2025

V novembri sme mali krizu, v decembri som prisla na to, ze sa s niekym stretava. A doteraz mi vycita, ze keby som bola viac submisivna a viac veci by bolo ,,po jeho,, , ze by neodisiel. Skor ja spatne vidim aky bol a je egoista :(

zelenina1
6. feb 2025

Mame prilis malo informacii na to, aby sme ti povedali nieco rozumne.
"mali sme velku krizu, nedokazali sme so sebou komunikovat, bolo to velmi vyhrotene" - moze pokojne znamenat aj to, ze si sa k nemu spravala jak k hovnu a za celu krizu si mohla ty 🙂 Fakt ze si niekoho nasiel moze byt priamy dosledok tvojho spravania. Potrebujeme jeho verziu.

biba_18
6. feb 2025

takže ty drž hubu a krok a všetko bude dobre? ha ..

ivinkapink
6. feb 2025

Tak v novembri to zaclo a uz v decembri mal frajerku, ten je ale rychly...
Skor on vyvolal krizu a vinu hodil na teba....prasivec

autor
6. feb 2025

@zelenina1 pisala som nad tvojim prispevkom, ze som zila s egoistom a podla neho som bola malo submisivna

zuzanita1609
6. feb 2025

@biba_18 áno, vystihla si to dokonale. 👍 😉 Byť viac submisivna v preklade,keď to povie tento typ chlapa -drž hubu a krok 😁.

lea202
6. feb 2025

Ci ma cenu bojovat o takehoto chlapa? Myslim, ze si vies odpovedat aj sama.

vroni
6. feb 2025

Akože fakt ti napadlo bojovať o "toto"? Ja by som neveru neodpustila, ale v kombinácii s vydieraním, manipuláciou a zvalovanim viny na jednu stranu, by som ho ešte aj hnala palicou. Odpusti sebe, že si s takým strávila toľké roky a zabojuj o vlastnú dôstojnosť.

autor
6. feb 2025

@mercy13 dakujem , velmi dobre sa take pocuva ❤️ ja by som tiez nechcela ostat sama s detmi, len sa uz budem bat niekomu verit :( a po akom dlhom case po rozchode ste sa stretli? A kde ? Ak mozes prezradit 🙂

ibrunova
6. feb 2025

Tu nie je o čo bojovať.

ibrunova
6. feb 2025

Ale na druhej strane sa ti tiež divím, že už rozmýšľaš, ako sa zoznámiš a kedy.

autor
6. feb 2025

@ibrunova ja hovorim do buducna, ze by som nechcela ostat sama, nevravim ani dnes, ani zajtra, nie som ten typ zien

kankam
6. feb 2025

Ja som bola submisivna 20 rokov a nikdy nebolo dost. A tiez som "prezrela" a zistila ze som bola len predmet-reprezenrativna manzelka, co mu zabezpecovala spokojny zivot, a jeho svojska predstava o laske ... Najma k samemu sebe a potom tie "omrvinky" co pustal ked mal naladu ...V kririckych chvilach sa ukaze skutovny charakter ...

kankam
6. feb 2025

Treba sa dat dokopy, byt urcity cas sama, spoznat sa a hlavne odsmutit si a vyliecit sa,aby ste raz nezopakovala tie iste chyby pri vybere partnera ... aj psycholog vam to poradi ... A su rozne knihy kde zistite co cam moze pomoct.
Drzim palce ...

autor
6. feb 2025

@kankam dakujem Vam, to akoby som citala o sebe, ked som nieco robila, vzdy bolo ,,malo,, alebo zle, a keby si viac s mojou mamou vychadzala, keby som mal viac slobody, pritom som nic nezakazovala,..len mi je to nesmierne luto, stale som myslela, ze sa to zlepsi, po rozchode som mala- mam vycitky, ze co keby som robila viac, a skutocne by neodisiel? :( dakujem, vela pocuvam a citam

autor
6. feb 2025

@kankam no ta zdrada v podobe novej partnerky velmi boli, vraj je uz teraz stastnejsi ako bol so mnou

svetlonos
6. feb 2025

nie

romiada
6. feb 2025

Si žena. Nemaš čo bojovat o muža. Bojuj "o seba",aby si Ty bola šťastna či už s nim alebo bez neho. Chlapi vždy bojovali o/pre ženy. Neviem prečo by to malo byť v novom tisícroči inak. Už tobôž by som nebojovala o chlapa ktory sa zbalil hneď k inej.

vikiki29
6. feb 2025

Ty chceš bojovať tak, že budeš držať hubu a krok? To vážne? To nie je bojovanie, ale ponižovanie sa. Nechaj ho tak, jeho bezdetnú frajerku nebude dlho baviť že platí výživné, že trávi čas s deťmi, že komunikuje a rieši veci s tebou. Keď pochopí, že bude stále druhá tak ho kopne do zadku a on príde naspäť sám. Ja by som ho už ale tiež nechcela.

janickacrazy
6. feb 2025

To, že je teraz šťastnejší je absolútne smiešne. Samozrejme, že je šťastný s mladou herečkou, keď jednak spolu nebývajú, čiže chodia len hore dole po kavickach a do kina. Nemusia riešiť žiadne deti, problémy, nedoplatok za elektrinu a podobné veci. Ale veď časom to príde, aj mladá bude raz chcieť dieťa. Príde na psa mráz.

autor
6. feb 2025

@janickacrazy ano, ked som mu povedala, takze dalsie deti s inou, ked mas problem stihat sa venovat svojim dvom? Odpoved: ved ja ani dalsie nechcem , ved nezvladam platit na tieto. Mozno len teraz tak hovori a casom ho ona zlomi na dalsie,...

zanka777
6. feb 2025

Nespal s ňou 😂😂😂😂👍

autor
6. feb 2025

Ano, zahliadla som kondomy v jeho penazenke, vtedy som ho konfrontovala, vraj s nou nespal a ma ich pre prilezitost. Ale to je uz aj tak jedno, len nechapem preco to zapiera, ze s nou spal, ked uz s nami aj tak nie je.

jizanka
6. feb 2025

Zapírá protože to chce hodit na tebe, že odešel kvůli tobě....a ne proto, že někoho našel a spí s ní.....

zanka777
6. feb 2025

Lebo aj keby si ich pristihla pri "čine" tak bude zapierat proste to sú chlapi zbebelci

sense
6. feb 2025

Nebojovali by som obzvlášť ak má kondómy v peňaženke pre prilezitost

lucia11kob
6. feb 2025

Nebojuj oňho, taký chlap ti za to nestojí.. dáš sa dokopy, chce to len čas 🥰 všetko prebolí...

misiak7777
6. feb 2025

@autorka aj ty si mu hovorila že máte byt bez seba? Spravil to..

misiak7777
6. feb 2025

@huxy ja by som nebojovala o partnera, ktorý mi hovorí nech ideme od seba.. nech sa páči 🙂🙂🙂

dusand96
6. feb 2025

Ahoj presne takéto niečo takmer identické máme so ženou za sebou, tiež to isté obdobie minulý rok, akurát že toto celé čo robí tvoj manžel robila moja žena, tiež máme dve deti, našťastie to všetko dobre dopadlo, proste som zatlačil na pílu a keby bolo treba rozmlatim papuľu dotyčnému, teraz je všetko ešte krajšie ako predtým aj keď človek nikdy nevie čo ho ešte čaká, teraz 31.1. sme spolu 10.r, prajem veľa šťastia nech to dopadne dobre, určite by som bojoval do poslednej chvíle v každom smere na maximum ako viem. Držím palce.