icon

Má zmysel bojovať o neverného manžela?

6. feb 2025

Ahojte, co si myslite, ma zmysel bojovat o manzela?
Manzelmi sme 9r a mame dve male deti, mali sme velku krizu, nedokazali sme so sebou komunikovat, bolo to velmi vyhrotene, hovorili sme si , kto z nas odide, ze musime byt bez seba. A v tejto nasej najvacsej krize som zistila, ze si nasiel frajerku, odisiel. Vraj mu tato zena pomaha prekonavat toto narocne obdobie, vraj s nou ani nespal, ale ak by k tomu doslo, ze sa branit nebude. Viem, ze ona je slobodna, bezdetna, byva s rodicmi. Mna to velmi trapi, lebo mi zalezi na nasej rodine, myslim, ze sme len potrebovali byt urcity cas bez seba. No on je stastny a spokojny. Neviem ci to mam nechat tak alebo bojovat, trva to dva mesiace.
Dakujem

Strana
z5
anajka266
6. feb 2025

Nebojuj, on sa sám vráti. A už bude len na tebe, či ho vezmeš naspäť.

huxy
6. feb 2025

Ja by som nebojovala o muža, ktorý si našiel frajerku. A očividne on záujem o teba a vašu rodinu už nemá

minenkaa
6. feb 2025

Preco a ako bojovat,on je spokojny,teraz si na rade ty

pribinak
6. feb 2025

Nebojovala by som a už by sa ani nemohol ku mne vrátiť
Nechcela by som ho

7miriam77
6. feb 2025

Prečo by si sa mala ponižovať? Veď on si už vybral a píšeš že je šťastný. Tak ho nechaj a ty si začni zariadovat svoj život

tanyan
6. feb 2025

Čo sa stalo s krízou a jej príčinami? Zbytočne budeš "bojovať," ak sa nič nezmenilo alebo je teraz pokoj len preto, že nie ste spolu. Možno potrebujete čas od seba, aby ste dozreli a vyriešili problémy, ktoré Váš vzťah dostali do tohto stavu.
Najskôr musíte byť obaja opäť zrelí na nový spoločný vzťah, lebo do toho pôvodného sa vrátiť nedá a ani to nechcete.

autor
6. feb 2025

Bojovat preto, lebo si stale (asi naivne) myslim, ze ona je jeho iba rozptylenim. Ze 11r vymaze a hned vhupne do dalsieho vztahu. Ako to je vobec mozne?

h2
6. feb 2025

Nebojuj, nevyhráš. A ak aj áno, budeš to mať "na tanieri", že on obetoval svoje šťastie pre rodinu a máš byť rada, že vôbec bol ochotný sa vrátiť.

huxy
6. feb 2025

A ty stojíš o chlapa, ktorý je toto schopný spraviť? Akú by si mala istotu, ak by sa k tebe vrátil, že by to povedzme nespravil znovu? Nechcela by som takého.

colsami
6. feb 2025

On pride nazad, ked dievcatu zacne prekazat prat jeho trenky a starat sa onho, navyse ak je sama zvyknuta na fullservis od rodiny. Pride Ti nazad. Vtedy, ked ho ona kopne do zadku (nebodaj si bude bravat vase deti a travit s nimi cas) a ked mu neostane nic ine, len Ty. Otazne je, ci to takto chces.
A nieee urcite spolu nic nemali, preto za nou odisiel.

zuzubb007
6. feb 2025

Bojovať si robíš prdel? On má frajerku, tak túto etapu života by som uzatvorila ešte dnes, aj keby nemal frajerku už len to, že skáče na druhú je jasná odpoveď, a určite nič nerobia ale hrávajú karty bože preber sa žena

nevenka
6. feb 2025

No...tento chlap by sa uz nemohol ukazat v nasej spolocnej domacnosti, nech si ide ku nej k rodicom, na hanbu. Nevarila, neprala by som mu, rozhodol sa skoncit vtedy, ked si nasiel frajerku.
Maminkina sesternica ale zazila, ze chlap, ked uz aj vnucata mali, tak sa zblaznil a odisiel na druhy koniec republiky za mladou s 2 malymi detmi. Pomohol jej vychovat deti a potom ho odkopla. Vratil sa naspat k byvalej manzelke (maminkinej sesternici), najprv len byvali vedla seba, mali taky vacsi dom a nakoniec sa naspat zosobasili, odpustila mu. Toto neviem, ci by som zvladla.
Moj muz ho videl prvy raz teraz na Vianoce, boli na navsteve a aj my sme boli u nasich a ze aki sympaticki ludia. A ked som mu toto povedala, tak nechapal, ze uff...

viestta
6. feb 2025

Ako je to mozne? Lebo ten vas vztah nefungoval. Na vztah treba dvoch. Dvoch, ktori ho chcu. Ak jeden nechce, ten druhy sa moze aj pokrajat nebude to vztah ale len zlepenec. Nefunkcny zlepenec dvoch ludi, ktori su spolu z roznych dovodov, ale vztah nemaju.

lubina
6. feb 2025

a vie mlada a slobodna zena, ze on ma manzelku a dve male deti? Ak nie, urcite by som jej to oznamila a ze sa bude musiet o deti aj starat...nebojovala by som o muza, ale urcite by som bojovala aspon o peniaze pre deti, aby to nemal take lahke, zahodit predosly zivot za seba a ty sa mas starat...on si zacne len uzivat jeho "novy" zivot....joj takyto chlapi!!

mercy13
6. feb 2025

Vies co ti poviem 🙂 v oktobri minuleho roku ma nechal moj manzel, 14r spolu, 2 male deti, vysral sa na nas, uzival si s kolegynou... Ano, bola som aj ja mimo, a bojovala som o neho... Potom som prestala... Teraz sa pokusa o navrat, avsak zbytocne, otvorili sa mi oci, a ani neviem, ako som mohla vydrzat 14r s nim zit.... Je mi bez neho lepsie... A vies co? Teraz randim s chlapom, ktory mu nesiaha ani po clenky... Neverila som, ze zazijem lasku este raz, a ze si najdem s malymi detmi chlapa... Som stastna, a ak by som mohla poradit kazdej podvedenej zene, zacnite novy zivot, oplati sa 🙂

jankaryan
6. feb 2025

Nie zaslúžite si lepšieho partnera ....toto rieši moja kolegyňa tiež on ju podviedol 3 krát vždy sa vrátil k nej ale k čomu to bolo dobré? Aj tak ju podvádza títo dnešný chlapi nestoja za nič česť výnimkám..držím palce....

autor
6. feb 2025

@mercy13 wau, dakujem za takuto pre mna pozitivnu skusenost, ja si uz pridem ,,odpisana,, :((

lenkakravcova
6. feb 2025

A ako chceš o neho bojovať?
Ak si bola dobrá manželka, nemáš čo riešiť, a ak zlá tak ťa nebude chcieť už aj tak keď si dokázal nájsť náhradu na "prekonanie strastí".
Ako.. ty sa môžeš zlepšiť vo veľa ohľadoch. Ale na neho sa neviaž. Ak by sa chcel vrátiť, musel by chcieť. Z toho čo píšeš to tak neznie.

mercy13
6. feb 2025

Bude to dobre, neboj sa. 🙂 Ani ja som neverila.. a vies kedy to pride? Ked to najmenej ocakavas... Ja som vyhlasila, ze ziadneho chlapa nechcem, chcem byt sama, zameriavat sa hlavne na seba... Ale prisiel v najneocakavenejsom momente, a to bolo spojenie ako vo filmoch, z oboch stran velmi silne, este ani teraz sa mi nechce verit 🙂

janickacrazy
6. feb 2025

@mercy13 teším sa, konečne nejaký pozitívny príklad, super 👍

terezka1947
6. feb 2025

O čo chces bojovať?o chlapa,čo si našiel inú?
Ty si nezaslúžis,aby bojoval o teba a svoju rodinu?či máš pocit,že si práve ty ten dôvod,prečo odišiel,prečo to nefungovalo a teraz máš výčitky svedomia?,lebo pokiaľ áno,už je asi tiež neskoro....

autor
6. feb 2025

@terezka1947 nie , vo vztahu su vzdy dvaja na chyby

stanulienkat
6. feb 2025

Pises, ze nechces zahodit 11 rokov manzelstva. Ale 11 rokov je nic oproti dalsim 40 co ta cakaju s nespolahlivym muzom. Nebojuj. A bojis, ze on tie roky hodi za hlavu? Ano, hodi. Chlapi su taki.

lenkakravcova
6. feb 2025

Keď píšeš, že dvaja sú vo vzťahu na chyby, čo tým myslíš?
Urobila si ty niečo také, prečo odišiel? Alebo si sa dlhodobo správala zle?
(znieš ako keby si si niečo vyčítala) Skús to pomenovať, priamo popísať.

jaond19
6. feb 2025

Nie. Prekonavat krizu mohol s psychologickou. On rozmyslal bimbasom, tak zvolil frajerku. Neexistuje nic, cim by som zmenila nazor. Ty si to tiez neisla riesit cudzim chlapom. Za tych 11 rokov mu akurat tak podakuj. Dalsie roky maximalne priatelia kvoli detom.

mandzula
6. feb 2025

Mna by zaujimalo, ako sa o takeho chlapa akoze bojuje. Napiste mi to niektora, lebo ja nemam predstavu.
A, mimochodom, spoliehat sa, ze dolezie, ked sa mu mlada zunuje, je casto len mokry sen ohrdnutych zien.

kafedame
6. feb 2025

Dosť rýchlo si našiel frajerku..
Či ju už nemal aj pred tým...

terezka1947
6. feb 2025

@autorka nesúhlasím,že vo vzťahu sú vždy dvaja na chyby.
Čím som staršia a vidím,čo sa deje okolo,niekedy vo vzťahu môže byť na vine iba jeden.
Ak ty tuzis zabojovať,možno si uvedomujes,o čo si prišla s uvedomujes si práve tu chybu u seba.
Inak nerozumiem,prečo by že a bojovala o muža,čo si hneď nájde frajerku a ešte sa s ňou aj cíti šťastný 🤷

pokojvdusi9
6. feb 2025

Ja vzdy obdivujem zeny co odpustia neveru / to ze s nou nic nemal tak to je iny rozpravkar/Obdivujem ich preto ze aspon ja som typ ze keby meskal co len 10 minut uz by som mala pochybnosti A zasa cely zivot byt ticho a vediet ze ma sklamal...nie toto pre mna nie je.

timea301196
6. feb 2025

No nezažila som to ale poviem ti jedno.. neponizila by som sa a nebojoval by som... Tak isto by som mu to neodpustila. Nejak rýchlo si našiel niekoho nie?

Strana
z5