icon

Má zmysel bojovať o neverného manžela?

6. feb 2025

Ahojte, co si myslite, ma zmysel bojovat o manzela?
Manzelmi sme 9r a mame dve male deti, mali sme velku krizu, nedokazali sme so sebou komunikovat, bolo to velmi vyhrotene, hovorili sme si , kto z nas odide, ze musime byt bez seba. A v tejto nasej najvacsej krize som zistila, ze si nasiel frajerku, odisiel. Vraj mu tato zena pomaha prekonavat toto narocne obdobie, vraj s nou ani nespal, ale ak by k tomu doslo, ze sa branit nebude. Viem, ze ona je slobodna, bezdetna, byva s rodicmi. Mna to velmi trapi, lebo mi zalezi na nasej rodine, myslim, ze sme len potrebovali byt urcity cas bez seba. No on je stastny a spokojny. Neviem ci to mam nechat tak alebo bojovat, trva to dva mesiace.
Dakujem

autor
6. feb 2025

@dusand96 dakujem ti velmi za skusenost, len moj manzel ma v hlave uz druhu zenu, na mna sa uz ani nepozrie, este mi hovoril, aky by bol rad , aby som aj ja niekoho mala, a mam mu dopriat a bude mi dopriate,.. :(
Tiez klobuk dole pred tebou, ze si tu neveru prekusol.
Ja som este v stadiu, ze by som dala sancu, len on ju ani nechce, lebo ma uz novy zivot.

dusand96
6. feb 2025

Úplne ťa chápem to isté sme mali do bodky čo píšeš, ani nespavala pri mne už potom. Ale veľká láska hory prenáša, držím palce veľmi moc. Áno každý okolo mňa má obdivuje aj vlastný brat.

margotka17
6. feb 2025

Ja som vždy za zachovanie rodiny. Rodičia majú byť spolu, aby deti vyrastali v kompletnej rodine. Ak je šťastný, nech teda vezme deti na víkendy k sebe, nech si nová milenka zvyká na všetko, čo to obnáša, čiže aj starostlivosť o jeho deti, veď sú súčasť jeho rodiny. Myslím si, že ak býva s rodičmi, hneď by ho plasili domov s deťmi k žene. Hneď uvidíš, aká je ich láska veľká. Ty budeš mať voľný víkend pre seba, môžeš ísť ku kozmetické, kadernícke, na ☕🍰 s kamoškami a oddychovať.

autor
6. feb 2025

@dusand96 dakujem moc, este sa spytam , ak mozem, ako si to zachranil?

huxy
7. feb 2025

@dusand96 sorry, ale tak veľká láska, že ťa žena podvádzala 🤦‍♀️

huxy
7. feb 2025

@misiak7777 si to ty Jano??? 😄

Lebo inak vôbec nerozumiem komentáru pre mňa

misiak7777
7. feb 2025

@huxy pozrela som sa dole, a som stále žena 😃😃
Tak vieš, keď jeden druhému stále hovorí nech idú od seba, tak to často vedie k tomu, že ten jeden fakt odíde 🙂🙂
Keby tebe partner stále hovoril že máte ísť od seba, ostala by si?

autor
7. feb 2025

@misiak7777 ano, lebo niekedy pauza obom pomoze

huxy
7. feb 2025

@misiak7777 prepáč, myslela som že na niečo narážaš

enmery
7. feb 2025

Autorka. Spomínaš si na vaše začiatky a zoznámenie? Chemické procesy v mozgu a zamilovanie. Tiež si bola tá naj. Preto si Ťa vzal. Ty si netráp tým, že on je šťastný s inou, lebo Ty si niečo horšie. Nie. Nie si horšia. S tou inou ešte nezažil konflikt, vážny problém. Ako hovorí môj kamoš, každá zamilovanosť sa končí spoločným hajzlom a riešením nie kam ideme na večeru, ale kto sa bude učiť s deťmi a vygruntuje kúpeľňu. Láska. To je niečo úplne iné. Aj s ňou ten ošiaľ opadne. A keďže ma takéto sprosté reči o robení šťastným inou, je ako na drogách. Skutočná láska je o niečom inom ako o pobláznení.

arasidka123
7. feb 2025

Keď raz podvedie...bude to robiť stále.

dusand96
7. feb 2025

@huxy nie že úplne podvádzala nedošlo k niečomu vážnemu našťastie ale zašlo by to tam časom určite proste len som tomu zabránil celému, prosto treba bojovať o lásku celý život a riešiť všetko vždy spolu a okoreňovať si vzťah a hlavne nebrať jeden druhého ako samozrejmosť nesmie vzťah zájsť do stereotypov proste

ollynka
7. feb 2025

Za manželskú poradňu sa platí? Alebo je to hradené štátom?

dusand96
Autor odpoveď zmazal
nelka93
7. feb 2025

Akože pre akú príležitosť nosil so sebou kondómy v peňaženke? To čakal, že keď mu ty nedas tak si to rozdá s inou? Ale chlapec má charakter a mysli na ochranu🤣 bože to je idiot. Kašli na neho bude ti lepšie bez, nebojuj, ukáž mu o co prišiel.

martul
7. feb 2025

Bojovať o kurevnníka, to vážne?! Ešte ho privítaj s kyticou a ospravedlnením, no a potom šup ďalšie dieťa ako znak udobrenia.
Ach žena, štipku sebaúcty nenájdeš v sebe?

autor
7. feb 2025

@nelka93 pisala som , ze pocas nasej krizy si nasiel frajerku, ktora mu pomaha sa ponad to preniest, tak prilezitost s nou, aj ked neverim, ze este s nou nespal

autor
7. feb 2025

@martul ano, bojujem , aby som sa citila lepsie, no aj tak mi je to vsetko luto :(

misiak7777
7. feb 2025

@autorka akože ja fakt nechápem čo ľudia očakávajú od "pauzy" buď sa snažíte riešiť krízu alebo sa vzťah rozpadne. Ak by problémy môj partner riešil kecami, nech ideme od seba, tak idem.

ankare
7. feb 2025

A o čo chceš bojovať? On sa už rozhodol. Nechaj ho. Veď on si sám natrieska hubu. Bez neho Ti bude lepšie. Držím palce!

huxy
7. feb 2025

@dusand96 nikdy netreba brať partnera ako samozrejmosť, o vzťah sa treba starať, ale obaja sa majú snažiť. Nie len jeden a bojovať, keď ten druhý už pozerá po niečom inom 🤷🏼‍♀️

martul
7. feb 2025

Budeš sa cítiť lepšie, keď sa vráti a všetko trápenie bude pokračovať?! Že si medzitým pchal vtáka kade tade ti vôbec nevadí?!

jesenzima
7. feb 2025

Mne keby takto odišiel chlap, a potom sa chcel vrátiť, tak by som ho akurát tak 💩

Akože on si ide vyliečiť choré srdce k inej žene a potom sa spokojný vráti domov,áno? A ja ako taká pizda, budem čakať na chudacika ... Určite nie. .. nikdy nikdy nikdy 🤢

jesenzima
7. feb 2025

.. a kondómy má pre príležitosť? Aku? Že ťa niekde akože náhodou podvedie, áno? Len tak, lebo príležitosť. Bože to je debil ..a ty si hlúpa, prepáč ..

erikab82
7. feb 2025

Ja by som bola šťastná a vďačná, že ma opustil. Ako sorry, ale že máš byť submisívna????? To by sa u mňa nedočkal. Keď sa bude chcieť vrátiť, tak mu povedz, že ťa váš rozchod veľmi posilniť a teda už nebudeš furt len držať hubu.

vikiki29
7. feb 2025

@erikab82 prečítaj si jej odpovede. Ona na neho zúfalo čaká, aby sa mohla podriadiť. A pri ďalšej kríze si pánko pôjde vytriasť gule k ďalšej a ona bude znova zúfalo čakať kým sa vráti. Komu niet rady, tomu niet pomoci 🤷‍♀️

lentilka78
7. feb 2025

@autorka nehnevaj sa na mňa, ale o co chceš bojovať? O neverneho muža, ktorý si našiel inú? Akým spôsobom chceš bojovať, keď je zjavné, že je zaľúbený? Nech si žije, ako sa rozhodol, ale deti by som mu dávala pravidelne, nech sa stará aj jeho nová, aby vedela, čo to všetko obnasa, nájsť si chlapa s deťmi. Toto by som mu nechala vyzrat, veď ste obaja rodicia, tak nech sa stará rovným dielom.
Skôr by si si mala uvedomiť, že toto je tvoja veľká šanca sa od neho odstrihnúť a ešte byť v budúcnosti šťastná s tým správnym mužom. V tomto vzťahu, by už ani jeden z vás nebol skutočne šťastný.
Ja si neviem predstaviť, že y si môj muž našiel milenku, do ktorej by sa zaľúbil, bol by s nou šťastný, nakoniec by sa rozhodol ostať so mnou a ja by som hjo zobrala naspäť a ešte by som aj bola šťastná a vyrovnaná s tym, že také pocity prežíval s inou ženou.

A baby, prosím Vás, nepíšte jej také názory, ako sa k nej ešte priplazi s prosikom, keď sa nasýti mladej,to nie je žiadna istota, skôr také klišé. Len zbytočne ju to môže udržiavať v nádeji, že všetko sa dá do poriadku raz.

janickacrazy
7. feb 2025

@lentilka78 určite to nie je len také klišé, je to úplne normálne a stáva sa to pomerne často, samozrejme nie vždy. Niekedy sú tie vzťahy už tak zamotané, že návrat nie možný. Poznám prípad, kedy odišla žena od muža kvoli inému. Jej muž si neskôr našiel novú partnerku. Jeho žena sa potom k nemu aj chcela vrátiť, ale zistila, že je tehotná s tým novým mužom, takže nakoniec z toho nič nebolo.

lentilka78
7. feb 2025

@janickacrazy ja som to myslela tak, že mnohé sa tvária, že to je istota, že raz ju bude prosiť. Jasne je veľa takých prípadov, ale žiadna istota to nie je. A zbytočne jej to môže dávať plane nádeje a bude ešte viac sklamaná.

Ja poznám prípad, kedy sa chcel muž vrátiť, aj sa na chvíľu vrátil, chcel hlavne kvôli deťom zachrániť vzťah, ale tak psychicky aj fyzicky upadol, z toho ze nebol šťastný, až z toho nakoniec nič nebolo a aj tak sa rozviedli. A tiež jeho manželke mnohí opakovali, ako sa nabazi mladej slobodnej a vráti sa a utrasie sa to, ona tomu naozaj verila, trápila sa, schudla, a keď sa aj vrátil nachvilu tak sa trápili obaja.

janickacrazy
7. feb 2025

@lentilka78 tak samozrejme, istota nikdy nie je, že ten vzťah vydrží, alebo nie. U nás v rodine sme mali aj taký prípad, že muž odišiel k milenke, rozviedli sa a po 20 rokoch sa vrátil k žene, lebo milenka ho odkopla. Tá ho prijala, už boli po 60-tke, takže to nejak extra neriešila. Žili si celkom spokojne potom.