icon

Má zmysel bojovať o neverného manžela?

6. feb 2025

Ahojte, co si myslite, ma zmysel bojovat o manzela?
Manzelmi sme 9r a mame dve male deti, mali sme velku krizu, nedokazali sme so sebou komunikovat, bolo to velmi vyhrotene, hovorili sme si , kto z nas odide, ze musime byt bez seba. A v tejto nasej najvacsej krize som zistila, ze si nasiel frajerku, odisiel. Vraj mu tato zena pomaha prekonavat toto narocne obdobie, vraj s nou ani nespal, ale ak by k tomu doslo, ze sa branit nebude. Viem, ze ona je slobodna, bezdetna, byva s rodicmi. Mna to velmi trapi, lebo mi zalezi na nasej rodine, myslim, ze sme len potrebovali byt urcity cas bez seba. No on je stastny a spokojny. Neviem ci to mam nechat tak alebo bojovat, trva to dva mesiace.
Dakujem

Strana
z5
mikadooo
10. feb 2025

Juj moja, tam ešte tie detičky mu treba pribaliť na týždeň - týždeň u teba, týždeň u neho s frajerkou, nech si to slečna radšej vyskúša "dopredu", nech vie do čoho ide... Že to nie je len o tom, že má pána božského, sú tu aj určité záväzky... 🤷 A pán božský nech ukáže aký je "otecko" a ako "má čas" na deti pred slečnou... Či toto už k jeho novému životu zrazu nepatrí, deti tí s láskou necháva a máš si k nim "nájsť niekoho iného"? To sa mu dobre hovorí, keď si takto odcupkal od dvoch neplnoletých drobčiat do nového života...

martin96321
10. feb 2025

@zanka777 Preco si muslis,ze kazdy rozmysla ako Ty? Preco mas pocit,ze niekto nemoze priat druhemu stastie? Ja som to byvalej zene prial a prajem stale. Cudujem sa ze si nenasla niekoho s kym by zila. Ja osobne by som bol rad keby bola stastna s niekym. Keby niekoho mala,nemal by som problem ho ani na kofolu pozvat.

zanka777
10. feb 2025

@martin96321 priať žene šťastie pri inom je jedna vec.... Priať jej šťastie keď ju podvádza nie je s ňou ešte rozvedený , chodí sa tam najesť a voľné chvíle trávi s milenkou atď atď je už úplne iná situácia... A každý chlap (alebo česť výnimkám) 99% chlapov ma dosť veľké ego na to aby také niečo prekusol len tak.

tim23
10. feb 2025

Joj to je hrdina chlap. Cíti sa byť na koni, vraví že je šťastný, vyzerá spokojne a ešte tebe povie aby si si niekoho našla? Poviem ti, mala som kedysi piateľa, nechal ma. Mne sa zrútil svet, nevedela som čo robiť bez neho.. A tak som mu stále písala, prosila o druhú šancu 🤦 on ma ignoroval a keď aj odpísal tak vždy že mám odpustiť ale jemu je takto lepšie. On chodil po párty s kamarátmi a ja som doma plakala sama.. Po 2 mesiacoch som sa dala dokopy, vyrazila s kamošmi von a ten dekel keď uvidel že sa bavím, som šťastná začal vypisovať on mne že urobil chybu keď ma nechal 😁 ja som si to taaak vychutnávala.. Prosil sa mi... A presne tento môj mi pripomenul tvojho muža.. Prišlo poblúznenie ale to raz prejde a uvedomí si čo stratil.. Ty sa hlavne daj dokopy a vykašli sa na takého muža.. Niekedy sa oplatí bojovať (áno aj žena o muža) ale toto nieje ten prípad.. Daj sa dokopy, buď šťastná a uvidíš čo bude ďalej.. Ale ja si myslím že ten ešte dolezie

kamatopo
10. feb 2025

No chcela by som ho vidieť či bude taký prajny, keď si naozaj niekoho nájdeš🤣. Teraz si chce zakryť svoj úlet nech není len on škaredy,ale pritom vie, že ty nehupsnes do ďalšieho vzťahu, lebo si stale na ňom naviazaná. Mne by takýto chudák nestal za myšlienku a nie aby som nad ním plakala či prosila aby sa vrátil🤦. Chlap čo odíde od rodiny, nájde si hneď druhu a nezaujímajú ho deti je jeden,, ubožiak,,. Nech si ho ta druha nechá, nech mu robí butlavu vŕbu. Veď ono je to teraz také pekne byť niekomu oporou, len či im to vydrží, keď prídu všedné dní. O takéhoto chlapa sa veru neoprie ani ona a ty maj trošku sebaucty a zabuchni pred ním dvere, ktoré už viac neotvorí... A viem co píšem, som s niečím podobným rozvedená 18 rokov 😉

martin96321
10. feb 2025

@zanka777 Pozri......nevies zhoka nic koli comu sa rozisli,koli comu mali velku krizu lebo tu o tom nic nenapisala. Z vlastnej skusenosti viem a bol som si toho vedomy,ze nikto sa nebude pytat preco odisiel,koli comu odusiel v com bol problem.......kazdy len ukaze prstom.........chuj co sa vysral na zenu a deti.......platil som poctivo na deti a viac nez som mal. Kupoval som im oblecenie aj led som nemusel pomimo vyzivneho,platil im vylety a skoly v prirode.......zakazdym ked som s nimi bol a odchadzal som mal vycitky,ze ich znova opustam........ Nieje kazdy kurevnik,hajzel nezodpovedny , treba sa obcas aj opytat na to co tam bolo........

huxy
10. feb 2025

@martin96321 na čo sa pýtať, prečo ku...vník odišiel? 🤔

martin96321
10. feb 2025

@huxy Ako vies ze je kurevnik? Navrava Ti to zenska intuicia?

huxy
10. feb 2025

@martin96321 pre mňa ženatý chlap čo chodí za milenkou, je kurevník 🤷🏼‍♀️

martin96321
10. feb 2025

@huxy Nenapadla Ti otazka,cim ho nahnala inej do narucia? Hasteriva povaha, odmietanie sexu, nezhody v rodine...........preco mali krizu? Koli chlebu vo vajicku zrejme nie.......

martin96321
10. feb 2025

@huxy Podla mna zenaty chlap,alebo vydata zena pokial ma doma problem so sexom ani yeoreticky ani prakticky neverny byt nemoze......

zanka777
10. feb 2025

@martin96321 ale samozrejme ale tak najprv ukončím vzťah ktorý nefunguje a potom si žijem iný život s inou... A nie že ona zistí že keď majú krízu on si už našiel niekoho kto mu uzdravuje zlomené srdce 😏to je rozdiel .. a veľký rozdiel.

huxy
10. feb 2025

@martin96321 tak ty si asi tiez jeden z tých, čo namiesto riešenia problémov doma, utekajú za inou. Tu nie je potom o čom debatovať.

Pri sobáši sľubuješ vernosť. Čiže keď podvádzaš, si neverný

stanulienkat
10. feb 2025

@martin96321 vlastná manželka ho nahnala do náručia inej?? Toto nemyslíš vážne?? Keď je taký geroj, tak sa mal najprv rozviesť a potom sa mal kurviť. A keď je taký šťastný-prešťastný a je aj dobrý otec, tak si tie deti má brávať k sebe, nech sa aj milenka postará o jeho deti. Nielen o jeho gule. To už nie je také romantické že?
Píšes, že si deťom platil výlety, školy v prírode, handry... to si akože vykompenzoval to, že si sa vysral na ich matku a na rodinu? Koľko mesiacov v roku si ich mal vkuse u seba? Na koľko dovoleniek si ich zobral so svojou milenkou? A koľko Očriek si vyčerpal, keď boli choré? Koľkokrát si s nimi bol u lekára? Koľkokrát si s nimi riešil úlohy?? Alebo si poslal 200 eur a bolo vybavené? A vsetko si odsrala ex?

sofia1979
10. feb 2025

A teda, že mu ani deti nechýbajú? Je to sebec, ale zase nežijem s vami neviem čo všetko sa medzi vami udialo. No isto by som oňho nebojovala ak on o vás vôbec nejaví záujem. Divím sa tej žene, že spí zo ženatým a dokonca s deťmi mužom, žiadna hanba nič smutné. Kopla by som ho nech ide podaj žiadosť o rozvod.

martin96321
10. feb 2025

@stanulienkat Kolkokrat sa zena sprava ako pridrbana,kolkokrat sa odmieta bavit s muzom o tom co ho serie? Kolkokrat ked k niecomu takemu dojde poviete zene ze bola rovnako matkou ako on otcom a mala sa rovnako snazit? Byvalej ostal byt,nechcel som od nej ani korunu. Mala vsetko co potrebovala,nemala nikdy s nicim problem,stacilo zit normalne.......nestacilo.....Priznala si to az po rokoch. Nepotreboval som si nic kompenzovat na detoch,vedel som,ze som urobil vsetko pre to aby to fungovalo. Deti dostali co potrebovali koli tomu,ze su to moje deti,nech sa uz stalo medzi rodicmi cokolvek.......Dodnes s nimi dobre vychadzam aj s byvalou. Takze kydat len na muza je kuuuuuuua jednoduche. Kolko je zien co si same znicia rodiny? A ak tu spominate ze prisahali vernost a oddanost.....plati to rovnako pre zeny ako pre muzov. Ci moze ju tyrat,mlatit,psychicky stresovat,alebo ona jeho? To bude v poriadku,len nech si nevrzne inde? Kazdy spi tak ako si ustelie

martin96321
10. feb 2025

A len tak pre zaujimavost.......padla niekolkokrat otazka,koli comu mali krizu a zacalo to.........ani raz odpoved.......

stanulienkat
10. feb 2025

@martin96321 plne s tebou suhlasim, ze casto zadrbava aj zenam. Ale na vzťahu treba dlhodobo pracovať. Vlastne cely zivot. To, že zabezpečíš rodinu častokrát nestačí. Treba venovať čas, lásku, starostlivosť, pozornosť a samozrejme musi fungovat aj sex. Samozrejme na tom majú pracovať obidvaja partneri. A keď niečo nefunguje, treba sa dlhodobo snažiť opraviť to, poradňa a keď je dlhá kríza a vidieť, že to nikam nespeje, tak rozchod. A potom ďalší vzťah. Nový vzťah počas starého vzťahu by sa nemal vôbec riešiť. Je to bezcharakternosť.
Inak ak si tu precitas diskusie, tak drviva vztahov je zalozena, ze muz sa absolutne nepodiela na domacnosti a starostlivosti o deti. Nemaju ponatie ake je to vycerpavajuce a vecer sa cuduju, ze mu zena neposkytne horuci sex. No lebo je vyflusnuta. Chlap si mysli, ze cela jeho uloha spociva v chodeni do prace. Ale ta zena ma sichtu aj v praci, aj doma. A potom znudeny pan hlada rozptylenie inde.
Chvalabohu, ze ja take veci riesit nemusim. Muz ma vie dokonale zastupit v comkolvek, ja potom nie som unavena ako otrok a tak moze byt aj sex.🙂

martin96321
10. feb 2025

@stanulienkat Uplne s Tebou suhlasim. Ale si zena,rozpravas sa so zenami nevidis pohlad muza........ kolkokrat ste povedali muzovi radsej to urobim sama? Kolkokrat ste nechali muza nech to spravi po svojom? To ze to robi inak,neznamena ze horsie. Robim mimon sr. Cely rok si varim,periem,upratujem sam........v pohode....teda pokial nepridem domov........lebo zena ma pocit,ze pracka je umela inteligencia, hodi veci do pracky,zapne ju a ked doperie ja to vyvesim.....ale ona prala dnes a dvakrat......ona asi podlahu masiruje, lebo ona najprv zapina na plienke lavu stranu..........naco sa tvarit,ze bezomna sa svet zruti? A potom pindat aka som unavena,nic si mi nepomohol..........Nemam s tym problem ze doma robim,ze uvarim,rad sa staram o svoje dieta. Naco si natrepat nezmyselne vela veci na hlavu....lebo sa rozhodla vo stvrtok,ze dnes musi byť byt na kompletku vypucovany.......zajtra uz konci svet? A ked chces vyriesit nejaky problem a len pocujes,ze somariny riesis.........

martin96321
10. feb 2025

@stanulienkat Niekde na tej ceste a sebaobetovani asi zabudla,ze ja som si bral za zenu dievca ktore som lubil,nie svoju matku........mama mi vyprala,navarila,dala peniaze ked som isiel s kamaratmi niekam.........a bez toho aby nieco vycitala........lenze ja dalsiu mamu nechcem

stanulienkat
11. feb 2025

@martin96321 s tym suhlasi.

Ani nevieme, co autorka posledne mesiace riesila s muzom. Ani ako. Toto je len dosledok. Ale forma akou jej to muz podal, tiez nie je najstastnejsia. On vysmiaty, spokojny, stastny ...a po nom potopa. Trochu uctu by nezaskodilo. Ani z jednej strany.

martin96321
11. feb 2025

@stanulienkat Z mojej skusenosti.....ani vysmiaty ani spokojny ani stastny......Ale inac mas pravdu. Ak neriesili problem ked vznikal,teraz su uz len divakmi a cumia co sa to robi

vierockamatkova
11. feb 2025

Nebojuj...zatvor za ním dvere a sustred sama seba ak ťa raz podviedol spraví to znovu lebo bude mať istotu že mu odpustila..neverníkov žiadnu šancu netreba dať ale treba si spraviť láskavosť a prenechať ho milenke..a k tým ženám čo sú v pozícii milenkyeno hold tam sa karma už postara

eliska13
11. feb 2025

Keď ho mesačná kríza po 11r dohnala hneď k milenke nie je o co stat.Neviem načo s ním komunikujes o jeho vzťahu, že ty si máš niekoho nájsť atď...iba si ublizujes.Chlapi si vedia veľmi rýchlo niekoho nájsť a nie sú tak emocni ako ženy a radi odsunu deti na druhú koľaj kvôli frajerke..
Ty sa nepros a komunikuj čo najmenej.Ma peniaze....ale aj dlhy či nie?Predá sa dom a čo mu zostane?Teraz je zamilovaný má zastrete myslenie.Nie o tohto by som nebojovala

maminkadeticiek
11. feb 2025

Odrazu ti zalezi na rodine???

Strana
z5