icon

Má zmysel naťahovať sa o peniaze vo vzťahu?

martinaa354an
29. sep 2024

Mám na vás otázku... Som muž 53 rokov. Mal som priateľku, veľmi som ju mal rád . Mala, má, 43 rokov. Neriešil som nikdy peniaze, posledný mesiac som jej dal niekoľko 100 eur na ženské procedúry. Na poslednom stretnutí som potreboval hotovosť, tak som jej kúpil niečo v podobnej cene , išlo o sedem eur. Stalo to 10 eur, s tým, že som jej povedal, že potrebujem tých 7eur. Dala mi 5 a ďalšie už boli problém.. bolo to trochu zamotané, a fakty boli takéto. Veľmi ma to nahnevalo, že sa tu naťahuje somnou o 2 eurá, napisal som jej , že by som sa za seba hanbil, a je mi z nej na zvracanie.. neviem, aký je dnes svet, môj názor je, že ak ťa niekto ľúbi, takéto somariny by nemal riešiť. Ja osobne by som sa naozaj hanbil sa takto správať.. čo vy na to?

tundra
29. sep 2024

@earlgrey 👍🤣🤣🤣

martinaa354an
autor
29. sep 2024

@alickapusinka nie, potreboval som sedem eur
@hendikep 👍👍

hendikep
29. sep 2024

@tykat v spolocnych financiach to moze byt tiez tak ze jeden vyuziva druheho … ked je par kde zena zaraba 700€ a muz 3000€ ale daju to dokopy, a nazvu to “ spolocne” tak uz je akoze vsetko fer?

ovaaa
29. sep 2024

Správna priateľka nemá problém vybrať s peňaženky 7€ a dať ich správnemu priateľovi, keď ich potrebuje. Akokoľvek ty si bol štedrý ona bola sebecká, ponaučenie do budúcnosti nedávať žene toľko, aby si to prestala vážiť.

ukgirls
29. sep 2024

uz len to je smutne,ze ak vedela,ze ti treba 7 eur nevytiahla penazenku a nedala ti ich automaticky .. musel si jej ich "vratit" co je velka cervena stopka.. osobne by som jej nevynadala tak ako ty ..ale zacala si vsimat ako sa bude spravat,ked jej veci prestanes kupovat ... ale hold stalo sa .. ona je zena,co tebe zrejme nic neda,ale brat by brala-co ak niesi milionar asi nieje 2x fer voci tebe .. ako reagovala na spravy? ste este spolu?

tundra
29. sep 2024

@ukgirls pise "Mal som priatelku"

0silvia0
29. sep 2024

@martinaa354an a co to ma s dnesnym svetom? Vychcani ludia boli vzdy a budu. A ona ta evidentne nelubila, len vyuzivala.

kavasmliekom
29. sep 2024

@martinaa354an nebolo jednoduchšie si vybrať z bankomatu 10e, zaplatiť za niečo tých 7e a 3e si odložiť do peňaženky? 🤔

martinaa354an
autor
29. sep 2024

@kavasmliekom ponáhľali sme sa..keby bol čas, určite to tak urobim

tykat
29. sep 2024

@hendikep ak su s tym ok tak ok nie? Neriesia kto komu dal na kadernika a kedy kto komu dal 5€ namiesto 7€

kavasmliekom
29. sep 2024

@martinaa354an za ten čas, čo si stal v rade u kaderníka či čo si jej platil?? Si mohol zájsť za roh a vybrať si peniaze. Aj v meste, aj v obchodnom centre je bankomat na každom rohu.

grof_monte_christo
29. sep 2024

@martinaa354an A ona tie 2 eura mala a nechcela ti ich dat? Aj keby som nemala práve tie 2 eura, tak vytiahnem z peňaženky inú hotovosť vyššiu ako 5 eur, aby si mal tých 7 eur. Ja fakt nechápem, co dokážu ľudia riešiť. Vás vzťah bol očividne o 💩

olimuc
29. sep 2024

Vacsina ludi z bankomatu iba vybera, nedava do neho nic naspat … mozno si bol tiez len bankomat.

name_354
29. sep 2024

Ja by som ju opustila na tvojom mieste.
Kedze ako si mozeme vsetci vsimnut tak sa asi aj zhodneme ze ta vyuzivala pre peniaze

lienka.7
29. sep 2024

@martinaa354an a načo ju financujes? Inak by s tebou nebola ci ako?
Btw, asi si práve zistil, prečo s tebou bola...
Inak na tvojom mieste, čo si do nej peňazí nastrkal, tak by som jej nič nekupovala a povedala, že chcem 7€.

zuzanita1609
29. sep 2024

Ale veď našli ste sa. Ona ťa využívala a ty si si ju kupoval. 😊

mabenn
29. sep 2024

@martinaa354an cisto matematicky, vztah sa rozpadol "kvoli 2euram", takze asi v takej hodnote ten vztah bol, o nic si vlastne neprisiel...resp si ziskal tym to, ze nadalej nemusis investovat stovky eur do procedur niekoho

martinaa354an
autor
29. sep 2024

@mabenn áno.. asi tak. Dýchal by som pre ňu. Mal som ju veľmi rád, ale principiálne má ti úplne zlomilo.

grof_monte_christo
29. sep 2024

To je tak, ked poniektori 50-ci chcu mat zienky aspon o 10 rokov mladsie, no, hold, nieco to stoji 😒

lienka.7
29. sep 2024

@martinaa354an asi si jej mal kúpiť prsteň za 40k🤣🤣🤣

alickapusinka
29. sep 2024

@earlgrey diky za vysvetlenie veru bolo to tak inač napísane .

alickapusinka
29. sep 2024

@martinaa354an jaj tak nepochopila som to celkom ako to bolo napisane.Už chápem.

earlgrey
29. sep 2024

@alickapusinka Bolo, ťažko sa to číta, ale ja mám už toľko toho načítaného, že väčšinou pochopím, teda ak mi to v danom momente páli 🤣

alickapusinka
29. sep 2024

@earlgrey trochu veľa údajov tam bolo viacere sa opýtali že o čo ide nepochopili.

barborachors
29. sep 2024

@martinaa354an tak nabuduce jej nedavaj peniaze, ked nemas a pytas potom od nej.

enmery
29. sep 2024

Je rozdiel nedať tie peniaze, lebo ich práve nemám v peňaženke alebo nechcieť dať. V skutočnosti ale nejde o 2 eurá, ale o princíp, ukázala svoju pravú tvár. To sú tie pomyselné 🚩, ktoré sa dookola omieľujú, aby si ich ľudia všímali. Keby to bolo naopak a takto by sa zachoval chlap, ktorému inak priateľka nemá problém dať čokoľvek, tak by ho tu zožrali a babe radili, aby naňho kašľala.

ivik4
29. sep 2024

Chapeme no a co s tym teraz ? Nerozumiem, chces len vediet nazor alebo ? Ona odpisala co po tvojej sprave ze Ti je z nej na zvracanie ?
Kolko ste boli vlastne spolu? Len tak ma to zaujima

grof_monte_christo
29. sep 2024

@barborachors Ale on vďaka tejto skúsenosti zistil, za co ho ona vlastne má. On právě v tej chvíli nemal hotovosť, nie ze by nemal žiadne peniaze. Aj keby mi muž žiadne peniaze na moje potreby nedával, tak vytiahnem peňaženku a dám mu požadovanú hotovosť. Toto je úplne choré, ako sa zachovala.

earlgrey
29. sep 2024

@grof_monte_christo Ja som mala stretnutie s jedným mužom, prišiel za mnou do iného mesta (auto mal pokazené, tak išiel busom), skoro 2 hodiny cestoval. Keď som ho išla odprevadiť na stanicu, nebol si istý, či môže za lístok zaplatiť kartou a hotovosť už pri sebe nemal, tak že musíme nájsť bankomat...najbližší bol až v centre mesta a to by nestíhal autobus, tak som mu tie 4 eurá dala ... teda automaticky, nechcel vziať, že on stíha atď. ale mne sa plasiť nechcelo...a chlapík zaplatil za cestu za mnou, zaplatil za kávu...tak ma ani nenapadlo mu tie 4 eurá nedať...a to som ho videla prvýkrat v živote...potom mi ich samozrejme chcel dať naspäť, ale neprijala som to...tak zaplatil kávu znova...

grof_monte_christo
29. sep 2024

@earlgrey Presne. Ja by som mu tie 4 eura dala, aj keby som vedela, že ďalšie stretnutie už nebude.