icon

Má zmysel naťahovať sa o peniaze vo vzťahu?

martinaa354an
29. sep 2024

Mám na vás otázku... Som muž 53 rokov. Mal som priateľku, veľmi som ju mal rád . Mala, má, 43 rokov. Neriešil som nikdy peniaze, posledný mesiac som jej dal niekoľko 100 eur na ženské procedúry. Na poslednom stretnutí som potreboval hotovosť, tak som jej kúpil niečo v podobnej cene , išlo o sedem eur. Stalo to 10 eur, s tým, že som jej povedal, že potrebujem tých 7eur. Dala mi 5 a ďalšie už boli problém.. bolo to trochu zamotané, a fakty boli takéto. Veľmi ma to nahnevalo, že sa tu naťahuje somnou o 2 eurá, napisal som jej , že by som sa za seba hanbil, a je mi z nej na zvracanie.. neviem, aký je dnes svet, môj názor je, že ak ťa niekto ľúbi, takéto somariny by nemal riešiť. Ja osobne by som sa naozaj hanbil sa takto správať.. čo vy na to?

Strana
z3
earlgrey
29. sep 2024

@grof_monte_christo Samozrejme, tak som to aj urobila. Nepočítala som s ďalším stretnutím.

tundra
29. sep 2024

@earlgrey a ja celkom,ze pijes zeleny caj😁a ty,ze na kavu🤔.A keby to bolo 120€ na cestu,tiez by si zaplatila?Len taka,recnicka otazka😉

earlgrey
29. sep 2024

@tundra Čo je zelený čaj? 🤣 Tak rečnícka otázka si nežiada odpoveď 😉

gribka1
29. sep 2024

Nechce sa mi čítať všetko, ale si riadne hlúpy. Máš rád nejakú ťapu, čo ťa tak akurát využívala, aspoň už vieš čo je zač.

petronelag
29. sep 2024

@martinaa354an Ja si nosím so sebou, keď niekde idem vždy hotovosť, obyčajne 50€ a ešte nejaké drobné.
Všade sa nedá platiť kartou. A nemusím potom od nikoho pýtať 7€, ale keby som videla takého nepraktického muža, že nemá so sebou ani 7€, tak by som mu dala aj 10€.

jana_eyre_2
29. sep 2024

Zaujímavý príbeh, ale ja teraz chcem strašne vedieť čo bola tá vec za 7e, na ktorú nebol čas vybrať peniaze.. 🧐

zanka777
29. sep 2024

@petronelag no jasné keby ti platil (ako jej)všetko kaderníka tu 100€ tam 100€ by bol dobrý ale keď by potreboval trápne drobné lebo pri sebe nemá tak už je nepraktický ?!to vážne?? Nie...on je úplne normálny človek a proste prišla situácia že nemal pri sebe ani cent..... Tak tá hlupana keď vie že koľko on do nej investuje by mu mala bez slova nie že požičať ale dať 7€ (smiešne drobné)a úplne bez rečí.... Toto nie je príbeh o Tom ako je on nepraktický... Lebo to je úplne bežná vec že nemá pri sebe.... A keď sa napr niekde nedalo platiť kartou tak nebudem ako najata behať a zháňať bankomat kvôli 7.euram keď viem že mám svoju polovičku pri sebe tak sa ho automaticky opýtam či nemá hotovosť.... To je príbeh o Tom akú vychcanu hlupanu si zavesil na krk čo ho len vyciciava a keď potrebuje on smiešnu "pomoc " tak nie je ochotná..... Nechápem prečo sa púšťate do toho chlapa.....

hendikep
29. sep 2024

@tykat ved dobre ale takisto pri spolocnych financiach mozu riesit kto kolko pominal

name_354
29. sep 2024

@martinaa354an viem je to tazke ale rozchod by bol asi najlepši kedze ta len vyuziva

martinaa354an
autor
29. sep 2024

@zanka777 👍👍👍 ďakujem.. presne ste to vystihli

martinaa354an
autor
29. sep 2024

Zanka777 áno, presne ste to napísali. Nedalo sa vybrať hotovosť, boli sme v Senci a vedeli sme, kde je jej bankomat. Cestou chcela cigarety, tak som jej kúpil 2 krabičky, a povedal, že budem potrebovať 7 eur. Keďže sme sa pri nejakom bankomate museli zastaviť

martinaa354an
autor
29. sep 2024

Na pumpe sa dalo platiť kartou a cigarety nemala

palicka
29. sep 2024

@earlgrey ja som nechcela označiť teba, ale autora. Prepáč

palicka
29. sep 2024

Prepáč, ale mne asi stále nedochádza. To ti fakt až teraz došlo, že niečo nie je v poriadku? A oči sa ti otvorili pri 2€?

martinaa354an
autor
29. sep 2024

@jana_eyre_2 išli sme na poker, nemal som hotovosť a boli sme dohodnutí.. neviem či sme aj nemeškali.

martinaa354an
autor
29. sep 2024

@martinaa354an
@petronelag ja nikdy. Vedel som, že sa zastavím v bankomate. Ona tiež nemala. Tak sme sa dohodli, že pôjdeme len do jedného a ja jej ho vrátim cestou na pumpe , kúpim jej cigarety, heets,

zanka777
29. sep 2024

@martinaa354an kopni ju do riti a nájdi si normálnu ženu ktorá si bude vážiť teba aj to čo pre ňu robíš a nebude to brať za samozrejmosť

1ryba
Odpoveď bola odstránená
ema22270
30. sep 2024

@martinaa354an isli ste na poker? Kam?

petronelag
30. sep 2024

@1ryba Aj ja si myslím, že divní obaja.

janababana
1. okt 2024

@martinaa354an prepac odveci ale preco mas nick so zenskym menom? A mna by tiez sklamalo, keby cloveku platim “nevyhnutnosti” ako 500€ vlasy a potom su 2€ kamen urazu. Neposkytovala ti nejake ine sluzby na oplatku? Lebo inak si neviem predstavit zobrat od chlapa 500€ len tak na skraslovanie

luccija
1. okt 2024

@martinaa354an a načo sa teraz potrebuješ uisťovať, že to nebolo fér a len ta využívala?Jednoducho si bol zaslepeny a bol si dobrý na platenie.Dalsi x si vyber lepsie

Strana
z3