Má zvláštnu povahu, čo stým?
dobry vecer, chcem sa spytat ci niekto žijete tu s manipulatorom, prosim ako sa prejavuje aky je s nim zivot na čo sa mám pripravi´t? začínam randit s jednym mužom a priznal sa, že je tak trocha manipulator a niektore znaky ma troška si všimam. prosim napiste mi vaše životne skusenosti. inak nie je to žiadny alkoholik, gembler alebo feťak, je to normalny chlap, alkoholu skôr neholduje, aj do prace chodi, teda žiadna socka to nie je ale takuto povahu ma napriek tomu. je to možne preboha, aby z neho bol taky manipulator a neviem či aj nie taky na seba zamerany dost to sa mi tiež zda. ale ked ho na to upozornim že sa mi nepa´či take spravanie tak s tym prestane čo si na nom važim. myslite že ma zmysel dalej sa stretavat? zoznamili sme sa cez jednu zoznamku
autorka: teraz, keď si napísala ohľadom tých peňazí, ti priamo napíšem, aby si dala od neho ruky preč... jedna vec je pracovať s manipulátorom, pretože niečo vo svojom živote zažil, niečo, čo ho predurčilo ním byť. druhá vec je, že je k o k o t lakomý na peniaze a bude počítať (pravdepodobne) celý život všetko na cent... správny chlap, aj keď s manipulátorskymi sklonmi, nebude žene vyratúvať, koľko má uhradiť. naopak, rád sa ukáže ako gentleman a ženu pozve. čiže moja rada tebe je: opustiť ho.
@barborachors to je pravda, že máme všetci manipulátorské sklony, ja keď chcem niečo dosiahnuť u svojho zamestnávateľa, tak niekedy sa pristihnem, že ani neviem ako a presvedčím ho s úsmevom na tvàri o svojej pravde 😁
Ahoj mozes mi napisat sukromnu spravu ?? Nechcem to tu rozoberat. Ak mas teda zaujem si pokecat o manipulatorstve
@zoro9836 to by sme už išli hlboko filozofovať 😀
na jednej strane nevyzera byt držgroš , aj on kupil alebo pozval ma, nakupil potraviny atd ale s tymto ako si odomna zobral viac ako mal a spravil sa hlupy tak to ma najviac hneva ☹
autorka: nedaj sa. nabudúce daj presne polovicu, ba i menej. a urob sa hlúpa ty.
@panelacikova on si to drzo vypytal, mam mu to teda odpustiť ešte?
Píšeš, že to vypovedá onom nie o tebe ale ak s ním pôjdeš do vzťahu po týchto veciach co píšeš ( už len tie peniaze 😱😱) tak to už bude vypovedať niečo aj o tebe....
Takito si vyberajú povahy kde vidia, že im to daná osoba dovoľuje, skrátka vždy chcú mať navrch nedovolia aby aby ich ten koho manipulujú predbehol v niečom ak sa to stane, za každú cenu bude pokračovať aby tak nebolo.
autorka: ak si to drzo vypýtal, tak nie. nechala by som takýto "vzťah" plávať.
Už len to, že je lakomy je samo o sebe katastrofa. Ešte ste spolu len krátko a už ti vyratuva centy a ešte ťa aj obabre o tvoje peniaze. Môj muž platil od začiatku všetko. Hádam nie si taká zúfalá, že budeš s ním pokračovať.
@zoro9836 lenže vy ste manželia, to je iné, ja hovorím o situácii, keď muž pozve ženu na rande, na večeru, tak on ju hneď skasiroval na polovicu, aj ty si to robil žene, keď si ju balil? A ešte jej nauctoval viac akože si to nevšimol? Vážne? 🤔
"preboha zienky neviem co mam robit poradte mi zufala som z toho ci vobec to ma zmysel? nedari sa mi najst nikoho normalneho uz"
Zaciatky vztahu byvaju spravidla krasne....bezpeoblematicke. Srdce si berie nadcasy, rozum odchadza na dovolenku.
Obvykle prve problemy nastanu ked si clovek zvesi ruzove okuliare z oci. Ak musis problemy riesit v zaciatkoch tak ja osobne by som zisiel z kratsej cesty.
Ocividne si nervozna a frustrovana zo vsetkeho co sa udialo. Normalni muzi existuju.
Ked rubes pod urovnou zeme tak tomu bude zrejme odpovedat vysledok.
@sissy27 mozno v podvedomi veri, ze manipulatora zmeni....
Už nikdy v živote. Dosť dlho mi trvalo nájsť stratenú sebaúctu a sebalásku a začať opäť dôverovať samej sebe a spoliehať sa sama na seba. Ten čas a energiu mi už nikto nevráti. Dnes, s odstupom času, by som si najradšej dala facku, keď sa vraciam do tých situácií a do toho vzťahu a neverím, ako som mohla byť taká sprostá. Pre takého človeka nikdy nič nebude dosť. Ani ty sama. Nikdy nič nebude v poriadku a rozhodne do tvojho života prinesie kopu drámy, pretože ťa presvedčí aj o tom, že veci, ktoré si dovtedy pokladala za úplne bežné a normálne, svoj pohľad na život, všetko je zle a nenormálne až si nakoniec začneš sama myslieť, že s tebou nie je niečo v poriadku, popritom ten mimo je celý čas on. A nezmení sa. Utekaj, kým môžeš.
Ty si nedáš povedať. Za rok tu budeš vypisovať že si s ním tehotná a ako od neho odísť
Uz len to ze ty ho chces vychovavat a "pracovat s nim" je velmi zvlastny postoj. Ty ho mas lubit takeho aky je . Ty nemas vychovavat nie je to tvoj projekt. A ak uz teraz vidis ze je manipulator tak uz davno si mala byt sama bez neho. A nie pracovat a vychovavat ho. To sa castokrat nepodari ani po rokoch terapie psychologom
Autorka na akej stránke ste sa spoznali a čím ťa zaujal? Resp. Prečo si si s ním začala a načo ťa teda prvotne dostal? Ak chces napíš sukromne
@boldo87 ake mal prejavy ten tvoj,co ti robil?
Skus neriesit, ci je alebo nie je manipulator, ale pozri sa na to, ci sa vo vztahu s nim citis prijemne, slobodne, volne, komfortne. Ci mozes byt sama sebou, ci si nemusis davat pozor na kazde slovo, jednat s nim ako s makkym maslom...
Fuha, utekaaaaaj!