icon

Majetok a platby vo vzťahu

emalapas
Včera o 11:22

Dobrý deň.
Prosim vaše nazory..
Z manzelom sme spolu 16 rokov..manzelia sme 7 rokov..byvali sme v dome ked sme neboli manzelia.. kde som platila ucty, mojmu synovi z prveho manzelstva)skolu ..benzin posielala som to na ucet vtedy este priatelovi..investovala nejaky nabytok do domu..
Potom sme mali spolu dceru..po krize ked si nasiel priatel znamost som z domu odisla..bez nicoho..potom sme sa k sebe vratili..a tu nastava situacia ..slubil ze kupime byt spolu aj hypoteka bude spolu..ale povedal ze sa to neda ..tak som suhlasila kedze som bola v skusobej dobe..do toho bytu som investovala dalsie peniaze z vyplaty ,usetrene a plus pozicku vo vyske 16 tis..
Medzitym sme sa vzali..manzelovi zomrel otec a zdedil pomerne slusnu cast penazi z predaja toho prveho domu kde sme byvali..tym padom mi vypaltil ostatkovu cast mojej pozicky .co bolo asi 13 tis..a z dedictva kupil novy dom ..ale dal si ho seba kedze peniaze dostal dedictvom..samozrejme viem ze nemam narok na nic.byt siel do prenajmu a my sme opat sli do noveho domu..kde sme zase spravili kopec veci vnutri aj vonku spolocne.teraz nastava situacia ze manzel namna tlaci aby som podpisala prenos hypoteky a podpisala sa pod uver ale byt nechce dat aj namna lebo ze nechce aby moj syn z prveho manzelstva nieco pomne dostal.Ja platim inkaso na byte kde su najomncii,skolu,poistku,pausal vyzivne z rodicaku.ostanr mi minimum.peniaze od manzela nepytam.mame oddelne ucty...manzel berie najomne a vklada do hypoteky ako mimoriadne splatky.plati hypo,za byt ,ucty za dom a nakupy...zaujima ma vas nazor co si o tom celom myslite..vzdy som investovala do niecoho co nebolo moje..povedala som mu ze odmietam podpisat ten papier a podpisat sa pod hypoteku..a je namna nahnevany ..nas vztah nikdy nebol idealny.trapi ma ze nechce aby som bola aj majitelka toho bytu kedze vzdy som platila co bolo treba aj platim.

Strana
z2
amdornik
Včera o 14:36
@emalapas

@anonym_9a6820 da sa to...ked sa naslubuju hory doly.

@emalapas manipulatívny narcis.... je mi to ľúto :( a áno, nič nepodpisuj, a lepšie bude z kratšej cesty odísť, ak si vieš teda nejak poradiť.

luliu
Včera o 14:41
@alickapusinka
Odpoveď bola zmazaná

@alickapusinka prosím ťa, spamataj sa, to čo bolo za úbohý útok. Nemáš pravdu, právnik ťa upozorní a ty začneš kopať ako soplave hlúpe decko

anonym_39646c
Včera o 14:50
@alickapusinka
Odpoveď bola zmazaná

@alickapusinka wtf 🤣

alenka58
Včera o 15:34

už tu bolo všetko popísané, treba ho pritlačiť s tým bytom, nech ti vráti aspoň peniaze čo si investovala, keď ho nechce aj na teba napísať, vyzerá to že ťa zneužíva, neviem či to dopadne dobre,

kitycat
Včera o 15:43

@emalapas je to chuj, nic nepodpisuj

danielahamar
Včera o 15:46

Názor z iného pohľadu nechceš čítať, ani počuť. Lebo na toto ako s tebou vyebal nie je ani pekné slovo. To fakt ženy nemáte trošku odvahy a dupnúť si a nedať sa obalamutiť chobotom?

anonym_d914ee
Včera o 16:05
@emalapas

@anonym_94d4f1 manzel tvrdi ze ano..ze nase dieta zdedi vsetko

@emalapas To su iba slová. Nikde nie je napísané, ze vaše dieťa nieco zdedí. On ho moze aj vydedit. Nikdy nevieš, co bude. Tomu tvojmu mužovi na tebe nezáleží. Jeho skutky hovoria za vsetko. A takisto jeho skutky odzrkadľujú jeho vzťah k tebe.
Zastav sa u právnika a povedz mu o svojej situácii. Dobre s tebou vybabral ten tvoj "manzel". Dobre je vychcaný. A nie, tvoje dieta to nezdedí. On urobi vsetko preto, aby nezdedilo. Ten tvoj "manzel" nie je dobrý clovek. Nezáleží mu na tebe a absolutne na teba nepozera. On vidí iba seba a peniaze. Nic viac, nic menej. Pouzil ťa iba na platby. Pre neho si iba chodiaci bankomat. Oklamal ta a využil. Chod sa poradiť s pravnikom. A neexistuje, aby si sa nechala donútiť k tomu, ze podpíšeš tú hypotéku. Prosim ta uz sa zobuď a začni myslieť na seba konecne. Aspon raz v zivote. Mas zodpovednosť sama za seba v prvom rade. Velmi zle kroky si v zivote urobila, chod za pravnikom.

anonym_f3f9f0
Včera o 19:36

Hlavne neplat inkaso prepanajana.. to akoze aky dovod ti dal, ze ta presvedcil? Aby on neplatil vela? To vazne? 🤦‍♀️ on si plati hypo, berie najom a ty platis inkaso.. na JEHO byt.. toto som fakt este nepocula.

maury
Včera o 20:38

Hmm prečítala som si aj celú diskusiu. Môj názor. Čím skôr vyhľadaj právnika ako z toho vykľučkovať skôr než z teba vyžmýka peniaze a vykopne ťa z bytu.

emalapas
autor
Včera o 20:52
@maury

Hmm prečítala som si aj celú diskusiu. Môj názor. Čím skôr vyhľadaj právnika ako z toho vykľučkovať skôr než z teba vyžmýka peniaze a vykopne ťa z bytu.

@maury no myslim ze poda o rozvod ..uz mi to prave povedal..ze ked mu nechcem pomoct ..ze vswtko robi pre deti a ja som takato nrvdacna ze mu nechcem podpsiat hypoteku

emalapas
autor
Včera o 20:54
@anonym_f3f9f0

Hlavne neplat inkaso prepanajana.. to akoze aky dovod ti dal, ze ta presvedcil? Aby on neplatil vela? To vazne? 🤦‍♀️ on si plati hypo, berie najom a ty platis inkaso.. na JEHO byt.. toto som fakt este nepocula.

@anonym_f3f9f0 realita naozaj to tak je ..ze musim aj ja platit nieco..vzal mi prave aj kluce od auta a schoval ich ..lebo samozrejme aj auta su na neho ..

maury
Včera o 21:05
@emalapas

@maury no myslim ze poda o rozvod ..uz mi to prave povedal..ze ked mu nechcem pomoct ..ze vswtko robi pre deti a ja som takato nrvdacna ze mu nechcem podpsiat hypoteku

@emalapas manipuluje s tebou, vydiera ťa, deptá a psychicky týra. Nepoznám ho, tak neviem kam až dokáže zájsť a čoho je schopný. Či je to typ, aha a dá spiatočku alebo pôjde až do krajností hlava nehlava. Právnika už asi nestihneš riešiť teraz pred sviatkami, ale nejaké krízové centrum, ktoré poskytuje aj právne rady

emalapas
autor
Včera o 21:14
@maury

@emalapas manipuluje s tebou, vydiera ťa, deptá a psychicky týra. Nepoznám ho, tak neviem kam až dokáže zájsť a čoho je schopný. Či je to typ, aha a dá spiatočku alebo pôjde až do krajností hlava nehlava. Právnika už asi nestihneš riešiť teraz pred sviatkami, ale nejaké krízové centrum, ktoré poskytuje aj právne rady

@maury najhorsie ze mali ist k jeho mame na vianoce,zjapal pred malou ze nejdeme kvoli mne a nebude sa pretvarovat a usmievat sa namna..mala plakals a on zjapal dalej..ze som pokazila vianoce vsetkym

emalapas
autor
Včera o 21:15
@maury

@maury vzal mi prave aj kluce od auta..lebo aj tie auta su na neho ..mna uz asi nic neprekvapi

strelkyna1
Včera o 21:44

Poriadne s Tebou vyjebal. Su len dve moznosti. Bud Ta financne uviaze ako poslusneho psika a nikdy nebudes mat na to odist od neho ,lebo by Ta to zruinovalo alebo je to z jeho strany skor priprava na Tvoj odchod - dost mozne, ze uz ma aj dalsiu nabalenu a bude hned aj viac jeho dedicov (a Tebe ostanu len oci pre plac a dlhy na zaplatenie) ... Vela stastia prajem, budes ho v oboch pripadoch potrebovat.

anonym_0bf73a
Včera o 23:05
@luliu

@alickapusinka prosím ťa, spamataj sa, to čo bolo za úbohý útok. Nemáš pravdu, právnik ťa upozorní a ty začneš kopať ako soplave hlúpe decko

@luliu nie je to ani prvý, ani druhý, ani tretí krát, čo tu @alickapusinka píše nezmysly

betulinka1
Včera o 23:33

@emalapas tu je iba jedna rada. Nikdy nedavaj peniaze do nicoho co nie je tvoje!!! Tak by som mu to aj povedala, ze nic neplatím iba polovicu spotreby. Hotovo. Ale za to za s nim nemusis rozvádzať. Iba si vyjasniť pravidla. Nekupovala by som ani nabytok, iba pol na pol, lebo tak ho uzivas. Najhorsie je, ze ty si nevies ani šetriť, lebo ste manzelia. Cize vsetko co mas nasetrene je vase spolocne.

Strana
z2