icon

Majú muži právo selektovať ženy podľa váhy?

Dnes o 14:00

Ma 100 kilovy chlap akekolvek pravo selektovat pri hladani vztahu iba zeny do 60 kil? Co je vlastne iba polka jeho hmotnosti? A co maju viac uz odmieta..

Strana
z3
anonym_cb0f09
Dnes o 14:01

@anonym_autor Má. Je to jeho voľba.

anonym_66dab6
Dnes o 14:02

@anonym_autor ano ma... a rovnako moze byt mimo selekcie napriklad tej do 60 kil... osobne drzim palce, ak je to jedina preferencia

anonym_4309b1
Dnes o 14:05

By si sa čudovala, za čo všetko odmietnu mnohé ženy mnohých mužov - výška, váha, príjem, postavenie, dosiahnuté vzdelanie, auto, byt či dom, veľkosť...

zorienka28
Dnes o 14:06

@anonym_autor Ma, tak ako kazdy. Ci si s takymito kriteriami nejaku najde, je ina vec, ale to uz je na nom.

anonym_659fbd
Dnes o 14:07

Áno má, tak isto ako ja mám právo selektovať chlapa podľa výšky.

anonym_190873
Dnes o 14:07

Trosku vykrik do tmy, lebo 100kg (duplovane u chlapa) nic nehovori o jeho "krase" (v zmysle postavy)... moze mat meter devatdesiat a same svaly... tak bude mat kludne 100kg a bude to pre mnohe zeny ideal krasy...
Moze mat 160cm a byt ako sudok... just sayin'...
Mimo to, pravo na "selekciu" ma kazdy... nanutit mu nic nemozes (ci uz je to spravne rozhodnutie alebo nie)...

simsalabim
Dnes o 14:08

Tak jasne, ze ma na to pravo, je to jeho sukromny nazor. A ty mas pravo sa zas zaujimat o ineho, ktoremu to mozno nebude vadit. Su muzi, pre ktorych su pdostatnejsie veci vo vtahu ako vaha. Ine by bolo, keby slo o pracovnu poziciu, tam to zavana diskriminaciou.

michaela329
Dnes o 14:09

Každý má právo selektovať podľa vlastného uváženia, vkusu, chuti...mne by sa napríklad nepáčil ani 60kg chlap momentálne 😀

tiezjedna
Dnes o 14:09

@anonym_autor a kto by mu podľa teba mal toto právo obmedziť?? 😉

autor
Dnes o 14:13

Ale v tomto pripade je 60 kilo ze uz velmi vela. ponuka schudnutia este aspon 5 kil pri spolocnych aktivitach ani nebola brana do uvahy.

vroni
Dnes o 14:14

Isteže má. Keď sa mu páčia štíhle ženy, prečo by ich nemal preferovať? Bez ohľadu na to, akú postavu má on sam. Aj keď ohraničenie presnou váhou je zvláštne, lebo na každej žene 60 kíl inak vyzerá, ale tak... 🤷🏼‍♀️

anonym_dc4f7b
Dnes o 14:15

Každý má právo na preferenciu vo vzťahu… nemá právo ostatné ženy urážať, nadávať im, ponižovať ich, ale za partnerku nech si vyberie takú, aká sa mu páči, keď sa páči aj on jej… obmedzovať to číslom na váhe je síce pre mňa nezmysel, lebo 60kg na jednej môže vyzerať úplne inak ako 60kg na inej, tak isto ako ja som si 100kg chlapa predstavila asi inak, než si myslela ty 😅… ano, je to povrchné, ale právo na to ma

anonym_2c3baa
Dnes o 14:16
@anonym_autor

Ale v tomto pripade je 60 kilo ze uz velmi vela. ponuka schudnutia este aspon 5 kil pri spolocnych aktivitach ani nebola brana do uvahy.

@anonym_autor načo sa mu doprosuješ?

anonym_1c441d
Dnes o 14:17

Ako chces niekoho nútiť aby sa mu páčilo niečo čo sa mu nepáči?nejako to nedava zmysel

doriiis
Dnes o 14:17

Pri výbere partnera KAZDY selektuje. To je úplne normálne. Ja by som nikdy nechcela mladšieho a nízkeho.
Je to úplne normálne a bezne

michaela329
Dnes o 14:20
@anonym_autor

@anonym_autor a možno si sa mu jednoducho aj tak nepáčila? Jeho argumenty sú hodné debila, o tom bez debaty. Ale ak by si sa mu naozaj páčila a mal s Tebou reálne chémiu, kilá nerieši.

anonym_4309b1
Dnes o 14:20

...a zároveň nikdy nehovor nikdy. Prax to občas dokazuje. Nikdy nevieš, kto ťa zaujme, očarí.

anonym_66dab6
Dnes o 14:23
@anonym_autor

@anonym_autor cize mas najprv schudnut , potom bude s tebou mat sex? znie to ako ponuka snov

abbey1
Dnes o 14:24

V rámci korektnosti už musím brať všetko ako príde?
Fúha!

anonym_7e5afe
Dnes o 14:27
@anonym_autor

@anonym_autor ved ak ta urazil tak ho posli kade lahsie

anonym_e76618
Dnes o 14:28

a majú ženy právo selektovať mužov podľa plešiny alebo peňazí? majú, lebo je to ich preferencia

zuzubb007
Dnes o 14:29

Jasne, že má právo, však je to jeho život a čo si do neho vyberie, tiež mám nejaké kritériá na muža

anonym_59010a
Dnes o 14:30

Moze si vyberat co chce. Ale tato selekcia a komunikacia svedci o jeho malosti. Normalny chlap si vybera zenu podla uplne inych kriterii. Je nonsens delit zeny podla cisla na vahe. Kazda zena vyzera s rovnakym cislom uplne inak.

simsalabim
Dnes o 14:32
@anonym_autor

@anonym_autor a to ti takyto povrchny clovek stoji za to? Stal by pri tebe v tehotenstve, chorobe?

sisaka

@anonym_autor nielen muži, ale aj ženy majú právo selektovať si partnerov na základe akýchkoľvek logických/nelogickych, fyzických/psychickych/socialnych či akýchkoľvek iných diskriminujucich kritérií, ide o vyber partnera, nie zamestnanca.
Ako on môže odmietnuť 61 kg, ty môžeš odmietnuť 101 kg.

anonym_3131ce

Aby neselektoval tak, že nakoniec ostane sám, príde mi to prízemné si vyberať partnerku podľa váhy a veľa to vypovedá o jeho hodnotách

anonym_18dfc9
Dnes o 14:33

asi ta urazilo, ze si nespadla do jeho vyberovych kriterii, keby mal podmienku rysavka a ty si bruneta, tiez by sa ta to tak dotklo? Ty tiez mas nejake kriteria, ci si ochotna vziat hocico len nech nieco bude?

anonym_16108d
Dnes o 14:35

@anonym_autor snáď každý človek má právo si vybrať kto sa mu páči. To co je za primitívnu otázku?! 🙄🙈 Ale ty si kľudne nájdi chlapa ktorý sa ti nepáči a nepritahuje ta a buď si s ním...

anonym_fe8970
Dnes o 14:36

@anonym_autor odjakziva si predsa ľudia vyberajú partnerov podľa toho ako uznajú za vhodne, nie?

ivik4
Dnes o 14:41

No a ? Môzu
Aj my zeny môzeme mat naroky ake chceme.
Kazdopadne nemôze sa potom cudovat ak by ho taka nechcela

Strana
z3