icon

Majú muži právo selektovať ženy podľa váhy?

Dnes o 14:00

Ma 100 kilovy chlap akekolvek pravo selektovat pri hladani vztahu iba zeny do 60 kil? Co je vlastne iba polka jeho hmotnosti? A co maju viac uz odmieta..

Strana
z3
minenkaa
Dnes o 16:07

Snáď ma každý pravo byt s takým človekom čo sa jemu páči
Či ja ta chcem,tak musíš chcieť aj ty mňa

zuzana76
Dnes o 16:13

@anonym_autor samozrejme, ze ma, tak isto aj zena ma, ale 100 kg chlap vobec nemusi vyzerat zle, ved ked ma 185-195 cm, tak tych 100 kg je tak akurat

babababka
Dnes o 16:20

Ale áno.O čom to svedčí si nechám pre seba.

merrysa
Dnes o 16:21

muži si môžu selektovať ženy podľa čoho len chcú, takisto to môžu robiť aj ženy 🤷‍♀️

patrike
Dnes o 16:29
@earlgrey

Ty si chlap a žiadaš od ženy, aby schudla 5kg ale ona to odmieta?

@earlgrey Opacne, ona sa mu podlizuje slubom dat dole zo 60 na 55.

anonym_64960d
Dnes o 16:32

Nemá právo – má si nájsť tučnú. Tak isto žena, ktorá zarába minimalku, nemá právo hľadať bohatšieho muža, ktorý ju zabezpečí. A chlap z dediny nemá právo si zobrať ženu z mesta. To čo sú toto za otázky pre pána ? 😳🙈

anonym_f31218
Dnes o 16:46
patrike
Dnes o 17:13

@anonym_f31218 Video ignoruje fakt, ako po schudnuti z takej pociatocnej hmotnosti ostane vsade ovisajuca koza a je nutna plastika.

tilly
Dnes o 17:16

Majú ženy právo selektovať mužov podľa výšky???
Majú. Každej sa páči niečo iné. Kým jednej nižší muž nevadí, iná by s ním nešla ani na rande...
To isté muži. Niektorí majú radi baculky, iní nie. Je to prirodzené. Nemôže sa nám všetkým páčiť to isté a nemôžeme všetci rovnako vyzerať. V tom je tá krása rozmanitosti.

rozculena
Dnes o 17:22

@anonym_autor má na to také isté právo,ako ty máš právo založiť diskusiu s takouto blbou otázkou

martinka13
Dnes o 17:23

Má. Vyberá si podľa svojich preferencií. Btw 100 kg na chlapa nie je nič.

billy_jean
Dnes o 17:32

Má, takisto ako ja mám právo povedať, že chcem muža od 185 - 195 cm, s váhou niekde medzi 85 - 100 kg. Teda žiadne tintítko.

earlgrey
Dnes o 17:38
@patrike

@earlgrey Opacne, ona sa mu podlizuje slubom dat dole zo 60 na 55.

@patrike Ok, ma zmiatol ten druhý komentár od autora príspevku...som bola zmätená...tak potom je to ešte horšie ako som si myslela 🤣 takto sa chlapovi vnucovať 🤦‍♀️

anonym_3e93f7
Dnes o 18:16

@anonym_autor majú právo selektovat koho chcú, ako chcú. Tiež by som nechcela muža bez mozgu….🤷‍♀️

wolf_
Dnes o 18:18

Samozrejme. Ale ja by som vyselektovala zároveň jeho s týmto názorom 😁 Lebo áno, každý máme nejakú preferenciu postavy, čo je úplne v poriadku. Mne sa tiež nepáčia pribratí muži. Ale toto tu mi príde tak, že by som mala pocit, že celý život si budem musieť pred ním stúpať na váhu a nedajbože, aby sa tam zjavilo číslo 61 a už by mi mával rozvodovými papiermi resp. otrieskaval mi to o hlavu. Ďakujem, ale toto si fakt neprosím.

simca06022011
Dnes o 18:26

@anonym_autor samozrejme, kazdy ma pravo seelktovat na zaklade cohokolvek, hocico a hocikoho.. a 100kg chlap je vela?? :DD pri mojom je to dolna hranica pomaly :D pod 100kg a 190cm ani nejdem pomaly (no dobre tak realne moj mal pred tymi 20r 92-95kg a 193cm. ale ryhclo to islo na 100kg.., este to tak aby mi tu niekto kostami hrkal :DDD )

Este ma napadla taka vecicka.. ci ten vobec vie odhadnut ktora zena ma kolko kg.. moj si myslel ze mam 60, ked som realne mala o 15kg viac.. nikdy som vahu s nikym neriesila a nikomu nepisala. A ked, tak si napis tolko, na kolko vyzeras. A dalsia vec, bolo by ti luto za takymto muzom, ktory aj ak by boli sympatie a vsetko okolo, kategoricky odmietne zenu, ktora ma viac ako 60kg (hociktora to ma a ani nevie)

anonym_d4a404
Dnes o 18:27

@anonym_autor a prečo by nemohol? Tak snáď každý mame nejake prefernecie, ako ma vyzerať opačné pohlavie .. a je rozdiel muž s pivným bruchom ako prasa, a nabuchaný svalmi ..
A taktiež, si ho musí vybrať aj tá zena, nejak ho musi priťahovať

orisker
Dnes o 18:29
@anonym_996970

@anonym_autor nie nemá, treba si objasniť význam slova právo.
Právo je súhrn všeobecne záväzných pravidiel správania sa (noriem) stanovených štátom, ktoré regulujú spoločenské vzťahy. V užšom zmysle ide o oprávnenie alebo nárok subjektu na určité správanie. Zahŕňa odvetvia ako trestné, občianske či pracovné právo a delí sa na objektívne a subjektívne.
Slovnik.sk
Slovnik.sk
+5
Hlavné významy a rozdelenie práva:
Objektívne právo: Súbor právnych noriem, zákonov a predpisov platných v štáte (napr. ústava, zákonník).
Subjektívne právo: Možnosť správať sa určitým spôsobom, ktorá je zaručená objektívnym právom (napr. právo na vzdelanie, volebné právo, nárok na dovolenku).

@anonym_996970 ,
to si teda zvolila úplne nenáležitú definíciu pojmu "právo."
V kontexte otázky v téme sa pod pojmom "právo" rozumie určitá možnosť selekcie, voľby z nejakých možnosti.
Tvoja definícia je správna, ale definuje "právo" ako
Autorka sa určite nepýta, či majú muži pri výbere žien súhrn právnych noriem.
🙂

orisker
Dnes o 18:32

Otázka vlastne mala znieť:
"Môžu si muži vyberať partnerku podľa váhy?"

anonym_f9bc26
Dnes o 18:39

Ja mám 170 cm a 64 kg a myslím si, že nepôsobím úplne obézne .Ale teda nemohla by som byť s niekým,pre koho je moja váha dôležitý údaj .Môj bol ok ,keď som mala o 10 kg menej a verím, že ma bude mať rád aj keď budem mať o 10 kg viac.Aj ja jeho.

tianna
Dnes o 18:40

@anonym_autor 🙄 môj muž by sa pri takom type rozmýšľania ako má ten pán musel som mnou už niekoľkokrát rozviesť.. behom manželstva som totiž najprv pribrala 33 kg, následne schudla 41 kg.. následne pribrala 17 kg a potom zas schudla 11 kg.. 🤭🤣 a ani raz mi nepovedal nič nepekné. Jediné čo by chcel aby som trošku pribrala, ale nie kvôli výzoru, ale preto že by to znamenalo že môžem konečne normálne jesť ❤️🙂 teda takéto rozmýšľanie je absolútne scestné lebo stačia nejaké tie problémy a tá dáma môže rovnako rapídne pribrať ako aj rapídne schudnúť.

citronove_koliesko
Dnes o 18:53

@anonym_autor sak nech selektuje, po case ked uvidi aky je uspesny/neuspesny mozno posunie latku na 65kg.

anonym_8832f4
Dnes o 19:36

😂 Ma pravo dat si take podmienky, ake len chce. Rovnako druha strana sa moze otocit na pate a zakyvat mu na rozlucku.

riky_rower
Dnes o 20:21

Ma 100 kilovy chlap akekolvek pravo selektovat pri hladani vztahu iba zeny do 60 kil?

Pokiaľ ten 100kg muž vyzerá takto tak ano 👌

tilly
Dnes o 20:24
@riky_rower

Ma 100 kilovy chlap akekolvek pravo selektovat pri hladani vztahu iba zeny do 60 kil?

Pokiaľ ten 100kg muž vyzerá takto tak ano 👌

@riky_rower tu má 70kg frajerku

riky_rower
Dnes o 20:26
@tilly

@riky_rower tu má 70kg frajerku

@tilly určite by sa mu páčila 😏🤫

tilly
Dnes o 20:27
@riky_rower

@tilly určite by sa mu páčila 😏🤫

@riky_rower alebo túto, môže si vybrať, alebo môže mať aj obe 😂. AI neziarli